Abilitatea absolută: expertul în seducție din Vancouver îi învață pe bărbații singuri cum să abordeze și să farmece femei

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Tony D. Nu a fost născut un expert în seductie - el a trebuit să practice de a dezvolta abilități solide de conversație și de a scăpa de neliniștile sale în jurul valorii de femei. După dedicandu mii de ore tocharming femei în gând cu el, el sa transformat într - o mașină de flirt neînfricat. Apoi, în 2009, el a fondat Abilitatea absolută , o afacere intensivă , datând de coaching care inspiră bărbați singuri să preia controlul asupra vieții lor de dragoste și să câștige încrederea în abilitățile lor de dating. Tony însoțește acum oamenii pe oraș din Vancouver, Montreal sau Toronto pentru a le arăta cum să se apropie și femeile care folosesc tehnicile sale de seductie dovedit farmec. Lui în jos pe pământ mentoratului și cărți provocatoare oferă oamenilor instrumentele necesare pentru a consolida jocurile lor întâlniri și devin conversationalists netede capabile să curteaza cea mai tare femeie din orice cameră.

Tony D. a crescut senzație de disconfort în propria lui skin.He suferea de o afecțiune care a cauzat o mărire a glandelor mamare, în special sfârcuri. Mergând bustul gol a fost un nu-du - te pentru el. Vorbind la femei a făcut să se simtă inconfortabil. Sa stima de sine a fost la cel mai scazut nivel din toate timpurile când a decis să facă o schimbare. La varsta de 27, Tony a suferit o intervenție chirurgicală pentru a decupa glandele mamare în exces astfel încât el ar putea în cele din urmă simți bine corpul său.

load...

Social Networking expert Tony D. Servește ca un camarad onest și cu experiență pentru bărbați singuri luptă pentru a atrage date.

Transformarea lui nu sa oprit aici, totuși. El a fost determinat să depășească neliniștile sale sociale în dating scena. El însuși Heforced pentru a practica vorbind cu femei în baruri, folosind linii de pick-up până când a simțit confortabil începe o conversație pe cont propriu. El a avut atacuri de panică de fiecare dată, la început, dar el a alimentat prin ea pentru că a vrut să se facă bine și știa că va primi doar mai ușor cu timpul. Cel mai adesea, femeile de fapt, a răspuns pozitiv la el, și el a început să se bucure de.

load...

„Pentru mine, a fost vorba despre schimbarea mentalitatea mea de la unul dintre victimă a întruchipând mai mult de un mascul alfa“, a explicat el. „Practic, pentru a lua măsuri, mai degrabă decât să fie pasiv.“

In jurul anului 2009, hejoined o mână de grupuri și forumuri bărbați pentru a vorbi despre modalități de abordare cu succes femei. Cu cât a vorbit cu single-uri, cu atât mai mult a dat seama că avea o mulțime de timp real experiență datarea și feedback-ul, care ar putea fi de ajutor pentru a others.So a început de coaching bărbați singuri să depășească temerile lor despre joc seductie.

Astăzi, Tony a scris două cărți și o jumătate de milion de cuvinte pe blogul său despre modernă , datând scene.He conduce , de asemenea , programe de coaching în profunzime pentru a arăta bărbați singuri cum să atragă femeile în orice mediu social. El a numit Abilitatea lui absolută de afaceri de coaching pentru că el crede cu tărie că toți oamenii au în interiorul lor pentru oricine farmecul ei doresc.

load...

Tony lucrează alături de o echipă de antrenori de predare din Vancouver, Montreal, și Toronto, dar el călătorește, de asemenea, în întreaga lume, pentru a da sfaturi oamenilor din Asia, Europa și SUA.

„Trebuie să depășească adrenalină și țăcănitul negativ în cap atunci când se apropie de femei. Este practica face perfect, într - adevăr.“ - Tony D., expert seducție și , datând de antrenor

În ultimul deceniu, antrenorul din Vancouver hastaught mulți profesioniști cu venituri ridicate despre indiciile subtile și trucuri de conversație care creează chimie și stimulează că buzz endorfina te când întâlnești pe cineva special. Tony ne-a spus că se concentrează pe fazele inițiale ale procesului de întâlnire, deoarece este baza tot. Fie că doriți să luați o fată acasă în acea noapte sau petrec restul vieții cu ea, trebuie să știi cum să-i chat-ul în sus și să facă ei simt la fel ca tine.

