6 moduri de a trece peste el

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Unul dintre simptomele cele mai chinuitoare ale blues-ului desfaceți se luptă cu posibilitatea de a da drumul de fostul tău.

Acest lucru este valabil în special atunci când sunt partenerul care nu doresc ca relația să se încheie , dar chiar și inițiatori ai unei relații de terminare a trece prin aceasta, de asemenea.

Știi cum este. Mintea ta devine preocupată de gânduri de el, care pur și simplu nu va merge departe. Nu te poți opri gândesc la el și ceea ce face, să nu mai vorbim cine e cu.

load...

Ai fantezii de reconciliere care păstrează speranțele în viață pe care le veți primi înapoi împreună, în tot acest timp realizând acest lucru ține iluzia merge și servește doar pentru a vă menține rău și blocat.

Cum vă întristați această pierdere și de a promova vindecarea, astfel încât să puteți obține viața înapoi pe drumul cel bun din nou?

Iată câteva strategii creative s-ar putea folosi pentru a vă ajuta să devină mai rezistente în urma unei despărțiri, astfel încât să puteți merge mai departe într-o direcție pozitivă.

Nu există o formulă specială pentru realizarea acestui feat, și toată lumea este diferită în ceea ce privește modul în care acestea întristeze și pe care tehnicile pe care le folosesc. Ceea ce functioneaza pentru unul poate să nu pentru altul, astfel încât cheia este de a experimenta cu fiecare dintre ele și de a integra cele mai utile pentru stilul personal.

load...

1. Jurnalul sentimentele.

Cel mai rau lucru pe care il poti face este chestii sentimentele în evitare. Acest lucru va servi doar pentru a perpetua durerea și sentimentele tale se vor arăta în cele din urmă în moduri distructive.

Ia-un caiet și scrie o emoție aveți despre despartire în partea de sus a paginii. În fiecare zi, du-te la pagina de emoția pe care a predominat și scrie despre experiența ta cu acest sentiment.

Făcând acest lucru, vă ajută pentru a facilita procesul de durere și preiau controlul asupra propriei vieți emoționale.

2. Începe a face planuri.

Mai degrabă decât concentrându - se pe trecut și ceea ce ar fi putut fi , canalizeze energiile spre ceea ce ai control asupra - prezent și viitor.

Creați un consiliu de viziune care detaliază toate visele, dorințele, speranțele și obiectivele și să înceapă elaborarea unui plan de acțiune pentru a începe realizarea acestora. Acest lucru este utilizarea constructivă a timpului, care va servi doar pentru a promova creșterea dvs. Personale.

„Când suferim, poate fi

load...

terapeutice pentru a ajuta alte persoane.“

3. Ajustare departe acele gânduri autodistructive.

Dar sună ca un clișeu oricând te afli angajarea în gândire negativă, fixați-vă cu o bandă de cauciuc pe care le purtați în jurul valorii de încheietura mâinii. Acest lucru va „utilitarul de completare snap“ te de transă și vă va oferi o oportunitate de a redirecționa focalizarea și comportamentul pe lucruri mai productive.

Cu fiecare completare snap, vei fi de formare mintea ta să se asocieze aceste gânduri negative cu durere la punctul în care veți începe cu mai mult control asupra modelelor de gândire și unde se duc. Aceasta este o tehnică de comportament clasic.

4. Crearea unui set de instrumente de adaptare.

Ia-o cutie și începe să-l umple cu elemente, puteți apela pentru a face față atunci când este nevoie. Fie că este jurnalul, o minge de stres, un registru de lucru de auto-ajutor sau o greutate exercițiu, aceste resurse vor fi disponibile imediat atunci când aveți nevoie de ele cel mai mult.

5. Dezvoltarea argumentele tale.

Ia-o bucată de hârtie și să facă o listă cu toate motivele pentru care sunt mai bine să nu mai fie în relație. Cum beneficiile?

Prin rotirea acestora atunci cand esti lovit cu un funk obsesiv despre fosta ta , veți avea o referință la îndemână pentru a vă ajuta să păstrați perspectiva a ceea ce este cel mai sănătos pentru tine să faci cu viața ta acum.

6. Păstrați ocupat.

Păstrarea ocupat nu ar trebui să fie făcut ca o evitare sau strategie de distragere a atenției. Prin păstrarea ocupat, vreau să spun activități care sunt productive și semnificative pentru viața ta, nu ceva doar de dragul de a fi ocupat.

Când suferim, de multe ori poate fi destul de terapeutice să se ofere voluntari pentru o cauză și de a ajuta alte persoane. Sau vă puteți concentra atenția asupra combaterii elementelor de pe bord viziune.

Care sunt strategiile pe care le utilizați pentru a ajuta la recuperarea de la o despartire si sa treaca peste un ex?

Sursa foto: