9 modalități ușoare - cum să întâlnești băieți (în anii 20)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Potrivit unui raport 2014 Centrul de Cercetare Pew, 74% dintre femeile cu vârste cuprinse între 18-32 sunt unice , cu majoritatea dintre ei fiind în 20s lor. Dacă ne întrebați, e prea multe femei singure acolo , care sunt în prim - datarea lor.

Pentru a ajuta aceste femei afară, am făcut o listă cu 9 moduri de ușor și distractiv să se întâlnească tipi în 20s lor.

1. Site-uri Online Dating

Când este vorba de întâlnire de calitate burlaci, nu există într - adevăr opțiune mai bună decât dating online. Statistica spune Brain 49.3 milioane de oameni au încercat, cu 52,4% dintre utilizatori fiind bărbați, astfel încât șansele sunt mereu în favoarea ta.

load...

Cele 3 site-uri matrimoniale de mai jos sunt foarte bune pentru femei milenare și au fost testate de către experții noștri, astfel încât într-adevăr nu poate merge prost, indiferent pe care o alegeți.

Vezi toate opiniile » 1) Match.com в... В... В... В... В... 4.9 /5.0 2) EliteSingles в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 3) eHarmony в... В... В... В... В... 4.7 /5.0

Cele mai multe site - uri matrimoniale au , de asemenea , o aplicație, ceea ce face mai ușor și mai convenabil de a întâlni tipi bazate pe likes. Noi de fapt , avem un articol despre cele mai bune aplicații online , matrimoniale , indiferent dacă sunteți în căutarea pentru dragoste, un montaj sau altceva.

load...

2. Întrebați de familie, prieteni, & Co-lucrătorilor

Sunt dispus să parieze pe fiecare persoană știi cunoaște cel puțin un tip singur, asa ca lasa oamenii din viata ta face munca grea pentru tine.

Are cel mai bun prieten al mamei au un fiu drăguț? Are vechiul tău amic de liceu au un singur văr care iubește, de asemenea, „Game of Thrones“, la fel de mult ca și tine? Soțul tău managerul de resurse umane au un singur prieten care joacă în jocul lor de poker pe săptămână? Ai esențialul.

3. Social Media

Știați că Amanda Seyfried a căzut pentru ultimul ei iubit, Justin Long, pe Instagram tocmai pentru că el a postat o imagine amuzantă a unui melc? Fie că este vorba Instagram, Snapchat, Twitter sau Facebook, dacă sunteți în urma un tip care postează ceva ce vă place, să-l cunosc. Nu se știe niciodată dacă ar putea duce la o dată sau chiar o relație.

Ce e chiar mai bine este dacă tu și tipul de pe sociale au prieteni în comun. În acest fel, nu e doar un tip aleatoriu on-line și el deja a fost cam examinate de prietenii tai.

load...

4. Evenimente sociale

De la jocuri de fotbal la bere, obtinerea petrecerile de pe canapea și departe de Netflix vă poate ajuta numai atunci când vine vorba de a întâlni tipi. Trage un Jim Carrey si spune da la cât mai multe lucruri ca tine poate, cum ar fi:

5. Solo excursii

Ne place sa ies cu doar fetele, ci un grup mare de genul asta poate părea intimidant la bărbați, ceea ce le face mai puțin probabil să vă apropiați.

Fiecare acum și apoi, au o băutură sau o masă de unul singur. Promitem că nu e înfricoșător sau patetic.

Deși poate părea înfricoșător sau patetic (BTW nu e), au o băutură sau masa de prânz de tine în fiecare acum și apoi la un bar știi voi mergeți și vedeți cât de mulți dintre ei vorbesc cu tine. Sugestie: Acesta va fi mult.

6. Gym

Hei, trebuie să lucreze oricum, așa că de ce nu domeniul de aplicare băieții în timp ce o faci?

Acest lucru nu înseamnă merge până la el atunci când el este în mijlocul benching 250 de lire să-l întrebe dacă vrea să meargă vadă noul film cu James Bond. Așteptați o pauză de apă, și apoi se năpusti.

7. Parks Dog

Dacă doriți o modalitate ușoară, non-ciudat pentru a începe o conversație cu un tip și ai un câine, du-te la un parc de câine. Ne pare rău, toți oamenii pisică acolo.

Se apropie un tip într-un parc de câine este mai puțin intimidant decât un bar pentru ca ai deja ceva pentru a vorbi despre.

Aceasta poate dura câteva ori, dar sunteți obligat să se întâlnească pe cineva acolo. În plus, veți avea deja un interes comun: câini.

8. Voluntariat

De la construirea de case cu Habitat for Humanity sau plantarea de copaci pentru Arbor Day, pentru a merge într - o călătorie de misiune biserică pentru a coaching - ul o echipa de copii tee-ball, voluntariatul este o modalitate foarte bună de a întâlni tipi frumos și de a ajuta comunitatea. DoSomething.org are o mulțime de idei mari , care sunt , de asemenea , într - adevăr unic.

9. Deplasarea la plaja / Lac / Munții / Etc.

Nu numai că se deplasează distractiv, dar este , de asemenea , o modalitate foarte bună de a ieși din orașul tău și departe de mulțimea obișnuită de tipi pe care le vedeți, mai ales atunci când te duci la un oras care are mai mulți bărbați decât femei.

În timp ce această opțiune este cea mai bună pentru o dată sau casual, relatii serioase, dacă se întâmplă să întâlnești pe cineva care doriți ceva mai mult cu, pe distanțe lungi dating este acum mai ușor decât a fost vreodată.

Gânduri finale

Din experiența noastră, dating online , este cea mai bună opțiune de a întâlni tipi la 20 de ani , dacă doriți o dată de distracție sau o relație. Varsta de 20 ani este cel mai bun timp în viața ta de a întâlni tipi, astfel încât să profite de această oportunitate în timp ce puteți. Mult noroc!

Surse Foto: 24hair.ru, dogvacay.com