8 sfaturi pentru o întâlnire cu o femeie cu un copil (de la un tip care a fost acolo)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Potrivit US Census Bureau, din aproximativ 12 milioane de familii monoparentale în 2016, mai mult de 80% au fost conduse de o mamă. Ca mai mulți oameni îmbrățișează o familie non-tradiționale, șansele de ai întâlnire o femeie cu un copil crește în mod continuu, mai ales pe măsură ce ajunge în 30 de ani și 40 de ani.

De-a lungul anilor, am datat câteva femei care au avut copii (punct de vedere tehnic, mă întâlnesc cu unul acum ca soția mea tocmai a dat naștere la fiica mea!), Și, în timp ce acesta poate fi o experiență mare, este un sac cu totul diferit decât datând o femeie fără copii. Pentru a vă ajuta să faceți cel mai mic număr posibil gafe, permiteți-mi să vă dau câteva sfaturi:

load...

1. Acceptați că niciodată nu va fi mai întâi

Ea are pe cineva care depinde doar de ea. Copilul a crescut în ea, ea a dat naștere la , ea a hrănit -o , și ea a hrănit - l la fiecare pas din drum. Ești un tip ea doar întâlnit. Pe care crezi că va alege dacă ea trebuie să? Acest lucru nu este de a spune că vei fi împins la o parte, dar ego - ul tău trebuie să fie suficient de puternic pentru a fi în măsură să împartă atenția ei.

În ochii ei, nu te va veni în primul loc - copilul ei va fi întotdeauna. Dar asta e cum ar trebui să fie, și este în regulă.

load...

Nu o pune niciodată într-o poziție în care este „eu sau copilul.“ Chiar și unul dintre colegii mei antrenori de datare de sex feminin început să se întâlnească un tip cu un copil și apoi mi sa plâns că puștiul a primit întotdeauna prioritate față de ea. Ugh, nu fi acea persoană!

2. Fii cool cu ​​modificări în ultimul minut pentru a planurilor

Nimic nu va fi stabilit în piatră din nou. Vreodată. Dacă copilul este un copil sau un adolescent, lucruri în ultimul minut va apărea întotdeauna. Ziua în parc? Nu, copilul tocmai sa îmbolnăvit. Rezervările la 9? Kid doar ei înșiși (și pereți) acoperit cu machiaj mami lui. Noapte în oraș? De mare Schooler ei tocmai a fost prins furișându afară din casă.

Încercați să lăsați planurile de deschise, astfel încât să nu va fi la fel de dezamăgit și ea nu se va simți la fel de rău în cazul în care ea trebuie să le modifica sau anula.

load...

Ai fost un copil - stii ce ai de până la! A avea un copil este ca navigarea porțiuni de calm între furtuni de activitate. Și, la fel ca Sam Jackson spune în „Pulp Fiction“, „Fii cool!“ Nu face o afacere mare din ea. Crede-mă, ea a fost, probabil, așteaptă cu nerăbdare această dată toată săptămâna și a făcut tot ce a putut pentru a stabili se bucura de succes, dar cele mai bune planuri de soareci si barbati cutate.

Este mai bine, uneori, de a avea planuri mai deschise în cazul în care nu este momentul în care este necesar. Cum te descurci cu aceste întreruperi vă va îndrăgi mai mult decât ea, chiar data poate avea!

3. Nu papură în ședințe Kid

Poate ai cunoscut-o cu copilul, sau poate știi doar copilul prin imagini de social media. Oricum, doar pentru că ai început datând ei nu înseamnă că obține în mod automat dreptul de a întâlni și de a cunoaște copilul ei. Fiind un copil, mai ales la o mamă singură, este întotdeauna un moment confuz, și este treaba mamei pentru a ușura toată lumea în ea. Acesta poate fi devastatoare pentru copii să se întâlnească și să cunoască oameni care intra in viata mamei lor și apoi se lasă fără nici o explicație reală.

Ea nu știe unde merg lucrurile cu voi, așa că las-o să vă prezint copilul ei pe timpul ei. Se abțină de la împingerea ei pentru a face aceste tipuri de mișcări, atunci când ea nu este pregătită.

