8 calități care definesc captura perfectă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Când caută acel cineva special, este intotdeauna bine sa ai o imagine a ceea ce el ar trebui să fie ca.

Nu am începe coaching-ul femeilor în viața lor de dragoste. Am început cu bărbații.

E amuzant când mă gândesc la asta pentru că ceea ce doresc femeile de la un om este ceea ce am încercat să le învețe de-a lungul.

În orice caz, aici sunt destul de multe calități care fac un om mare. În realitate, în căutarea unui tip care are aceste calități nu este atât de departe exagerată cum cred mulți tipi.

load...

Dacă doriți să aveți o șansă mai mare de a găsi dragoste , pentru a identifica cele care contează cel mai mult și să le stick. În opinia mea personală, oameni care nu posedă aceste calități nu sunt în valoare de respectul meu.

1. Este el un gentleman?

Un tip mare trebuie să fie politicos, respectuos, grijuliu și atent la nevoile unei femei. Aceasta include , de asemenea, comportamentul gentleman clasic , ceea ce înseamnă trăgând scaunul unei femei, mersul pe jos pe partea auto a străzii, luând haina ei, etc.

Eu personal cred că, dacă toți oamenii ar domnilor, am trăi într-o lume mai bună.

load...

Din păcate, lucrurile nu sunt așa, astfel încât această calitate face ca un tip să iasă în evidență. De asemenea, băieți mari nu trece linia de a fi necorespunzătoare.

2. Este el direct?

Mulți oameni cred că în cazul în care au în mod constant, indiferent de această atitudine, femeile vor cădea brusc în dragoste cu ei. Acest lucru este complet fals.

Doriți să-și petreacă timpul cu un tip care ocoleste întrebări directe și mișcă umerii în loc de a da un răspuns?

Un tip mare ar trebui să arate direct în ochi atunci când el vorbește cu tine. El are nevoie să se uite și par cu adevărat interesați de ceea ce ai de spus.

El trebuie să aibă o dicție bună în timp ce angajarea într-o conversație cu o atitudine activă. Orice tip care nu este direct este slab. Nu ar trebui să se stabilească pentru slabi.

3. Este el credincios?

Fidelitatea poate fi una dintre cele mai importante caracteristici atunci când vine vorba de oameni mari. Cu toate că nu se poate ști sigur dacă acesta este cazul sau nu, dacă știi că a fost un trișor, cel mai bine este să stai departe de el.

load...

Într-o notă diferită, un studiu recent a relevat aproximativ 60 la suta dintre barbatii trișeze cel puțin o dată în viața lor, astfel încât singurul lucru pe care îl puteți face pentru a vă asigura că nu se va face în viitor este de a încerca și să păstreze-l satisfacuta sexual.

Barbatii nu ieftin, deoarece ei nu mai simt iubiți. Ei ieftin, deoarece au nevoie de sex.

Unii oameni au nevoie să doarmă cu alte femei (și, dacă aveți unul dintre aceste tipi, nu se poate face mult), în timp ce alții ieftin, deoarece sexul este plecat în relație.

Păstrarea o relație sexuală sănătoasă este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a păstra om credincios tău.

4. Are integritate?

Având integritatea este o altă caracteristică foarte importantă, care face un om mare. Acest lucru înseamnă că va rămâne fidel cuvântul său și adevărat pentru el însuși.

Dacă el vă spune că va face ceva, el va face. Cred că integritatea și ambiția sunt suficiente pentru a te convinge acest om va fi în cele din urmă punct de vedere financiar, chiar dacă el nu este.

Acesta este, de asemenea, tipul de om pe care se poate baza pe, știind că va fi mereu acolo pentru tine. Barbatii cu integritate sunt foarte respectat și le dau respect altora.

Acestea vă pot solicita să fie demni de respect lor, înainte de a le oferi vă din cauza busola morală înaltă. Ei doresc ca alții să împărtășească valorile lor.

De asemenea, acești oameni arată de multe ori curaj, deoarece acestea trebuie să se ridice în picioare pentru credința lor în orice moment.

„Stick la calitățile care sunt

cel mai important pentru tine.“

5. Este el cinstit?

Onestitatea este o mare calitate fiecare persoană ar trebui să aibă, dar nu este de multe ori atât de ușor de găsit. Un om cinstit adevărată vă va spune adevărul, nu doar ceea ce vrei să auzi.

Un om cinstit nu va folosi povești lipsit de rușine pentru a scăpa de lucruri sau să arate bine, dar el vă va spune ce va face și cum se simte ceva.

Este adevărat că sinceritatea brutală poate fi ofensatoare, uneori, dar e mai bine să ai un tip care iti spune adevarul decat cel care te umple cu minciuni.

