8 lucruri clubul baby-sitters ne-a învățat despre dragoste și dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: În the'90s, mulți o fată tânără citit sau vizionat „ Baby-Sitters Club “ și a căzut în dragoste cu bubblybabysitters de la Stoneybrook. Scris de Ann M. Martin, „Baby-Sitters Club“ seria sa concentrat pe agroup de prieteni, vârstele 11 și 13 între, așa cum au fost abordate provocările vieții împreună. Theseupbeat cărți capitol împărtășite lecții valoroase despre dragoste, de la cum să se ocupe primele date incomode la modul de a face față cu divorțul părinților. De-a lungul 131 de cărți, mesajul seria „Baby-Sitters Club“ este în concordanță: cu prieteni buni lângă ea, o fată poate obține prin orice.

Ca un copil, excursii la bibliotecă au fost ca pelerinajele sacru pentru mine. Am ales cărți cu mare grijă. Aș merge încet de-a lungul rafturilor, lăsând degetele mele în derivă peste spinii, și așteptați un cuvânt sau o imagine pentru a prinde ochiul meu.

„Baby-Sitters Club # 59: Mallory Hates Boys (și sală de gimnastică)“ ma prins imediat. Am urât sala de gimnastica, de asemenea! Cartea sa uitat Sassy și amuzant, cu un avans puternic feminin pliere brațele ei pe coperta, așa că am adăugat broșate subțire la gramada mea și, astfel, a început să-mi faza „Baby-Sitters Club“.

load...

Autor Ann M. Martin a scris prima carte „Baby-Sitters Club“ seria în 1986.

Baby-Sitters Club “ seria ma atras pentru că personajele au fost atât de relatable și distractiv. Fetele Preadolescenți intra intr - o multime de hijinks cum le conduc clubul lor de babysitting, andthey se ocupe de probleme importante , cum ar fi prietenie, gelozie, divorț, și dragoste.

Nu a fost singurul Schooler de mijloc care transportă cărțile capitol în rucsac - „Baby-Sitters Club“ seria de Ann M. Martin a publicat 131 de cărți între 1986 și 2000. Până în prezent, seria celebra a vândut peste 176 de milioane de exemplare.

load...

Aceste povești simple, continuă să rezoneze cu publicul tânăr, deoarece experiențele și pasiunile fetelor sunt universale.

Cititorii de viață și de dragoste din seria BSC learnabout de a vedea-o prin perspectivele Kristy, Mary Anne, Claudia, Stacey, și toate babysitter care vor veni după ei. Pentru a vă oferi o excursie în jos banda de memorie, vom împărtăși opt lucruri „Baby-Sitters Club“ ne-a învățat despre dragoste si romantism.

„Fetele nu poate obține destul de«Baby-Sitters Club,»“ revizuit Părinții revista. „Nu sunt aceste tipuri de modele pe care vrem pentru fiicele noastre... Avem nevoie de prieteni de genul asta.“

1. Când dreamboat School Falls pentru tine, să te Clubului dvs.

Relația firstbona fide în Stoneybrook începe în cartea # 10 „Logan Îi place Mary Anne!“ În această carte, clasa a opta babysittersstart și ia act de noua hottie la școală, Logan Bruno de la Kentucky.Mary Anne aproape scuipă lapte atunci când ea el vede că el arată ca steaua ei film favorit : „el a fost cutest băiat l - am văzut vreodată. Se uită exact ca Cam Geary. Am fost îndrăgostită de el „.

load...

În „Baby-Sitters Club“ seria, Mary Anne datează cutest băiat în școală ei de mijloc.

Mary Anne este peste cap de tocuri în dragoste cu Geary Cam (alias Cary Grant) Imitaiile chiar înainte ca ea să știe că e un baby-sitter, de asemenea! Ce coincidenta!

Voluntari Logan să se alăture Baby-Sitters Club si se indragosteste de Mary Anne, în ciuda unei serii de momente incomode, care includ lovind accidental pantoful ei de pe la un dans școală. Primele etape ale idila lor au fost un pic stîngace, dar nu se poate nega chimia.

