6 cele mai bune orașe pentru lesbiene

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Având în vedere că trăim în țara, mai multe comunități gay gratuite au posibilitatea de a-și exprima deschis sexualitatea lor și zbura steagurile lor de mare. Cele mai multe oriunde te duci, acolo va fi de cel puțin câteva domenii care sunt foarte LGBT prietenos și va face să vă simțiți binevenit.

În ceea ce privește comunitățile lesbiene, anumite orașe atrag populații mai mari ale acestor cupluri de același sex, din cauza lucruri ca feminism, progresivitate sau activiste eforturilor care generează conștientizare și acceptare.

Indiferent, având o populație mare de lesbiene nu este singurul atribut pozitiv al unei zone LGBT. Există o mulțime de factori care se combină pentru a crea o comunitate ideală lesbiană, cum ar fi atitudini deschise și tolerante, frumusețe naturală, evenimente în comunitate și drepturi legalizate.

load...

Ca cineva care a făcut recent un mare cross-country muta din Portland, Maine la Denver , Colorado , cu sediul în parte din comunitatea lesbiană, eu recunosc de la început că obțineți opinii și de experiență amestecat aici mea.

Și da, eu sunt sărind peste marile orașe, bine-cunoscut pentru că știi deja despre ele. Este multe orașe mici, care doresc să addressthat lesbiene de bun venit cu brațele deschise, pentru că de prea multe ori trec neobservate.

1. Portland, Maine

(Maine are drepturi legale depline și protecții pentru rezidenți LGBT.)

In ultimii 10 ani, comunitatea lesbiană (și incerți) a înflorit mare de timp în Portland, Maine. E cartierul lesbiană, Munjoy Hill, în cazul în care am crescut ca un copil, și nu e cu siguranță cartier am cunoscut-o odată.

load...

Există o mulțime de afaceri lesbiene deținute, cum ar fi Caiola'sand Katahdin, ambele restaurante, care sunt șold și de distracție și au alimente uimitoare. Vei găsi „out“ agenti imobiliari, bancheri, brokeri, designeri, terapeuti, medici si oameni destul de mult în orice alt serviciu de care aveți nevoie.

Există de divertisment, care este ciudat / condus lesbiene, andthere e Portland Lesbiene Coffee House, un grup Meetup, care a început în 2007 și într-adevăr a schimbat fața vieții sociale lesbiene din sudul statului Maine.

Ca aa frumos oraș de pe coasta, există faruri, parcuri, piste de biciclete, caiac, plaje, schi, prima zi de vineri de artă Evenimente, fabrici de bere, fabrici de vin, produse alimentare locale uimitoare și mai mult pentru a partaja cu SO-ul.

Nu uita că este, de asemenea, un frumos oraș de pe coasta. FARURI, parcuri, trasee de biciclete, caiac, drumeții, plaje, schi, prima zi de vineri de artă Evenimente, fabrici de bere, vinării și piețele uimitoare de alimente și fermierii locali. Există o grămadă de activități pentru a dowith SO dumneavoastră.

load...

Împreună cu toate acestea, tu ești doar o oră awayfrom Ogunquit, Maine. O comunitate frumoasă de vară, cu o prezență puternică LGBT, găzduiește evenimente LGBT pe tot parcursul anului, inclusiv un lunar T-dance pentru lesbiene la un bar numit Maine Street, cu prietenul meu DJ Jodi balansoar ringul de dans.

În cele din urmă, este la 90 de minute de la Boston și șase hourdrive la New York City.

Acum, în acest moment, puteți vedea că am 411 pe Portland, așa că, hai să vedem câteva alte mari orașe mici din întreaga țară.

2. Denver, Colorado

(Colorado are drepturi legale depline pentru rezidenți LGBT.)

Mile de înaltă Cityis pline de lesbiene de toate tipurile. O modalitate vă pot spune este participa la dans Prima zi de vineri găzduit de Dede Frain la urmele. Upward de 2.000 de femei participa la acest dans, în cazul în care începe mai devreme cu două pas cu pas și runslate cu hip hop, muzica electrica si pop, se întâmplă în trei camere diferite de dans de dimensiuni.

