7 în ceruri evenimente single aduce daters împreună în moduri distracție, în condiții de siguranță, și de stres-free

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Fie că este o sesiune de întâlniri rapide, intalniri atelier de succes, sau noapte psihică - 7 în cer Single Events este sigur pentru a capta interesul single - savvy și să le reamintească călătoriile lor de a găsi dragostea poate fi de fapt placuta. Deoarece începând cu 7 în Rai , în 2008, Gail Adams a ajutat sute de single -uri „distracție“ drumul lor spre iubire de durată. Recent , numit cel mai bun , datând de servicii din Long Island, 7 în Rai găzduiește nu mai puțin de 15 de evenimente pe lună și este responsabil pentru numeroase date, relații și căsătorii. Dacă sunteți în căutarea pentru a sărbători viața și să îndeplinească alte persoane cu aceeași pasiune pentru aventură, 7 în Rai doar poate fi raspunsul.

Când Gail Adams a devenit prima singură după ce a fost căsătorit timp de 22 de ani, și-a amintit sentimentul ca și cum ar fi mutat într-o țară străină și nu știa limba. Studiu de la provocările cu care se confruntă ea ca o femeie de re-intrarea în lume dating, ea a descoperit că - deși scena simplu nu a fost în cazul în care ea a vrut să rămână pentru totdeauna - ar putea fi de fapt distractiv.

load...

Gail nu a avut prea mult noroc atunci când a venit la dating online. Ea a simțit mai confortabil participarea la evenimente pentru single și am observat că nu au existat mai multe programe de bine gestionate pentru single -uri din zona Long Island. Deci, atunci când cariera ca un recruiter corporative a ajuns la capăt, ea a decis să construiască 7 în cer Single Evenimente pentru a umple golul.

Gail Adams a creat 7 în cer pentru a da single-uri in zona Long Island un nou mod de a conecta.

„A fi singur este doar un cadru de spirit“, a spus ea. „Am vrut să ajute pe alții de-a lungul în timpul călătoriilor pentru a găsi conexiuni. Chiar am găsit dragostea adevărată la unul dintre propriile mele evenimente!“

load...

Astăzi, 7 în Rai găzduiește cel puțin 15 de evenimente pe lună, dintre care multe sunt viteza meetups de datare, care sunt organizate pe grupe de vârstă. Încă de la începuturile sale, 7 în cer a ajutat sute de single-uri vin impreuna, cu multe relații care se încheie cu căsătoria.

„De-a lungul anilor, am avut mai multe căsătorii și oameni care au făcut conexiuni de durată“, a spus Gail. „Șapte este numărul meu. În al șaptelea an de afacerea mea, m-am întâlnit pe cineva mi-ar suna cu siguranta mea alte semnificative. A fost foarte, foarte bun pentru mine.“

Gail spune că misiunea reală a 7 în cer este de a ajuta serios, simplu de calitate întâlni într-o atmosferă plăcută, privată. Și, după aproape un deceniu în afaceri, ea nu prezintă semne de incetinire.

Conectarea Single-Fun Loving prin calitate Evenimente

7 în Rai a devenit un magazin one-stop pentru single care doresc să ducă o viață de distracție, active, rămânând în același timp deschis de a iubi și toate posibilitățile sale. Evenimente lunare ale serviciului includ viteza de întâlnire, oportunități amestecării, și alte activități sociale deținute în Long Island.

load...

Single care se înscriu pentru un membru gratuit au șansa de a învăța un nou sport, să ia plimbări lungi în parc, participa la grătare, citi cu atenție muzee, să ia parte la petreceri de dans tematice, rade de nopți club de comedie, iar îmbibe la degustări de vin, printre alte activități.

Programele Gail sunt concepute pentru a satisface toate punctele de vedere. Fie că sunteți de curând dintr-o relație pe termen lung, nu au fost niciodată căsătoriți, sunt văduve, sau sunt divorțați, toată lumea este binevenită.

„Indiferent dacă obiectivul dvs. Este de a găsi un suflet pereche, o dată pentru un eveniment social, sau pur și simplu pentru a socializa doar și de rețea, și să facă unele noi prieteni singuri, dacă ai venit la un eveniment 7 în cer, ai venit la locul potrivit“, a spus Gail.

