6 locuri pentru întâlnirile cu lesbiene (online și offline)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

6 locuri pentru a satisface Single lesbian (Online & Offline)

Oricare dintre aceste site-uri matrimoniale ar fi opțiuni bune dacă sunteți în speranța de a face o conexiune reală on-line. În timp ce aceste site-uri nu satisface lesbienelor în special, diversitatea rețelelor lor vă asigură puteți găsi întotdeauna pe cineva să discute cu tine.

load...

2. Puteți amesteca lucrurile la un bar sau un club Lesbiene

În general vorbind, baruri lesbiene nu sunt la fel de comune sau de populare ca baruri gay (sau bare drepte, pentru care contează), dar ele nu există. Puteți efectua o căutare rapidă pentru a găsi unele hangouturi lesbiene low-cheie înghesuiți, între umplut cu preparate gastronomice-testosteron și cluburile gay colorate în culorile curcubeului.

Vagabroads a pus împreună o listă destul de cuprinzătoare a cele mai bune baruri lesbiene din întreaga lume. SUA a avut mai multe intrări de la coasta la coasta.

load...

Baruri pentru lesbiene pot fi greu de găsit, dar sunt bine în valoare de așteptați.

De asemenea, puteți păstra un ochi pentru nopți de lesbiene de la cluburi sau baruri locale. Chiar și noaptea un popular pentru femei poate lucra. Dacă tot nu, puteți arunca zarurile la un club gay. Un număr corect de lesbiene apar aici în căutarea pentru un timp bun.

Un ultim lucru: GoMag recomandă merge la solo bar , spunând: „Ideea este ca esti mult mai probabil să fi lovit atunci când ești singur.“

3. Pride Parade, Pride Evenimente & lesbian Meetups

Cine nu iubește un bun Pride Parade? poveste adevărată, am fost o dată într-o călătorie de cumpărături cu un prieten, și ne-am abandonat cu totul carele în magazin asa ca am putea prinde la parada curcubeu merge de afară. Nici un regret. Este doar distractiv să facă parte din acea energie bucurie si Don o pelerină curcubeu alături de o comunitate de oameni care împărtășesc valori similare.

load...

Este ușor să te îndrăgostești (sau ca) în timpul unui Pride Parade pentru că ești înconjurat de colorat, râzând, și persoane pasionate. Dacă sunteți în căutarea pentru a satisface lesbienelor, nu poți face mult mai bine decât atât.

Cele mai multe orașe mari (și chiar unele minore) să găzduiască Paradele anuale Pride în timpul verii.

New York City LGBT Pride martie este cea mai mare de acest gen, atrăgând zeci de mii de persoane care au marș pe Fifth Avenue decked în curcubeu lor cel mai bun.

De asemenea, poti sa te uiti in jurul pentru evenimente LGBTQ + și meetups lesbiene se întâmplă în jurul orașului să-și lărgească orizonturile și să crească rețeaua socială. Fie că sunteți atras de un protest zgomotos sau un club de carte grijuliu, cel mai important lucru este să se implice și să facă vocea auzită.

4. Ia-o nașpa la softball sau un alt sport Echipa

Acum, acest lucru poate suna clichГ ©, dar softball într - adevăr este un loc minunat pentru a satisface femei lesbiene. Sunt toți jucătorii softball lesbienele? Desigur că nu! Nu toate lesbienele softball? La naiba, nu! Dar există acest stereotip pentru un motiv. Ca Pat Griffin, un LGBTQ + educator si autor, a pus , „ De-a lungul istoriei, softball a fost un punct focal pentru femei lesbiene. Există un sâmbure de adevăr stereotipului.“

Aderarea la un all-femei softball echipa locală nu este o modalitate de rău să te prezinți la prieteni lesbiene si data prospects.You'll cel puțin să fie în ballpark de o dată. Calambur cu siguranță intenționat.

Un all-femei liga softball este un punct de plecare, dacă sunteți în căutarea pentru a ajunge la prima bază.

