6 locuri cele mai bune pentru a găsi consiliere pentru cuplurile gay (plus sfaturi de top ale unui expert)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă sunteți un cuplu gay, care se confruntă cu relație de stres sau în căutarea de îmbogățire pentru parteneriatul dvs., atunci cuplurile de consiliere poate fi un loc fantastic pentru a explora pentru a consolida obligațiuni dvs., rezolva problemele relaționale, și de a promova o mai mare iubire și angajament.

Odata tabu, stigmatul asociat cu consiliere are, din fericire, a început să scadă în ultimele decenii, și poate fi considerat chiar la modă pentru a avea un terapeut colaborarea cu tine pentru a gestiona UPS vieții și coborâșuri.

Dar când ești homosexual, acesta poate fi un pic provocatoare resurse de constatare pentru a se asigura terapeutului pe care o alegeți pentru a vă ajuta cu problemele tale este de fapt gay-friendly, afirmativă, și bine pregătit în problemele LGBT. În timp ce unele lupte de relații sunt universale printre toți oamenii, relațiile gay au, de asemenea, unele dinamici unice, care sunt cel mai bine servite de lucru cu un profesionist care are educația, formarea profesională, și priceperea în a fi capabil de a ajuta cu nevoile noastre speciale.

load...

Aici sunt cele mai bune șase locuri pentru a găsi consiliere gay precum și câteva dintre sfaturile mele de top pentru asigurându-vă că aveți o experiență de succes.

Locuri de a găsi consiliere | Sfaturi pentru Consiliere

Cele mai bune locuri pentru a găsi consiliere pentru cupluri Gay

Mai jos sunt o varietate de locuri pentru a vă ajuta să restrângeți căutarea și face selecția unui terapeut mai puțin greoaie și mai orientate către nevoile tale situaționale.

1. Centrul Național de ajutor al GLBT

Centrul Național de ajutor GLBT este o resursă foarte valoroasă pentru a avea la îndemână! Dacă sunteți în criză și trebuie să vorbesc cu cineva, această organizație este disponibil pentru a oferi sprijin grija de oameni care înțeleg nevoile unice și problemele comunității noastre LGBT. Acesta deține , de asemenea , o puternică bază de date de recomandări și resurse pentru organizațiile și serviciile gay-friendly, inclusiv cupluri consilieri, în zona dumneavoastră.

load...

2. Asociația Americană pentru Căsătorie & Familie Terapeuții

AAMFT este asociația profesională pentru căsătorie și familie terapeuti care au fost instruiți în mod special în probleme de relație. Găzduit aici este un localizator terapeut de stat, oraș și cod poștal.

3. Asociația americană a sexualității Educatori, Consilieri & Terapeuții

Deseori, probleme sexuale pot insoti probleme de relatie pentru multe cupluri. AASECT este asociația profesională pentru profesioniștii din domeniul sexualității instruiți în mod specific și certificați în probleme de sexualitate. Aici este un localizator terapeut de stat.

AASECT ofera un localizator terapeut astfel încât să puteți găsi cu ușurință pe cineva din apropiere.

load...

4. Psihologia azi Terapeut Baza de date

În prezent , unul dintre cele mai mari motoare de căutare on - line de sesizare găsi-un-terapeut disponibile, Psihologia Azi vă poate ajuta să găsiți un consilier selectând orașul și de stat și de a alege între o varietate de probleme de actualitate și specializări consilierii au.

5. Motorul The Gay Lesbiene International Terapeut Căutare

GLITSE este un motor de căutare de lungă durată sesizare pentru a vă ajuta să găsiți un terapeut LGBT potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

6. Contactați furnizorul dvs. De asigurări sociale de sănătate pentru o trimitere la un terapeut Cupluri

Ajunge la furnizorul de asigurări de sănătate și de a solicita unele recomandari pentru terapeuti din zona dumneavoastră care se specializează în lucrul cu populația LGBT. Rețineți, nu toate companiile de asigurări acoperă consiliere cupluri, astfel încât va trebui să plătească din buzunar.

O altă opțiune este de a solicita angajatorului dumneavoastră dacă aveți un program de asistență pentru angajați. În acest caz, este posibil să aveți servicii de consiliere disponibile ca un beneficiu gratuit pentru tine și în mod similar la un furnizor de asigurări de sănătate, puteți solicita recomandări de la EAP la un consilier LGBT.

Sfaturi pentru Gay Consiliere relatie

Acum, că știi unde să găsească un consilier de cupluri gay, iată ce trebuie să știți despre alegerea și de fapt, cercetarea cea dreapta.

1. Asigurați-vă că un consilier Recomandări, se indica de specialitate în relațiile gay

Atunci când căutați un terapeut pe un motor de căutare on-line sau prin planul de asigurări de sănătate, asigurați-vă că pentru a verifica dacă consilierul special este specializat în consiliere gay și lesbiene. Unele dintre aceste baze de date pot spune doar „consiliere cuplurilor“ și veți dori să vă asigurați clinician lucrează cu și are pregătire în consiliere căsătoriile între homosexuali.

2. Interviu Terapeutul prezumtiv inainte de a face prima numire

În calitate de consumator, aveți dreptul să știe ce să se aștepte atunci când vă conectați la un consilier și să afle mai multe despre pregătirea și experiența profesionistului. Asigurați-vă că pentru a apela terapeutul și să le pună întrebări despre experiența lor clinică de lucru cu persoane LGBT, cupluri și familii. Întrebați-i ce abordarea lor pentru lucrul cu cuplurile implică și ce teorii și tehnicile pe care le îmbrățișează.

Discutați cu consilierul dumneavoastră potențial la telefon și a verifica afară site-ul său înainte de a comite.

Metoda Gottman și Cuplurile punct de vedere emoțional-concentrat terapie sunt două astfel de modele de relații , care s- au dovedit a fi extrem de eficiente în lucrul cu cupluri. Vrei să evalueze atitudinea profesionistului despre lucrul cu clienții gay, în cazul în care afirmam și non-părtinitoare, și dacă vă simțiți confortabil cu comportamentul lor. Dacă cineva menționează o terapie de conversie gay , a alerga pentru dealuri, ca această formă de terapie poate fi periculoasă și homofobe.

3. Verificați dacă consilier este afiliat cu o organizație asociată

Asigurați-vă că terapeutul este afiliat cu o organizație profesională legată de relații cuplate și se angajează în educație continuă legate de terapia de cuplu și problemele LGBT.

Fiind aliniat cu o organizație ca AAMFT sau AASECT demonstrează o rețele de consilier și ține la curent cu tendințele actuale și de cercetare în industrie. Aceste organizații necesită, de asemenea, un anumit număr de ore de educație continuă pentru a menține licențele sau certificatele lor și acest lucru contribuie la asigurarea educației în curs de desfășurare în problemele legate de cuplurile de a perfecționa în continuare ambarcațiunile lor.

Face cercetare & Veți găsi consilierul dreapta Gay-Friendly

Nimic nu este mai drag decât relația noastră cu partenerul nostru de viață, astfel încât ceea ce face alegerea dreptul de terapeut necesită o cercetare adecvată și due diligence pentru a se asigura te aliniezi cu specialistul potrivit pentru a vă ajuta să consolideze obligațiuni cel mai important. Acesta poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care le face vreodată. Atât de fericit vânătoare și toate cele bune în călătoria ta relație!

Surse Foto: aasect.org, multilinecc.com