Companiei lotul actual de membru este de până la 7500 de membri activi. Aderarea este la fel de ușor ca și completarea unui formular de înregistrare scurtă. Membrii pot înscrie , de asemenea și să plătească pentru primul lor eveniment , ca parte a procesului de înregistrare.

Pentru a păstra mediul joasă presiune și în condiții de siguranță, participanții trebuie să respecte câteva reguli de bază, inclusiv reprezentarea ei înșiși într - un mod onest. Gail oferă , de asemenea , un 7 în Rai Discount Club , astfel încât membrii care intenționează să fie activ poate începe economisirea de bani imediat.

Șapte-Minute Data Speed ​​Single Învățați să trăiesc clipa

Gail a declarat ca obiectivul ei evenimente viteza dating este de a ajuta persoanele singure ocupat să îndeplinească mai multe persoane față în față într-un mediu plăcut, care nu pune în pericol, și private. Un alt cadou: Aceste evenimente sunt organizate în restaurante de lux cunoscute pentru servirea mâncare excelentă.

Evenimente răspunde la cinci grupe de vârstă diferite, începând de la 23 și să fie difuzate până la 69 și peste. Când ajungeți, sunteți întâmpinați de gazdă și numărul dat dvs. De masă atribuit, și toată lumea se întâlnește la zona de bar să se amestece în prealabil.

Aperitive și prima băutură sunt incluse în prețul de admitere, după care participanții sunt direcționate către o zonă privată cu mese. Gazda oferă o scurtă trecere în revistă și instrucțiuni pentru a ajuta oaspeții să se simtă mai confortabil cu procesul. Femeile stați la aceeași masă toată seara, în timp ce oamenii muta la mese diferite la fiecare 7 minute. Când sună clopoțelul, fiecare dată se termină, și toată lumea marchează foile lor de a decide în cazul în care ar dori să se întâlnească cu acea persoană specială din nou.

La sfârșitul serii, participanții rândul său, în foi lor la gazdă. E-mailuri sau apeluri merge în ziua următoare le notifică meciurile lor. În cazul în care un participant primește nici un meci, el sau ea primește de admitere la jumătate de preț la următoarea lor eveniment. Cu toate acestea, atunci când sunt făcute meciuri, Gail îi place să ofere o mulțime de informații astfel încât cuplurile se pot conecta într-adevăr și a vedea în cazul în care relația poate merge.

„Întreaga idee este că doriți să se întâlnească și să vorbească în persoană acum. Acest lucru nu este online dating“, a spus ea.

Viteza de întâlnire sa dovedit a fi exact ceea ce este nevoie pentru a crea Ken participant povestea de dragoste a viselor sale. El a încercat dating online, dar nu a fost obtinerea de rezultatele sale dorite. Într-o noapte, prietenul lui Pavel a întrebat dacă el l-ar alătura la unul dintre evenimentele lui Gail. Deși el a fost reticenti, el a decis să sprijine amicul său și au doar un moment bun.

„Am întâlnit o doamnă care și-a schimbat viața în atât de multe feluri“, a spus Ken. „JudyAnn și am fost datând în ultimele două luni, și a fost cele mai bune două luni din viața mea.“

Ateliere de lucru ajuta persoanele singure demistificarea Dating de succes

Gail crede că evenimentele ei nu trebuie să cadă în domeniul de one - size-fits-all model. În plus față de furnizarea single cu o serie de întâlniri rapide și evenimente bazate pe activitate, ea are , de asemenea , lunar ateliere de lucru , datând de succes care givethem oportunitatea de a afla mai multe despre dragoste în timp ce caută ea.

Aceste ateliere se concentreze pe explorarea dragoste limbi și răspunde la aceste întrebări, care de multe ori de șicane simplu atunci când simt că au făcut tot dreptul și încă nu fac progrese. Dating Antrenorul Heidi Krantz servește ca expert în atelier și oferă sfaturi în jos pe pământ.

Incluse într-un atelier de lucru este de 30 de minute de timp Mingle, care ar putea duce la conexiuni de durată. Toți participanții primesc o jumătate de oră sesiune de coaching gratuită privată. Costul de admitere este de 15 $, care pot fi plătite on-line sau la ușă.