Nu o împinge voi doi introduce. Ea va ști când este momentul potrivit. Ea vrea să se asigure că vei fi în jurul valorii de cel puțin imediat pe termen lung , înainte de a vă aduce în viața copilului ei. În același timp, dacă ați fost datând de luni de zile, sunt grave, și încă nu au cunoscut copilul, îl puteți aduce spunând v - ar dori. Dar niciodată nu - l împinge, sau ai putea ajunge împingând prietena ta departe.

4. Luați în considerare copilului Când Aranjarea Perioada

Ea are o fată de 2 ani, mic, care e innebunita. Dacă vă sugerăm să mergi Coachella pentru week-end, cu sau fără fiica ei, nu este cu adevărat de gând să zboare.

Va însemna mult pentru ea, dacă aveți de gând datele care încep și se termină mai devreme, astfel că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orele de culcare lipsesc sau orice altceva important.

În schimb, spune-i „Așa mă gândeam la ce să facă acest week-end, și ce despre după ce Katy hrăni micul dejun și ingrijitoarea vine peste, vom merge la Târgul de Stat pentru a doua zi? Am putea merge pe unele plimbari, fac fotografii ale animalelor pentru a arăta mai târziu Katy, mânca mult, și să se joace unele jocuri. În acest fel, eu pot câștiga tine și ei premii pentru a lua înapoi, iar noi ar trebui să fie în măsură să te întorci pentru culcare ei.“

Faptul că nu numai că ai făcut o gândire și planificare, dar, de asemenea, asigurat că fiica ei a fost fata si centru pentru aceste planuri vor merge un drum lung în a dovedi ceea ce un om de mare ești.

5. Înțeleagă că va ști mai multe despre „guppy Bubble“ decât „Game of Thrones“

Chiar și pentru adulți singuri, nu e prea mult la televizor bine pe acum pentru a fi în măsură să se țină pasul cu totul. Sunt doar atât de multe ore în zi, și, dacă aveți un copil, acele ore-ma uit la TV vor fi umplute cu „Paw Patrol“, „guppy Bubble“, „Monster High“, sau multe alte spectacole pe care le nu au auzit de.

Ea, probabil, nu are timp pentru vizionarea ore de TV pentru adulți (de obicei, ea este ocupată uitam copil arată), așa că încercați să nu-i dea un timp de greu despre ultima versiune a „Game of Thrones“.

Nu numai că nu se va supune o mica ei (e) de la Muntele strivești craniul lui Oberon cu mâinile goale, dar orice arată că e pe la 21 poate fi la fel de bine la miezul nopții pentru o singură mamă.

Dupa ce a jucat, spălare, hrănire, intrând în pat, curățarea bucătărie, obtinerea ei înapoi în pat (serios, de ce este atât de greu pentru a face pe cineva du-te somnoros să doarmă), citind-i o poveste, cântând un cântec, și de a lua o duș înainte de culcare ei, ultimul lucru pe care vrea să faceți este să stați până târziu uitam ceva despre un copil să fie ucis, chiar dacă Joffrey era un penis sadică.

6. Ea poate avea încredere probleme, deci du-te lent

Dacă ea este o mamă singură, există o mare șansă că acest lucru nu este modul în care ea a imaginat viața ei să fie. Poate că tatăl a plecat, poate au primit un divort, sau poate că e văduvă. În orice caz, ea a pus încrederea deplină în cineva pentru una dintre cele mai importante evenimente din viața ei, și că încrederea a fost spart, chiar dacă era soarta pe care au jefuit-o de soțul ei.

Divorțul, moartea, orice - nu știi ce situația ei este, astfel încât să ia lucrurile în ritmul ei și las-o să se deschidă la tine când e gata.

