7 semne evidente că el este omul rău

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Unul dintre secretele pentru a găsi omul potrivit nu este implicat emoțional cu omul greșit. Ai o cantitate finită de timp pe aceasta planeta, astfel încât să doriți să fie înțelept în modul în care îți petreci energia de viață.

Din păcate, nu se poate baza întotdeauna pe scânteie inițială sau atracție intens pentru a indica un meci bun, în special cu dating online. De fapt, pasiune și chimie poate, uneori, nor judecata ta mai bine.

Aceasta poate dura ani sau chiar zeci de ani sa-si revina din ceea ce pare a fi inițial un ocol relație aparent nesemnificative într-o parte plecat. Cu toate acestea, de asemenea, poate fi foarte confuz, mai ales în primele etape de întâlnire, să știe ce să caute.

load...

De unde știi dacă el ar putea fi omul greșit? Cum se poate evita pierzi timpul prețios și ocolind alte oportunități?

Deși este imposibil să menționăm fiecare semn de avertizare, aici sunt câteva steaguri roșii comune pentru a viziona afară pentru ca te a cunoaște un om:

1. El este nepoliticos, supărat sau abuziv

Păstrați radar fin reglate pentru semne de acest tip de comportament.

De obicei, oamenii sunt cel mai bun în stadii incipiente de întâlnire, așa că ai grijă, dacă el este nepoliticos cu oameni de serviciu, te insultă, prezintă semne de furie necontrolată sau încearcă să te controleze. Toate acestea pot fi potențiali precursori de abuz.

load...

2. El se grăbește relația

În timp ce poate fi flatant pentru a fi măturat de pe picioarele tale, de asemenea, poate fi un indiciu de ceva de ascuns sau o nevoie nesatisfacuta.

El ar putea dori să se grăbească în viața ta, cu capul, inima sau pat , chiar înainte de a- ți dai seama ce sa întâmplat.

Fa-ti timp pentru a prinde respirația, astfel încât să nu te găsești întrebam cum ai ajuns prematur încurcate.

3. Cuvinte și actionsdon't său meci în sus

Se vor lua în cazul în care se va culca cu tine despre lucruri mici, deoarece el poate fi, de asemenea, dispus să mintă despre lucruri mai importante. Uita-te pentru modele de comportament, nu doar incidente izolate.

Dacă el este spune un lucru și face altul, cred că acțiunile sale asupra cuvintelor sale.

Unii oameni sunt operatori de netede și știu exact ceea ce vrei să auzi. Dacă el nu urmeze sau își va ține promisiunile, va fi probabil în mod frecvent dezamăgit.

load...

4. El vă cere bani

Dacă un om caută bani sau sprijin financiar în stadii incipiente de întâlnire, el poate avea probleme semnificative cu finanțele sale sau un model de șomaj cronic. Chiar mai rău, el poate fi la tine fraudeze.

Multe femei simpatici au căzut pentru o poveste lacrimogenă trist și au fost profitat de. Nu fi unul dintre ei.

Un bărbat adevărat, cu mândria lui intactă ar curăța mai degrabă fiecare toaletă în Grand Central Station, cu o periuță de dinți decât cere bani de la o femeie pe care abia o cunoaște. Puteți ajunge senzație de folosit, și în mod ironic el poate ajunge să vă resenting dacă vă plăti banii câștigați cu greu.

5. El face comentarii amare sau misogynistic

Un om care face comentarii urâte și peiorative despre fosta lui, vorbește despre femei în termeni de conținut sexual explicit sau solicită orice femeie are nevoie de un nume obscen pentru a curăța vocabularul său și se adaugă o anumită clasă la actul său.

Este aproape sigur că va conduce în cele din urmă acest comportament față de tine.

6. El nu respectă limitele tale

Un om care se ocupă cu tine cu bună-credință va fi preocupat pentru confortul dumneavoastră, fericire și siguranță. El va dori să vă rog, satisfacă solicitările dumneavoastră și să fie dispuși să câștige încrederea.

Dacă el te împinge în mod frecvent să facă sau să spună lucruri pe care nu sunt confortabile , cu, face cereri nerezonabile sau face lucruri pe care le știe va răni sau vă dezamăgesc, el poate fi un narcisist.

7. El nu dorește să se definească relația

Când au fost datând un om pentru un timp, este firesc să doriți o anumită claritate cu privire la direcția generală a relației. Deși poate simți riscant, este în cele din urmă mai bine să cunoască adevărul.

În special dacă intenționați să dormi cu el, tu meriți să știi dacă relația este exclusivă, dacă oricare dintre voi sunt încă datând alte persoane și ceea ce atât speranță în viitor.

In timp ce acest lucru este nici o garanție totul va merge conform planului, aceasta poate ajuta la prevenirea sentimente rănite, așteptări nerealiste și neînțelegeri dureroase. Un om care îi pasă cu adevărat pentru tine va avea curajul de a împărtăși gândurile sale, vă spun adevărul și să știi dacă intențiile sale schimba.

Este esențial să se cunoască caracterul unui om înainte de a da toată inima să-l. Abordare o nouă relație dintr-un loc de curiozitate și de observare.

Ai nu numai dreptul, ci responsabilitatea de a avea grijă de tine și să ia acele decizii pe care le aduc fericire și pace.

Deși poate fi tentant să ignore clopotele de avertizare sau sentimente incomode în interiorul, veți trăi probabil să-l regreta dacă faci. Fii atent la ghidul de interior și de încredere în instinctele tale.

După o relație eșuată sau abuzivă, multe femei uita-te înapoi în retrospectivă și spune „Semnele au fost acolo tot timpul, dar am ales să le ignore.“ Este mult mai ușor pentru a evita acest tip de regret și de a te salva de la chinuitor durere de inimă, dacă începe orice nouă întâlnire cu ochii larg deschiși.

Vei fi mult mai înțelept în materie de inima dacă stați la pământ în realitatea a ceea ce este (mai degrabă decât a fi prins în fantezia de ceea ce doriți sau sperăm că ar putea fi).

Surse Foto: jerrystocking.com, entertainmentmaven.wordpress.com,
Waybeyondordinary.com, izquotes.com