O Magazie de Datând Cele mai bune practici, resurse, și încurajări

Gail folosește în mod constant vocea pentru a încuraja simplu și să le susțină de-a lungul fiecare etapă a călătoriei lor de dragoste. Blogul ei acoperă multe subiecte pe care persoanele singure și atașate se confruntă în mod regulat. Blogul îi învață cum să se ocupe cu singuratatea, de a descoperi dacă sunt în secret judeca, și chiar depăși ceea ce ea numește „blues Ziua Îndrăgostiților.“

„A fi singur nu ar trebui să fie un motiv să se simtă albastru și nici nu ar trebui să Ziua Îndrăgostiților“, a spus ea. „În loc de a lăsa aceste sărbători comercial alimentate cu combustibil te trage în jos, de ce nu sărbători a fi singur? În loc de concentrându-se asupra a ceea ce nu trebuie, să se concentreze asupra a ceea ce aveți și sărbători dragoste!“

Fie că sunteți în căutarea pentru sfaturi cu privire la modul de a face cu o despartire grea sau doresc lingura pe cele mai recente evenimente, Gail te-a acoperit.

Matchmaking servicii personalizate Deliver Coaching și Suport

Cu toate că 7 din Cer nu este implicat în matchmaking directe, Gail a incheiat un parteneriat cu meci Ceresc pentru a extinde ofertele ei. Fiica lui Gail Jackie este pețitor cap și folosește gradul ei în psihologie pentru a ajuta persoanele singure combate orice temerile și preocupările care le pot avea despre dating.

Gail spune ca pentru a avea succes, trebuie să depună mai mult efort în atingerea obiectivelor de dragoste.

7 în cer un parteneriat cu meci Ceresc pentru a oferi servicii de matchmaking personalizate.

„Este un fapt dovedit - mai multă energie și modurile în care puteți ajunge acolo și cu succes de rețea pentru a ajunge la obiectivul dvs., cu atât mai repede visele tale vor deveni realitate“, a spus ea. „Suntem în aceeași echipă în această călătorie, și vă vom ajuta să vă ajuta-te.“

Gail are în prezent numele celor care doresc să fie adăugate la lista de așteptare pentru servicii de matchmaking. Taxa de înscriere este de doar 99 $, iar Gail poate fi atins prin e-mail la [email protected] dacă doriți mai multe informații despre înscrierea.

Sute Multumesc 7 în cer pentru Casatorii și conexiuni de durată

Când a fost întrebat cum se simte să fie o astfel de parte pivot de atât de multe povești de dragoste, Gail ne-a spus că iubește că ea este în măsură să influențeze viața oamenilor.

„Deci, mulți oameni vin înapoi și-mi mulțumesc pentru că nu numai oamenii găsesc dragostea, ei găsesc, de asemenea, prietenii semnificative la evenimentele noastre“, a spus ea.

Intr - adevar, marturii ea primește sprijini cu adevărat afirmația că 7 în evenimente ceruri , să vă pot da rezultate viabile, durabile. Gail amintește povestea de un cuplu care reușește întotdeauna să aducă un zâmbet pe fața ei.

„John și Elaine a ajuns căsătorim, după întâlnirea de la unul evenimentele noastre“, a spus ea

Ioan a menționat că el a fost acuzat de mulți de a fi prea pretentios atunci când a venit la găsirea partenerului potrivit. Dar, după ce a participat primul său 7 în Rai caz, el a fost prins. El a continuat să participe și sa încheiat întâlnirea dragostea vieții sale.

Gail pe John pentru dorința sa de a lipi cu ea.

„John nu a participat doar un singur eveniment pentru a avea acest lucru“, a spus ea. „Dar, pentru că el a continuat să participe cu o perspectivă bună și atitudine, succesul său nu a durat mult.“

La un an după întâlnire, John a propus Elaine, iar doi s-au căsătorit pe o insulă frumoasă, cu prietenii și familia sarbatoresc alaturi de ei.

Gail spune povești de genul asta-i dea un sentiment de scop, și ea găsește mândrie în faptul că ea este în măsură să fie o parte din rampa de lansare pe care Cometă relații.

„Îmi place ceea ce fac pentru o viață“, a spus ea. „Din tot ce am făcut, eu chiar iubesc fiind un antreprenor, și mă face să mă simt foarte bine atunci când oamenii îmi spun că a cunoscut pe cineva. Se simte minunat să știu că am făcut o diferență în lume.“