7 modalități autentice de a atrage femeile care vă plac

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

M-am născut într-un mic sat minier scoțian în 1950, în cazul în care Chatting upwomenwas acceptat, homosexualii erau calledqueers, pedofilii au fost numiți oameni vechi murdare și dacă nu s-au abonat opinii extrem de prejudiciabile, ai risca să fie etichetat ca queer tine sau, la foarte cel puțin, ciudat.

Din fericire, ca un copil doar a cărui mamă și tată doted pe mine și insuflat în mine valorile pe care le mai dragi, incepand cu „Fa altora ceea ce ar trebui să le facă vouă“, am reușit să evite prejudecățile unora dintre mele colegii.

Celălalt lucru pe care mama si tata ma învățat a fost aboutrelationships. Vezi tu, a lor a fost un parteneriat egal, și așa cum m-au iubit în bucăți, așa că prea theyloveone un alt făcut.

load...

Când au murit amândoi mult prea tânăr, la 48 de ani, cea mai prețioasă moștenire mi-au lăsat a fost de a trata toți oamenii, indiferent de sex, rasă, orientare sexuală, religie sau orice alte etichete care vă puteți gândi, ca fiind egale.

Chatul upwomenwas expresie de rigeuer.This belies atitudinile unor bărbați față de femei, și, deși în zilele noastre este, probabil, nu sunt considerate a fi politic corect, încă ridicǎ capul urât în ​​incarnare moderna a „seducingwomen.“

De fapt, există milioane de cărți și articole din așa-numitele datingexperts cu sfaturi despre cum să seduce femei. Doar face o căutare pe Google pentru expresia „modul de a seduce femei“ și veți găsi 11,400,000+ rezultate, așa că șovinismul în mod clar de sex masculin este încă în viață și bine.

load...

Nu pot să mă gândesc că e timpul ca femeile sunt tratate ca egali în loc de obiecte sexuale.

Căutarea mea egalitatea de gen începe astăzi cu șapte modalități reale de a atrage femeile în speranța că bărbații care sunt intenția de femei seducătoare vor vedea eroarea căilor lor și se pocăiesc, sau cel puțin părea rău, de la vizualizarea femeilor ca obiecte sexuale.

Îi invit pe toți oamenii să mi se alăture în căutarea mea.

1. Fii sensibil

Cine nu apreciază sensibilitatea? Aceasta înseamnă a fi sensibil la nevoile unei femei.

Pentru a fi sensibil la nevoile unei femei înseamnă a afla ce ea este vorba, în primul rând.

Nu te uiți la „Millionaire Matchmaker“?

De câte ori ai asistat la un om alege o activitate care data sa nu este vag interesat sau chiar mai rău este frică de, includingthe tip care a luat data sa pentru o plimbare cu avionul său privat, în ciuda faptului că ura de zbor sau fotograful care aorganized o sedinta foto pentru thefirst data?

load...

Ai obține imaginea?

Desigur, pentru a fi sensibil la nevoile unei femei înseamnă a afla ceea ce ea isall despre în primul rând de a pune întrebări și de a asculta răspunsurile ei -clearly acest lucru este străin mulți milionari pe acest program, sau poate pur și simplu lui believeit bani care contează în SUA.

2. Fii politicos

Având și care prezintă bune maniere și politețe este ceea ce a fi politicos este vorba.

Acest lucru este valabil pentru deschiderea ușilor pentru femei, permițându - le să intre în primul rând și, desigur, cu bunele maniere la masă, care sunt de esența dacă doriți data să se bucure de cina cu tine și să de acord cu oa doua întâlnire !

3. Fii sincer

La o primă dată, încercați să fie cel mai bun poate fi, dar trebuie să reziste tentației de a fi mai bun decât tine sunt de fapt de minciuna. Acest lucru înseamnă că, dacă sunteți un administrator de aer, nu pretinde a fi un pilot. Dacă sunteți o asistentă medicală, nu pretinde a fi un medic.

Trebuie să reziste tentației de a fi mai bun decât tine sunt de fapt de minciuna.

Este, de asemenea, despre care nu pretinde a fi în vârstă de 25 de ani, atunci când ești în vârstă de 40 de ani și de fapt, adăugând o imagine de curent de tine la yourdatingprofile, nu una care a fost luată în urmă cu 10 de ani sau unul din altul decât tine pe cineva.

