Accesând peste 15,8 miliarde de imagini: tineye poate inversa imaginea caută un pic de profil înainte de a merge la o nouă dată

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Poate fi utilizat, TinEye oferă un motor de căutare areverse pentru imagini, astfel încât oricine poate afla fundalul orice imagine. Fie că sunteți un fotograf, designer sau dater, peste 15,8 miliarde de imagini sunt la dispoziția dumneavoastră în baza de date a site - ului. Pentru Stampe, acest instrument util permite simplu să se uite în sus orice imagine dintr - un profil online , datând înainte de a accepta diminua. In plus, se poate proteja propriile fotografii de a fi postate fără știrea dumneavoastră. TinEye Alerte willtell vă dacă și când fotografia a fost adăugat la baza de date de la un alt site - astfel încât să puteți păstra file pe acolo unde există propriile fotografii pe web.

Pe măsură ce glisează prin fotografii de pe Tinder, uneori, este greu să știe cine e real și cine nu e. Vezi pe cineva care pare atractiv, dar nu știi nimic despre ei, într-adevăr, în afară de ceea ce-ți spun. Acest lucru poate duce la o surpriză neplăcută când te întâlnești în persoană și de a afla imaginea pe care a văzut a fost doar un miraj în deșert întâlnire on-line.

load...

Pentru a face unele de cercetare înainte de a merge la o întâlnire cu un străin de pe Internet, Stampe poate utiliza software-ul de recunoaștere fotografie TinEye lui. Platforma oferă o modalitate rapidă de a verifica fotografiile căutând site-ul unde provine. Efectuarea unei căutări durează numai câteva secunde, ca motor de căutare piepteni rapid prin web pentru a detectany urmă a acelei imagini de pe alte site-uri.

TinEye păstrează filele fotografiile dvs., astfel încât să puteți maintainyour de confidențialitate în timp ce on-line.

TinEye , o soluție gratuită de căutare imagine inversă, poate da Stampe pace suplimentare de minte atunci când flirtezi cu cineva stranger.Thesitelets încărca orice imagine (fara nici un cost) pentru a afla istoria sa de pe web. TinEyedraws dintr - o colecție de peste 15800000000 imagini si foloseste tehnologie de ultimă oră pentru a găsi cel pe care îl căutați.

load...

Milioane de oameni într-o gamă largă de industrii au folosit TinEye pentru a localiza anumite imagini sau fotografii potrivite pe web.

Pentru datere întrebați despre un potențial de fundal data, acest instrument de încredere oferă un răspuns rapid, cu o singură căutare cuprinzătoare. Prioritizarea de securitate de utilizator, software-ul nu stochează sau înregistrează fotografiile pe care le utilizați pentru yoursearch și, astfel, protectsyour anonimatul în timp ce navigați on-line pentru o dată de încredere.

Search & Recunoaștere: TinEyeHas 4 metode de a identifica o fotografie

În câteva secunde, TinEye poate referințe încrucișate orice fotografie vă încărcați împotriva miliarde de fotografii în baza lor de date. Un singlesearch produce întreaga istorie fotografiei pe web. Vei vedea unde a fost postat și puteți urma link-urile oferite pentru a afla mai multe. Site-ul TinEye nu identifică persoane sau obiecte; ei pur și simplu servește paginilor web în cazul în care există imaginea.

load...

Deci, în cazul în care imaginea de profil data de dvs. Apare pe alte site-uri, puteți privi în cazul în care este și de ce este acolo.

Gratuit pentru utilizare non-comerciale, motorul de căutare permite oricui încărca orice imagine de pe desktop-urile lor (sau introduceți în URL-ul imaginii) pentru a găsi originea. După ce faceți clic de căutare, veți vedea o listă completă a tuturor paginilor care au postat acea fotografie.

La TinEye, searchresults va include un link către pagina web (e) wheretheimageresides on-line.

Utilizarea plugin - ul browser - ul TinEye , faceți clic dreapta-userscan pe o imagine de web pentru a executa o căutare rapidă pe it.As un instrument de verificare pe fundalul unei fotografii, site - ul ofera tot ce ai putea dori. Dacă aveți sute, mii, sau milioane de fotografii pentru a căuta, produsele lor premium oferă servicii simplificate pentru a satisface cererea masivă.

1. TinEye API: automatizează Mii de Reverse Căutări fotografie

Pentru căutări volum mare, de TinEye utilizatorii efficientlylets API automatizeze cautarile foto pe un indice de imagine de mai multe miliarde. Cu API-ul a găzduit, nu există nici un software de instalat și fără actualizări tam-tam peste. Produsul este ușor de integrat cu tehnologia existentă și scalabilă pentru performanță de calitate. Fie că doriți să căutați JPEG, PNG sau GIF, software-ul de recunoaștere a imaginii este gata pentru a merge cu acces la miliarde de imagini.

