9 teste de compatibilitate pentru zodiac lesbiene - (plus semne de până acum și evitate)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ca un adolescent, mi-a plăcut să se uite în sus pe Zodiacs de zdrobește mei să descâlcim personalitatea. Horoscop de lectură ma ajutat să fac sens relațiile mele. Primul meu iubit a fost un Pesti, la fel ca tatăl meu, și am avut o conexiune emoțională de necontestat. Când am vorbit cu el, m-am simțit în elementul meu - poate pentru că am fost un bun ascultător, sau poate pentru că ne-am născut amândoi sub semne de apa.

E ceva înnăscute atrăgătoare despre un thoroughhoroscope. Acesta ajunge la miezul de personalitate, prezentarea unei persoane dorințe, pasiuni, punctele forte și punctele slabe, bazate pe elemente ale naturii. Pentru daters, întrebarea „Care este semnul tau?“ Poate fi o prescurtare pentru assessingcompatibility și începe o conversație profundă cu cineva nou.

load...

Având un test zodiacal este distractiv, iar resultscan vă ce tipuri de oameni completează sign.Below dumneavoastră spun, am acoperit cele mai bune patru teste de compatibilitate zodiacale pe web și compilat cinci sfaturi utile pentru daterstrying lesbiene pentru a citi semnele și să facă o bun meci. Nu trebuie să fii un expert astrologic să se bucure de aceste profiluri de personalitate interesante. A se distra!

Teste | semne

Lesbian Teste Zodiac compatibilitate pentru a lua (# 1-4)

Fie că sunteți în căutarea de orientare în viața ta dragoste sau doar distractiv ceva să se gândească, următoarele diagrame de compatibilitate zodiacale lesbiene oferi perspective interesante pentru toate daters. Prin citirea semnelor, puteți restrânge în jos trasaturi de personalitate pe care doriți într-un partener, și s-ar putea chiar economisi timp, urmărind relații care pur și simplu nu sunt menite să fie.

load...

1. Check Out Dragoste Compatibilitate Chart Astrology.com lui

Astrology.com pus împreună o temeinică Grafic dragoste de compatibilitate în cazul în care daters poate căuta orice asociere zodiac. Acest lucru poate satisface curiozitatea de cineva înclinat chiar ușor astrologic.

Astrology.com descrie care zodiacs sunt suflete pereche și care sunt total opuse.

Dacă știi ziua de naștere zdrobi dvs., puteți căuta o explicație detaliată a modului în care semnele zodiacale compatibile sunt. Ea e yin yang la dvs., sau voi doi mazăre într-un pod? Răspunsurile pe care le așteaptă pe Astrology.com.

Acest ghid oferă un rezumat de lungă durată pentru fiecare pereche de zodiac, și datere de orice orientare pot beneficia de o astfel de knowledgeableresource.

load...

Fiecare pagină oferă o privire patrunzatoare la compatibilitate cuplu. De exemplu, chartdepicts Fecioara-Sagetator ca un cuplu bine rotunjite , deoarece, „Sagetatorul este un explorator care ii place sa socializeze, in timp ce Fecioara prefera sa analizeze descoperirile lui Sag.“

2. BuzzFeed vă spune Tipul dvs. Bazat pe zodia ta

Există o mulțime de informații detaliate și arcane despre semnele zodiacale acolo. Dacă doriți să săriți peste tot ceea ce lectură și la subiect, vă recomandăm să luați -o singură întrebare test zodiacal BuzzFeed lui. Este super - rapid și super - distractiv. Pur și simplu alege semnul dvs., iar site - ul vă va spune ce tip de persoana completează semn zodiacal.

Rezultatele pentru acest test BuzzFeed inima usoara includ brainiaci, tipuri artistice, visători, și du-te-getters.

3. Ce semn zodiacal sunt YouMost Compatibil cu?

Dacă vrei să știi ce se potrivește cel mai bine cu personalitatea ta semn zodiacal, să ia „ Ce Zodiac Sign esti cel mai compatibil cu? “Quiz.In opt întrebări, PlayBuzz pot spune ce meci zodiacal perfect este, fără a cunoaște propriul semn zodiacal.

Bazat pe răspunsurile la întrebări de genul: „Nu vă place să fie potrivite sau contestate în relațiile tale?“, A quizfigures ce tipuri de personalitate pe care se completează în ceea ce privește independența, afecțiunea, sexualitatea, și de alți factori într-o relație.

4. Ghidul Ultimate de a iubi Perechile - Bazat pe AstrologicalSigns

Fie că sunteți interesat de o anumită asociere zodiac sau doriți să vedeți cum se potrivesc cu toate cele 12 semne, o diagramă astrologie vă poate ajuta out.We rândul său , la final Dragostea testul de compatibilitate BuzzFeed lui pentru o privire cuprinzătoare la modul în care fiecare meci-up între semne stele funcționează (sau nu funcționează). Puteți parcurge sute de opțiuni și alegeți împerecherea care vă interesează.