O săptămână mai târziu, există SecondFriday Happy Hour de la camera de zi in centrul orasului Denver. Ai sansa de a intalni femei din peste tot în oraș.

Denver este acasa, la Fundația Gill, Fundația premier pentru susținerea drepturilor comunității LGBT din întreaga națiune. Am avut plăcerea de a întâlni președinte și CEO, Courtney Manșetei. E inteligent, de înaltă energie și unul dintre noi! Fundația Gill a avut un rol esențial în a ne ajuta câștiga egalitatea în multe state.

Exista Centrul LGBT care găzduiește, de asemenea, un program numit Rainbow Alley pentru tineret LGBTQIT. Este o resursă foarte importantă pentru tineri care au nevoie de informații, sprijin, aliați și alți tineri ciudat.

Denver este acasa, la Fundația Gill, Fundația premier pentru susținerea drepturilor comunității LGBT din întreaga națiune. Acesta a avut un rol esențial în a ne ajuta câștiga egalitatea în multe state.

Acum, ce altceva se întâmplă în Denver? Există 800 mile de trasee pentru biciclete, munți la doar 45 minute distanță pe care o puteți excursie pe jos, schi, snowboard sau mountain bike pe dacă doriți. Există izvoare termale, și să nu uităm de 300 de zile de soare pe an. Este, de asemenea, o destinație pentru utilizarea legală de agrement de marijuana.

Ceea ce-mi place la Denver este mare comunitate sobru lesbiene. Da, sunt un prieten al lui Bill și pot găsi colegi surori la aproape orice întâlnire particip, dar sunt cele în care surorile se adună în masă. Este un lucru bun.

Are toate lucrurile pe care le dorim! Universități și colegii, fabrici de bere, produse alimentare locale, festivaluri, un festival imens orgoliu, o mulțime de locuri de mare gurmanda, ieftin și lucruri libere să facă în vrac (nu se poate bate drumeții la poalele Rockies gratuit), o mulțime de parcuri și cele mai frumoase vederi la munte.

Dar, în cazul în care altceva femeile stau?

3. Austin, Texas

Un bitlargerthan Denver , dar muchsmaller decât Dallas și Houston , Austin hasbecome unul dintre cele mai importante orașe pentru viața lesbiană.

Texas, este cunoscut ca un stat ultra-conservator, care este mândru de a fi anti-LGBT (puteți obține în continuare concediat pur și simplu pentru a fi lesbiană în Texas), dar Austin pare să fie diferit.

Ceea ce-mi place despre care trăiesc în Austin este de oameni sunt destul stabilite înapoi. Scena lesbiană este în viață și extinderea datorită femeilor active care iubesc pentru a face evenimente se întâmple.

Urcă-te pe Facebook și de a face o căutare pentru Lesbutante. Ea si ei evenimente de dans prietena gazdă peste tot în oraș în mod regulat.

Păstrați un ochi pentru Revival Rusty, un eveniment de dans la Maria Taco Express la Sud Lamar care are loc o dată pe lună. În primul rând, Maria cu adevărat îmbrățișează tema „păstrează ciudat“, care este Austin și umple acel spațiu cu lesbiene două-Steppin, deci nu este nimic, dar distractiv și mare de alimente se întâmplă acolo.

Un pic mai mare decât Denver, Austin a devenit unul dintre cele mai importante orașe pentru viața lesbiană.

Check out excursie pe jos și pista de biciclete în centrul orașului. Este de 10 mile de traseu care a fost dezvoltat de-a lungul râului Colorado, care trece prin centrul orașului (de asemenea, cunoscut sub numele de Town Lake sau Lady Bird Lake), și it'sbuzzing withpeople tot timpul. Este un loc minunat de a întâlni colegi lesbiene areout se potrivesc obtinerea, de lucru o sudoare sau doar observarea păsărilor.

În timp ce am trăit în Austin, Texas, m-am alăturat Club de vâslit. A fost singura cale am putut suporta caldura verii si umiditatea. Un secret din interior este există o mulțime de lesbiene wholove la rândul. Canotaj este un sport de echipă și o activitate de comunitate, astfel încât obtinerea chiar și o singură barcă în apă necesită a cere pe cineva să te ajute.