Este ușor de spus dacă un tip e cinstit. Dacă el stă la tine, spun două-trei ori, este foarte evident că nu este. Nu contează ce sunt minciunile reale (aceasta poate fi lucruri foarte mici), așa cum vă spune tot ce trebuie să știți despre caracterul său.

Un om cinstit va fi autentică și nu va trebui să ghicească ceea ce el se gândește sau simte. Cinstea este o calitate excelentă pentru un om bun pentru a avea.

6. Este el matur?

A fi matur înseamnă un om este capabil să aibă grijă de el și se apropie de probleme cu un mod calm și colectate.

El înțelege importanța de a fi un om și independent și evaluarea ceea ce are. Un tip matur nu trebuie să fie bogat, dar el trebuie să știe cum să se ocupe de banii lui.

Este bărbați adevărați maturi mai târziu în viață, dar sunt sigur că a avut cel puțin un tip de copil care încă mai crede că e în liceu, chiar dacă el este salvat de 30. Un om matur știe că a venit timpul să crească și să fie un adult.

Este ușor de spus dacă un tip este matur de modul în care își trăiește viața. În mod ideal, el ar trebui să trăiască prin el însuși, dar unii s-ar putea rămâne în continuare cu un coleg de cameră. El nu trebuie în nici un caz nu locuiesc cu părinții săi.

Am trăit de mine de la vârsta de 19 și râd când îmi dau seama cât de mulți dintre prietenii mei (peste 25), încă mai trăiesc cu părinții lor.

De asemenea, un om matur va fi capabil să se efectueze într-un cadru public într-un mod respectabil și înțelege rolul său de adult. Un om bun trebuie să fie suficient de matur pentru a avea grijă de el și să aibă grijă de toate nevoile sale pe cont propriu.

7. Este el încrezător?

Un om bun va avea încredere în sine și cine este. Aceasta este o caracteristică importantă într-un om bun pentru că atunci când sunt siguri, ele sunt mai puțin probabil să se schimbe cine sunt și sunt mult mai probabil să rămână fidel ei înșiși.

Un om cu încredere nu va fi descurajați de ceea ce el crede a fi adevărat și nu va fi ușor presat în a face lucruri el nu crede în.

Încrederea face un om fericit și distractiv de a fi în jurul valorii, deoarece el nu va fi în mod constant sub semnul întrebării însuși sau pe alții din jurul lui.

Vei ști dacă un om are încredere de modul în care el se vede pe sine, deoarece el va avea un set distinct de obiective le-a stabilit pentru el însuși. El va crede că este demn de lucruri bune și care va stabili pentru a le găsi.

Această încredere va arăta că el nu va ghici a doua el însuși și atunci când ia decizii, el va fi mult mai probabil să rămânem la decizia pe care a făcut.

Bărbați Confident sunt bune pentru a fi în jurul valorii, deoarece acestea sunt puternice și de protecție și sunt în măsură să aibă grijă de ei înșiși și pe cei din jurul lor.

8. Are o atitudine pozitivă?

Un om bun ar trebui să aibă o atitudine pozitivă, care poate fi dificil de găsit, deoarece trăim într-o astfel de societate negativă. Cu o atitudine pozitivă, oamenii vor dori să fie în jurul lui și să se distreze în jurul lui.

Un om bun va fi fericit cu viața și lumea din jurul lui și el va dori să se uite pentru alții și să le ajute. Pozitive sunt de obicei destul de diferite de oameni negativi și au tendința de a zâmbet și râs mai mult.

Vei ști dacă un om are o atitudine pozitivă de modul în care el însuși poartă. El va fi optimist și să caute binele în lucruri și oameni.

O persoană negativă va fi întotdeauna dur și a vedea partea rea ​​a tot. După un timp, ele pot fi foarte greu să fie în jur și au tendința de a te transforma într-o persoană negativă.

Cu un om pozitiv, el va fi mereu zâmbitor și strălucire până zile oamenilor. El va fi o bucurie de a fi în jur și fericirea ar trebui să se răspândească la tine. Ar trebui să se simtă fericit atunci când sunt în jurul lui.

Nu trebuie să caute un om care are toate aceste calități (deși ar fi ideal). Stick la cele care sunt cele mai importante pentru tine și veți găsi captura perfectă mai devreme decât crezi.

Acesta este genul de lucru pe care am discuta pe blog - ul meu și în cartea electronică liberă am da afară. Dacă doriți să crească succesul viața ta amoroasă, accesați http://TheSingleWomanGuide.com - un loc unde „datând convențional“ mentalitatea este aruncat pe fereastră în favoarea unor metode mai directe și mai fructuoase ale reuniunii, atragerea și menținerea unui tip de calitate in viata ta.

Sursa foto: tumblr.com.