9 site-uri cele mai bune spirituale gratuite (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

9 Cele mai bune site-uri Dating spirituale gratuite (2019)

2

Single spirituale

CEL MAI BUN

Fondată în 2000, Single Spirituale a fost una dintre primele site-uri matrimoniale pentru bărbați și femei conștiente spiritual, dacă nu chiar primul. Este o parte a Conștiente Dating Network (care are mai mult de 91.000 de membri la nivel mondial și include site-uri, cum ar fi Single verde), așa că, dacă vă înscrieți pentru unul, veți avea acces la toate. Membrii pot crea un profil (complet cu fotografii, video, răspunsuri tip eseu, și „Potrivirea întrebări“), citi și răspunde la e-mailuri trimise la ei, și de a vizualiza informatiile de astrologie de bază ale altor membri - gratuit.

Adresa URL: https://www.spiritualsingles.com/

3

ConsciousSingles

CEL MAI BUN

Single conștient, o platformă cu Conștiente Dating Rețeaua, este un du-te la dating site-ul pentru Stampe ca tine, și promite că vei fi în jurul valorii de tipurile de persoane pe care le doresc. Similar cu Single Spiritual, completarea datelor, încărcarea de fotografii, citiți și să răspundeți la mesaje și trimiterea hellos virtuale sunt liberi să facă pe Single conștient.

load...

Adresa URL: https://www.conscioussingles.com/

4

DharmaMatch

CEL MAI BUN

Misiunea dharmaMatch este „pentru a ajuta oamenii să își îndeplinească relația lor are nevoie în îndeplinirea nevoilor lor spirituale.“ Și site-ul face că, datorită bazei sale vizate de utilizator, caracteristici de căutare cuprinzătoare, Liste Hot personalizate, opțiuni foto private și instrumente de comunicare, cum ar fi virtuale zâmbete și e-mail (puteți primi și răspuns). Toate acestea sunt 100% gratuit, de asemenea.

Adresa URL: https://www.dharmamatch.com/

load...
5

JustSpiritualDating

CEL MAI BUN

Pe JustSpiritualDating, nu numai ca vei gasi mii de single-spirituale, dar veți găsi, de asemenea, cei care sunt strict interesați de angajamente pe termen lung. Daca este un montaj pe care îl căutați, este posibil să doriți să încercați un alt site. Înregistrarea este gratuită, și tot ce trebuie să faceți este de intrare privind sexul, prenumele, data nașterii, e-mail și parola. De asemenea, nu trebuie să plătească nimic pentru a căuta sau un mesaj instant.

Adresa URL: http://www.justspiritualdating.com/

6

MeetMindful

CEL MAI BUN

În cazul în care „conștient de viață se întâlnește online dating,“ MeetMindful vă va cere mai întâi pentru a alege două interese de top: yoga, spiritualitate, voluntariat, de viață verde, mindfulness, de călătorie, de creștere personală, dieta conștientă, de meditație, de fitness, sau arte creative. Apoi, site-ul vă va spune la ce procent vei vibe cu tribul (aka membri). Înscrierea este complet gratuit, si tu esti prezentat cu sfaturi pe tot parcursul procesului de creare a unui profil real și datând cu respect.

Adresa URL: https://www.meetmindful.com/

load...
7

Trezirii spirituale

CEL MAI BUN

Spiritual Site-ul Trezirii datând face eforturi pentru a ajuta pe cei care sunt conștienți spiritual și / sau în comunitate psihică „găsi iubirea pe o nouă lungime de undă.“ În plus față de căutarea unui partener ca-minded în porțiunea de întâlnire a site-ului, puteți, de asemenea face prieteni noi și a discuta despre subiecte profunde, ca fiind una cu universul, pe forum. O să te ia doar cinci minute să se alăture, astfel cum pretinde trezire spirituală, și nu va avea nevoie de portofel pentru a face acest lucru.

Adresa URL: https://www.thespiritualawakeningdating.com/

8

Dating spiritual

CEL MAI BUN

Cu aproape 63.000 de membri activi, Dating spiritual este una dintre cele mai mici site-uri de dating în această nișă, dar este în creștere rapidă în fiecare zi. În plus, din moment ce este gratuit, nu trebuie într-adevăr nimic de pierdut prin semnarea în sus. Vei vedea descriptorii de caractere obișnuite, cum ar fi vârsta, etnia, și de carieră, dar veți vedea, de asemenea, cum ar fi cele unice, credință și de tip spiritualitate - permițându-vă pentru a obține super-specifice despre stilul de viață și genul de oameni pe care doriți până în prezent. „“ Dating Spirituala este un site mare pentru a face conexiuni spirituale reale între single-spirituale. Dacă sunteți un singur spiritual, care apreciază un stil de viață sănătos holistică (minte, corp, spirit și suflet), atunci Dating spiritual este site-ul pentru tine“, a declarat Adam, un purtator de cuvant al site-ului.

Adresa URL: https://spiritual.dating/

9

SpiritualLoveMatch

CEL MAI BUN

Uitați de Selfie, The scuame, și clopotele și fluierele s-ar putea găsi pe alte site-uri matrimoniale - LoveMatch spiritual este totul despre autenticitate, datând serios, și lealitate. Odată ce vă înregistrați, veți primi propria creștere personală & Relationship Readiness raportul. Apoi, site-ul va utiliza aceste informații, precum și 23 de categorii de valoare bazate pe diferite, pentru a vă conecta cu acel cineva special.

Adresa URL: http://www.spirituallovematch.com.au/

Spuneți „Ommmm“ la aceste site-uri matrimoniale pentru Single spirituale!

Spiritualitatea înseamnă atât de multe lucruri diferite pentru oameni diferiți, dar indiferent de modul în care îl definesc și îl practică, suntem siguri că veți fi de 100% mulțumit cu cel puțin una dintre opțiunile de pe lista de mai sus. De la Single spirituale pasiunilor spirituale, aceste site-uri se va potrivi cu cineva care e pe o cale de a iubi aliniată. Amintiți-vă că ai cel puțin 37% din oameni pentru a alege de la!