Am avut plăcerea de canotaj într-un quad cu alte trei lesbiene. A fost atât de distractiv, chiar dacă nu am câștigat nicio cursă în timpul regatele care au loc.

În cele din urmă, la fel ca majoritatea orașelor care au o comunitate lesbiană activă, consultați Meetup.com pentru grupurile de lesbiene din Austin. Există un roi de ei. Am început unul dintre primele grupuri în 2009, cunoscut sub numele Austin Lesbiene Coffee House. Veți găsi, de asemenea, o carte de club, grup de motociclete, grup de baschet andso pe.

4.Long Beach, California

California, este foarte lesbienelor, și în cele din urmă avem drepturi legale depline de a se căsători, de muncă și de a trăi în mod egal.

Lung Beachis aproximativ 30 de minute de la Los Angeles și este adesea trecute cu vederea, în ciuda faptului că propria comunitate LGBT înfloritoare. Există Long Beach Pride, Long Beach LGBT Centerand Q Festivalul de Film de la Long Beach. Long Beach isactually 8,1 la sută GLBs, care al 10-lea cel mai populat oras LGB-face.

Long Beach Pride are loc la mijlocul lunii mai, iar seara termină cu un eveniment de dans imens numit Krave, cu ascendent de 1000 de femei participa. Asta e un eveniment care nu trebuie ratat.

California, este foarte lesbienelor, și în cele din urmă avem drepturi legale depline de a se căsători, de muncă și de a trăi în mod egal. Long Beach se află la aproximativ 30 minute de la Los Angeles și este adesea trecute cu vederea, în ciuda faptului că propria comunitate LGBT înfloritoare.

Dar Long Beach are, de asemenea,... Plaja! Există o mulțime de oportunități pentru sport și activitate pe apă.Există parcuri tematice, cum ar fi Disneyland și Berry Park Knott în apropiere Orange County, precum și mai multe locuri de învățământ, cum ar fi Acvariul din Pacific.

Să nu uităm frumoasa California State University, vremea ideală și multitudinea de grupuri de Meetup LGBT în zonă. În plus, puteți vizita Regina Maria, aquariumand Beach Dog! Ce lesbiene în mintea ei drept nu ar vrea să stea la plaja Dog cu prietenul ei și blănos o potențială iubită?

5. Rehoboth Beach, Delaware

Să ne întoarcem la Coasta de Est pentru unele mare de viață lesbiene. Există o mulțime de a face în Rehoboth Beachyear-rotund.

Dacă vă plac cluburile și benzi, apoi Rehobothis locul de a fi. Există, de asemenea, multe eventssuch ca parade, sărbători, festivaluri, teatru, piese de teatru, sporturi de apă, aur și mai mult pentru a face aici tot anul.

Rehoboth Beach este un premiat, de cinci stele beachwith o multime de cameră pentru scăldat de soare, construirea de castele de nisip și surf valuri, precum și vizionarea delfin, excursii cu barca ponton și zone pentru cursele de dimineață sau la apusul soarelui timpurii de-a lungul coastei și Boardwalk. Accesul la plaja este gratuit, astfel împacheteze patura plajă și protecție solară și a lovit nisip!

Dacă vă plac cluburile și benzi, atunci Rehoboth este locul de a fi. Există, de asemenea, multe evenimente, cum ar fi parade, sărbători, festivaluri, teatru, piese de teatru, sporturi de apă, aur și mai mult pentru a face aici tot anul.

Acest mic flori din comunitate în timpul verii, dar are o comunitate LGBT activă pe tot parcursul anului. Vara vede cele mai mari mulțimile și plaja cea mai interesantă și viața de noapte, dar oferă o modalitate de a cădea, vizitatorii se bucură de film independent și festivaluri de jazz, cumpărături de vacanță sălbatic (fără impozit pe vânzări!) Și Gala femeilor de Anul Nou la centrul de convenții. Primăvara aduce ciocolată, vin și cabaret festivaluri.