Softball nu este singura opțiune, fie. Orice sport de echipă sau activitate conduce în mod natural la tipurile de prietenii și relații care doresc single. Vă puteți alătura unei echipe kickball, un grup de lacrosse, un Meetup notiuni - hei, se alăture o societate de unicyclers , dacă doriți - sau orice tip de echipă de sport pe care le scoate din zona de confort și în compania femeilor prietenos în dvs. Zonă.

5. Participați la o LGBTQ + Advocacy Group

Nu trebuie să așteptați pentru un eveniment oficial mândrie pentru a arăta dumneavoastră culori reale și lăsați steagul ciudat zbura. Puteți sprijini LGBTQ + drepturi prin aderarea la un grup de LGBTQ + advocacy sau non - profit. Centrul Național pentru Drepturile Lesbian este mereu în căutarea pentru voluntari și / sau stagiari pentru a ajuta la evenimente de funcționare și de a strange bani pentru cauze bune.

Centrul Național pentru Drepturile Lesbian face schimbarea prin litigii și educație.

Oamenii Campania dreapta are un centru de acțiune dedicat spune persoanelor fizice bazate pe egalitate ce pot face pentru a face o diferenta. Puteți alătura Corpului Egalitatea CDO de a acționa ca prima linie de apărare în lupta pentru libertate, justiție, și plăcintă cu mere.

Potrivit site-ului, „Drumul nostru spre victorie este simplu: uni cele mai puternice, susținătorii LGBQ mai dedicați din întreaga țară pentru a ne ajuta să răspundem atunci când drepturile noastre sunt sub atac.“ Pare a fi o misiune demnă care implică o mulțime de oameni.

6. În cele din urmă - Adresați-vă prietenii să vă prezint

Nu, acest lucru nu este un loc, în sine, dar este important de menționat că, ca o lesbiană, reteaua de prieteni este , probabil , cel mai puternic instrument de dvs. Întâlnire. Mai ales dacă prietenii tăi sunt lesbiene prea. Sunt obligat să știe pe cineva - sau cunosc pe cineva care cunoaște pe cineva - care ar putea fi un meci bun pentru tine. Adresați - vă prietenii să pieptene prin contactele lor și să configurați la o dată. Hei, a lucrat pentru Meghan Markle.

„Suntem femei. Nu ne plac lucrurile care sunt prea ușor disponibile „. - Zara Barrie Elite Daily

Multe lesbiene ajung intalniri în cercul lor de prieteni - care pot provoca uneori dramă, dar cele mai multe femei sunt destul de rece cu privire la aceasta. „Cercul nu este la fel de pericol sau înfricoșător cum ai crede“ , a spus Taz Dickerson într - un articol După Ellen. „Se poate lucra doar în favoarea ta. Ia - acolo. Data care doriți, și amintiți - vă: Uneori nepotrivire altcuiva poate fi perfect pentru tine „.

Extinde rețeaua socială & O să Expand Data Rețeaua dvs.

Dating ca lesbiană este deosebit de dificilă, deoarece nu există un du-te-la locul de femei-doar pentru a găsi o dată. Pete data Lesbian sunt la fel de unic și evaziv ca ei înșiși lesbiene. Prietenul meu și am constatat că la fel de greu cum ne-am elbowed drum printr-o mulțime de tipi în speranța de a găsi unul sau doi pui lesbiene la bar gay centru.

Se caută o dată lesbiană poate simți ca în căutarea unui ac în carul cu fân sometimes.I cred că autorul senior Elite Daily lui Zara Barrie a pus cel mai bine atunci când ea a spus în ea nu-ghid nu lesbiene întâlnire , „Suntem femei. Nu ne plac lucrurile care sunt prea ușor disponibile, iar scena datând nu este diferită. Cultura noastră este ca o vânzare secretă probă designer de publicitate numai la un grup exclusiv de oameni "în știu.“

Din fericire, acum ești un pic mai mult în știu decât ai fost când ai început, și puteți naviga pe scena lesbiene complicat întâlnire și de a găsi te femeia visurilor tale.