8 sfaturi pentru a te muta cu iubitul tău (de la un antrenor de întâlniri)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Coabitarea este un reper major relație care este probabil să fie o tranziție foarte interesant și potențial enervant, mai ales dacă ești folosit pentru a trai solo. Poate că se deplasează împreună are sens logistic sau financiar, servește ca un test pentru căsătorie, sau este pur și simplu următorul pas în angajamentul puternic și dorința de a se căsătorească.

Indiferent de motivele dumneavoastră și cât de bine cunoști partenerul tau, trăind împreună vă expune la o nouă parte a partenerului tau si schimba in mod natural relatia ta. A ști cum să se ocupe mai bine ajustarea în mișcare împreună va face procesul mai plăcută și mai puțin stresantă.

load...

Iată opt strategii pentru a face mișcare împreună o tranziție mai lină și un pas de succes în relația:

1. Așteptărilor privind finanțele

Este ușor de evitat subiecte, cum ar fi banii, care nu sunt considerate sexy sau romantic, dar obținerea pe aceeași pagină este o necesitate. Finanțele sunt una dintre cele mai frecvente probleme de cuplurile necăsătorite și atât căsătorite certați , astfel încât utilizarea de comunicare proactivă și stabilirea așteptări realiste este esențială.

load...

Banii este una dintre cele mai comune dezacorduri cuplurile au, deci discuta despre modul în care doriți să se ocupe de plata facturilor înainte de a trece în.

Discutați despre modul în care cheltuielile, cum ar fi alimente, chirie sau ipotecă, bunuri de uz casnic și de asigurare, vor fi partajate sau divizat. De asemenea, luați în considerare a discuta următoarele întrebări: Care sunt atitudinile generale față de bani? Vei distribui un card de credit sau de debit? Cât de mult vă puteți permite să plătească fiecare pe o bază lunară? finanțele vor fi îmbinate în nici un fel sau păstrat complet separat? Cum te simți în legătură cu un buget lunar pentru cheltuieli si economisire? Cum veți rămâne pe drumul cel bun cu obiectivele financiare (de exemplu, plata datoriilor)?

Evaluează ceea ce se simte confortabil și corect și cum te va proteja în cazul în care lucrurile nu funcționează.

load...

2. Să înțeleagă că Tranziții Rasa Firește Anxietate

Senzație iritabil, copleșit sau anxietate în timpul ajustări și modificări de viață este comună. Este esențial să ne amintim că o stare de anxietate (sau lipsă propriul spațiu) nu este neapărat un semn că se deplasează împreună este alegerea greșită.

Fii blând cu tine si partenerul tau, oferindu - reciproc timp să se adapteze. Fii conștient că anxietatea poate crea iritare, nerăbdare și furie, astfel încât să ia măsuri pentru a te opri să acționeze afară, sabotarea relationshi p, sau de a lua disconfortul pe partenerul tau.

3. Fii deschis în sensul cum se fac lucrurile

Și să fie dispus să facă un compromis. Poate suna mici, dar dacă sunteți obișnuit să utilizați o mașină de spălat vase pentru a spăla vase și partenerul preferă spălarea mâinilor totul, este posibil să fi aruncat temporar la mișcare împreună. Sau, dacă aveți preferințe diferite în jurul valorii de somn (ce timp pentru a merge la culcare, dormind cu televizorul pornit sau oprit, controlul temperaturii în dormitor, etc.), de comunicare și de compromis va fi esențială.

Este în regulă dacă nu speli vasele în același mod ca și prietenul tău - care face parte din distracție de a cunoaște reciproc.

Înțelege că a face lucrurile în mod diferit nu înseamnă unul dintre voi este greșit. Având în diferite preferințe este naturală în relații, astfel încât să evite judecata și să găsească o cale de a compromite și să dea și să ia. Relații sănătoase nu sunt despre câștigătoare.

4. Comunicarea și crearea de așteptări

Vrei să știi cum ai de gând să se ocupe de treburile casnice, sarcini, de curățare, și alte responsabilități. Din nou, acest subiect se poate simti ca exact opusul de romantism, dar asta nu neagă importanța abordării acestor conversații cu cap.