Autor Ann M. Martin a spus că personajul pe baza lui Mary Anne onherself , deci nu e de mirare că personajul cuplat cu o bucată de Sud , care intruchipeaza data in fiecare vis de pre-adolescent fete.

„Tu ești diferit de alte fete. Mai mult... Ceva,“Logan spune Mary Anne după ce ea nu mai are propria petrecere surpriză. "Mai serios. Nu este grav ca un profesor vechi, dar serios despre oameni. Îi ascultați și să le înțeleagă și să le ia în serios. Oamenilor le place să fie luate în serios. Îi face să se simtă util.“

2. Just Be Yourself pe o data... Si nu se mesteca guma de mestecat

În „Baby-Sitters Club“, fetele de multe ori acționează un pic nebun în jurul valorii de băieții ei de strivire pe. Mary Anne se transformă într-o statuie legat-limbă, atunci când ea primele discuții pentru Logan, Stacey acționează ca un servitor la un salvamar în Marea City, si Dawn schimbă complet imageto impresiona Logan vărul Lewis.

Zori învață cum să se comporte la o dată în „ Dawn Big Data.“ De fapt, ea învață cum să nu să se comporte.

Totul a început cu rezoluție de Anul Nou pentru a obține un prieten. Cu vărul fierbinte Logan vine în oraș, Dawn va face orice să-l să-i placă. Ea mesteca guma de mestecat și poartă o mulțime de fard de ochi să pară cool, dar ea se termină până alienantă data de ei plângând în teatru de film și care nu are nimic de spus în mașină.

În cele din urmă, Dawn își dă seama că a fost atât de prins în a lua sfatul de articole matrimoniale și reviste de moda, care a încetat să fie herself.She cere scuze lui Lewis pentru a acționa ciudat, și sunt de acord să înceapă în stare proaspătă. Ei merg la o dată la o alee de bowling, în cazul în care Lewis sărută Zori. Se pare că, cel mai bun comportament este dată doar a fi tu însuți.

3. Nu aveți nevoie de un Valentine pentru a fi fericit

În cartea # 127 „lui Abby Un-Valentine“ , cititorii se bucură de o privire de benzi desenate la o fată cinică prins într - un triunghi amoros. Încă de la început, Abby face foarte clar că ea urăște Ziua Îndrăgostiților - ea pur și simplu nu vede punctul.

Nu-mi place un tip? Ia-o pagină din playbook Abby și să treacă-l de pe la sora ta.

Abby este independentă și cu o voință puternică, iar ea servește ca un bun model pentru fete singure. Spre deosebire de multe dintre bonele care au venit în fața ei, ea nu merge tot gaga peste băieți. În timp ce majoritatea fetelor ar fi pozitiv bezmetic pentru a afla că au un admirator secret, Abby respinge categoric avansurile ei coleg bolnăvicios Ross Brown.

Ross o invită la dans în Ziua Îndrăgostiților școlii, aduce flori la ușa ei, și complimente ei în timpul clasa engleză, dar Abby vrea doar să scape de el. Soshe-l cârlige cu sora ei gemene. Prin găsirea perechii, ea face everyonehappy ca noul cuplu se stinge la dans împreună, iar ea se duce la film cu prietenul ei Kristy.

„Baby-Sitters Club“ subliniază, în această poveste care Abby nu are nevoie de o dată pentru a fi fericit - ea face bine pe cont propriu și nu trebuie să se simtă presat să iasă cu cineva ea nu-i place doar pentru că este Ziua Îndrăgostiților. Tu du-te, fată!

4. Relațiile pe distanțe lungi va testa angajamentul dumneavoastră

Publicat în 1997, „ Baby-Sitters Club Super Special # 8: baby-Loctiitorii la Shadow Lake “ este o parte poveste cu fantome și o parte comedie romantica. In timp ce la tabara, Jessimeets o cutie pe nume Daniel și flirteaza cu el , dar se simte vinovat pentru că ea are un prieten pe distanțe lungi, cvintet. Ea în cele din urmă până la fesses lui Daniel că nimic nu se poate întâmpla și rămâne fidel prietenul ei balet-dans.

