7 moduri pentru single-uri gay pentru a depăși anxietate datând

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Social Networking poate fi o provocare destul, dar atunci când lupta cu anxietate, se poate face căutarea pentru Mr. Right simt practic imposibil. E o veste bună pentru cei care sufera de anxietate, cu toate acestea. Anxietatea este una dintre cele mai tratabile probleme de sanatate mintala care exista.

Cu munca grea, determinare si perseverenta, se poate ajunge la un punct în care vă aflați în controlul sentimentelor tale, spre deosebire de invers. Puteți învăța pentru a naviga mediul social cu ușurință și încredere, sporind astfel șansele de succes întâlnire și bucurie.

În primul rând, aici sunt unele fapte despre anxietate

Am vrut să încep cu câteva sfaturi care cred că sunt importante pentru tine sa stii despre anxietate înainte de a se îngropa în sfaturi.

load...

Deci, ce este un singur tip de a face dacă el vrea să aibă o viață împlinită, datând fără a lăsa anxietate răpi experiență? Mai jos sunt câteva sugestii pentru cucerirea monstru puțin gri, cunoscut sub numele de anxietate:

load...

1. Încercați cognitiv-comportamentală Terapia

Pentru a evita permițându - anxietatea socială a ajunge la un nivel dezactivând se înscrie la servicii de psihoterapie cu un terapeut licențiat sau consilier , care este specializat în anxietate. Terapia cognitiv-comportamentală este un protocol de tratament bazat pe dovezi , care a fost dovedit pentru a ajuta la atenuarea simptomelor de anxietate și depresie, și consilierul dumneavoastră vă va învăța o varietate de coping abilități care vă vor ajuta să obțineți un mâner pe această problemă.

2. Exploreaza diferite metode de eliberare fizică

Găsirea un fel de ieșire fizică pentru anxietate are un mod de liniștitor la niveluri mai ușor de gestionat și poate provoca un sentiment de relaxare.

load...

Exercitarea este o modalitate foarte bună de a elibera o parte din stresul pe care se poate simți înainte de o dată.

Înainte de a merge la acea prima dată sau de a merge la bar cu prietenii pentru o noapte în oraș, se angajeze în exerciții fizice pentru a primi rata de pompare cardiac și descărcarea ca stresul. Urcă un antrenament la clubul de sănătate, jogging în jurul valorii de cartier, încercați să vă parte la yoga, du-te dans. Chiar si masturbarea poate fi o eliberare de ajutor.

3. Luați câteva sfaturi de la Neuroscience si Relax

Neuroscience si psihologia au ajutat să înțelegem că ori de câte ori avem experienta anxietate, corpurile noastre intra în modul de lupta-zbor-sau-înghețare ca un instinct de a ne proteja de amenințări reale sau percepute. Ei au descoperit că mintea noastră merge de fapt , „off - line“ , atunci când suntem subliniat , astfel încât organismul poate mobiliza energie pentru a lupta, fugi, sau congela.

Acest lucru înseamnă că orice gândire logică iese pe fereastră în timpul acestor momente. Acesta este motivul pentru care mintea ta se înnegrește, și nu se poate gândi la nimic de spus daca esti nervos la o dată pentru că răspunsul lupta sau de zbor a lovit în.

Singura modalitate de a face față în mod eficient aceste momente este de a găsi modalități de a auto-Calmant pentru a permite organismului sa se relaxeze, ceea ce va permite apoi mintea să se întoarcă „on-line“. Apoi, funcțiile cognitive se vor întoarce și vă permite să rezolva probleme și de a folosi o perspectivă / logica. Până când corpul tău este într-o stare relaxată, vei imposibilitatea de a accesa funcțiile executive.

Citiți sau de a lua cursuri într-o varietate de tehnici de relaxare pentru a vă ajuta să atinge aceste stări relaxate importante, cum ar fi meditatie, yoga, diafragmatică respirație, de vizualizare, mindfulness si relaxarea musculara progresiva.

4. Gânduri și Convingeri negative Challenge

Ar putea fi de ajutor pentru tine pentru a scoate un notebook și să păstreze un „gândit log“, scriind în jos toate negative, gândurile producătoare de anxietate aveți atunci când este vorba de dating, astfel încât să aveți unele date personalizate pentru a lucra la în combaterea negativ gândire.

Acesta poate fi de ajutor pentru a scrie gândurile negative pe care le au de multe ori despre tine, și apoi încercați pentru a contracara aceste gânduri cu afirmații pozitive.

Vei avea probabil teme comune sau modele de gândurile pe care le va dori să conteste. Ceea ce trece prin cap atunci când vă imaginați că se apropie de tipul fierbinte peste camera de la bar? Cum te simți despre tine când te uiți la reflexia în oglindă? Ce auto-talk spune atunci când nimeni nu răspunde la profilul tau intalniri? Ce înțelesuri atribuiți la aceste gânduri particulare?