Nu crezi că oamenii ar face așa ceva? Ei bine, eu știu că fac pentru că știu o femeie sărace, care la întâlnirea unui om pentru data afirst nu-l recunosc.

Ea a descoperit imaginea de- a folosit pe lui onlinedatingprofile a fost aceea a fiului său, și pentru a adăuga insultă la prejudiciu, a spus domn a fost dezamăgită când ea la refuzat oa doua întâlnire!

Ei bine, cum se spune în Yorkshire, „E la fel de nowt ciudat ca popular!“

Fiind onest, de asemenea, se aplică cine ești ca persoană și valorile tale. Nu există nici un punct, de exemplu, spunând ești un creștin devotat atunci când ești un Atheistjust sa intre in gratiile cu cineva care e un creștin. În cele din urmă, adevărul va ieși la iveală, ea va nottrustyou și bang merge ca început a ceea ce s-ar putea să fi fost o relație de mare.

4. Fii atent

Amintiți-vă că aveți două urechi și o gură, așa că într-adevăr ar trebui să asculte de două ori la fel de mult ca și vorbești. Mergând prin mișcări nu-l va tăia - trebuie să fie cu adevărat interesat de ceea ce o femeie are de spus și într-adevăr asculta, nu pretind doar pentru a asculta.

Cum ai lăsat-o să știi că ai fost într-adevăr ascultat? Ei bine, dacă vă ajută să comentați și să pună întrebări despre ceea ce spune ea si, prin aceasta, să construiască un raport.

A cere opinia ei, de asemenea, ajută.

5. Fii licitație

Doi dintre cei mai mari cantareti din toate timpurile știa prea bine importanța tandrețe și a plătit tribut pentru această calitate în două dintre cele mai mari melodii ale tuturor timpurilor: Otis Redding „Încercați un Tandrete mic“ și Elvis Presley „Love Me Tender“.

Trebuie să te expune la a fi rănit de a te face vulnerabil.

Deci, ce înseamnă a fi licitație înseamnă de fapt? În Brothers Islay „Te-ai pierdut Loving Feeling“, a doua linie a cântecului spune: „Și nu există nici o sensibilitate la fel ca înainte în vârful degetelor“.

Eu cred că toate ființele umane știu intuitiv, dacă sunt gesturi din inimă sau contrived.

Urmarea acestui fapt este că tot ceea ce spune și face trebuie să vină direct din inimă, și trebuie să te expune la pericolul de a fi ranit de a te face vulnerabil sau, cu alte cuvinte, de a fi cu inima deschisă.

O dată când am luat pe cineva la cină, ea se întinse peste masă și mângâiat fața mea -ORAȘUL sentiment era electric! De ce? Pentru că am simțit că a venit direct din inima ei!

6. Fii gratuit

Nu e nimic destul ca complimente atunci când vine vorba de a te face atractiv pentru femei. Cu toate acestea, să fie conștienți de acest lucru se va intoarce impotriva pe tine, dacă aceste complimente nu sunt autentice.

Intotdeauna uita-te pentru calitățile puteți lauda. Testul de acid pentru dacă este un compliment sau doar lingușire? Compliments vin din inimă, în timp ce provine lingușirea din creier! Complimentele nu au nici un câștig personal, având în vedere, în timp ce există întotdeauna un motiv pentru lingușire.

Deci, nu vă fie teamă să spună cuiva când observați ceva despre ele pe care le place, indiferent dacă este vorba de a face cu aspectul sau comportamentul lor.

7. Fii umil

Unele dintre cele mai respectate și admiredpeople pe cota de pământ, un atribut uimitor: smerenia.

Să oameni ca Nelson Mandela, Maica Tereza și Mahatma Gandhi să fie modelul de rol, si arunca ego-ul astazi! Pot să vă asigur atractivitatea va creste de zece ori de a face acest lucru.

Sper ca acest articol a arătat că expresia „seducătoare femei“ nu are loc în vocabularul unei societăți moderne în care egalitatea de gen este o dată, nici în mintea acelor oameni patetici care o văd ca un fel de joc de împerechere.

Surse Foto: mydearvalentine.com, flirtbodylingo.com, schsicentre.wikispaces.com, tumblr.com,