„Ai: Balanta-Taur. Sunteți la fel de romantic ca ei a lua, și numărul unu lupta pare a fi de echilibrare stau acasă și ieși „. - Ultimate Dragostea testul de compatibilitate BuzzFeed lui

Tu si partenerul tau poate utiliza acest test pentru a afla ce horoscoape dumneavoastră vă pot spune despre punctele forte și punctele slabe ca un Berbec relatii couple.Regarding-Pesti, BuzzFeed a spus, „Lumea pare să se pisa să se oprească atunci când sunteți în jurul valorii de fiecare altele, și chimia ta naturala este nimic scurt de spectaculos.“

Semne zodiacale la Data & Evitați (# 5-9)

Teste sunt distractive, dar ceea ce doresc cu adevărat Stampe sunt răspunsuri. Așa că ne-am rupt în jos unele dintre cele mai bune și cele mai negative împerecherile zodiacale pentru daters lesbiene. Puteți utiliza aceste sfaturi rapide pentru a găsi un partener al cărui semn astrologic este în acord cu a ta. Sau puteți lua provocarea de a data de cineva incompatibil cu semnul zodiacal, dar nu spun că nu te-am avertizat!

5. Cancerele ar trebui să evite Berbec, Capricorn & Balanta Parteneri

Animalul asociat cu cancerul este crab, și există mai mult de un pic de încăpățânare în acest semn zodiacal. Cancerele de multe ori nu se joacă bine cu alte semne vointa puternica, inclusiv Berbec si Capricorn. „Nu există nici o îndoială că Rac și Capricorn înseamnă o relație grea “ , potrivit Orbitor News.

Ca prietene, lesbienele cancer sunt stabile, cald, și proteguitoare. Foto: astrograf.

In plus, Cancerele și Balantele maystruggle pentru a găsi un numitor comun în atitudinile și așteptările lor. Balanta este un semn de aer, cu tendințe către intelectualismul și o viață socială activă, în timp ce Racul este mai emotional attuned și mai puțin de ieșire.

Cancerele sunt homebodies stabile și parteneri atent. Noi generallydo cel mai bine cu parteneri sensibili. Semne de cancer sunt compatibile cu alte semne de apă, inclusiv Pesti si Scorpio.According la Autostraddle, „Există un sentiment imediat de intimitate atunci când Rac si Pesti trasee cruce. Cancerul nu poate ajuta , dar se încadrează greu pentru natura simpatic Pesti, iar Pestii iubeste ca Rac are o parte emoționantă.“

Lesbian fete cancer nu ascunde orientarea lor sexuală “ , potrivit toRomeCentral. „Ei sunt imaginativă și foarte creativ, dar există întotdeauna de rutină în viața lor.“

Cine până în prezent, dacă sunteți un Rac: Pesti, Scorpion si Rac

Cine pentru a evita: Berbec, Capricorn, Balanta

6. Leo lesbienele sunt cel mai puțin compatibile cu Taur & Scorpion Semne

Leul este cunoscut sub numele de regele junglei, iar Leul domina cu siguranta fiecare setare cu pasiune și farmec. Acest lucru se poate freca unele pe zodiac cartografia way.The greșit de încredere Taur, de exemplu, dramă islow și tinde să displace poznele nebunaticii tipic lui Leo. Leii trebuie să se gândească de două ori înainte de a intalni cu un Taurus.According la Elle.com, „ Această cuplare dinamică este la fel de stabilă ca un lot de explozibili de casă.“ Hopa.

Parteneriatele includ în mod similar combustibile Leu-Scorpion si Leu-Capricorn. Cele mai multe horoscoape agreethat arelationship intre aScorpio cu un Leu este o luptă pentru putere care așteaptă să se întâmple. În general, elementele de foc (cum ar fi Leo) nu tind să se amestece bine cu elemente de apă (cum ar fi Scorpion), deși uneori opuse se atrag.

„Leo poate face mult pentru a ajuta la Cancer să iasă din cochilie lor, iar cancerul poate ajuta la menținerea vieții extravagante Leo în ordine.“ - Ultimate Dragostea testul de compatibilitate BuzzFeed lui

AstroReveal recomandă datere Leo orienteze clar unul de celălalt : „Pentru ca noi nu tind sa ca punctele noastre proaste , atunci când le vedem reflectate în altcineva, nu va fi , de asemenea lucruri despre oameni Leo - cel mai probabil lor cautator de atentie si bossiness - care vei urî pozitiv!“

Doamnelor Leo nevoie de cineva care nu minte schimbul de lumina reflectoarelor, cum ar fi cancerul sau Sagetator. Cumnată meu este un Leu și fericit căsătorit cu un Rac. Ele sunt o provocare unul pe altul, uneori, dar diferențele lor aduce într-adevăr cele mai bune din reciproc.

