7 cele mai mari greșeli pe care le fac bărbații atunci când întâlnesc o dată online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Online dating este una dintre cele mai bune moduri de a întâlni femei. Aveți întotdeauna o sursă nesfârșită de femei care sunt în căutarea pentru dragoste. Pentru a avea succes la dating online, cu toate acestea, aveți nevoie pentru a evita aceste șapte greșeli-cheie oameni fac atunci când se întâlnesc pe cineva pentru prima oară.

Deci, hai sa vorbim astazi despre cele mai mari greșeli oamenii fac în acele prime întâlniri și modul în care le puteți evita astfel încât să puteți avea intalniri online distractiv și pentru a îndeplini un meci uimitor pentru tine.

1. Șederea în Fantasy Land.

Când ai de gând să aibă prima întâlnire în persoană cu cineva cunoscut on-line, primul lucru ce trebuie să faceți este de a obtine fantezia acelei persoane din cap.

load...

Oricare ar fi acea persoană a scris în profilul lor este doar ceea ce au scris. Persoana reală poate fi total diferit de modul în care se descriu în profilul lor.

O mulțime de oameni ori scrie versiunea fantezie de ei înșiși în profilul lor. Ei scriu ceea ce doresc să fie sau care ei cred că ar putea fi, si nu cine sunt ei cu adevărat.

Deci , primul lucru de făcut atunci când întâlnesc o dată on - line în persoană este de a uita despre profilul lor, și într - adevăr doar ajunge să le știi când te cunosc.

2. Lasand nervii preia.

Când întâlnești o dată on-line pentru prima dată, atât de mulți oameni saboteze întâlnirea, deoarece acestea sunt prea nervos. Nu este nevoie să fie vreodată nervos pe una dintre aceste date.

load...

Este doar o oportunitate de a întâlni pe cineva, și nimic mai mult.

Încă o dată, nu construi o fantezie în capul tău despre această persoană și cine crezi că sunt. Ia să le cunoască și să facă propria determinare dacă vă place ei.

De asemenea, dai seama că ești o captură uimitoare care este în valoare de a cunoaște. În cazul în care nu funcționează cu această persoană, atunci practica o mentalitate abundenta si dau seama sunt mult mai atât de mulți oameni online, vă puteți întâlni.

3. A face totul despre ei.

O altă greșeală atât de mulți oameni fac atunci când datele on-line întâlnirea în persoană pentru prima dată, se concentrează în totalitate pe ceea ce crede că o altă persoană dintre ei. Nu te mai îngrijorătoare cu privire la ceea ce ei cred că de tine!

Oamenii vor petrece o întreagă dată îngrijorătoare cu privire la modul în care cealaltă persoană le percepe. Ei vor spune ceva se întreabă dacă ei ar fi spus, și apoi în loc de a rămâne prezent se va gândi că un lucru pe care a spus pentru restul datei.

load...

Ce se întâmplă atunci când face acest lucru este în loc de gândire ai avut o mare de timp și o șansă de a întâlni pe cineva nou, du-te acasă și analiza pe care un singur lucru ai spus și apel toți prietenii tăi pentru a obține opinia lor cu privire la aceasta.

Adevărul este că nu știi niciodată ce cineva se gândește decât dacă le cereți. Acest lucru duce direct în următoarea greșeală.

„În cazul în care persoana nu arata ca lor

imagine, nu-l țineți împotriva lor.“

4. Nefiind în acest moment.

Când sunteți la orice dată (nu doar aceste „primele întâlniri“), pe care doriți întotdeauna să fie prezent și să rămână în acest moment. Vrei întotdeauna să asculte cu adevărat la ceea ce spune cealaltă persoană și petrece timpul a cunoaște că o altă persoană și reacționează la ceea ce spun ei.

Vrei sa ai o mare conversație unde le provocare pe lucrurile pe care le spui și să le pună întrebări.

