6 cauze ale anxietății în relație și modul de tratare a acesteia (partea 2)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Articolul meu anterior a explorat șase cauze frecvente de anxietate relație și au discutat modul în care anxietatea este o parte naturală a relațiilor intime.

Anxietatea apare frecvent în timpul tranzițiilor pozitive, a crescut apropiere și repere majore în relația și pot fi gestionate într-un mod care să promoveze sănătatea și relația de satisfacție.

În alte momente, anxietatea poate fi un răspuns la evenimente negative sau un semnal important pentru a reevalua sau lăsa o relație.

load...

Atunci când anxietatea intră în imagine, este esențial să se determine dacă „făcut“ cu anxietate deturnarea relația ta sau relația ta reală.

"Am terminat"

De multe ori în munca mea cu cupluri, un partener va spune „am terminat.“

La auzul acest lucru pentru prima dată, poate părea că clientul meu se face cu relația. Cu toate acestea, atunci când am întreba ce „am terminat“ înseamnă, cel mai adesea, clientul meu se face senzație de durere, anxietate, confuz sau frustrat si este nici pe departe gata să fie făcut cu relația sau căsătorie.

Cum se poate determina ce să facă atunci când anxietatea este prezentă în relația ta? Cum se poate determina când să plece și când să rămână?

load...

Din moment ce apare anxietatea relație pentru o multitudine de motive, nu există nici o perfectă, o-size-fits all soluție. Relațiile pot fi complicate, iar emoțiile pot fi dificil de descifrat.

Cu toate acestea, pașii și strategiile de mai jos servesc drept ghid pentru gestionarea anxietății relație.

1. Petrece timp evaluarea cauzei rădăcină de anxietate

Și crește înțelegerea gândurilor anxioase și sentimente, în scopul de a face o alegere înțeleaptă despre cum să procedeze.

Creșterea înțelegere a sentimentelor tale de anxietate, în scopul de a face o alegere înțeleaptă.

Acest lucru va diminua riscul de a face o decizie impulsivă de a spune la revedere de la partener sau relația ta prematur în încercarea de a scăpa de sentimentele de anxietate.

Răspunde la următoarele întrebări:

2. Acordați-vă timp pentru a decide ce vrei

Anxietate blocuri ușor capacitatea de dumneavoastră să fie mulțumit cu partenerul dumneavoastră și poate lua decizii cu privire la ce par a fi copleșitoare și ceață.

load...

Se poate face o relatie fericita pare imposibil de atins, pentru că distanța în relația dumneavoastră sau de a face tu crezi că relația ta nu este în valoare de ea.

În general, nu este cel mai bine pentru a lua decizii atunci când vă aflați în modul de panică sau când anxietatea este prin acoperiș. Deși este tentant pentru a asculta gândurile anxioase și sentimentele și de a face tot ce spun ei, cum ar fi concediu, ascunde, proteja, evita, închideți sau țipi, să încetinească ritmul și calendarul deciziilor este de fapt de ajutor.

Pe măsură ce vin la termeni cu cauzele anxietății dumneavoastră, veți avea o viziune mai clară a ceea ce doriți și trebuie să facă. De exemplu, dacă determinați că anxietatea ta relație este un rezultat direct al muta cu partenerul dumneavoastră și vă aflați într-o relație de dragoste și încântat de viitorul tău, care se încheie relația nu este, probabil, cel mai bun sau necesar.

În timp ce acest tip de anxietate este natural, este important să se facă trecerea la viață împreună merge fără probleme și pentru a diminua anxietatea prin comunicarea cu partenerul tau, nu renunta la sprijinul social, crescând confortul în spațiul de viață și practica de auto-ingrijire.

Pe de altă parte, anxietatea care rezultă din abuz repetate sau maltratări de către partenerul tau este un semn garantat este, puternic pentru a re-examina relatia si sa ia in considerare plecarea.

Atunci când anxietatea se produce din cauza steaguri roșii în partenerul dumneavoastră , cum ar fi indisponibilitate, înșelarea, minciuna sau înșelăciune, anxietate ar putea fi foarte instrumentul de care aveți nevoie pentru a ieși din relația. Partenerul tău te forțează să rămână sau să amenințe libertatea de a despartire cu el sunt anxietatea declanșează în valoare de a asculta.

