7 dating online succesul căsătoriei (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Online dating a fost în jur inca din anii '90, iar acesta a devenit un lucru obișnuit ca în viața noastră ca divertisment și mass-media. Dar cât de bine este într-adevăr de lucru? Este dating online, obtinerea de oameni în relațiile pe care le doresc cu adevărat?

Vom încerca să răspundem la aceste întrebări cu următoarele șapte statistici dating online despre căsătorie.

1. Persoanele care îndeplinesc Online te căsătorești Mai repede

Cercetările arată că persoanele care îndeplinesc on - line de multe ori merge la altar mai devreme decât cei care îndeplinesc , prin intermediul prietenilor, la locul de muncă, la un bar, sau alte asemenea locuri. Michael Rosenfeld, un sociolog la Stanford, a declarat că există câteva motive pentru acest lucru.

load...

„Poți fi mai selectiv pentru ca ai un grup mai mare de a alege din“, a declarat pentru The Washington Post. „O mulțime de-colectarea de informații, care este de fapt despre curtare este accelerat de informațiile pe care le pot aduna de profilurile și de la o persoană înainte de fapt, le-a întâlni.“

2. Peste 17% din Casatorii Start prin Online Dating

Potrivit Statistică Brain Research Institute, 1 din 5 relații și un pic mai mult de 1 din 6 căsătorii începe on - line.

Aproximativ 17% din căsătorii și 20% din relații începe on-line.

load...

Ne așteptăm ca aceste numere sunt doar de gând să crească, ca mai mult de 49 de milioane de oameni au încercat online dating, și aproape există 8.000 de site - uri matrimoniale din lume.

De asemenea , ne așteptăm ca aceste cifre să crească , deoarece intenția celor mai mulți oameni cu dating online este de a satisface pe cineva pentru căsătorie sau cel puțin o relație pe termen lung. De exemplu, 80% dintre utilizatorii tinder spun că - nu o agatare - este ceea ce caută.

3. Căsătoriile online sunt mai puțin probabil să se încheie în primul an

Nu numai ca sunt oameni care se întâlnesc online , se căsătoresc mai devreme, dar căsătoriile lor sunt , de asemenea , o durată mai lungă decât cele ale cuplurilor care nu au indeplinit on - line. Fostul grup este mai puțin probabil să se separe sau să divorțeze , în primul an de căsătorie decât acesta din urmă.

load...

Acest studiu a fost realizat de Philipp Hergovich, de la Universitatea din Viena, și JosuГ © Ortega, de la Universitatea din Essex, pe baza datelor din 2013 Academia Națională de Științe.

„Am constatat că dating online, corespunde cu mod căsătorii mai inter-rasiale, și căsătorii mod mai puternic, dintr-o perspectivă matematică“, a declarat Ortega într-un interviu cu Forbes.

4. Cuplurile care Raport Meet Online superior Căsătoria Satisfacție

Acest fapt merge mână în mână cu ultima. În plus față de cuplurile online , făcându - l prin primul an de căsătorie mai des decât cupluri offline, ei spun , de asemenea , că ei sunt mai mulțumiți în relația lor.

Această lucrare de cercetare, care este intitulat „Satisfacția civilă și Despărțirile sunt diferite în online și offline Locatii întâlnire“ a fost condus de Universitatea din Chicago, cercetatorii, iar rezultatele au fost publicate în Proceedings al Academiei Nationale de Stiinte.

„Rezultatele conjugale sunt influențate de o varietate de factori. În cazul în care o întâlnește partenerul lor este doar un factor care contribuie, precum și efectele în cazul în care unul întâlnește soțul sau soția sunt de înțeles destul de mici și nu dețin pentru toată lumea“, a declarat John Cacioppo, autorul studiului de plumb si Tiffany si Margaret Blake distins profesor de servicii în psihologia la universitate. „Rezultatele acestui studiu sunt incurajatoare, cu toate acestea, având în vedere schimbarea de paradigmă în ceea ce privește modul în care americanii se întâlnesc soții lor.“

5. Aproximativ 542 membri ai eHarmony Ia-Casatorit în fiecare zi

eHarmony este una dintre cele mai populare și de succes site - uri de dating în lume - lansarea în 2000 și care are mai mult de 30 de milioane de single - înscriere. Deci , este logic că eharmony ar facilita o majoritate de relații în comparație cu unii dintre concurenții săi.

Potrivit site-ului, aproximativ 542 de membri pirostriile în fiecare zi, iar în total mai mult de 600.000 de membri au mers în jos pe culoar.

6. Rata Divorțul eHarmony este de 3,86%, care este mai mic decât media națională de 50%

In timp ce noi vorbim despre eHarmony, este, de asemenea, merită menționat rapoartele site-ul care rata de divorț este mai mică decât cea a mediei naționale: 3,86% vs. 50%. Credem că eHarmony 29 Dimensiunile chestionarului de compatibilitate ar putea avea ceva de-a face cu ea.

Noii membri petrec aproximativ o oră completarea profilului lor afară și a răspunde la mai multe întrebări în profunzime decât v - ar găsi pe alte site - uri matrimoniale. Printre acestea se numără „Ce te pasionează?“ Și „Dacă cei mai buni prieteni au avut de a alege patru cuvinte pentru ai descrie, care patru ar alege ei?“ Puteți citi articolul nostru pentru a afla mai multe despre chestionarul eHarmony.

7. Peste 80% din Millennials ar căsătorești cu cineva dintr-o altă rasă

O majoritate de persoane cu vârste între 18 și 35 nu le pasă de rasa partenerului viitorului.

Rapoartele Pew Research Center , care mai mult de 8 și 10 Millennials spun că sunt deschise să se căsătorească pe cineva care nu este aceeași rasă ca și ei.

Business Insider a găsit Millennials nu cred că sexul premarital este o afacere mare, preferă să trăiască cu un partener romantic înainte de casatorie el sau ea, și așteaptă mai mult să se căsătorească decât generațiile anterioare.

Aproape 60% din Millennials sunt unice și nu au fost niciodată căsătorit, comparativ cu 16% din Generatia Xers, 10% din baby boomers, și 4% din traditionalisti.

Aceste 7 fapte dovedesc că găsirea unui soț prin Online Dating este posibil, cu siguranta

Există un motiv pentru dating online, este în continuare în jurul valorii de după toți acești ani - funcționează. Dovada este tot în jurul tău, inclusiv în acest articol. Deci, în cazul în care căsătoria este obiectivul final intalniri, dating online, ar trebui să fie în dating arsenalul printre fiind creat de prieteni și străini se apropie de la baruri și evenimente. Aceasta cu siguranta nu va afecta șansele!