6 cântece de dragoste făcute pentru bărbați

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Romance este un lucru foarte diferit pentru bărbați și femei. Acesta ar trebui să vină ca o surpriză, deci, că o listă de melodii preferate de dragoste de sex masculin este , spre deosebire de o listă care femeile s - ar putea veni cu. Lucru despre cântece de dragoste este că toate acestea tind să glorifice femeia. Bărbații fie ies ca închinători sau vagabonzi biciuiti sau ele sunt în întregime absente.

Și când o femeie cântă un cântec de dragoste pentru un om, cum ar fi „Vântul Sub aripile mele“ sau „Light Up My Life“ este o melodie pe care oamenii nu pot sta să asculte. Niciodată nu le auzi la nunți, dar le auzi multe la înmormântări - pentru bărbați.

Ei bine, să ia o șansă la o listă de cântece de dragoste de top pentru bărbați, și a vedea ceea ce crezi.

load...

1. „Winelight“ de Grover Washington, Jr.

Alegerea noastra de top nu are deloc cuvinte, și , probabil , asta e ceea ce un cântec de dragoste mare pentru bărbați face. Stilul de jazz buna de saxofon rafinat de la Washington va calma o fiară sălbatică și de a ajuta orice om relaxați - vă și de a lua în starea de spirit pentru dragoste. Chiar și numele cântecului stabilește o stare de spirit mare. Candlelight, un pahar de vin și o femeie, dacă există una din apropiere, fac totul în regulă cu lumea. Nu este nevoie pentru a lăsa cuvintele să stea în calea, așa cum instrumentele vă duce departe de la sine. Aceasta este versiunea noastră de o baie cu bule și căpșuni. Pune tot albumul pe - „Doar noi doi“, „Let It Flow“ , și tot restul. Dar nu joacă melodii decât dacă sunteți pregătit să se confrunte cu muzica - cu o noapte de pasiune.

load...

2. „Wonderful Tonight“ de Eric Clapton.

Acesta este un cântec foarte matur și din inimă. Noi , oamenii nu înțeleg cu adevărat ce creaturile cele mai blande, frumoase si grijulii din lume , a se vedea în noi, de ce vor să fie aproape de noi, și de ce ne iubesc. Versurile lui Clapton și melodie captura starea de spirit, respectul și aprecierea unui om are pentru partenerul său pe tot parcursul vieții. Ea observă întotdeauna cele mai mici detalii despre el , care să - i spun dacă e bine. Ea îl conduce acasă de la petrecerea când a avut un pic prea mult pentru a bea și dragoste îl ajută în pat. Ea este fantezia fiecărui om. Trebuie să fie un cântec de dragoste, pentru că este un strigăt departe de realitate.

3. „Să Get It On“ de Marvin Gaye.

Acum, acest lucru este genul de dragoste pe care un om se poate referi la. Vorbind o femeie din chilotii ei și în patul tău este, probabil, cea mai înaltă formă de iubire. „Si da-te la Mine nu poate fi greșit, în cazul în care dragostea este adevărată. Nu știi cum viața dulce și minunată poate fi? Îți cer copilul să-l cu mine.“Cuvinte dulci nu au fost niciodată cântate. Parerea mea este ca un moment bun a fost a avut de toate. Arunca în make-up imnul sexului lui Marvin, „Sexual Healing“, și știi dragostea este în aer.

4. „modul in care arata Tonight“ de Frank Sinatra.

Nimeni nu a făcut-le leșina ca Frankie. Old Blue Eyes a avut un drum cu versuri, plus un stil si imagine toate propriile sale. El a stabilit standardul pentru dragoste modernă piesa care funcționează încă astăzi. Una dintre piesele sale de mai târziu, „Straini in noapte“ , este , de asemenea , umplut cu fantezia unui om de dragoste - doi oameni singuri, iubitori de la prima vedere. Frumos. Tony Bennett, Harry Connick Jr. Și Michael BublГ © sunt toate chips - uri de pe blocul Sinatra.

load...

5. „Niciodată, niciodată ți dau Up“, de Barry White.

Alege orice melodie Barry White: „Nu se poate obține destul de dragostea ta, Babe“, „Nu mă face să așteptați prea mult,“ „Sunt calificat pentru a vă satisface,“ „Este ecstasy Când te intinzi lângă mine.“Barry știa ce înseamnă dragostea pentru un om, și a făcut o mulțime de femei se simt puterea și au nevoie de iubirea unui om, de asemenea. Fără îndoială, mii de bărbați tineri și femei în mijlocul lor de treizeci de ani isi datoreaza existenta domnului White. Fără îndoială, lui sunt cântece de dragoste puternice.

6. „Angie“ de The Rolling Stones.

O melodie foarte emoționantă și obsedantă, „Angie“ este de fapt adio angoase și amăruie unui om la iubirea vieții sale. El nu - i poate oferi cu lucrurile pe care le merită. Dragostea și- a urmat cursul cu nicăieri stânga pentru a merge, și le - a ars , pur și simplu. Dar el încă nutrește momentul în care a avut și dragostea au făcut împreună. Femeile s - ar putea să nu vadă acest lucru ca un cântec de dragoste, dar este un fel de îndurerată și dureroasă de iubire curajos , care îl face să facă un lucru dificil , dar chiar atunci când a venit timpul pentru a merge mai departe.

Deci, asta e lista noastră. Tu ce crezi? Unele melodii pe care a făcut aproape lista sunt: ​​„Pune-un alt Jurnal pe foc“, „vreodată te-a iubit cu adevărat o femeie,“ și „place cum Lie“ O mulțime de cântece din epoca doo-wop, cum ar fi „. Acasă lui tata“si«Venus», ar face, de asemenea, lista dacă ar fi fost un pic mai mult. S-ar putea fi chiar unele melodii interpretate de cântăreți de sex feminin ale epocii, cum ar fi Kathy Young „O mie de sori in the Sky“ din 1961. Din fericire, lista noastră va da oamenilor unele perspective despre ei înșiși.