6 moduri în care telefonul îți distruge viața

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Permiteți-mi să spun chiar de la poarta Sunt un utilizator BlackBerry. De fapt, am efectua o mulțime de afaceri în fiecare zi - apeluri telefonice, e-mailuri și mesaje text - cu ajutorul meu BlackBerry.

Deci, pentru cei dintre voi care au fost îngrijorat acest lucru ar fi un articol de telefon anti-mobil, vă puteți relaxa.

În timp ce eu sunt pentru comoditatea lucruri, cum ar fi telefoanele mobile, iPhone și BlackBerrys ne permite, există un dezavantaj major: Atenția noastră constantă pentru a putea fi punerea o adâncitură serioasă în viața noastră de dragoste.

load...

Sunt atât de mulți oameni care petrec aproape toată ziua în fiecare zi, oferindu-lor de telefon mobil, iPhone sau BlackBerry 100 la suta din atentia lor.

Aceste persoane sunt date dispărute oportunități de a întâlni oameni în fiecare zi și nu pot fi întâlni oameni la toate.

Acestea sunt probabil aceiași oameni, de altfel, de la care am primit e-mailuri pe zi, plângându-ei nu văd pe nimeni să se întâlnească.

Ironia este acei oameni sunt neonest când , ei spun că nu văd pe nimeni să se întâlnească... Dar nu e pentru că oamenii nu sunt acolo.

Ele sunt victime ale „sabotaj telefon mobil de sine.“ Nu vreau nici unul dintre voi să fie sabotarea-vă de a găsi conexiuni minunate tot din cauza telefonului mobil.

load...

Deci , pentru a vă ajuta să fie conștienți dacă te omoară în necunoștință de viața ta amoroasă cu „auto telefon mobil sabotaj,“ aici sunt șase moduri de telefon poate fi ruineze viața ta întâlnire :

1. Tu oprindu-le la jumătatea lunii abordare.

Ești într-un magazin în cazul în care cineva vă verificat - cineva, de asemenea, le-ați observat și a găsit atractiv. Apoi, că cineva decide să vă apropiați, dar momentul în care se iau primul pas în direcția ta, telefonul sună... Și vă răspunde.

Nu numai că răspunzi, dar veți continua să aibă aceeași conversație repetitive neimportante cu prietenul care te-a sunat.

Prin aceasta, ai oprit pe cineva care a fost deja interesat de tine se apropie - și, probabil, nu va aștepta în jurul valorii de a face acest lucru pentru a doua oară.

2. Tu ești programat în totalitate.

Să pui în același magazin, și că aceeași persoană au fost atrași de plimbări chiar lângă tine și zâmbește la fel ca și când primiți un mesaj text pe telefon. Ce faci?

load...

În loc de a reacționa la ceea ce se întâmplă în jurul tău și cu mișcare alternativă, cu un zâmbet, reacționați ca și câinele lui Pavlov la „ding“ ale textului de intrare și imediat se uite la telefon pentru a afla cine text.

Nu numai că ți-e dor acea persoană căreia i te-ai atras de zâmbind la tine, dar prin faptul că nu recunoaște zâmbetul lor, acea persoană va crede că nu sunt interesați și ei vor pleca (și probabil nu zambi din nou).

„Start acordând o atenție la ceea ce este

LIVE întâmplă în jurul tău.“

3. Tu ești niciodată „aici.“

Ai putea fi cu un grup de prieteni într-un loc minunat plin de oameni pe care ar dori să se întâlnească.

In loc de a fi prezent și vorbesc cu oamenii cu care esti cu punct de vedere fizic, sunteți dedică 100 la sută din atenția la o conversație plină floare aveți cu un alt prieten prin mesaj text pe BlackBerry.

Între timp, o femeie este posibil să fi fost interesați vine peste și începe să vorbesc cu grupul. Ești atât de implicat în conversație mesaj text pe care nu observa chiar ea este acolo.

Când nu recunosc acea persoană, ei vor presupune că nu te interesează și va pleca.

4. Niciodată nu apare la tine să te uiți.

Nu e că nu ieși din casă. Sunteți în magazin alimentar, sala de sport, magazin de carte, magazin de cafea sau curățătorii chimice in fiecare zi.

Așa că, atunci când am auzit oamenii spun că „nu văd pe nimeni“ să se întâlnească, știu imediat că nu sunt „vedea“ pe nimeni, deoarece acestea sunt pur și simplu nu căutați.

Dacă oamenii doresc să întâlnească oameni atât de rău, de ce nu caută ei?

Ei bine, pentru că telefoanele vă permit să facă practic totul chiar din palma ta. Mulți oameni nu se opresc niciodata verificarea e-mail lor, efectuarea de apeluri de afaceri, a face cercetare pe Internet și trimiterea de mesaje text.

Deci, chiar dacă ele sunt în public, ei dor de tot (și toată lumea) în jurul lor. De asemenea, ei nu interacționează cu nimeni - ei nu te uita la oameni, zâmbet la oameni sau flirta cu oameni.

Este de mirare că nu te întâlni pe nimeni?

5. Tu faci o data „a treia roată.“

L-ai cunoscut pe cineva care credeți că s-ar putea place foarte mult și du-te la o întâlnire cu ei.

Deci nu se bucură de compania lor și simțindu-se ca ar putea exista o conexiune la un potential uimitor. Apoi lumina roșie de pe telefonul începe să lumineze intermitent sau telefonul începe vibratoare, alertându-vă un mesaj text tocmai a fost primit.

Ce faci?

În ciuda faptului că ești în mijlocul o dată mare, pur si simplu nu pot rezista iau telefonul pentru a vedea cine a trimis acel text.

Când faceți acest lucru, opriți imediat persoana cu care ești data. Nimeni nu îi place având o dată întrerupt de mesaje text, și nimeni nu îi place să se simtă atenția data nu este axat pe ele.

Ești dată va simți ca o „a treia roată.“ Ai aratat, de asemenea, data de prima ta prioritate va fi întotdeauna telefonul.

6. Tu esti mereu la dispoziție , dar niciodată liber.

Când cineva îmi spune că nu primesc sau apropiat ei nu „vedea“ pe nimeni să se întâlnească, știu că cele mai multe ori acest lucru se datorează faptului că acea persoană nu face ei înșiși disponibile.

În cazul persoanelor care sunt lipite pe telefonul lor mobil, BlackBerry sau iPhone-ul lor, ceea ce se întâmplă este că sunt „disponibile“, în sensul că acestea sunt în locuri în care se pot întâlni oameni, dar ei nu sunt niciodată liber.

Oamenii nu le va apropia, deoarece ele par mereu ocupat cu ceea ce fac pe telefonul lor.

De asemenea, nu vor observa niciodată potențiale oportunități de a întâlni oameni pentru că nu se uita în sus de pe telefon.

Deci, în timp ce îmi place flexibilitatea și confortul meu BlackBerry mi oferă în a fi capabil să realizeze atât de multe din afacerea mea și afacerile personale de oriunde, vreau să avertizez pe toți să nu-i lasa sa preia toată viața ta.

Procedând astfel, s-ar putea să fie în necunoștință uciderea viața ta întâlnire.

Începe să fie conștient despre cât de mult timp petreci lipite la telefon, și să încerce să evite comportamente ca acestea. Gândește-te cât de mulți oameni posibil să fi pierdut complet, care a vrut să te cunosc.

Start acordând o atenție la ceea ce se întâmplă în jurul tău LIVE. Nu o să crezi ce (și cine) ați pierdut!

Sursa foto: candydiaries.com.