Academia internațională de întâlniri - cum spionmanul ceo cynthia și consilierii ei experți ajută clienții să realizeze obiectivele relațiilor printr-un magazin de dating one-stop

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Renumit Autor, Relația antrenor, și International Dating Academia CEO Cynthia Spillman crede că trebuie să fii proactiv atunci când vine vorba de a merge după dragostea pe care o doriti cu adevarat. După cum ne - Cynthia, a declarat pentru clienții săi pentru a găsi „The One“ , ei trebuie să se întoarcă mai întâi spre interior pentru a descoperi adevărata față și ceea ce caută într - un partener de viață. Coaching - ul transformativ livrate la Academia Întâlniri internaționale ajută solicitanții de relații face doar asta. Echipa Cynthia de experți folosesc strategii bazate pe cercetare în sesiuni și cursuri de coaching unu-la-unu pentru a da simplu instrumentele necesare pentru a realiza intalniri de succes și să formeze relații care îndeplinesc.

Dacă ar exista un astfel de lucru ca un premiu pentru depășirea adversităților, Cynthia Spillman ar merita. De-a lungul ultimilor 30 de ani, Cynthia sa confruntat cu greutăți - de a vedea relații semnificative de dragoste se estompează la moartea copilului ei - care ar fi lăsat cel mai mult sentiment învins.

load...

Cu toate acestea, prin toate, Cynthia a refuzat să renunțe la căutarea ei iubire adevărată și fericire. În 2002, ea a experimentat un moment vital de claritate și a decis să facă unele schimbări de viață altereze. Ea a început să se concentreze asupra îndeplinirii lumea ei interioară și a început să exploreze propria ei relație cu iubirea de sine si multumire. La scurt timp după aceea, a intalnit sufletul ei pereche.

„Până când am întâlnit-al treilea soțul meu, Peter, aș fi reușit să transforme viața mea interioară“, a spus ea. „Rezultatele au fost aproape magice. Petru a fost cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată.“

Cynthia nu a vrut să țină lecții a învățat să se, așa că a lansat Academia Întâlniri internaționale pentru a ajuta pe alții depăși adversitățile lor în dragoste. Academia oferă o gamă largă de cursuri de instruire și servicii de coaching , datând care oferă clienților o foaie de parcurs pentru a găsi și să păstreze parteneri compatibili.

load...

Academia Internațională Dating Cynthia Spillman lui oferă instrumentele necesare pentru intalniri de succes.

Abordarea cercetare- și bazată pe experiența Academiei a fost dezvoltat prin analiza atenta a mii de parteneriate de succes. Modelul one-stop-shop Cynthia sa dovedit foarte eficient. De fapt, chiar și firmele de anunțuri matrimoniale, cum ar fi popular Vida de consultanță, au menționat clienții la Academia Internațională pentru Dating gata pentru a le lume dating.

„Cynthia a livrat unu-la-unu data de coaching cu un numar de clienti Vida consultanță lui, cu rezultate uimitoare“, a spus Rachel Vida MacLynn, Fondator al agenției matchmaking Vida. „Clienții noștri au lăudat în mod constant natura ei arătos, care este o combinație de spirit, farmec și inteligență. Chiar și persoanele cele mai de succes și de încredere au beneficiat de antrenament Cynthiei. Mai subtile schimbărilor de comportament se poate transforma capacitatea unei persoane de a trece de la datând de a fi într-o relație.“

load...

Axat-mindfulness Data Coaching pentru a satisface nevoile Diverse

Când vine vorba de a ajuta daters ia relația lor la nivelul următor, International Dating Academia are multe metode inovatoare. Prin stăpânirea ei de data de coaching de ani de a studia psihoterapie și mindfulness, Cynthia a creat o nouă abordare pentru a ajuta clienții să descopere inimile lor și să se uite mai adânc în interiorul.

