7 cele mai bune opțiuni gratuite de dating site (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

7 Cele mai bune opțiuni muzicale Free dating site-ul (2019)

2

Papilele gustative

CEL MAI BUN

„Întâlnește oameni prin muzica“ este motto-ul tastebuds', și funcționează destul de mult cum s-ar putea crede că ar fi. Restrângeți trupele preferate, cântece, și / sau genuri, și se potrivesc cu oameni care simt la fel. Tastebuds are o bază de utilizatori foarte activi, de asemenea, cu utilizatorii de schimburi de peste 1,4 milioane de mesaje luna trecută. Tastebuds a primit o mulțime de laudă, inclusiv de la The Guardian: „Dacă muzica fi hrana dragostei, tastebuds este pe un câștigător.“ Un dezavantaj este serviciul pentru clienți, care este un pic fulg și greu accesibile.

Adresa URL: https://tastebuds.fm/

3

Mixd

CEL MAI BUN

„În cele din urmă, o aplicație întâlnire pentru iubitorii de muzică“ sunt cuvintele pe care le salut pe pagina Mixd, pe care îl poți descărca gratis prin intermediul App Store. Echipa Mixd crede că muzica ne conecteaza, asa ca au creat un spațiu pe care o face chiar mai ușor să facă acest lucru. În plus față de procesele tradiționale de conectare și de potrivire, Mixd vă permite să invitați potrivirile la spectacole viitoare, evenimente și concerte.

load...

Adresa URL: http://www.mixdapp.com/

4

Un meci de sunet

CEL MAI BUN

Un meci de sunet se străduiește să se conecteze utilizatorii săi cu un meci de sunet (să-l?), Și pentru a începe, puteți lua site-ul gratuit test de trei minute - care pune întrebări de genul „Va face timp în viața ta pentru a asculta muzică ?“și«Unde asculti muzica?»rezultatele vor spune sistemul de compatibilitate a site-ului care să se potrivească cu tine. Veți primi, de asemenea, o insignă Muzica de personalitate pe care le poate afișa în profilul dvs., alte platforme sociale, email-uri, blog, și cele mai multe alte medii online.

load...

Adresa URL: http://asoundmatch.com/

5

Marea Britanie iubitorii de muzică

CEL MAI BUN

Dupa cum se poate spune, probabil, după numele său, Marea Britanie iubitorii de muzică să satisfacă în mod special pentru iubitorii de muzica din Anglia, Țara Galilor, Scoția și Irlanda. Nu contează dacă vă place rock, clasic, rap, pop, tara, sau orice alt gen - sunteți sigur de a întâlni oameni ca-minded de pe acest site. Caracteristici gratuite includ înregistrarea, navigarea, și face cu ochiul și trimiterea de mesaje. Dacă nu sunteți sigur cum să obțineți conversația a început, încercați una dintre spărgătoare de gheață introductive gratuite Marea Britanie iubitorii de muzică.

Adresa URL: http://www.ukmusiclovers.co.uk/

load...
6

Planet Rock Dating

CEL MAI BUN

Planet Rock Dating este o alegere excelentă pentru cei care iubesc trupe precum Led Zeppelin, Pink Floyd, Rolling Stones, Guns N“Roses, și AC / DC. Acest site gratuit îi pasă la fel de mult despre tine distrezi cum o face despre tine ședere în condiții de siguranță. Fiecare profil este echipa de verificat și nu există un sistem anti-înșelătorie în loc. Dacă doriți să „găsească pe cineva care zguduie lumea ta“, vă sugerăm Planet Rock Dating. Profilul tău ar putea arăta chiar și în secțiunea Membrii actuali a paginii principale.

Adresa URL: http://www.planetrockdating.com/

7

Musician Prieteni Data

CEL MAI BUN

Musician Prieteni Data promite că niciodată nu vă va taxa să se înregistreze, parcurge profiluri, de a primi meciuri, și să comunice cu alți membri. Întregul site-ul este mobil prietenos, astfel încât să nu trebuiască să descărcați o aplicație și ocupă spațiu prețios pe telefon. Puteți găsi datele dacă sunteți acasă sau la serviciu, la un Starbucks sau sala de sport, sau oriunde altundeva.

Adresa URL: http://musicianfriendsdate.com/

Găsiți Melody la ritm pe aceste site-uri dating!

Poate muzica nu ar trebui să fie o astfel de afacere mare în termeni de întâlnire. Poate - ne snobi muzică ar trebui să dea oamenilor care cred Farrah Abraham este un artist talentat o șansă. Cu toate acestea, dacă sunteți pe cealaltă parte a acestei dezbateri, ca eu sunt, dating site - uri de pe această listă sunt în cazul în care veți dori să meargă. Rock on!