Intr-o intorsatura complot jenant, se pare că Daniel are o prietena pe distanțe lungi. Jessi la fugă, de învățare o lecție valoroasă despre dificultățile relațiilor de lungă distanță.

„Nu știu dacă vom scrie într - adevăr unul de altul (așa cum am promis), dar e frumos să știu băieții nu sunt străini de la Snozak sau ceva.“ - Mary Anne în „Logan Îi place Mary Anne!“

Mary Anne experimenteaza ceva similar în „ Mary Anne și prea mulți băieți.“ Ea se duce la cină și merge de-a lungul falezei de promenadă cu Alex, chiar dacă se întâlnește cu Logan. Ea se simte vinovată până când descoperă Alex are o prietenă. Nici un rău făcut. De babysitter seehow tentant poate fi să fie necredincios într - o relație de lungă distanță, dar ei vin la simțurile lor înainte de a merge prea departe.

5. Absența face inima să crească mai mult (Mary Anne <3 Logan!)

În liceu, există întotdeauna tânăr pe-din nou-off-din nou, care e cu pasiune în dragoste un moment și nu pot sta reciproc următoare. În seria BSC, Mary Anne și Logan să păstreze cititorii întrebându-se dacă vor face vreodată să funcționeze.

Cu mult înainte de „Twilight“, romantici incurabili fawned peste cuplu iconic BSC, Mary Anne și Logan.

Poveste de dragoste Mary Anne cu Logan a avut înalte și joase sale, dar au continuat să vină înapoi unul de altul, deoarece legăturile dintre colegi babysitter areso puternic. Și nu doare că Logan arata ca un star de cinema.

În cartea # 46 „ Mary Anne Misses Logan “ , cititorii să învețe că , uneori , atunci când ia o pauza de la cineva, îți dai seama cât de mult înseamnă pentru tine.

Mary Anne a crezut că era bolnav de Logan, dar odată ce ei merg pe căi separate, ea este dor de el și se duce la lungimi mari pentru a reconecta peste un proiect școlar.

„Relația noastră s-au răcit atât de mult încât a înghețat și a rupt în două,“ narează Mary Anne în primul capitol al cărții. „Am ratat Logan... Numai el putea să-mi dea o îmbrățișare și sărut în doar calea cea dreaptă.“

6. Unrequited Dragoste - Intepaturi & scriere Poezii nu ajuta

Mary Anne și prea mulți băieți “ portretizeaza fetele pe o excursie de vară la Marea City , unde o mulțime de dramă romantică se desfășoară. Mary Anne jonglerie doi băieți, Stacey se fac obiectul unui dumping, și există un admirator secret pe liber.

Vanessa a fost turnat inima ei în scrisori de dragoste anonime Chris - dar el crede că sunt de la Mallory! Când a cere Vanessa să ceară Mallory pentru el, ironia este sfasietoare. Ea își dă seama că, chiar dacă ea a fost lingușitor peste drăguț Scooper înghețată timp de săptămâni, el va niciodată nu o place în acest fel.

„Dragostea este imprevizibil. Poate fi dureros. Acesta poate fi minunat.“ ВЂ • Karen în«Greșeala lui Karen»

În „Crazy Boy Stacey“ , de asemenea , stabilit în Marea City, Stacey devine refuzat de varsta de 18 de ani , salvamar Scott doar pentru a obține primul ei sărut în tunelul de dragoste de Toby (care a gropilor de mai târziu , pentru că el nu vrea să să fie legat în jos). Cartea se încheie cu zdrobire ei pe un alt băiat, Pierre, la cabana de schi. Stacey învață fetele o lecție importantă: Uneori respingerea frunze te simți devastat - dar există întotdeauna un alt pește în mare.

