5 sfaturi de vârstă homosexuală (prin intermediul unui antrenor de dating)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Într-o comunitate gay, care Promovează și idealizează de tineret, peisajul datând poate fi unul dificil pentru persoanele în vârstă gay unice în căutarea pentru dragoste. În ciuda prejudiciului și ageismul acest grup se confruntă adesea, anii terminali poate fi una dintre perioadele cele mai semnificative și care îndeplinesc ale ciclului de viață, și de a găsi dragoste, în timp ce, probabil, mai provocatoare, poate fi absolut o realitate.

Ceea ce urmează sunt o varietate de sfaturi pentru a găsi un companion iubitor, o relație care poate îmbogăți viața și cota în tot ceea ce este încă să vină în anii apus de soare.

1. Hraniti pozitivă de sine și identitate ca un om mai în vârstă

Ori de câte ori eu predic, „Pentru a găsi Mr. Right, trebuie să fii dl dreapta.“ Acest lucru înseamnă că este important să aibă viața ta în stare de funcționare astfel încât există distragere minime sau bagaj emoțional care ar putea interfera cu exercitarea dvs. A unui compatibil partener. Aceasta înseamnă, de asemenea, sa te iubesti si care are un concept de sine puternic și apreciere pentru cine esti si ce ai de oferit.

load...

Deoarece legea atracției state, „ca atrage.“ Procesul nostru de socializare ne-a învățat să minimizeze și să se teamă de ani mai în vârstă. Pentru cumva cred că a fi înseamnă mai mari de a avea o semnificație pierdut sau să fie mai mică. Un aspect unic al îmbunătățirea respectului de sine pentru adulti in varsta este de a face un bilanț al tuturor script-urile negative și credințele care le-ați internalizate despre a fi un senior și să le contracareze cu mai validatoare, afirmarea valorilor și viziuni.

Dacă doriți să atragă cineva care este încrezător, un fel, și amuzant, atunci trebuie să fie siguri, un fel, și amuzant.

load...

Cu excepția cazului lucrat prin, aceste „benzi“ negative pot fi proiectate prin acțiunile tale, cuvintele, limbajul corpului si comunicarea non-verbală. Și poate acționa ca o barieră în calea relațiilor. Dacă descoperiți că tu te reține în nici un fel, din cauza vârstei dvs. Sau că sunteți preocupat de tineret sau regrete, vorbind cu un terapeut poate ajuta purja aceste bariere negative în creșterea dumneavoastră personale, astfel încât să puteți deschide mai multe posibilități pentru tine în lume dating. Ești o captură bună, dar trebuie să-l creadă înainte de un alt om poate.

2. Master sarcinile de dezvoltare ale Vechi Maturitate

Teoretician al dezvoltării Erik Erikson postulează că criza centrală de dezvoltare a adultului senior este integritatea ego - ul vs disperare. În conformitate cu primul nostru sfat despre obtinerea de viata, pentru a invita dragoste în, această rezoluție criză implică luarea un bilanț al realizărilor cuiva și dezvoltarea unei narațiuni coerente despre care a trăit o viață de succes care unul este mândru.

load...

Dacă rămâne ceva neterminat sau dacă există lungite regrete, dezamăgiri sau incompletions, acum este momentul pentru a lega aceste capete libere pentru a îmbunătăți calitatea vieții, a stimula sentimentul de plenitudine, și cultiva nou sens și scop. Nu numai că va servi acest lucru pentru a crea mai multă pace și fericire interioară, dar va crea, de asemenea, o energie despre tine, care ar putea atrage oamenii spre tine. Deoarece legea atracției state, „ca atrage place.“

3. Creați o viziune pentru-Driven scopul vietii

Unul dintre primele moduri de a întâlni alți oameni compatibile, cum ar fi-minded singur gay este de a te cufunda în activități și preocupări care întruchipează interesele dumneavoastră, talentele și pasiunile. Ceea ce contează pentru tine? Care sunt valorile tale? Ce sustii? Ce te face să bifați?

Figura afară scopul în viață, și apoi setați privire la realizarea acesteia.

Inventarierea acestor întrebări, și apoi setați despre crearea unui scop de viață în jurul acestei. Nu numai ca va da sens vieții voastre și bucurie, dar va fi probabil, de asemenea, poziționarea-te în apropierea altor seniori unice care împărtășesc aceleași filosofii de viață care contează cel mai mult într-o relație intimă.

4. În cazul în care Du-te Alte Seniori Sexy Single Gay Go

Online dating este foarte popular, dar un domn mai în vârstă sofisticat gay vor găsi probabil aceste site - uri și aplicații pentru a fi un refugiu pentru conectările între generațiile mai tinere. Este posibil să se întâlnească cu cineva de pe aceste site - uri. Cu toate acestea, bărbații în vârstă sunt o minoritate mare. Poate unul dintre site - urile matrimoniale mai relevante pentru single -ul gay mai în vârstă ar fi OurTime.com, o platformă de întâlnire pentru single 50+. Puteți vizita , de asemenea , Meetup.com să se alăture grupurilor de catering la grupul de vârstă sau hobby - uri / interese. Dacă acestea nu există în zona dumneavoastră, puteți fi un pionier și de a crea propriul dvs. Grup de specialitate.

Luați în considerare îmbarcă pe o croazieră gay sau de a lua reședința la unul dintre comunitățile de pensionare gay , care sunt popping sus peste tot în națiune pentru a deservi nevoile mari populației pentru copii Boomer. În cele din urmă, deși nu orientat datând în mod specific, a verifica afară SmartGayLife.com, care oferă diferite resurse pentru persoanele in varsta gay care doresc sprijin holistică de calitate a vieții. Site - ul enumeră cinci resurse și organizații care contribuie la comunitatea LGBT și poate ajuta să îndeplinească alte persoane pentru intalniri si / sau prietenie.

5. Ia cunoștință cu un nou aspect al sexualității dvs.

Pe masura ce imbatranim, testul timpului poate lua o taxă pe corpurile noastre, iar functionarea noastra sexuala nu poate fi destul de ceea ce a fost odată. Acesta este un aspect normal al îmbătrânirii. Acesta poate fi mai dificil decât atunci când au fost un dolar tineri pentru a atinge și menține erecții sau ajunge la punctul culminant. Dar, poți îmbrățișa încă sexualitatea într-un mod care nu este bazată pe performanță sau genitale-concentrat - exemple de scripturi sexuale oameni sunt socializati să urmeze.

Doar pentru ca organismul tau nu poate arata ca este folosit pentru asta nu înseamnă că nu poate avea intimitate.

Corpurile noastre au zone erogene peste tot ceea ce sunt coapte pentru jumulirea. Invatand despre diferitele centre de agrement din corpul dumneavoastră și de învățare despre atingere fizică, masaj, și sexualitatea tantrica, vei dobândi o extensie complet nouă pentru viata sexuala pe care le puteți împărtăși cu partenerul tau.

Îmbătrânească cu succes și pentru emancipare!

Ca supraviețuitori de mult timp de o societate homofoba, ai învățat-zidire a caracterului și cum să fie elastic prin adversitate. Acest lucru vă poziționează destul de bine pentru a aborda provocările legate de îmbătrânire cu succes și responsabilizare. Prin luarea unor măsuri concrete de acțiune din sfaturile de mai sus, veți fi avânt în căutarea pentru un partener compatibil pentru intalniri si imperechere pentru ceea ce ar putea fi cea mai plină de satisfacții timp de viata ta. Bucurați-vă!