5 semne evidente că nu este peste ex

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Nimic nu poate fi mai frustrant decât găsirea în cele din urmă un tip te simți doresc să se stabilească cu - numai pentru a nu fi în măsură să se agită această suspiciune cicălitor că curtezan dvs. Încă dorul sau de gândire despre fostul său iubit.

În timp ce puteți înțelege că el are un trecut, tu, de asemenea, să sperăm că nu va fi distras de acele flăcări vechi, care au rupt inima lui și în loc să fie excitate și conduse de perspectiva unei relații mai sănătoase și mai împlinită - cu tine!

Deci, cum poți spune dacă tipul tău este fixat pe o dragoste din trecut care ar putea interfera cu ceea ce încearcă să dezvolte cu el?

load...

Iata cateva semne-povesteasca care ar putea inconvenient antena.

1. El aduce în mod constant fosta lui

Ori de câte ori au discuții de orice fel, tipul tău pare să aibă un talent pentru mieros fosta lui în vorbesc, fie că este vorba să-l folosească ca un exemplu, pentru a lăsa copleșit de amintiri despre zilele de glorie, să-l bash sau toot cornul său.

Indiferent dacă tonul includerii sale este pozitiv sau negativ, încă arată că ex poartă un anumit grad de semnificație (care poate fi inconștientă partenerului).

Cheia aici este că acest comportament tinde să fie repetitiv, model și consecvent, orsometimes opusul, sa nu vorbim despre fosta lui, la toate, ar putea fi un indicator.

load...

2. El a încă fosta lui îndosariate în telefonul său mobil sau e-mail

Incapacitatea de a da drumul ar putea fi, de asemenea, reflectată în continuarea sa de a stoca numărul de contact fostul său în telefon sau adresa sa carte. Chiar dacă el nu-l contacteze nici mai mult, simbolismul său nu putea să ștergeți aceste informații ar putea transporta un sens.

Incapacitatea de a da drumul ar putea fi reflectate în continuarea sa de a stoca numărul de contact fostul său în telefonul său.

Același lucru poate fi spus pentru exploatația sa cu privire la cadouri, fotografii sau scrisori de dragoste de la fosta lui că el ține în aer liber și se ocupă în mod frecvent.

3. El cheamă pe numele ex-lui in timpul actului sexual

Poate că acest lucru este un pic dramatic, dar un model consistent de senzație de prietenul tău nu este pe deplin prezent în timpul intimitate poate fi un semnal. Sau sunt dificultăți sexuale începând insinuează în dormitor?

load...

In timp ce el poate fi cu siguranță distras pentru orice altă serie de motive, atunci când unele dintre aceste alte variabile sunt prezente, acest lucru ar putea fi o posibilitate.

Acest lucru nu înseamnă neapărat că el fantezi sex cu fosta lui. Ar putea fi reprezentativ pentru a merge sa printr-o ajustare în a fi intim cu altul decât omul a fost ultima confortabil cu cineva - fosta lui.

4. El își petrece tot timpul cu fostul său

În timp ce mulți bărbați homosexuali par să aibă capacitatea de a menține prietenii platonice cu ex-partenerii lor, atunci când începeți să vedeți un dezechilibru în intervalul de timp el petrece cu el față de tine, acest lucru ar putea fi un indiciu.

Ce relație are el pare să fie dedică mai multă energie față? Dacă vă confruntați cu o împingere / tragere dinamic în relația ta în care te simți iubitul tău este atent un minut și la distanță următoare, acest lucru ar putea fi de asemenea un indicator de a avea sentimente nerezolvate pentru fosta lui.

5. El urmărește fostul său fiecare mișcare

Dacă prietenul tău pare să păstreze file pe viața ex-sale cu determinare și curiozitate excesivă, acest lucru ar putea fi un semn de afaceri neterminate.

Trolling posturi ex sale pe social media sau de a cere prietenilor despre ceea ce ex este de până la în mod regulat, ar fi exemple care să justifice această posibilitate.

Ce se poate face cu privire la situația?

1. Permite-i partenerului tau ceva timp pentru a plânge pierderea relației sale înainte.

Toată lumea are nevoie de timp, în ritmul lor propriu și , în felul lor, de a se adapta la o despartire. Distractibilitatii lui poate avea nimic de- a face cu cât de bine se simte în a fi cu tine acum.

2. Evitați paranoia lăsând sabota un lucru bun pe care le-ați merge.

Evitați să facem presupuneri și să ia o evaluare realistă a tine pentru a se asigura că nu sunt proiectați propriile probleme în această situație sau care nu se poate lupta cu gelozie, care ar putea fi intuneca punctul dumneavoastră de vedere a ceea ce se întâmplă.

Ia-o evaluare realistă a tine pentru a se asigura că nu sunt proiectați propriile probleme.

Concentrați-vă energiile pe eliminarea acestor bariere emoționale, precum și în căutarea pentru rolul dumneavoastră în orice contribuții la problemele de relație.

3. Comunicați preocupările dumneavoastră cu partenerul tau intr-un mod non-judgmental.

Utilizați o mulțime de „mă simt“ declarații, validează modul în care această relație semnificativă este de a tine și subliniază discrepanțe (folosesc exemple concrete și dovezi) în comportamentul partenerului tau (nu-l ca persoană!) Care duc la întrebări.

„Ajută-mă să înțeleg“ și „Cum pot ajuta?“ Poate fi întrebări bune. Nu vă fie teamă de a cere ceea ce aveți nevoie și de a colabora cu privire la modul de a face relatia ta sa se simta mai sigur.

Acesta poate fi de ajutor pentru a sorta lucrurile cu consilier sau antrenor unui cuplu la fel de bine.

Care sunt alte semne pe care le-ați experimentat? Cum ai merge despre a face față cu această dilemă?

Surse Foto: cityarts.info, glamour.com, philstar.com, webpsykologen.no