7. Dragostea merge mai departe Chiar și după divorț

„Baby-Sitters Club“ nu era străin de dramă de familie și discordie. Ann M. Martin a scris personaje cu defecte care au intalnit lupte reale, inclusiv boli cronice și divorce.Babysitters Kristy, Dawn, și Stacey toți au trecut prin divorțul părinților, în cursul serii.

„Bine ați revenit, Stacey!“ Explorează divorțul din perspectiva unui copil.

In cartea # 28 „Bine ați revenit, Stacey,“ Stacey știe părinții ei au fost luptă peste bani , dar este încă furios să hearthey're divizări. Ea inițial triesto le opri prin organizarea de mese romantice si plimbari cu trasura, dar fără nici un rezultat.

După ce ea acceptă părinții ei nu se va împăca, Stacey se confruntă cu o decizie grea: ea va sta cu tatăl ei la New York sau se mute înapoi la Stoneybrook cu mama ei? Previzibil, ea alege să se întoarcă la prietenii ei. Deși titlul givesaway se încheie, inima poveștii se află în călătoria emoțională a lui Stacey pentru a COMETO termeni cu parents'divorce ei.

Seria BSC acoperă chiar și problema părinților recăsătoria când tatăl Mary Anne propune mama lui Dawn și cei doi prieteni devin stepsisters. În cartea # 30 „Mary Anne și Marea Romance,“ fetele afla atunci când două familii fuzioneze într - una singură, există unele dureri de creștere implicate.

„Este atât de ciudat pentru a vedea propriile parinti intalniri,“ commentedMary Anne în „Mary Anne și căutarea Tigger.“

8. Buni prieteni vor rădăcină pentru tine prin Life UPS-uri & Downs

În „Baby-Sitters Club“, zdrobește vin și pleacă, dar prietenia fetelor rămâne puternică. In ciuda Heartbreak, gelozie, și drama de familie, babysittersstick împreună. Mîngîie unul de celălalt atunci când vremurile sunt în jos și sărbători atunci când lucrurile devin mai bine.

De exemplu bun lor, cititorii să învețe sensul adevărat friendship.With sprijinul membrilor clubului lor colegi, aceste fete se pot obține prin orice.

„Așa a fost vreodată mă bucur când mi -a spus Claudia Kristy a vrut să înceapă la club! Prieteni de la ultima m - am gândit,“ narează Stacey în«Adevărul despre Stacey.» «Și asta e doar ceea ce am găsit... Sunt prietenii mei, și eu aparțin cu ei.»

Baby-Sitters Club: Hearts Readers' de topire din 1986

De la carte # 1 „Great Idea Kristy“ pentru a rezerva # 131 „Focul de la Casa Mary Anne,“ „seria“ Baby-Sitters Club a inaugurat milioane de cititori in adolescenta cu capitole pline de umor și de distracție. Această carte foarte populară (și televiziune) serie a adus bucurie și confort la mulți băieți și fete, deoarece a fost publicat pentru prima dată în 1986 de către Scholastic.

Am învățat multe despre cum funcționează adolescent dating lectură „Baby-Sitters Club.“ Pentru că m-am văzut în multe dintre personaje, am luat lecții de despărțiri Mary Anne lui, încăpățânarea lui Mallory, și strivește lui Stacey de scurtă durată la inima. Cărțile nu au fost doar distractiv moduri de a petrece o după-amiază - au fost ghiduri cu privire la modul de a fi un bun prieten, cum să treci peste respingere, și cum să iubim cu inima deschisă.

„Personajele din«Baby-Sitters Club»ar putea fi orice copii, care trăiesc oriunde, fie în America sau în străinătate, iar tema universală de inele de prietenie adevărate pentru un public din anii '80, anii '90, acum și dincolo de “ , a spus Debra Dorfman , Vice President si Publisher de Paperbacks, Cartwheel si Editura Licensed, Scholastic. „Unele dintre milioanele de fete care au crescut devora aceste cărți sunt acum mame, profesori, și , probabil , ei înșiși scriitori.“