8 nu și nu pentru datarea șefului tău

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

O mulțime de oameni ca să flirteze la locul de muncă (să recunoaștem, e distractiv), dar ce se întâmplă dacă o relație de birou se transformă în ceva mai mult? Și mai mult la punct, ceea ce ar trebui să te gândești când este vorba de dating seful tau?

Aici, la Lovestruck.com, știm că cei mai mulți oameni ar striga „idee rea“ foarte tare la tine, dacă ați menționat chiar posibilitatea de a lua seful tau la culcare. Cu toate acestea, știm dragoste greve în cele mai neașteptate locuri, cum ar fi în sala de consiliu, de fotocopiatoare și asupra acelor toate importante awaydays echipa-tricotare.

load...

Evitați bârfă de birou, întâlniri incomode și drame bazate pe birou cu ghid foarte simplu de manevrat Lovestruck la intalniri seful tau.

1. Fii profesionist.

Nu amestecați tale vieți personale și profesionale. Între orele 9 și 17, să păstreze relația pe bază numai de muncă.

Evita PDA-uri, cum ar fi un aspect lungite, prânzuri lungi împreună sau o excursie rapid la dulap staționar când ia momentul. Nu poate fi văzut pentru a lăsa romantismul afectează productivitatea în nici un fel. Amintiți-vă sunt plătite la locul de muncă.

Dacă doriți să vedeți unul de altul, după locul de muncă, pentru a aranja întâlni în afara sau chiar la un magazin de cafea bar sau în apropiere, la un moment prestabilit. Asigurați-vă că coasta este clar înainte de a reveni în modul de cupluri.

load...

2. Nu e-mail reciproc.

Deși este atât de tentant pentru a trimite email - uri la locul de muncă și de a începe chat - ul flirtând în timpul zilei, aceasta este doar o idee teribilă.

În afară de faptul că majoritatea departamentelor IT pot accesa mesajele primite de la distanță, o alunecare a unui deget pe „reply all“ și întreaga echipa ta va ști nu numai că vă sunt datând șeful, dar ei vor ști exact ce aveți de gând să faceți pentru a reciproc mai târziu.

3. Fii discret.

Cand cazi pentru cineva, este destul de greu să nu-l strige de pe acoperișuri, dar spune cu atenție sau deloc colegii de serviciu.

Dacă faci spune-le, s-ar putea să le facă mai precaut de motivație - sau ar putea fi gelos dacă te promovat sau teren un concert bun. Nu există nici un drept sau greșit aici, dar se apropie de apa palavrageala mai rece cu precauție.

4. Nu merge prea repede.

Doar pentru că te vezi la locul de muncă, aceasta nu înseamnă relația trebuie să meargă la o viteză amețitoare. Ia-o încet și va avea mai multe șanse de a lucra afară pe termen lung.

load...

„Dacă ești serios în șeful tău,

ar putea fi în valoare de echipe în mișcare.“

5. Mi amintesc că ești egal.

Acesta poate fi uneori greu să se separe munca si relatiile personale. Da, la locul de muncă ești subordonat partenerului, dar în afara muncii pe care sunt egale lor. Asigurați-vă că vă tratează în acest fel. Dacă vreodată simți desconsiderat, vorbesc despre asta.

6. Nu-l aduce acasă.

Deci, el nu-i plăcea ideea ta în această întâlnire? Sau a petrecut o lungă perioadă de timp cu colegul tău discuta ceva? Nu lasa acest lucru afectează romantismul tău.

Acesta este un toughie, dar dacă te întâlnești cu șeful, atunci va trebui să învețe să-l ocupe.

7. Au un plan B.

Dacă ești serios în șeful tău și cred că romantismul ar putea dura distanta, ar putea fi în valoare de a cere să se mute echipe sau caută un alt rol în altă parte.

Acest lucru este , de asemenea , merită să ne gândim în cazul în care totul merge bine și împărțiți în sus, deoarece aceasta se deschide o cutie cu totul nou de viermi. Dacă sunteți hotărât să nu se miște, ia în considerare având un plan de despartire de urgență.

Britanicii ar spune, „Hopa! Domnișoară, asigurați-vă că vă apropiați de întâlnire șeful tău cu prudență.“

8. În cele din urmă...

Nu încercați niciodată să fotocopierea backsides tale. Evident. Ai putea ajunge atât în ​​ER...

Britanicii ar spune, „Crikey! Acum uite aici, tinere gâgâlice. Asigurați-vă că vă apropiați de acest ansamblu intalniri de afaceri seful tau cu extremă precauție.“

Americanii ar spune,„Dacă vrei să faci asta, trebuie să o faceți dreapta.“

Sursa foto: media.portable.tv