Un intestin sentimentul că ceva nu este corect poate manifesta simptome de anxietate. Chiar dacă nu se poate indica exact de ce te simti modul in care faci, ca urmare intuitia ta este un alt motiv pentru a pune capăt unei relații.

Cel mai bine este să-și onoreze intuiții și de mers pe jos de relații toxice pentru propria siguranță, sănătate și bunăstare.

3. Înțelege cum funcționează anxietate

De asemenea, să înțeleagă cum să găsească pacea cu gândurile anxioase și sentimente, fără a permițându-le să câștige (dacă doriți să stați în relația).

Evitarea anxietății nu este răspunsul.

Evitarea relație sau anxietatea dumneavoastră nu este răspunsul și poate induce în continuare furie și frică. De fapt, fugi de sentimentele tale si care sa permita anxietate pentru a controla viața sau relația ta promovează de fapt, mai mult de anxietate.

Renunțarea la dragoste și conexiunea într-o relație sănătoasă cu un partener pozitiv doar vă permite câștigul de anxietate. În ciuda fantezi lăsând să te scape de orice gânduri și sentimente de anxietate, fuga de anxietate va lua numai tu până acum.

În general, dacă anxietatea se bazează pe temerile interne și nesiguranțe (și nu este vorba despre un partener care vă tratează prost), stau în relația poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a lucra prin nimic în calea iubirii și a fericirii.

Este relația ta ce vrei? Dacă este așa, iată cum se pune anxietatea să se odihnească.

1. Comunica deschis și sincer cu partenerul tau

Acest lucru va asigura că înțelege modul în care vă simțiți și că sunteți pe aceeași pagină despre relationship.Be ta avans despre o stare de anxietate.

Anxietatea proprie din nesiguranței sau temeri, și să fie dispus să fie sincer cu privire la tot ce face (sau nu face) pentru a declanșa anxietate în continuare. Ajută-l să înțeleagă cum să te și de ce ai nevoie de la el ca partener sprijini.

2. Arată-te pentru tine

Asigurați-vă că luați grijă de tine

Asigurați-vă că luați grijă de tine pe o bază de zi cu zi.

Nu este vorba despre schimbarea partenerului sau pune anxietatea pe el pentru a rezolva, mai degrabă vă redirecționează taxa ca un participant activ în relația ta.

Dă-te nutrirea, un fel, atentia iubitoare de care aveți nevoie.

3. Utilizarea de strategii de anxietate de reducere

Aceste strategii vă va ajuta să se confrunte cu gândurile tale de anxietate și sentimente pe cap chiar și atunci când sunt tentați să le evite, la toate căile costs.Find de a lucra prin suferință și confortul-te atunci când anxietatea este prezentă.

Exercițiu Utiliza, respirație profundă, mindfulness și metode de relaxare. Utilizați o voce plină de compasiune, non-prejudecăți să te vorbească prin momente de anxietate, și experiențe.

4. Au așteptări realiste

Scăderea anxietate de așteptări nerealiste sau rigide, ca de exemplu să aibă și să fie partenerul perfect, crezând va trebui să spui da la toate cererile sau a trebui să fie într-o relație de basm.

Scăderea anxietate de așteptări nerealiste sau rigide

Toate relațiile sunt imperfecte, și este imposibil să se simtă fericit cu partenerul dumneavoastră în fiecare moment.

Un anumit nivel de luptă, nefiind de acord sau este o componentă naturală pentru a închide legături cu alte persoane. Vizionări distorsionate relație provoacă doar relație epuizare, anxietate și nemulțumire.

5. Stai prezentă în relația ta

Și găsește invelisul de argint în tranzițiile care promovează anxiety.Anxiety este orientată spre viitor gândire, deci aduce-te înapoi la ceea ce se întâmplă acum.

In timp ce de planificare o nunta sau de a avea un copil atât presupune o muncă Prep și planificarea viitoare, nu uita de a fi în acest moment. Fiind conștient, prezent și recunoscători pentru fiecare moment este cea mai bună rețetă pentru vindecarea de anxietate și se bucură de relația aveți.

Surse Foto: amazonaws.com, renegadehealth.com, boundless.com, thindifference.com,
Filmsnmovies.com