9 comune de întâlniri greșeli (online și offline)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă vă întrebați, cele mai multe single -uri senior vă va spune că în căutarea pentru dragoste este foarte diferită astăzi decât a fost atunci când au fost intre 20 si 30 de ani. Nu numai că există procese diferite, dar dating online , a aruncat o mulțime de oameni o Curveball.

Pentru a vă ajuta să navigați în această nouă scenă întâlnire, am compilat o listă de nouă greșeli comune simplu midlife ar trebui să încerce să evite.

1. Neglijarea robinet în Online Dating

In timp ce dating online , a început să devină mai mainstream tot drumul înapoi , atunci când Meg Ryan întâlnit pe Tom Hanks în „ Ai Got Mail “ , există oameni care încă nu sunt tapping în această resursă, în special cele în rândul populației de peste-55.

load...

Dacă sunteți unul dintre acei oameni, timpul nu a fost niciodată mai bine să se înscrie pentru un dating site - ul sau o aplicație. Am scris o tona de articole și recenzii în mod special pentru persoanele în vârstă pentru a găsi cea mai bună platformă pentru ei.

Online dating este cel mai bun mod de a întâlni o mulțime de oameni rapid.

Vă recomandăm incepand cu un site pentru a obține picioarele pe mare, și apoi adăugați un alt site sau două pentru a maximiza șansele de a găsi un partener de viață matur.

load...

2. Ai un Stale Dating profil

Dacă utilizați fotografii de acum mai mult de 10 de ani, ești vinovat de a avea un profil de întâlnire stătut. Am vazut prea multe single - midlife a pus un profil pe un site de dating, și apoi lăsați - l acolo luni de zile fără să- l actualizarea în mod regulat.

Actualizarea profilului la fiecare câteva luni sau așa că va pune în partea de sus a rezultatelor.

Dacă au fost de patru până la șase luni și încă utilizați aceleași fotografii și informații, este timpul pentru a schimba lucrurile. Gândiți -vă la hobby - uri te place sa faci , iar apoi a pus o fotografie recentă a te face asta. Sau poate ai văzut un film nou sau de a citi o carte nouă - care merită menționat!

load...

3. Bazându-se pe ceea ce spun prietenii despre tine

Prea multe single mature folosesc fraze de genul „Prietenii mei îmi spun că sunt...“ în profilurile lor de dating. Până acum, ar trebui să știi ce cele mai bune atribute și caracteristicile tale sunt.

Socrate a spus „Cunoaște - te pe tine însuți.“ Datele potențiale - și vă - așteptați pe site - uri matrimoniale pentru a fi în măsură să -i înfățișeze authoritatively cine sunt ei.

Încercați să vă descrie on-line, fără a spune lucruri de genul „Prietenii mei îmi spun că sunt...“

Citește unele articole despre cum să scrie un profil de dating , sau angaja un profesionist pentru a face acest lucru pentru tine. Nu se apelează la clichГ © e, sau riști să swiped pe.

Caveat: Dacă ești o văduvă recentă sau văduv de peste 80 de ani, aș spune că ai voie să spui lucruri de genul „Nepoții mei îmi spun că sunt...“ în profilul dvs. De dating. De la tine, care poate fi fermecător.

4. Esti prea pasiv Online

Deseori, simplu senior va posta un profil de întâlnire și să încerce să fusta a trebui să achite cotizațiile de așteptare până când cineva le apropie. Și apoi, numai pentru că ei trebuie să, vor plăti niște bani. Dating online nu funcționează în mod optim în acest fel. În cazul în care fiecare senior este pasiv, cum va oricare dintre voi întâlni vreodată pentru o întâlnire?

Dacă toți erau pasivi on-line, nimeni nu ar obține o dată.

Online dating funcționează cel mai bine dacă sunteți proactiv. În primul rând, se apropie de date prospective cu o linie de deschidere bună. Apoi urmați cu ei în mod regulat , cu scopul fiind acela de a ajunge la prima dată într - un interval de timp scurt.

5. Folosind prea multe filtre

Online dating nu este același lucru ca și de lucru cu un pețitor care ajunge să te cunosc și are un Rolodex de single-uri în suportul dvs. De vârstă. De fapt, Matchmakers sunt de obicei mai provocați să rămână stabilă plină de bărbați și femei în vârstă de calitate.

Nu merge peste bord cu filtrele de profil de pe site-uri matrimoniale.

Scopul de dating online este de a ajunge la prima dată. Scopul nu este de a folosi fiecare filtru de profil puteți pentru a satisface „The One.“ Da, ar trebui să urmărească datele de calitate, dar nu pierde timpul și energia prin filtrare profiluri atât de mult încât nu veți obține chiar și la o primă data. Dacă ați fost la mai puțin de o dată pe lună, atunci s -ar putea fi vinovat de a face acest lucru.

