8 site-uri de dating cel mai bun sobru (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

8 Cele mai bune site-uri Dating Sober gratuite (2019)

2

Single și Sober

CEL MAI BUN

Echipa unică și Sober au declarat că au lansat site-ul pentru că ei „cred în puterea dragostei și a conduce un stil de viață sănătos.“ Single și Sobru are o baza de utilizatori stabilit de mii, cu oameni mai sobru care unește în fiecare zi. Puteți deveni o parte a comunității de recuperare prin furnizarea numelui de utilizator, e-mail, parola, vârsta, sexul, sexul vă interesează, locație, și câteva cuvinte despre tine. Cea mai bună veste este că unică și Sober este 100% gratuit.

Adresa URL: https://www.singleandsober.com/

3

12 Etapa Match

CEL MAI BUN

„Original site-ul sobru dating,“ 12 Step Match a fost fondată în 2009 și permite simplu pentru a căuta meciuri pe baza programului de recuperare (de exemplu, AA, NA, sau GA), precum și de vârstă, sex, locație, și fotografii. Noii membri, ca tine, sunt prezentate pe pagina de noi profiluri, așa că ar trebui să primească o mulțime de atenție. In plus, 12 Step Match oferă numeroase link-uri de resurse și o carte electronică numit „Ghidul Original Cyber-Dating Guru online dating“, scrisă de fondatorul Robin DeLuca.

load...

Adresa URL: https://www.12stepmatch.com/

4

Sobră și unică

CEL MAI BUN

Sobră și unică este „în cazul în care single sobru întâlni,“ și dacă sunteți în căutarea prietenie, datele ocazionale, sau o relație serioasă, site-ul va ajuta să realizeze acest obiectiv. Nu va trebui să plătească pentru a înregistra, profile de vizualizare, primesc meciuri, și flirt în mai multe moduri (de exemplu, trimite „nicebreakers“). Dacă aceasta este prima dată când aderarea la un site de matrimoniale, sobră și unică are o pagină de siguranță Dating, care oferă consiliere cu privire la toate tipurile de subiecte, inclusiv modul de a cere unui utilizator pentru o fotografie și recomandate și nerecomandate pentru planificarea prima dată.

load...

Adresa URL: http://www.soberandsingle.com/

5

Sober Single Data

CEL MAI BUN

„Dating sobru nu a fost niciodată atât de ușor“ este promisiunea Sobru Single Data lui. Site-ul are 47,300+ membri, și în timp ce acestea variază în vârstă, locație, sex, orientare sexuală, religie, educație, interese, și medii, toate sunt treaz și gata să se conecteze cu oameni ca-minded. Creat de un singur sobru pentru single sobre, Single Sober Data este liber de a utiliza, iar aplicația este disponibilă pe App Store și Google Play (în cazul în care acesta are un rating de patru stele).

Adresa URL: https://www.sobersinglesdate.com/

6

AA Servicii matrimoniale

CEL MAI BUN

AA Dating Serviciul vrea să vă ajute să „stai treaz in timp ce descoperirea iubirii“, și una dintre modalitățile de site-ul face asta este prin furnizarea de o înțelegere și de mediu primitor. AA întâlniri este deținut și operat de conexiuni online, o rețea populară datând cu sute de alte proprietăți, care va prezenta, de asemenea, profilul tau. Să nu mai vorbim, indiferent dacă încărcați fotografii, căutând prin intermediul membrilor, sau trimiterea flirteaza virtuale, nu va fi perceput.

load...

Adresa URL: https://www.aadatingservice.com/

7

Sober Dating Serviciul

CEL MAI BUN

Sober Dating Service-ul este într-o misiune pentru a vă ajuta „întâlni alții care sunt datând curat.“ Site-ul este foarte ușor de utilizat, și un membru gratuit va oferi acces la toate caracteristicile standard. Sober Dating Service-ul este popular printre toate single - tineri și bătrâni, alb-negru, drept și gay, Christian și ateu, ai nume. Potrivit site-ului, „Nu este un vis, și într-adevăr sunt pe cale de a ciocni în oameni pe care le va avea instantaneu ceva foarte important în comun.“

Adresa URL: https://www.soberdatingservice.com/

8

Sobru

CEL MAI BUN

Sober.ly este un site mai sus-promițători rețea și datare sociale care îi place să se gândească la sine ca o completare la programele de recuperare tradiționale. Aici, puteți face prieteni, găsi date, pentru a primi sprijin, și doar să se distreze cu oameni care te. Nu uitați să vă înscrieți pentru e-mailuri Sober.ly pentru a obține cele mai recente actualizări. Robyn Lynette Stevens este doar o singură persoană din zeci care a împărtășit gândurile ei despre Sober.ly pe Facebook: „Echipa Sober.ly este minunat.“

Adresa URL: http://sober.ly/

Pe aceste site-uri matrimoniale pentru Single Sober, veți găsi Companion potrivit pentru tine

Fiind printre cei 30% dintre persoanele care nu beau poate fi frustrant pentru că ești adesea în minoritate la petreceri, restaurante, și datând scena. Dar nu se va simți ca un proscris atunci când sunteți pe oricare dintre site-urile matrimoniale enumerate mai sus. Poti vorbi despre cine ești cu adevărat și ceea ce doresc cu adevărat în loc de obiceiurile de consum (sau, mai adecvat, lipsa acestora). A se distra!