Stabilirea așteptărilor prin comunicare sinceră și deschisă va permite să facă un plan de colaborare, să înțeleagă mai bine punctele de vedere reciproc și satisface nevoile celuilalt.

5. Distreaza-te cu decorare

Este posibil să nu aibă același gust exact sau stilul sau ca tot ceea ce partenerul dorește să aducă cu el la dvs. Nou loc. Cu toate acestea, aveți nevoie pentru a face loc pentru ambele personalități și preferințele să iasă în evidență. Fii flexibil, unul cu celălalt în timp ce amintindu-și că casa ta aparține atât.

Decorarea ar trebui să fie un timp plăcut, nu stresant una, așa că încercați să includă ambele stiluri.

Când vine vorba de acasă dГ © cor, înroleze partenerul tau pentru a face alegeri de design. Evitați fiind Bossy sau de control. În cazul în care partenerul tau nu vrea sa ajute cu decorare, continuă să fie sensibil la stilul său atunci când se face selecții.

6. Fine-Tune Cum pentru a partaja spațiu și spațiu Dă

Dacă sunteți obișnuit pentru a trai solo sau sunt mai introvertit, se deplasează împreună pot simți ca o trezire nepoliticos (cu unele entuziasm stropit). Se poate lua timp pentru a găsi o cale de mijloc sănătos pentru modul în care distribuiți spațiul dvs., astfel încât să depună eforturi pentru a echilibra face o casă, împreună cu a fi respectuos de spațiu individuale și a vieții private.

De asemenea , să fie conștienți de faptul că trăiesc împreună pot face mai dificil să ia o pauză în timpul unui argument , deci luați în considerare a face un plan pentru modul de a da / lua spațiu în timpul unui conflict. Respectul și încrederea sunt imense aici.

7. Ține pasul cu Nights Data Regular

Conviețuirea nu ar trebui sa fie romantic 24/7, astfel încât să păstreze scânteia în viață programând datele și alte timp de calitate împreună. Pur și simplu devenind colegi de cameră, fără a investi în aspectele romantice, pasionale, afectuos, și sexuale ale relației poate duce la fagase, plictiseala, și frustrare. Pune în efortul de a avea date regulate și în afară de casa ta, și, ca întotdeauna, să fie deschis pentru a încerca noi activități și experiențe împreună.

Nu totul despre mutarea împreună va fi romantic, așa că nu uitați să luați timp pentru data nopți și cultivarea relația ta.

De asemenea, continuă să arate dragostea partenerului și apreciere , și să înțeleagă că trăiesc împreună nu înseamnă că nu mai trebuie să cultive relația ta.

8. Reducerea riscului de cules Bad Habits Relationship

Uneori trăiesc împreună pot aprinde obiceiuri neașteptate, nesănătoase. Deși este sănătos să se simtă confortabil fiind de sine cel mai autentic, să fie conștienți de obiceiurile proaste care pot interfera cu relația ta. De exemplu, nu curățarea după tine, fiind lipicioasă și nevoiași, snooping, sau nerespectarea vieții private sunt nici o relație-nos, care va crea distanta de-a lungul timpului.

Luând partenerul tau de la sine, fiind lipit de telefon, și controlul partenerului sunt toate obiceiurile în valoare de rupere. Pentru mai multe detalii cu privire la modul de a sparge aceste tipuri de obiceiuri nesanatoase, click aici.

Mutarea împreună va schimba relația dvs. În anumite moduri, dar asta e un lucru bun!

Fii conștient de a nu lăsa entuziasmul de mișcare împreună te oprească de la abordarea subiectelor serioase și necesare, care ar putea ajunge în modul mai târziu. Asteptati-va ca se deplasează împreună se va schimba in mod natural relatia ta ca a cunoaște reciproc (defecte și toate) dintr-un unghi nou. Focus pe creștere dragostea ta, adâncire a legăturii, și asigurând o perioadă de adaptare mai lină pe măsură ce se apropie de acest obiectiv important relație cu strategii inteligente.