Veți dori să câștige practica în combaterea acestor gânduri negative, cu auto-afirmații mai Afirmând care sunt credibile pentru tine. Imaginați-vă de sine încrezător vorbește înapoi la gânduri negative dezbatere stilul tau, sau imaginați-vă ce ai spune unui prieten care spunea aceste tipuri de lucruri pentru el însuși.

Intră în obiceiul de a scrie în jos aceste contra-afirmații, astfel încât acestea să poată deveni interiorizată. Încă o dată, obținerea de ajutor de la un terapeut antrenat poate fi, de asemenea, foarte esențial în acest proces.

5. Ia-hotarand sau Improv Clase

În conformitate cu confruntarea cu dvs. Anxietate cap-la, de ce nu ia unele lecții de actorie sau de a lua o clasă de improvizație? Am găsit aceste activități să fie extrem de rol esențial în a ajuta oamenii să depășească anxietatea și frica. Aceste locuri sunt , de asemenea , extrem de utile în asistarea cu honuire abilitățile sociale și de creșterea încrederii în situații interpersonale , în general.

6. Nu ascunde în spatele computerului sau telefonul tau mobil

Ia-acolo și să fie vizibile. În timp ce apariția de site-uri de dating online a parcurs un drum lung spre a ajuta barbatii gay întâlni reciproc, ele pot fi, de asemenea, o răspundere pentru timid individ, social anxios dacă el folosește numai în aceste locuri ca o modalitate de a încerca să se întâlnească oameni.

Online dating a făcut oameni de întâlnire foarte ușor, dar nu neglija alte locuri pentru conectarea.

Acesta poate fi foarte atrăgătoare și confortabil pentru a face cumpărături pentru dragostea în spatele cuiva ecran de computer în cazul în care un risc este minim și se poate simți în siguranță și protejat. Cu toate acestea, ea poate consolida, de asemenea comportament evitant, care alimentează anxietatea și o face mai puternic. Asigurați-vă că pentru a echilibra activitățile online, intalniri cu contact față-în-față cu alte persoane pentru a vă ajuta să obțineți acolo și să se solidifice abilitățile sociale și capacitățile flirtezi.

Cele mai bune locuri sunt cele care vorbesc cu caracter personal interesele, talentele, pasiunile, și scopul tău de viață, astfel încât să puteți trăi viața a face lucrurile pe care le plac cel mai mult și de a interacționa cu alte persoane, cum ar fi-minded, care împărtășesc filosofii similare.

7. Inundații sau desensibiliza-te

În științele comportamentale, inundații este cunoscut sub numele de arunca - te complet într - un stimul temut să - l stăpânească rapid. De exemplu, dacă aveți o frică de înălțimi, inundații ar fi să skydiving. Presto! Frica a fost stăpânit într - o singură lovitură. Poți să vezi situațiile în care v - ar putea face acest lucru în viața ta întâlnire?

Pe de altă parte, cu desensibilizarea sistematică, v-ar identifica obiectivul dvs. Întâlnire, și apoi ai brainstorm minigoals sau pași de comportament ai putea iniția, care ar ajuta în cele din urmă să atinge scopul final. Le ierarhizeze de risc nivel scăzut de risc la nivel înalt, și apoi stabilite pentru a realiza le treaptă de treaptă pe scara până când ajunge la partea de sus, construirea în stimulente și termene limită pentru a vă ajuta să rămânem concentrați și motivați necesare.

Inundații este, în principiu te aruncă într-o situație care poate fi infricosator, astfel încât să puteți depăși această frică și să învețe cum să se descurce atunci când este vorba în viață în viitor.

Pentru un exemplu simplist, puteți face un contract cu tine că vei merge la o petrecere și să vorbească cu o persoană care nu știți înainte de a permite-te pentru a merge acasă pentru noapte. Pentru următoarea petrecere, ar fi două persoane. Ai idee!

În esență, este ca și cum construi un mușchi pe măsură ce expune încet și treptat-te la stimulul temut până când nu se simte destul de atât de înfricoșătoare mai. Ce situații ați putea stabili pentru tine pentru a ajuta cu intalniri mai mult succes sau interacționarea socială?

Anxietatea nu trebuie striviți dvs. Dating viață

Cu cât te lupta împotriva anxietății dumneavoastră, cu atât mai mult agravată devine, astfel încât să învețe să se împrietenească și să se predea prin acceptarea prezenței sale și împingându-l prin cap-la. Nu putem scăpa de anxietate, deoarece este un sentiment pe care toți avem, dar putem folosi semnalele sale pentru a ne semnalati eventualele amenințări potențiale care trebuie să fie atenuate.

Cheia este de a evalua dacă amenințările sunt realiste sau născocite - ca marea majoritate a timpului ei sunt grijile și temerile crescut din proiecțiile din trecut, care au încă o aderență pe noi și trebuie lucrat prin.