8 moduri de a face față respingerii online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Respingerea și online dating. Acestea sunt doi termeni care sunt destul de mult sinonime.

Am fost vinovat în respingerea multe date on-line. Am fost, de asemenea, victima, cea din stânga a respins, confuz și uitându-se la ecranul meu întrebându-se ce sa întâmplat. De multe ori oamenii am fost interesat în total a scăzut doar de comunicare, chiar și atunci când am crezut că lucrurile merg bine.

load...

Nu mă supăr despre asta, totuși. Sunt dezamăgit de faptul că se pare a fi o reproducere cultură datând de fulgi? Da. Eu fac tot posibilul să nu fie acea persoană, sohere sunt câteva sfaturi utile pentru a păstra în mindif ați fost respinse on-line:

8. Nu uitați Este Internet

Cei on-line matchesprobably nu arata aproape la fel de bun ca și imagini sau profilurile lor sugerează oricum. Niciodată nu te prea investit în cineva cu care nu ai mai văzut în persoană și nu a auzit niciodată să vorbească. Păstrați acest sfat aproape de inima ta.

7. Nu uitați Se întâmplă oricui

Nu o lua personal. Nu ești singur în urând dating online, și primejdii sale. Pickup halatul cor și să se alăture corului, deoarece nu este vorba doar de tine.

load...

6. Ai făcut ceva să-l mandat?

Există o șansă de ai comis o gafă, care a speriat concubin dumneavoastră. Încercați să luați o anumită proprietate asupra motivul pentru care ar fi întâmplat.

Ai fost ajunge la cineva care enumerate cerințele pe care nu le - ați potrivesc? Ați putea să fi fost prea agresiv? A fost mesajul tău generic? Există o mulțime de locuri pentru a le sufla withonline întâlnire. Dacă nu știți, contactați un antrenor de dating online ,. Da, există.

5. Amintiți-vă de câte ori ai pe cineva online Fulgi

Fii sincer. Cineva te-a contactat și nu ați fost interesat sau pur și simplu au dispărut. Sunt atât de mulți oameni on-line, nimeni nu face couldpossibly fiecare persoană în justiție.

4. Nu uitați să Continuă să cauți

Perspectivele de dating online , sunt ca autobuzele, din fericire sau din păcate. Există întotdeauna un alt drept în jurul valorii de colț. Alege - te înapoi în sus și să păstreze în mișcare de-a lungul pentru că nu știi niciodată cine se va întâlni.

load...

3. Ele pot avea un BF / GF / soț

Este posibil să aveți glonț evitat. Un prieten de-al meu a fost de a face planuri pentru a se întâlni cu un meci on-line atunci când a plecat brusc MAI. Câteva zile mai târziu, ea a văzut poza pe Facebook sub „oameni ai putea cunoaște.“ Ea se uită la profilul său pentru a descoperi el a avut o prietenă foarte curent.

2. Ei pot avea Met altcineva

Noi nu dețin un monopol asupra oamenilor care vrem până în prezent, și toată lumea nu poate data toata lumea. Dacă acest lucru vă arde afară, du-te vezi punctul # 5 din nou. Crede in tine, de asemenea, pentru că sunt întotdeauna destul de bun.

1. Nu uitați să se relaxeze

Poate se vor întoarce în jurul valorii. Viața poate obține o nebunie. Uneori, oamenii drop off și pop înapoi din nou la un moment dat în viitor, iar apoi poți fi cel de a face rebutat.

Nu luați lume dating prea în serios, mai ales atunci când este online și ai cunoscut doar pe cineva nou. Nu toată lumea ai pierdut este o pierdere, și nu este sfârșitul universului. Ai multe date înaintea ta.

Surse Foto: Buzzfeed.com, Tumblr.com, StupidCupidBlog.com