O mulțime de oameni nu stau în momentul în care și petrec întreaga dată întrebându-se dacă respectiva persoană le place.

Ce vrei să faci este atunci când te întâlnești prima cineva vorbesc cu ei ca vorbesti cu un vechi prieten. Într-adevăr ajunge să-i cunoască mai bine.

Dacă sunteți încântați de persoana care, după ce ajunge să-i cunoști, apoi cere-o afară pentru oa doua întâlnire bazat pe ceea ce ai intrigat în conversație.

5. Proiectarea unei relații.

Deci, aveți o fantezie despre cine este această persoană vei fi întâlnirea nu numai pe baza profilului lor, dar, de asemenea, din toate mesajele instant, mesaje text și chat-urile telefonice pe care le-ați avut cu ei.

Acest lucru se poate traduce în unele așteptări pentru când te întâlnești acea persoană în persoană care prima dată. O să gândiți că, „Aceasta este persoana pentru mine. Pot spune. O pot simți."

Cand ai mentalitate merge într-o primă întâlnire, setați-te pentru dezamăgire. Nu vei fi în stare să-i cunosc și nu se vor bucura de atingerea lor.

Întregul punct de o dată este de a se bucura de acea persoană și ajunge să le cunoască. Prin eliminarea acestor așteptări și gânduri această persoană este potențial sufletul pereche, și doar doar merge la data de a cunoaște acea persoană mai bună, pe care o dă întâlnirea o șansă de a reuși.

6. Concentrarea asupra rezultatului.

Mergând într-o primă întâlnire concentrandu-se pe rezultatul este o mare greșeală atât de multe datere online fac. Acest lucru ar putea suna un pic repetitiv, dar este într-adevăr nu.

Când vorbesc despre „concentrându-se pe rezultatul,“ Eu vorbesc despre petrecerea întreaga data îngrijorătoare despre ce se va întâmpla la sfârșitul datei.

Băieți, în special, va faceți griji dacă nu va fi oa doua întâlnire, dacă va exista un sarut Goodnight și dacă această primă dată va duce la mai mult.

Încă o dată, concentrându-se asupra a ceea ce s-ar putea întâmpla după data în loc de ceea ce se întâmplă în timpul data este cel mai rapid mod de a ruina șansa de a conecta cu acea persoană.

7. Supra-îngrijorătoare despre chimie.

Vă faceți griji, vă faceți griji, vă faceți griji. Deci, mulți oameni vor merge pe una dintre aceste prime date de întâlnire complet îngrijorat de chimie.

Oamenii vor face griji cu privire la dacă și când vor ajunge să-i sărute femeia sau cum să o atingă la data. Femeile vor petrece date întrebam dacă tipul îi va săruta sau dacă tipul îi va cere din nou.

Toate acestea nu este doar o pierdere de timp, dar poate distruge într-adevăr ceea ce ar putea fi altfel o dată cu succes. Doar stai prezent și se bucure de moment, și chimie și atracția naturală va avea grijă de ea însăși.

Reuniunea de oameni on - line este o explozie. Există o abundență acolo de oameni să se întâlnească. Sunt atât de mulți oameni minunați pentru a satisface pe Yahoo! Personale.

Dacă o dată cu cineva pe care le-ați cunoscut on-line nu funcționează, știi că poți merge acasă la barul Cyber ​​minunat pentru a fi în măsură să îndeplinească alte persoane.

Practica abundenta! În cazul în care persoana nu arata ca poza lor de profil - indiferent dacă acestea sunt mai grele sau mai în vârstă sau orice altceva - nu - l dețin împotriva lor.

Nu-ți face griji! Vei întâlni pe altcineva. De fapt, dacă practici abundență, știți că vă veți întâlni o mulțime de „elses cineva.“

Online dating are nevoie de timp. Stick cu ea și va funcționa. De unde știu? Am avut unele minunate relatii, de succes cu femeile i-am cunoscut on-line.

Sursa foto: geekandjock.com.