6 întrebări pe care trebuie să le punem înainte de a concilia cu un ex

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Una dintre cele mai mari „semn de întrebare“ situații care este destul de comună în rândul simplu este atunci când fostul lor iubit vine înapoi în imagine.

Sparks încep să zboare din nou și amândoi încep să reflecteze posibilitatea de a reconcilia și a începe o nouă relație unele cu altele.

Te simți că te sfâșiată simți o atracție reînnoită cu cineva familiar și au o renaștere de fantezii a ceea ce ar putea fi , în timp ce în același timp , te recunosc că te - ai despărțit de el o dată înainte pentru un anumit motiv.

load...

Această luptă internă în capul tău te lasă confuz, anxios și vulnerabil.

Vestea bună este aceste relații pot lucra!

Dar va necesita unele strategizing preempțiune cu o mulțime de introspecție și de comunicare pentru ca aceasta să ridice de la sol și să mențină pe termen lung.

Va fi important pentru voi doi să se angajeze într - o inima usoara întâlnire, casual unii cu alții , inițial, folosind toate abilitățile de screening trebuie acum să se asigure că încă îndeplinește cerințele dumneavoastră personale pentru un partener și relația și există într - adevăr ceva acolo de substanță dincolo de toate chimiei și atracția sexuală.

load...

Odată ce acest lucru a fost stabilit, acesta va fi important pentru voi doi să stai jos și să aibă o sesiune de comunicare (mai probabil o serie de ele).

Mai jos sunt câteva întrebări pe care le va dori să vă întreb și reciproc, în timpul uneia dintre aceste „discuții de cafea“, înainte de a trece la un nivel de angajament al relației dumneavoastră.

Înainte de a investi inima ta, doriți să vă asigurați o relație va fi viabilă.

1. De ce vreau să mă întorc împreună cu el?

De ce acum? Dece el?

2. Ce a fost bun despre relația noastră înainte?

Ceea ce ne-a atras unul de altul? Ceea ce a lucrat, și care au fost punctele noastre forte? Ce ne place cel mai mult unul de altul?

3. Ce a mers greșit în relația noastră înainte?

De ce ne-am desparti ? Care a fost fiecare din contribuțiile noastre personale la problemele în relația (acest lucru ajută la luarea responsabilității personale și evită vina și arată cu degetul)?

load...

„Reproiectarea o nouă relație

cu un ex este un proces complex.“

4. Care au fost unele dintre modalitățile prin care se rănească reciproc?

Acest lucru ajută la exprimarea liberă a emoțiilor, facilitează suferința provocată de probleme în cazul în care închiderea nu a fost realizat și permite o oportunitate pentru parteneri de a încerca să se sprijine reciproc și să caute restituire.

De asemenea, ajută pentru a vedea dacă există zone de care au nevoie de iertare tinde.

5. Ce vreau relația noastră să arate ca?

Care este viziunea dumneavoastră pentru viitor ca potențiali parteneri (acest lucru va ajuta pentru a determina dacă aveți valori și filozofii compatibile, deoarece oamenii se schimbă în timp și sunteți ambii bărbați diferiți decât ai fost în implicarea ta înainte)?

6. Cum vom ști când lucrurile încep să meargă acru?

Cum va arata ca? Cum vom răspunde?

Cel mai mare factor care va dicta prognosticul relației dumneavoastră este modul în care răspunde la un conflict.

În implicarea dumneavoastră înainte, au existat anumiți factori care au dus la fiecare dintre voi angaja într-un dans interpersonală sau un lanț de comportament unul cu celălalt, care a dus la un conflict deschis sau de retragere emoțională și dezangajarea.

Ca o echipa, va trebui să identifice ce aceste declanșatoare sunt și scrie un script nou sau lanț de comportament a ceea ce va face diferit de data aceasta, atunci când aceste declanșatoare fi activate astfel încât să nu păstrați re-adoptarea vechi teatru.

Împreună vă va crea un plan de acțiune pentru modul în care se ocupe de surse anterioare și viitoare ale supărat pentru a putea favoriza mai multă intimitate și mai puțin resentimente.

În plus, puteți efectua un exercițiu de rating pe diferite dimensiuni ale relației dumneavoastră: managementul gospodăriei, timp de calitate, prieteni și familie, calitatea și frecvența de sex , afectiune, comunicare, negocierea conflictelor, compatibilitate, încredere, suport, valori, angajament, etc.

Apoi, puteți evalua nivelul de satisfacție cu fiecare dintre aceste domenii pe unul la 10 scară.

Veți fi în măsură să identifice punctele forte precum și crearea unor planuri de acțiune pentru gestionarea orice zone de discrepanță care ar putea exista.

Dacă în timpul acestui proces descoperi unul dintre voi nu doresc să se miște pe oricare dintre diferențele, sau dacă sau ex apare defensiv și nu își asumă responsabilitatea pentru comportamentul lor din trecut, atunci probabilitatea unei împerechere de succes este, probabil, scăzută.

Reproiectarea o nouă relație cu un ex este un proces complex. Acest articol doar zgârieturi suprafață, dar urmând această fundație va ajuta să ofere suficient perspectivă cu dvs. De luare a deciziilor pentru a face cea mai buna alegere pentru tine.

V-ați împăcat vreodată cu un ex? Cum ați reușit să fuzioneze cu succes din nou? Ce sfat suplimentar poate oferi altora în această situație?

Sursa foto: janinebasil.com