Acesta este un loc frumos de a trăi cu o comunitate primitoare și multe de făcut. Nu veți găsi nici universități sau colegii, dar veți găsi frumusete, soare, pace și liniște (cea mai mare parte a anului) și un oraș care întâmpină lesbienele de toate tipurile.

În plus, ești doar trei ore distanta de Washington DC , Baltimore și Philadelphia , astfel încât să puteți obține stabili dumneavoastră intelectuală, politică sau istorică ușor ca plăcintă.

6. Columbus, Ohio

Capitala Ohio și thirdlargest oraș în Midwestgets cinci stele pentru un mare loc de lesbiene să trăiască. Cu mai mult de 35.000 de persoane LGBT care trăiesc în oraș, există o scenă LGBTQ foarte ocupat.

Este un oraș plin de întreprinderi deținute de femei, cluburi lesbiene, mare alimente și femei fierbinte biciclete peste tot trafic de. Ce e chiar mai distractiv pentru lesbiene este legal pentru femei pentru a merge topless în Columbus.

Dacă sunteți un iubitor de cafea, a verifica afară Travonna. Este premier spațiul de cafea și arta-LGBT prietenos, deschis 24 de ore pe zi.

Dacă sunteți genul de literatură wholoves lesbiene și lesbiene scris, Columbus are 10 publicații LGBTQ locale pentru știri de imprimare. Există Outlook, Gay Poporului Chronicleand Out în Columbusto obține ai început. Check out Lavandă Listingsfor toate lucrurile lesbiene. Vei găsi multe dintre aceste publicații disponibile în mod gratuit la magazinele locale de cafea și librării.

Vorbind de librării, cuvântul acesta are Gardenhas cel mai bun și cel mai mare selecție de literatură lesbiene oriunde, iar Camera are o secțiune knock-out pe fetișuri, împreună cu orice fel de obiect gadget sau jucării ați fost întrebați despre.

Capitala Ohio si al treilea cel mai mare oras din Midwest primeste cinci stele pentru un mare loc de lesbiene să trăiască. Cu peste 35.000 de persoane LGBT care trăiesc în oraș, există o scenă LGBTQ foarte ocupat.

Toate acestea fac sunet Columb ca unul dintre cele mai multe locuri primitoare pentru lesbiene să trăiască și să se bucure de tot bunătatea vieții lesbiană.

Central Ohio are o concentrație mare de colegii și universități, includingThe Ohio State University, Columbus Colegiul de Arta si Design, Universitatea Franklin, Columbus State Community College, Universitatea andCapital.

Acesta este un amestec puternic de tineri și mediul academic, care înseamnă o mulțime de fete sexy-inteligente de toate tipurile de orientări, identificări andpresentations. Aceasta înseamnă, de asemenea, avem o mulțime de spectacole de artă, galerii, slamuri poezie, lectori celebru, muzica, boozery și distracție!

Fiind unul dintre cele mai mari universități din țară, prin înscriere și zona, Ohio State University este plin de lesbiene. OSU are, de asemenea, multe de oferit, cu unul dintre departamentele cele mai mari și cele mai bune studii de femei, gen și sexualitate, plus zeci de organizații LGBT în campus. Vei găsi chiar și ei au o clasă porno lesbiene în timpul semestrului de iarnă.

Există doar atât de mult de a iubi despre Columbus!

Asta șase orașe mari de pe Coasta de Est pe Coasta de Vest, și un cuplu de locuri între care vă oferă o mulțime de opțiuni ca o femeie lesbiană. Ceea ce am învățat este că trebuie să creați viața pe care doriți, și, uneori, care ia trecerea la o nouă locație.

Sunt un credincios ferm că toată lumea ar trebui să trăiască într-un loc diferit de cel în care au crescut, chiar dacă ei doar pentru puțin timp. Aceasta se va schimba modul în care te gândești la viață.

Deci, ajunge pe Googleand sape în aceste orașe. Tu nu va fi dezamăgit.

Surse Foto: PixShark.com, NEFashionBrands.com, BeeautifulBlessings.com, C linics.la.utexas.edu, RomaeLaDiaz.wordpress.com, RickCollier.photoshelter.com, SustainableCitiesInstitute.com.