6. Faceți cunoștință pentru Cina pentru prima data

In practica mea de coaching, am vedea că unele single-senior simti presat pentru a merge la cina la prima întâlnire. În opinia mea, o dată la cină doar adaugă presiune financiară la tensiunea care este deja acolo.

Este o investiție semnificativă de tine și de timp data când într - adevăr trebuie doar să se întâlnească la veterinar pentru chimie în persoană și conversație bună. Lăsați datele cina și conversație serioasă pentru a doua sau a treia dată. Sfatul meu pentru prima dată este de a întâlni pentru cafea în seara devreme , la o cafenea sau un restaurant minunat cu vedere.

Datele de cafea va pune mai puțin presiune pe amândoi.

Prin reducerea bara pentru prima dată, aveți mai multe șanse de a merge pe mai multe date, să îndeplinească mai multe persoane, și a construi încrederea dumneavoastră întâlnire.

7. A spune „Nu“ prea mult

Acesta este un model pe care mulți oameni cad în, în special văduvi. Ei au o idee în mintea lor de un partener perfect care trebuie să arate și să acționeze ca fostul partener lor, astfel încât ei spun nu la o mulțime de date sau chiar activități de grup non-romantice.

Spunând da cât mai multe lucruri în viață, după cum puteți deschide o mulțime de uși.

Este mai bine să spunem da viață și de a lua înapoi acolo, astfel încât să puteți exersa abilitățile sociale și flirtezi. Fa ceva de lucru durere de calitate , și apoi scopul de până în prezent din nou. Încercați să aibă unele aspirații diferite despre tipul de companie de viață căutați acum. Poate că nu vrei să se recăsătorească, dar schimbul de viață și de intimitate cu cineva ar fi grozav , nu- i așa?

8. Să Aparențele Fall de la marginea drumului

Da, doamnelor și domnilor, nu mai sunt 20, o vârstă atunci când, probabil, nu au avut de a face mult cu parul, machiaj, sau haine. Este bine sa nu fie ca în aparențe, dar încearcă să facă ceva înainte de fiecare dată.

Chiar și un gest mic, cum ar fi punerea pe rimel sau tundere barba, va semnala oameni care te interesează grija de tine. Așa cum Joan Rivers folosit pentru a ne reaminti strâmb , „Pune pe unele ruj. Nu te - ar ucide să poarte o pereche de tocuri.“

Nu trebuie să poarte cravate sau tocuri pe primele date, dar a pus în unele efort.

Unii bărbați și femei singure peste 50 mi - au mărturisit: „Aprilie, eu sunt leneș acum. Nu vreau să trebuie să poarte o cravată (sau tocuri) , la o dată mai.“Am scris despre acest lucru în trecut, dar acum că vineri casual este foarte frecvente în viața corporativă , mulți bărbați și femei nu mai sunt în obiceiul de a purta cravate sau tocuri de zi cu zi, să nu mai vorbim de o dată.

Cei care don o cravată sau tocuri pentru o dată sunt oameni după propria mea inimă, dar sincer nu mai trebuie să poarte aceste elemente. Cu toate acestea, încă mai trebuie să spiff un pic. Barbatii, poate purta un blazer sau o haină de sport. Femeile, puteți purta unele apartamente frumos. Practic, ideea este de a arăta data ta că ești acolo pentru el sau ea impresiona.

9. Făcând o găleată-Item List pentru prima data

O primă dată nu este timp pentru a merge skydiving ca cupluri fac pe unele emisiuni TV. În schimb, scopul de a pune reciproc la usurinta. Chiar dacă un stil de viață mai aventuros și să caute un partener matur , care să împartă o parte din cu voi, veți avea o șansă de a împărtăși aceste interese într - un alt moment.

Nu utilizați primele date ca o oportunitate de a verifica lucrurile de pe lista ta găleată.

Cred că o dată a doua poate fi un moment bun pentru a scoate în evidență vitalitatea pentru viață. Puteți închiria biciclete și au o plimbare frumos în zona dumneavoastră centrală a orașului, și apoi puteți avea o masă bună la un restaurant-gama midprice.

Când ești proactiv și deschis, puteți găsi cu ușurință dragostea pe care doriți

Zeci de ani în urmă, single-senior au fost reprezentate de societate și de la Hollywood ca fiind retras romantic, dar asta nu e adevărat. Midlifers se așteaptă și să caute în mod activ o viata romantica - doar într-un ritm diferit față de omologii lor mai tineri.

Indiferent de relație căutați la mijlocul vietii, atunci cand esti pro - activ și să păstreze o minte deschisă și inima deschisă, într-adevăr puteți găsi dragostea căutați.