„Faza de seductie este cea mai importantă parte a găsi un partener pentru că dacă nu poți face asta, nu se poate construi o relație“, a spus el. „Aria mea de expertiză este în abordarea unei femei și făcând-o doresc să-și petreacă mai mult timp cu tine.“

Eșecurile 1,000Tiny: Cum Terapie expunere a Dating Expertiză

Amuzant. Spiritual. Profund. „ O mie de Defecțiunile mici “ prezintă o poveste fictivă bogat cu datarea înțelepciune și viață filozofiile lui Tony. Terenul se concentrează pe un singur la Montreal , care descoperă o comunitate online de artiști pick - up și intră într - o lume de partide, sex, droguri și piese de teatru.

Tony D. Dă Dater de gândit în romanul său despre cultura modernă pick-up.

„Citi Great. Scris solide plin de adevăr,“revizuit Sharpshooter de ReturnOfKings.com. „Mi-ar recomanda foarte acest lucru pentru orice om în căutarea de a îmbunătăți viața și intuiția sa.“

În „O mie de Eșecuri mici,“ Tonydelves în modul în care a intrat în propria lui în lume dating și ce lecții a învățat de-a lungul drum.

Povestea fictiv se bazează pe propriile experiențe personale ale autorului și oferă explorarea adeep de lupte un singur om cu probleme de stima de sine. Este povestea lui - dar este povestea fiecărui om, de asemenea.

„Cartea mea definește cine sunt și ce fac eu“, ne-a spus. „Și o mulțime de oameni, bărbați și femei, par într-adevăr pentru a răspunde la această călătorie.“

Prima carte a lui Tony nu este strict despre a da sfaturi întâlnire, dar narativ final deschis are unele takeaways importante despre o stima de sine sanatoasa, gândire pozitivă, și proactive obiceiurile personale.

Hissecond carte, „ Sper că e însorită ,“ este o auto-helpguide mai pragmatică pentru a întâlni femei în setările de zi. În ea, el dă putere oamenilor să facă datele de la magazine alimentare, magazine de cafea și în alte locuri în afară de un bar sau club.

Bootcamps & Mentorii promova încrederea și auto-Îmbunătățirea

Tony'scoaching datere activi programsempower pentru a depăși neliniștile sociale și de a crea un raport cu oricine , oriunde. Antrenorul Seduction se execută două programe de premier pentru bărbați singuri: un bootcamp de trei zile și mentoratul de 30 de zile.

Pe parcursul acestor programe intensive, Tony lucreaza unu la unu cu clienții vârste între 18 și 60 pentru a le ajuta să dezvolte savvy întâlnire skills.How este încrezător că Tony programe de lucru? suficient de încrezător să promită clienții vor câștiga Jedi, cum ar fi abilitățile pentru a câștiga oameni de partea lor.

În loc de a sta jos și a da sfaturi, Tony ia clienții săi de mână (metaforic) și le aruncă în piscină întâlnire. Ei merg de fapt, la parcuri, librării, cluburi și baruri pentru a practica se apropie de femei atractive în lumea reală. Tony conduce de exemplu, făcând conversație și obținerea de numere de telefon, astfel încât clienții săi pot vedea cum se face - și apoi du-te pentru ei înșiși.

Pe măsură ce merg fromencounter de a întâlni, Tony încurajează clienții săi și le spune să nu lase o singură respingere a lua-le în jos. „Este terapia de expunere, practic“, ne-a spus. „Cu cât te duci afară și ce femeile se apropie mai mult, cu atât mai bine vă simțiți să te exprimi, ceea ce creează atracție.“

Potrivit lui Tony, tot ce este nevoie este de câteva zile de practică din lumea reală pentru clienții săi pentru a vedea că datarea nu este infricosator, după all.Oftentimes, bărbați singuri recompensat cu complimente de femei, care îi ajută să treacă peste temerile lor și de fapt se bucură de a merge afară și a începe conversații cu femei frumoase.

