7 modalități de livrare a unei linii de preluare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Una dintre cele mai importante momente make-it-sau-break-l în datarea este introducerea ta atunci când se apropie cineva de care sunteți interesat de a cunoaște.

Deoarece primele impresii și judecăți sunt formate în primele două minute (sau mai puțin) de a întâlni pe cineva, prezentarea în timpul modul de abordare este important în asigurarea că tipul ăla fierbinte pe care doriți să lovi o conversație cu reciprocates un interes.

Acest lucru înseamnă că ceea ce spui, cum spui si cum te - vă cu postura dumneavoastră limbajul corpului toate transporta o mulțime de greutate în modul în care celălalt tip va interpreta avansuri si semnificatiile el va atribui acestuia.

load...

Desigur, veți dori să pună piciorul cel mai bun înainte de a crește șansele de succes în fermecătorul și să-l într-agățare o discuție flirteaza, iar una dintre strategiile pe care le puteți folosi în inaltarea recurs la el difuzează o reclamă și spiritual „ linia de deschidere."

Am auzit cu toții de deschidere linii înainte. „Care este semnul tau?“ „N-am mai văzut aici te înainte?“ Brânzos, nu?

Absolut, și tu cu siguranta va dori să stea departe de aceste cuvinte siropoase care apar născocite și nesincer.

Iată câteva sfaturi pentru cum să livreze acele primele cuvinte în obiectul atenției dvs., care va semnala interesul și atracția fără sondare fals, bizar sau provocând tipul de a izbucni în râs.

load...

1. Comentariu privind elementele din mediul înconjurător.

Acest întrerupător de gheață nu va ridica „alarme weirdness“, pentru că tu și tipul vă apropiați sunt ambele în același context și care face pentru o segue naturală într-o conversație.

De exemplu, dacă sunteți în așteptare într-o linie lungă la un restaurant, s-ar putea întreba: „Bună. Nu am fost niciodată la acest restaurant înainte. Ce sugerezi?"

Sau, dacă sunteți la un concert, ai putea duce cu „Care este melodia ta preferată de această bandă?“

2. Folosiți întrebări deschise.

Vei observa in ultimele exemple aceste întrebări puse extinde posibilitatea de conversație, deoarece acestea nu sunt concepute pentru a da / nu raspunsuri care poate opri o interacțiune mort în piesele sale.

Puneți întrebări de tip sunteți interesat în care îl va cere să împartă mai mult de câteva cuvinte , astfel încât să puteți avea mai multe furaje pentru dialogul cu.

load...

„În cazul în care linia de deschidere cade plat, multe

oamenii vor găsi acest lucru foarte duios.“

3. Încercați abordarea asertiv, Blunt.

Nu ocoliș cu această abordare.

Ai putea merge direct pentru ochi prin de tinta se apropie de dl Hottie și spunând ceva de genul: „Ce ai băut? Aș vrea să-ți cumperi alta.“

Sau poate încerca, „Bună. Ești unul dintre cei mai frumoși din această cameră și am trebuit să vină și să spună salut „.

După cum puteți vedea, acestea sunt destul de ballsy și nu pentru cei slabi de inimă. Nu aici instrument ezitant. Acest lucru necesită încredere și o lipsă de preocupare pentru o posibilă respingere.

Ce ai de pierdut?

4. Fii creativ.

În zilele mele matrimoniale, una dintre liniile cele mai inteligente livrate la mine a fost când eram la un bar cu niște prieteni imediat după sezonul de vacanță și-au început.

Așa cum am fost de mers pe jos de un om apucat ușor încheietura mea și m-au tras pe poala lui și a zis: „Bună acolo. Sunt Moș Crăciun, și am de gând să vă dau ceea ce nu a primit de Crăciun.“

Desigur, aceasta a fost o linie de deschidere de croazieră umplut cu aluzii sexuale, dar este un vin pe care a rămas întotdeauna în mintea mea ca fiind creativ și amuzant și mă face să zâmbim când mă gândesc la asta.

Mesajul de aici este de a crea o linie de deschidere care este creativ și lasă o impresie de durată.

5. Validați el și să-l facă zâmbet.

Amintiți-vă una dintre cheile de la formarea o impresie bună este de a valida persoana și spune ceva care va face sa se simta bine despre el însuși.

Fie că - i dea un compliment autentic sau un alt tip de lingusire , este întotdeauna un frumos impuls ego - ul atunci când cineva spune ceva frumos despre noi și acest lucru poate duce adesea pentru a câștiga puncte spiridus de tipul de interesul dumneavoastră.

6. Fii naturale.

Nimic nu miroase mai rău decât o linie de deschidere premeditat, născocit, care este incongruent persoanei sau locul pentru că îi lipsește genuineness.

Cel mai important lucru este să fii tu însuți și de a evita să fie prea mult ca un agent de vânzări de marketing tine.

Și dacă te flub în sus, nu vă faceți griji! Incearca sa te distrezi cu acest lucru și pentru a evita pune prea multă presiune pe tine.

Dacă faceți o greșeală sau o linie de deschidere cade plat, mulți oameni vor găsi acest lucru foarte duios și poate fi flatat de fapt, chiar și pus mai departe efortul, în primul rând.

7. Simplitatea este rege.

Dacă toate nu altceva, nu puteți merge în neregulă cu această încredere simplu stand-by: „Bună, numele meu este ______.“

Care sunt unele dintre liniile de deschidere de succes le-ați utilizat în viața ta întâlnire? Care sunt unele dintre favorite pe care le-ați experimentat?

Sursa foto: dateadviceguy.wordpress.com.