Cine până în prezent, dacă sunteți un Leu: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator si Rac

Cine pentru a evita: Taur, Capricorn si Scorpion

7. Perechi Gemeni bine cu Balanta, Varsator si Berbec

Dacă v-ați născut între 21 și 20 iunie, esti, probabil, un suflet blând, afectuos și adaptabil. Gemenii sunt cunoscute pentru a fi cocheta, nervos, si indecis.

Gemeni comunica bine si se pot adapta la aproape orice situație. Foto: astrograf.

Lesbienelor Gemini în căutarea unui partener ar putea dori să dea o Balanta nepărtinitor un companion try.Astrology scrie ca Gemeni si Balanta „ intelegem perfect atunci când vine vorba de viata lor sexuala, si nici un semn are o problemă cu gelozie.“ Se pare că un meci ideal pentru mine!

Gemeni nevoie, în general parteneri activi care nu minte amestecandu-l acum și apoi. Natura energica si Varsator Berbec spiritul inovator sunt compatibile cu acest tip de dater.

Impredictibilă este cuvântul cheie cu acest semn confuz și neobosit ,“ în conformitate cu Pride.com. „Dacă vă așteptați - o pentru a alege un film in seara asta, mi - ar rezolva pentru o lungă așteptare.“

Cine până în prezent, dacă sunteți un Gemeni: Berbec, Balanta, Varsator

Cine pentru a evita: Sagetator, Fecioara, si Pesti.

8. Doamnelor Sagetatorul nu sunt impresionati de Taur si Fecioara Perioada

Sagetatorul este un semn de foc, deci nu e destul de un pic de energie temperamentale și entuziasm în acest tip de personalitate. „ Seducerea o lesbiană Sagetator începe atunci când te întâlnești prima ei“ , a explicat LesInTheCity în blogul său. „Ori te impresioneze ei imediat sau uita despre dans foarfeca. Încercați un amestec de următoarele: aer misterios, spirit rapid și stil „.

La sfârșitul zilei, tipic „Sag les“ este în căutarea unui Sidekick spirit liber, cineva pasionat si impulsiv pentru a merge cu ea pe aventurile ei. Va cap la cap capete cu Fecioara, Taur, iar femeile Pesti, dar conecta instantaneu cu Gemeni si Berbec.

Amândoi sunteți exploratori independenți ,“ Elle.com a scris despre Sagetator si Berbec cupluri, „conduse de pofta, joie de vivre, și o Moxie îți taie răsuflarea.“

Cine până în prezent, dacă sunteți un Sagetator: Gemeni si Berbec

Cine pentru a evita: Fecioara, Taur si Pesti

9. Capricornii nu ar trebui să cunosc unul pe altul

Capricornii combative nu face ușor relații, dar pasiunea si loialitatea lor mai mult decât face pentru aceste accese de capricii. Acest tip de personalitate nu joacă bine cu alte zodiacs voite, inclusiv Berbec si Balanta.

Două perechi Capricornii împreună vrăji probleme. Este ca doi luptatori capete. Potrivit Astrology-Signs-Zodiac.com, „Este nevoie ciudat pentru o competiție între acești parteneri, iar acest lucru nu va ajuta chiar să le creadă reciproc sau încredere în viitorul lor.“

Easygoing Pesti si Fecioarele practice fac parteneri mari pentru Capricorni , deoarece acestea oferă un bun echilibru în relație. Puncte Astrology.com la personalitate Capricorn-Pesti differencesas cel mai mare activ lor : «Diferența lor în temperamente face lor o relație extrem de compatibil.»

Cine până în prezent, dacă sunteți un Capricorn: Taur, Fecioara, Pesti

Cine pentru a evita: Berbec, Balanta, Capricorn

Ce zodie esti? Găsiți compatibilitate scris în stele

Uneori, veți obține doar un sentiment de rudenie cu cineva. Primul meu prieten și am avut o conexiune instantanee și inexplicabilă care a durat ani de zile. Poate că a fost toate produsele chimice adolescente de ardere cum ar fi semne nebun, sau poate astrologice a avut ceva de-a face cu asta.

Datere lesbian pot perfecționa datarea lor intuitionsby horoscoape care studiază și profilurile de compatibilitate zodiacale. În plus, este într-adevăr fun.Our patru chestionare zodiacale lesbiene vă poate ajuta să îți dai seama unde stai în lume dating și ceea ce ar trebui să caute într-un partener.

Semne zodiacale generaliza trăsături de personalitate de bază, și ei întotdeauna va varia de la persoană la persoană, astfel încât să ia teste și articole sfaturi cu un bob de sare. Există excepții de la fiecare regulă, și, uneori, aparent incompatibile cuplurile pot învăța să se adapteze și să tempereze unul pe altul în timp. Mult noroc!