„In ultimii ani am făcut mult mai mult de coaching de viață și de scris“, a spus ea. „Am dezvoltat o nișă în dating conștient. M-am mutat departe de data de coaching general întâlnire conștient, în special deoarece se referă la o femeie mai în vârstă.“

Compania oferă mai multe pachete care ajuta la daters rândul său , valul de pe vechile lor vieți și să îmbrățișeze relațiile dintr - o perspectivă holistică. După o consultare cu un expert al Academiei, ei pot alege un pachet potrivit pentru ei: Bronz, Argint, sau aur.

Academia Dating International lucrează pentru a risipi unele dintre miturile comune asociate cu dating.

Pachetele sunt concepute pentru a sari-începe datare viața lor și de a le ajuta să descopere ceea ce doresc cu adevărat în dragoste și viață. Pachetele pot include oriunde între patru și 12 de ore de antrenament, o perioada de cinci stele, sedinta foto profesional, un profil captivant on-line, și de a ajuta scrierea de e-mailuri. Există chiar și un pachet care include stilul personal.

Ca Academia de client RP a scris într-un comentariu, a fost îndrumarea lui Cynthia, care a ajutat-o ​​re-deschide ușa inimii ei.

„Am fost căsătorit de două ori și au patru copii“, a spus ea. „Am suferit de stima de sine scazuta cronic, și a avut, de asemenea, probleme majore de încredere, deoarece ambele fostele mele soții mi-a lăsat pentru femei mai tinere. În termen de șase luni, am întâlnit un om matur fantastic. Cu ajutorul lui Cynthia, am fost în stare să iasă acolo din nou, de a depăși demonii mei și să găsească din nou dragostea.“

Cursuri de predare principii care de sprijin „Dragostea ca un loc de muncă în interiorul“

Călătorie personală Cynthia a învățat adevărul despre dragoste și ceea ce este nevoie să - l și păstrați - l. Ei cursuri învață clienții pentru a ajunge să se cunoască pe sine , înainte de a găsi un partener.

„Cred ca stilul meu de data de coaching si abordarea mea totul este destul de diferit de majoritatea celorlalți oameni pentru că eu cred că dragostea este un loc de muncă în interior“, a spus ea. „Este munca interne pe care le faci pe tine. Cu excepția cazului în care vă puteți iubi, vei continua repetarea aceleași greșeli și atragerea partenerilor greșit.“

Cynthia a spus că a fost propria ei disperare, care a forțat-o să se trezească în cele din urmă în sus și du-te după propria fericire. Astăzi, ea și experții Academiei facilitează cursuri care arată oamenii de prima mana cum să atragă Mr. Right, spre deosebire de dl chiar acum.

Cursuri Cynthia învață clienții pentru a ajunge sa se cunoasca inainte de a cauta un partener.

Cursuri Academiei arăta elevilor cum să facă propria lor muncă interioară înainte de a putea forma legături semnificative cu alții. Pentru Cynthia, este vorba despre furnizarea de concepte-cheie pentru a ajuta oamenii să înțeleagă nuci și șuruburi de atragere a iubirii.

Dorința ei este simplu să vrea să se confrunte cu junglă relație cu curaj reînnoit, speranța și vigoarea. Academia de client, DG, considerat ca aceasta să fie exact ceea ce avea nevoie să se pună acolo.

„Cynthia m-au convins să lucreze inițial pe mine chiar înainte să ieși în datarea arena“, a spus DG. „Ea a fost corectă. De îndată ce am început să păstreze concentrarea pe crearea unei relații de mare cu eul meu interior, am început să simt mult mai bine, ceea ce ma transformat în mod inevitabil într-un partener de viață mult mai bine.“

Mai multă putere pentru femei inteligente, de succes pentru a transforma Dupa Pierdere

Cynthia recunoaște că unii oameni din industria de matchmaking, uneori, nu se concentrează pe asistarea clienților cu dragoste după o tragedie sau pierdere. Ca urmare, ea a lua timp pentru a reorienta energia ei pe extinderea ofertei sale scrise și obținerea cărțile ei în mâinile celor care sunt gata să exploreze auto-reinventare.