„TinEye face o treabă excepțională de a răspunde la întrebarea de unde o fotografie apare.“ - Cris DeRaud, un fan TinEye

Puteți crea un cont API pentru a obține acces la pachete de căutare de 5.000, 10.000, 50.000, sau chiar 1 milion de căutări timp de un an. Abonamentul percepe bani pentru fiecare căutare, deci este o opțiune unică la prețuri accesibile pentru utilizatorii de mare volum.

2. MatchEngine: pinpoints Imagini similare Search

MatchEngine nu este în căutarea pentru imaginea specifică ce căuta, ci mai degrabă găsește duplicat, modificat, și imagini derivate. Cu acest produs, veți avea acces rapid și integrat la recunoașterea imaginilor în aplicații și servicii web.

În funcție de nevoile dumneavoastră de căutare, puteți alege de la theStarter, Basic, Corporate, și pachetele Enterprise.

3. MobileEngine: Identifică orice obiect 2-dimensional

Mai puțin aplicabile pentru Stampe, dar încă foarte cool, MobileEngine poate identifica practic orice obiect bidimensional. Fie că este vorba o carte, sticla de vin, sau opera de arta, căutările software-ul pentru o trimitere la acesta prin colecția sa de imagini.

4. MulticolorEngine: Oferte Imagini în paleta de culori de căutare dvs.

În sfârșit, MulticolorEngine este un motor de căutare de culoare analiza paletele de culori ale imaginilor și folosind culori ca parametru de căutare. Acest instrument poate extrage o paletă de culori imagini fromindividual (sau un set de imagini) și apoi găsiți culorile potrivite. Thesearchresults va arăta un aranjament de potrivire de opțiuni colorate.

Înscrieți-vă pentru Alerte TinEye tomake-vă că pozele rămân private

Chiar și după depășind 15 miliarde de imagini, vastă bază de date TinEye este crawling întotdeauna pe web pentru imagini noi pentru a adăuga. Această colecție servește o varietate de scopuri de la căutarea pentru PIC cuiva de a menține file pe propriile fotografii personale.

De asemenea , puteți ține evidența în cazul în care apar certainimages on - line. Îngrijorat propriul profil de dating pic in jur de achizitie? Înscrieți - vă pentru Alerte TinEye pentru pace a mintii adăugată. Imaginile pe care le încărcați vor fi amprentați prin tehnologia de recunoaștere a imaginilor. Care se potrivește cu wayany pot fi localizate și raportate instantaneu.

Echipa trimite un raport zilnic despre imaginile, astfel încât să știți întotdeauna unde să le găsească.

Acest serviciu de urmărire premium începe de la 300 $ pe lună, dar puteți utiliza un demo-ul gratuit pentru o perioadă limitată de timp.

O companie Fun Cultură Fosters Smarts, Resilience & Curiozitate

Bazat în Toronto, TinEye este un startup-tech-savvy care promovează un mediu de lucru pozitiv. Printre alte avantaje, biroul păstrează o masă de ping pong și afridge plin de snacks-uri pentru angajații să se bucure.

Echipa TinEye se bucură de o cultură bogată companie de bunătăți gratuite și birouri animalele de companie.

„Suntem cu mândrie autofinanțează și foarte independent,“ TinEye reclamă pe site-ul lor. „Apreciem inteligenta, capacitatea de adaptare și curiozitate peste pedigree și experiență.“

Cunoscând importanța jocului precum și locul de muncă, obligațiuni echipa de peste meciurile de șah, cluburi de funcționare, schi și excursii „din belșug jocuri de cărți.“ În fiecare zi, un mic dejun gratuit asigură toată lumea de pe staffstarts ziua cu un zâmbet. Angajații obține, de asemenea, gratuit centrul de parcare 24/7.

Perks sunt distractive, dar ceea ce face cu adevărat această echipă specială este dedicarea lor general pentru munca lor. TinEye lui mici, dar pasionate eforturile de grup pentru a extinde prin oferirea de produse si servicii unice cu tehnologie de neegalat.

La fața locului Falsuri: TinEye va sursă orice fotografie de Data dvs.

Pentru a identifica cele mai bune oferte reale și chema mincinoși în dating online, acest motor de căutare inversă poate fi o mare întâlnire asistent. Este rapid, ușor și liber, asa ca da un clocot data viitoare când flirtezi cu un tip sau gal site-ul tu sau o aplicație.

Tehnologia dovedit TinEye păstrează te asigura ca te aventurezi în dating online. Fie că doriți să vă asigurați că fotografiile dvs. Vor rămâne private sau a verifica afară în cazul în care imaginile pe care le vedeți pe un profil de întâlnire provin de la - acest motor de căutare inversă poate ajuta.

„Ne place rezolvarea problemelor din lumea reală și lucrează la provocările pe scară largă,“ TinEye are pe theirsite. „Suntem inteligent, greu de lucru, progresiv, de susținere, curios, jucăuș, și pasionat.“