Există două părți la acest lucru. Prima parte este de ai nevoie să fii blând și ia - o încet. Ea nu poate niciodată sar cu ambele picioare fără a se mai gândesc. Doar fii acolo pentru ea. A doua parte este , trebuie să fie de încredere. Noi toți credem că suntem de încredere, dar trebuie să - l ia la gradul n - lea. Lucrurile care s - ar putea trecut cu vederea sau periate off cu ușurință în alte relații (cum ar fi întârziere, care rulează într - un ex nu a dezvăluit, sau unele texte ciudate pe telefonul dvs.) ar putea fi mult mai mari câmpuri de mine acum. În timp ce poate sau nu poate fi rațional, trebuie să vă asigurați că știe cuvântul este o legătură și se pot baza pe tine.

7. Știu că ea nu este neapărat care caută un tată pentru copilul ei

Mulți tipi (sau mai degrabă prietenii multor tipi) pot spune acest lucru este cel mai mare „capcana“ pentru a viziona afară pentru. „Omule, ea doar în căutarea unui tată pentru fiul ei, astfel ea nu trebuie să lucreze la fel de greu!“ Aceasta este o afirmație foarte scăzută. Da, poate în continuare în jos linia, poate că ar fi un tată bun pentru fiul ei. Dar asta nu e ceea ce caută în acest moment.

Nu presupune nimic. Cine știe - ea ar putea fi în căutarea unui prieten sau o aventură, sau poate ea te place, dar vrea să te și relația simt mai întâi.

Poate că ea și tatăl au o relație amiabilă și co-mamă și ea va fi niciodată în căutarea pentru un alt tată. Ar putea fi ca ea doar îi place să petreacă timp cu tine si vei vedea unde va merge. Și, crezi sau nu, ea ar putea fi pur și simplu intră într-o fază mai independentă de maternitate în cazul în care ea poate lăsa copilul cu o bonă și este în căutarea de a avea ceva timp personal cu un tip fierbinte. Ea ar putea fi doar folosind chiar tu ca ea nu a avut o experienta sexuala de dinainte sa născut copilul. Orice ar fi, nu se grăbesc să judecata.

8. Își dea seama că o femeie și Ființă Sexuală ca oricine altcineva

Există un complex numit Fecioara / Dihotomia Curvă care pot afecta baieti. În forma sa cea mai simplă, aceasta înseamnă că bărbații văd doar femei ca sfinți sau prostituate, și nu există nici o este între. Deci , un om se va vedea o mamă, iar el va crede că vrea doar atingerile tandre, sexul de vanilie, si are un apetit sexual scăzut. În timp ce poate fi adevărat de femei individuale, crezând că sunt tot așa , pentru că ei sunt mame este o eroare.

Doar pentru că ea este o mama nu înseamnă că vrea sex vanilie. Ia să o cunosc înainte de a face judecăți despre preferințele ei sexuale.

E o ființă sexuală la fel ca orice alt bărbat sau o femeie acolo. Ea poate iubi ceva sex dur, un pic sufocare, sau anal - lucruri pe care s-ar putea să nu asocieze cu o mamă. A nu se confunda cele două. De asemenea, ea poate să nu fi fost obtinerea o mulțime de sex în ultimii ani, astfel încât ea poate fi dornici și încântați să ia frustrările ei pe tine.

Un punct final este ea poate dori doar un prieten cu beneficii. Este posibil să nu fi întâlnire sau material tată, dar ea nu poate dori oricare dintre aceste lucruri în acest moment. Ea poate doriți doar pentru corpul tau. Pentru numele lui Dumnezeu, ajuta mama săraci afară!

Fii chibzuit & Listen - Vei face bine!

Dating o mamă va fi mai complexă și mai complicată decât alte relații care le-ați avut, dar poate fi, de asemenea, mai plină de satisfacții și au potențialul de amazingness. Trebuie doar să-l abordeze într-un mod diferit. Pentru mulți dintre cititorii mei, care sunt în 30 de ani sau 40 de ani, această idee poate fi de fapt mai atractiv decât gândul de a începe de la zero, trecând prin a sarcinilor, scutece, țipând și nopți nedormite. Doar nu fac presupuneri și calcă în picioare încet și cu grijă.

Surse Foto: lopes.com , tut.by , defendernetwork.com , lifehacker.com.au , gentlemenhood.com , theodysseyonline.com