8 motive pentru a-ți prezenta prietenul prietenilor tăi

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Deci, ai fost datând cineva de câteva săptămâni și se merge destul de bine.

E frumos, inteligent, încrezător, sunet financiar și vă place modul în care el face să te simți. Când ești cu el, te simti ca esti singura femeie din întreaga lume.

Chestia e că, deși, este ușor să te lași purtat în toate aceste sentimente minunate.

Exista o multime de tipi acolo, care par ca sunt oameni uimitoare, dar, pe măsură ce timpul trece, ele pot fi nu atât de uimitor.

load...

La începutul relației, este uneori greu de știut dacă încrederea omului tău este adevarata afacere sau dacă el doar pretinde a fi încrezător.

L - ai putea dori , și cred că este un meci bun , dar vrei să fii sigur.

Deci ce faci? Cum știi dacă încrederea lui este real sau doar un act?

Simplu: Adu-l la un get-împreună cu un grup de prieteni.

Aceasta este o idee mare pentru mai multe motive, pentru că veți stabili cu adevărat dacă acest tip este cineva pe care doriți să meargă pe termen lung cu sau nu.

Aici sunt opt ​​motive de deschidere a ochilor de ce noul tău prieten ar trebui să îndeplinească alte prietenii tai!

load...

1. Puteți vedea modul în care el interacționează cu oamenii el nu știe.

Cât de confortabil este el într-o nouă situație cu tine? Are el obține gelos atunci când vorbești cu prietenii sau când te întâlnești oameni noi, fără să-l lângă tine?

Este el posesivi atentia? Este el doar stând acolo fiind timid, sau este el cu tine în timp ce chat cu toata lumea? Are el interacționa cu încredere cu oamenii el nu știe?

Acestea sunt doar câteva din lucrurile esențiale pe care trebuie să știți despre un om înainte ca lucrurile să serioase.

2. Vei vedea adevărata lui natură sociabilă - sau lipsa acestuia.

El a fost de ieșire atunci când l-ai cunoscut, dar era un act? Acum, veți vedea sigur.

Este el curios despre alte persoane importante din viata ta, sau este el acum liniștit și rezervat?

Amintiți-vă, totuși, doar pentru că el e liniștit, nu înseamnă că este neinteresat alte persoane. Poate că doar ascultă cu atenție și permite altor persoane să-și spună povestea, ceea ce înseamnă că va asculta cu atenție pentru tine.

load...

Poate că doar are nevoie de un pic de timp.

Sau e opusul? Are el acționează pe sine si in mod constant vorbesc despre realizările și opiniile sale? Are el chiar și întreabă ce fac prietenii tăi pentru un trai?

„Dacă sunt de acord că este un diamant în stare brută,

atunci veți ști fără îndoială.“

3. Vei simti relaxat cu colegii tăi în jurul tău.

Este întotdeauna o mare să fie în jurul valorii de prieteni. Ei vor da un sentiment de încredere și veți avea un sentiment de independență și libertate.

Vei ști dacă lucrurile nu merg cu tipul ăsta, vei avea întotdeauna cel mai apropiat și dragi pentru a îmbogăți viața ta.

Ele sunt reale tort. Noul tău om este doar cireasa de pe tort.

4. Vei afla dacă e un domn cinstit-to-zeu.

E tare într - un mediu liniștit? Are doar o băutură sau două, sau nu ii place sa se sosat? Are el Ogle la prietenii de sex feminin ( cu siguranță un steag roșu )? Are el picătură prea multe F-bombe?

Are el scoate scaune pentru tine si te ajuta la locul tau? Are el deschide ușile pentru tine? Are el oferă pentru a obține o băutură atunci când el devine în sus?

Asta e tot un comportament foarte plăcut, dar aici e ceva să -și amintească: Definiția unui domn este o clasă mare, om politicos , care respectă pe alții.

A nu se confunda cu curtoazia servitute. El nu este chelner tău.

5. Puteți vedea cum se îmbracă pentru ocazii speciale.

Acest lucru se corelează în a vedea dacă el este un adevărat gentleman sau nu și poate fi un indicator puternic al cum percepe seara. Se poate arăta, de asemenea, respectul sau lipsa de respect, pentru mediul din jurul lui.

Vrea să sincer facă o impresie bună ? Are el purta o cămașă și cravată la un bar de sport de la 10 dimineața când ești uitam de joc? Sau acesta să se conformeze cu respect pentru mediul înconjurător pentru a arăta că e la fel ca toți ceilalți?

6. Veți vedea limbajul său corp cu alte persoane.

Vorbește cu mâinile? Are el apleca înainte? Departe? Sunt mâinile în buzunare? Are el se aplece peste un pic, sau are el cu încredere stea inalt?

Are el da din cap capul atunci când alții fac un punct (acest lucru arată dacă el este într-adevăr asculta sau nu)? Are el arată că persoana are vorbirea toată atenția?

7.You'll vedea dacă el ia inițiativa.

De exemplu, atunci când sunteți într-un restaurant el nu a fost niciodată înainte, nu-i întreba ce-ar dori să bea și apoi comanda pentru tine?

Are el se așteaptă să plătească, sau nu ți-a spus că are acest lucru? Dacă sunteți la o petrecere acasă, întreabă el ce vrei să bei? Și, în timp ce merge, face el însuși să introducă și să încerce să se cunoască pe alții?

8. Vei primi feedback de la prietenii apropiați.

Acesta este cel mai bun motiv pentru a avea să-l întâlnească prietenii.

Suntem oameni diferite pentru oameni diferiți, dar dacă prietenii tăi împărtășesc aceeași părere că este foarte diferit de a ta, și se întâmplă să fie negativ, poate ei vad ceva ce nu ești.

Deci , este de multe ori o idee bună pentru a obține o a doua perspectivă pe un potențial iubit. Cum l - au perceput? Ce au ei cred că de comportamentul său, limba și acțiunile față de ei și față de tine?

Convins încă?

Toată lumea a fost orbit de emoții de zeci de ori în viața lor. Când se întâmplă acest lucru, este uneori greu pentru a vedea steagul roșu majore sau steaguri prietenii apropiați pot vedea.

Ascultați ceea ce au de spus și să se gândească la comentarii, bune sau rele.

La urma urmei, în cazul în care acest lucru este cineva sunteți cu adevărat interesați de, veți dori să asculte persoanele care vă cunosc bine și acționează în consecință. Și dacă sunt de acord că este un diamant în stare brută, atunci veți ști fără îndoială.

Doamnelor, ce ai aflat despre un tip, după introducerea-l prietenilor tai? Au prietenii displăcut vreodată pe cineva care le-ați datat?

Sursa foto: voices.com.