8 modalități de a fi mai accesibile bărbaților

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

E vineri seara și vă cu prietenii tăi. Vezi pe tipul ăsta, oferindu-vă „Sunt atât de te uiți în“, dar el nu te apropii pentru un motiv oarecare.

Noaptea merge mai departe și te prind ochii de câteva ori mai mult. El încă nu a făcut o mișcare.

Este bun simț tipul ar trebui să se apropie de fata, asa ca de ce nu este acest tip se apropie de tine? Ei bine, oamenii au o mulțime de nesiguranțe și este nevoie de o mulțime de curaj de a aborda de fapt, o femeie.

load...

În timp ce eu pot admite că el nu vă apropiați, pentru că nu a avut curajul să facă acest lucru, mai des decât nu vă poate ajuta să-l facă primul pas, pur și simplu prin trimiterea de semnale corecte.

Cum poți să -l fac să te apropii ? Ce faci greșit că oprește masculii să vină peste pentru o conversație?

Când vine vorba de a fi mai abordabil, lucruri cum ar fi atitudinea ta, atitudine, prieteni, expresie, energie și limbajul corpului joacă un rol crucial în modul în care te prezinți oamenilor. Acestea sunt numitorii-cheie din spatele deciziei abordarea unui tip.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să devină mai abordabil, să acorde o atenție aproape de restul acestui articol.

load...

1. Atitudinea.

Atitudinea este incredibil de important, deoarece decide ce tipuri de oameni te atrag. Practic, ceea ce te astepti se va întâmpla se va sfârși de fapt, se întâmplă.

De exemplu, dacă te duci cu prietenii și toți cred cu tărie toți oamenii sunt bastarzi, ai un proiect „toți oamenii sunt bastarzi“ atitudine.

Tipi care nu sunt bastarzi nu le vei aborda, deoarece acestea pot mirosi o milă distanță. Ei văd că nu sunt fericit, astfel încât acestea să evite orice întâlniri neplăcute cu tine.

Pe de altă parte, oamenii care vor aborda veți fi cei care nu le pasă de atitudinea ta sau cum te simți, ceea ce înseamnă că vor fi bastarzi.

S-ar putea crede fata bitchy devine toți băieții, dar în realitate ea devine doar bastarzi.

Adevărul este că, nu e nimic mai atractiv decât o femeie cu o atitudine înălțătoare. Este același lucru cu bărbații. Ai data de un tip care crede că toate femeile sunt târfe? Exact.

load...

Du - te cu o atitudine sănătoasă și fericită față de oameni și veți avea o șansă mult mai mare de a atrage un tip de înaltă calitate în viața ta.

2. Ego.

Dacă sunteți acolo pentru a întâlni tipi, de ce te porți ca esti acolo pentru a face orice altceva? Din dorinta de a întâlni pe cineva nu te face o curvă. Pur și simplu te face o persoană.

Dacă încercați să mențină o anumită imagine, indiferent de motiv, gândiți-vă cât este de fapt că te ține la obtinerea ceea ce vrei. Fii fericit despre care doresc să se întâlnească pe cineva și drop ego-ul tău. Este doar o să lucreze împotriva ta.

3. Limbajul corpului.

Acest lucru este destul de simplă. Dacă doriți un tip să te apropii, să acționeze ca ea. Nu încrucișați brațele tale. Nu frământa. Nu te uita în altă parte.

Amintiți-vă, vrei să pari fericit, așa că nu-ți fie frică să zâmbească. Nu merge în jurul cu un zâmbet trist pe fata ta, care acționează ca tine nu te distrezi.

Nu vă fie teamă de a face contact vizual cu oamenii vă găsi atractiv. Dă - le o privire caldă și primitoare. Lăsați - i să știe că ești interesat și ei te vor apropia.

Evitați să priviți în jos, la podea sau deasupra capetelor oamenilor. Uită-te drept astfel încât să puteți face contact vizual.

„Chiar dacă este comună pentru tipul la

abordare, nu e nimic în neregulă dacă o faci.“

4. Fii invitat.

Acest lucru poate fi urmărită înapoi la problema de atitudine, dar este întotdeauna minunat dacă o femeie poate parea primitoare. Practic, inviți un tip să vin și să vorbesc cu tine, și când o va face, te comporti invita spre conversație.