„Acest tip este adevarata afacere. El este pasionat, autentic și original,“a scris KL, un client Vancouver, care a învățat valoarea de a fi direct și asertivi lucrând cu Tony. „El te împinge într-un mod care te face să vrei să mergi pentru a închide și setul.“

Tony a spus bootcamps și mentorships lui da rezultate rapide pentru oameni care simt blocat, fără speranță, sau neechipat pentru lume dating. „Cred ca este cel mai puternic program de coaching din lume“, ne-a spus. „Nu e nimic mai mult decât capacitatea de transformare a se conecta cu oamenii oriunde.“

Tony Inspiră Single la Take Action și devin mai atractive

Pagina marturii Tony scoate în evidență călătoriile oamenilor care au depasit timiditatea, temerile și incertitudinile în joc flirtul. Mulți dintre clienții săi sunt foarte analitice și oameni inteligenți care au nevoie doar să se arate în direcția corectă atunci când vine vorba de andadvice sprijinul dating.Tony lui pinteni simplu în acțiune și îi face să se simtă încrezători în urmărirea o dată fierbinte.

Andry găsit site-ul lui Tony din întâmplare și a fost intrigat de hands-on antrenorului metode de predare și concedierea sa de linii pick-up. Cărți de lectură Tony a făcut doar Andry mai mult de un fan al, așa cum spune el, „Simplicity și realism“ de sfatul antrenorului întâlnire.

Deci, atunci când Andry întâlnit un prieten în Vancouver câteva luni mai târziu, el a făcut un punct pentru a trimite un email pentru Tony și a vedea dacă acestea ar putea obține împreună pentru o consultare de 30 de minute.

„Tony este cu adevărat poruncitor la ceea ce face și are grijă să aibă grijă de clienții săi 100%.“ - MC, in varsta de 26 de ani , singur la Montreal

Pe o stradă aglomerată în apropierea Victoria Park, cei doi bărbați se apropie practicat de femei și de a face conversație. Tony a oferit un feedback specific despre limbajul corpului Andry și tonul vocii.

„Din aceasta, am realizat în mod clar că el știa mai mult decât am [făcut], și așa că am decis să ia bootcamp lui“, a declarat Andry. „Exercițiile pe care mi-a cerut să fac Tony, legate de a fi în acest moment, a ajutat [mi] recâștige o atitudine calmă, dar pozitiv.“

Un alt participant Bootcamp pe nume Seth Y. A spus lumea reală, învățarea prin a face coaching-ul la ajutat să se dezvolte curajul femeilor abordare rece și abilitățile sociale pentru a închide deal.After vizionarea de lucru Tony, și senzație în venerație de flirtation antrenorului joc, Seth a ieșit și a încercat aceleași tehnici afirmative și a primit un succes imediat. „nu se întâmplă pur și simplu“, a încheiat în mărturie lui. „Trebuie să se întâmple.“

„Când un om nu poate atrage genul de femei care vrea, este devastator pentru respectul de sine“, a spus Tony. „Sunt doar binecuvântat și recunoscătoare că mă pot ajuta oamenii găsesc încrederea și pentru a atrage femeile în situații reale.“

Capacitatea absoluta: Puternic si transformationale Resurse Coaching

Tony luptat nesiguranțe profunde și datarea anxietăți în tinerețe, astfel încât el poate empatiza cu oamenii nervoase care vin la el pentru ajutor. El știe cât de intimidare poate fi pentru a începe o conversație cu o femeie superba, dar, de asemenea, el stie mai mult o faci, cu atât mai ușor devine. Scopul lui este de a obține oameni entuziasmați să iasă și întâlnirea femeilor într-o varietate de medii sociale.

Această întâlnire antrenor practică ceea ce predică în ceea ce privește ridicarea date, arătând clienții săi cum se face în lumea reală. Ca parte a programelor sale și mentorat intensivă cu privire la, Tony însoțește bărbați singuri la panda pentru datele pentru a le sprijini în timp ce câștigă experiență și de a construi încredere vorbind cu femei. Fie că sunteți pe chat la un bar sau o plajă, bărbații se simt tehnici flirtation byTony imputernicite pentru a profita de posibilitățile romantice în viața de zi cu zi.

„Eu chiar cred că este de până la persoane fizice pentru a schimba propriile lor vieți“, a spus Tony emfatic. „Valoarea mea ca antrenor este în arătându-le ce să facă, prin exemplu și motivarea acestora să ia măsuri. Restul este tot ei „.