8 moduri de a evita tăcerea incomodă la o întâlnire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Data a fost merge bine, dar apoi ai dat peste ucigașul tuturor marilor date: tăcerea ciudată.

Este acel moment, atunci când o tăcere bruscă cade pe masa de cină. Nici unul dintre voi nu știe ce să spun, iar acum tăcerea este în creștere tot mai adânc.

Se simte ca toată masa va fi consumată. Cu cât tăcerea continuă, cu atât mai puține șanse aveți de a vedea vreodată această dată din nou.

load...

Nu fi o victimă tăcere stânjenitoare! Prea multe cupluri potențiale au îndeplinit această soartă oribilă, și uite unde relațiile lor sunt acum: inexistente.

Cheia pentru a sparge o tăcere stânjenitoare nu este de a lăsa un loc în primul rând! Aici sunt opt fac și de a opri Dont o tăcere stânjenitoare de la ruinarea prima dată.

1. Dă complimente

Cel mai bun mod de a umple orice fel de tăcere este de a arunca un compliment. Respirați adânc, relaxează-te, schimba-te înainte și spune „Ai ochi frumosi“ sau „Arăți foarte frumos în seara asta.“

load...

Un compliment este o modalitate sigura de a face data de zambetul tau in timp ce dizolvarea oricărei stinghereală.

2. Zambeste, da din cap și să facă contact vizual

Zâmbind, datul din cap și de a face contact vizual sunt trei mișcări cheie limbajul corpului care încurajează data să continui să vorbești. Aceste mișcări să le știe că se bucură de ceea ce spun și vrei să auzi mai mult.

Dacă sunteți în căutarea departe sau care a zapacit, data dvs. Va presupune că nu sunt interesați, și astfel tăcerea ciudată poate începe.

3. Evitați orice subiect TMI

Nu aduce nici un subiect TMI (prea multe informații). Nimeni nu vrea să audă despre obiceiurile ciudate sau ciudat turn-on-uri. Când primiți să ne cunoaștem, este mai bine să fie pe Ps și Qs.

load...

Într-un mod similar, aducerea ex-sau pune întrebări despre fostul ei este în afara limitelor de pe prima dată. Nu numai că rehash trecut, dar doar face pentru conversation.Leave ciudat trecutul în trecut și cred că doar despre ziua de azi.

Discutați cu data ca și cum ar fi fost regina, cu atât de mult respect și multă politețe.

4. De fapt, ea asculta și de a răspunde cu adevărat

Spre deosebire de The Dude, trebuie să acorde o atenție la ceea ce spune ea.

Oamenilor le place să vorbească despre ei înșiși. Dacă sunteți nervos la început, să încurajeze data dvs. De a face vorbesc până când te-ai calmat down.Every timp ea spune ceva, face o declarație în care se afirmă. Apoi, puteți pune o întrebare.

De exemplu, în cazul în care ea spune „Eu tocmai am primit câinele meu de la veterinar.“ Poti raspunde „Oh, Iubesc câinii. Ce fel de câine ai?“Și astfel conversația continuă.

5. Nu-i interviu

O dată nu este un interviu! Ultimul lucru pe care doriți după o zi grea la locul de muncă este de a merge la o dată și să fie forate.

Evitați întrebările de genul „Unde te vezi peste cinci ani?“ „Ce părere ai despre căsătorie?“ (Prea repede) sau „Care este cea mai mare slabiciune ta?“ Aceste întrebări sunt o modalitate sigura de a face data ta du-te care rulează în direcție opusă.

Pe prima dată, trebuie să obțineți ocazional să se cunoască, nu accesul altor dacă ea este un material de căsătorie final. În acest moment, este mai mult despre doar vedea dacă voi doi click.

6. Fa ceva activ

Am încurajează întotdeauna clienții să meargă la date active, pentru a evita data cina stai jos.

Fie că te duci alpinism, bowling sau doar pur și simplu de mers pe jos în parc, fiind într-un mediu nou încurajează întotdeauna conversație.

Aceste activități vă permit să se relaxeze și să se deschidă mai mult despre tine si nu simt presiunea de a menține conversația.

7. Alege subiecte sigure

Noțiuni de bază pentru a ști data înseamnă că este sigur de a cere place și ce nu întrebări. Vrei să vezi cât de mult aveți în comun!

Întrebați despre filme, mâncarea preferată, băuturile preferate, muzică și alte hobby-uri și talente. Aceste întrebări sunt importante pentru a vedea dacă aveți aceleași gusturi.

8. Nu-l forta

Uneori nu contează ceea ce faci sau spui - ai aterizat doar o dată plictisitoare. Dacă data este plictisitor și ciudat, nu te stres. Există o mulțime mai mult pește în mare.

Forțarea conversație nu este nici o distracție. Este total bine să fiu sincer cu data (numai în cazul în care cere oa doua dată) și spune că nu am simtit ca ai avut o conexiune.