„Sunt pasionat de auto-reinventare, reciclare personală și de transformare“, a spus ea. „Am instruit multe cazuri disperate care au avut o incapacitate totală aparent pentru a găsi dragostea adevărată și de durată, inclusiv eu.“

În cartea sa, „ De la Cina Data la Soulmate: Ghidul Cynthia Spillman lui matur Dating “ , Cynthia se bazează pe propriile strategii de relații de succes și oferă un manual plin de umor, practic, o sursă de inspirație pentru piața în creștere , datând mature. În plus față de cărțile de scris, ea a fost , de asemenea , comandat pentru a scrie pentru un număr de reviste de top.

Scopul Cynthia este de a ajuta femeile să înțeleagă că ei pot sări înapoi și pentru a găsi dragostea după o pierdere.

Ea este cu siguranță deschis la mai multe oportunități de a scrie articole și împărtăși munca ea e atât de pasionat. Cynthia este alaturi de maxima, „Nu există victime, numai voluntari.“ După moartea neașteptată a soțului ei, Academia de client AC partajat că ea într-adevăr nevoie de cineva ca Cynthia să-i ofere cu compasiune și speranță.

„Soțul meu a murit foarte brusc, lăsându-mă Văduv și fără copil la vârsta de 42 de ani,“ a spus AC. „Datorită experienței proprii Cynthia de pierdere tragică și exemplul ei pozitiv, precum și îngrijirea ei și stilul de compasiune data de coaching, am îndrăznit să cred în viață din nou. Într-un an de lucru cu ea, m-am întâlnit al doilea soț, ne-am căsătorit și am avut recent primul meu copil. Miracole se intampla!"

Cynthia este onorat de a avea clienti, cum ar fi AC și își propune să le sprijine, deoarece avânta în capitole noi și interesante în viața lor.

„Indiferent de vârsta ta, dacă urmați hărțile mele de drum, stabilindu-se pentru singurătate, mediocritate sau mizerie nu va mai fi o opțiune viabilă - iubirea va fi recompensa“, a spus Cynthia. „Pot să vă împuternicesc cu un arsenal de arme pentru a le da un makeover emoțional, spiritual și fizic, sprijinind să îmbrățișeze viața, indiferent cât de traumatizant relația ta din trecut sau prezent.“

Misiunea lui Cynthia: Pentru a Arata Single relații puternice sunt în valoare de Lucru

Cynthia vorbește din experiență și trage pumni atunci când ea spune simplu nu există nici o modalitate de a obține în jurul valorii de a face de lucru interior este nevoie pentru a găsi că de durată, iubitoare de conectare. Ea a spus că sunt pur și simplu nu comenzi rapide și remedieri rapide. De fapt, ea își aduce aminte încercarea de a obține în jurul valorii de a face munca ei și a constatat că a condus doar la mai mult de dizolvare.

„Trebuie sa fii împăcat cu tine“, a spus ea. „Ce ai pus acolo, te întorci din nou. Aș fi încercat anterior toate cele cu rezultatul final fiind acela că am fost hurtling chiar mai departe pe drumul spre pierzanie și singurătatea permanentă la o viteză alarmantă „.

Misiunea Cynthia este de a arăta că single în cazul în care sunt dispuși să meargă la distanță în onoarea propria lor fericire, ei, de asemenea, vor primi rezultatul pe care am visat. Ea vrea ca ei să știe că vârsta sau orice altă barieră ei percep ca fiind reală nu va sta în calea de a obține partenerul dorit.

„Ca urmare a face munca, am o viață cu adevărat dincolo de visele mele cele mai indraznete“, a spus ea. „Sunt fericit fericire în căsnicia mea. Am stima de sine și de auto-valoare. Acum e misiunea mea în viață pentru a ajuta pe altii sa ajunga la fel.“