Când mă apropii de femei, am întotdeauna un timp mult mai bine și mai ușor cu o femeie care mă ajută să interacționeze cu ea. Dacă ea e negativ cu privire la interacțiunea noastră, face mult mai dificil să continue conversația.

Dacă un tip veți găsi regrupări atractive curajul să vină și să vorbească cu tine, invitându-i să acționeze el va fi mult mai probabil să rămână.

5. Lași garda jos.

În această zi și de vârstă, toată lumea într-o situație socială (bar / club) are un fel de pază socială. Băieți se apără acționând încrezut sau importante, în timp ce femeile se apără care acționează bitchy sau super-respingător.

Din păcate, la sfârșitul nopții, toate aceste persoane bine păzite termina merge acasă beat, excitat, dezamăgit și singur.

Cineva care nu este atât de bine păzite este întotdeauna respectată sau chiar invidiată de către alte persoane pentru că toată lumea dorește ar putea acționa așa. Oricine dorește ar putea fi real, dar pentru un motiv oarecare, pur și simplu au pus această gardă, care distruge interacțiunile lor sociale.

Nu aveți nevoie să renunțe la această garda tot timpul pentru toată lumea, dar plasați în jurul valorii de oameni care vă plac de fapt - baietii te simti atrasi.

Pentru a întâlni pe cineva care este autentică, trebuie să fie autentic singur. Nu-ți fie teamă să fie prima persoană care împărtășește o poveste personală. Dacă vrei ca oamenii să fie distractiv și deschis, să fie distractiv și deschide cu ei.

6. Au prieteni dreapta.

Deseori, femeile au obiceiul de a condamna reciproc. Acest lucru face ca frica de a fi numit nerușinat perfect rezonabilă, dar aceasta teama este , de asemenea , te ține la întâlnirea tipul potrivit.

Dacă te duci cu fetele care te vor judeca atunci când doriți să întâlni tipi, atunci cum vă așteptați să se întâlnească pe cineva? Singura soluție este de a scăpa de acești prieteni. Acest lucru nu este întotdeauna cazul, dar face acest lucru, cel puțin atunci când sunteți încercarea de a întâlni pe cineva nou.

Nimeni nu vrea să aibă pe cineva vorbind în spatele lor doar pentru că au vrut să se întâlnească un tip decent.

Evitarea prieten al omului-hater este, de asemenea, o idee bună. Ea poate da oamenilor care arata oribil pe care le va ține la o distanță mare pentru întreaga noapte.

7. Bucura-te.

Nu mă face să iasă totul despre a întâlni tipi. Dacă asta e singurul lucru pe care esti acolo pentru, vei avea un timp mult mai greu atunci când nu se întâmplă.

Iesind pur cu acest mod de gândire s-ar putea face să vină off ca nevoiașe și disperate - lucruri pe care nu vrei un tip să se gândească la tine. Asigurați-vă de distracție de noapte, indiferent de ce se va întâmpla.

8. Nu vă fie teamă să se apropie.

Chiar dacă poate fi bun simț pentru tipul să te apropii, nu e nimic în neregulă dacă o faci.

Unii oameni pot fi tipi mari, dar au un timp se apropie foarte greu de femei. Dacă face primul pas, el nu va crede că ești ușor. Va fi la fel de fericit l-ai abordat. El te va vedea ca un încrezător, distracție și femeie sociale care toată lumea ar vrea să vorbească cu.

Să sperăm că va avea curajul să continue cel puțin conversația după ce ați început.

Acesta este genul de lucruri am discuta pe blog - ul meu și în cartea electronică liberă am da afară. Dacă doriți să îmbunătățească viața amoroasă, vizitați http://TheSingleWomanGuide.com - un loc unde „datând convențional“ mentalitatea este aruncat pe fereastră în favoarea unor metode mai directe și mai fructuoase ale reuniunii, atragerea și menținerea unui om de calitate în viata ta.

Sursa foto: practicalhappiness.com.