Administratorii rezervărilor: se alătură iubitorilor de 100k + în aer liber din Anglia, pentru a ajuta la sărbătorirea și conservarea farmecului natural al zonei

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Pentru mai mult de un secol, Administratorii de rezerve a fost păstrarea spațiile deschise din Massachusetts pentru uz public și bucurie. Grijile non - profit pentru mai mult de 100 de proprietăți care cuprinde aproape 27.000 de acri în cazul în care iubitorii de natură pot veni împreună pentru a explora și de a lua plăcere în aer liber. Pentru cei care doresc să afle mai multe despre patrimoniul cultural al statului sau pur și simplu doresc să facă schimb de experiență în mediul rural, mandatarilor oferă o gamă largă de evenimente aventurieri pot participa pentru a se conecta între ele și peisajele frumoase ale statului. Cu o misiune îndreptată înainte de a proteja locurile speciale de nord - est și păstrează legăturile profunde ale comunității asupra terenului, Administratorii este sigur de a continua să mențină vibrația din Massachusetts și oamenii ei bine în viitor.

În climatul politic în continuă schimbare a SUA, terenurile publice am întâlnit cu toții să apreciem în mod obișnuit sunt amenințate de dezvoltare privată. De fapt, un proiect de lege introdus în legislativul de la începutul anului 2017 a solicitat vânzarea de 3,3 milioane de acri de proprietăți deținute federal de interesele de afaceri.

load...

În timp ce unii susțin că a lua aceste terenuri din domeniul public va ajuta economia, nu este într - adevăr nici un argument care câștigă peste valoarea pe care o dețin pentru rezidenți. Industria de agrement contribuie cu mai mult de 650 de miliarde $ pentru economia Statelor Unite și este responsabil pentru crearea de 6 milioane de locuri de muncă. Oamenii iubesc la tabără, pește, excursie pe jos, și natura experienței. În Massachusetts,
Administratorii de rezerve a fost lupta pentru a păstra landscapesfor public de peste 100 de ani.

load...

„Suntem cea mai veche de conservare a terenurilor și conservarea organizației regionale non-profit existente“, a declarat Wayne Wilkins, Director de Marketing si Comunicare pentru mandatarilor. „Scopul nostru de bază este de a proteja spațiile deschise, iar acum suntem de până la 116 proprietăți în Massachusetts, care in total aproximativ 27.000 de acri.“

Administratorii este alcătuit din mai mult de 100.000 de membri care împărtășesc o pasiune pentru aer liber și sprijină misiunea organizației de a proteja locurile speciale de Massachusetts, de dezvoltare. Colectie mare de proprietăți non-profit sunt locuri pentru ca-minded preservationists de a se bucura de aer liber împreună. Cu mai mult de 5.000 de evenimente și activități centrate pe patrimoniul cultural și pasionații de natură Unificarea, mandatarilor ajută oamenii cultiva relații cu pământul și reciproc.

load...

Mai mult decât un secol de conservare și Păstrarea spațiilor publice deschise

Originea Administratorii de Rezervarile pot fi urmărite înapoi la 1891, când Charles Eliot, un arhitect peisagist de la Boston, a scris o scrisoare catre gradina si revista Forest despre necesitatea unei organizații pentru a conserva minunile naturale ale nord-est. Charles crede că parcurile ar oferi „aer curat, frumusete pitoresc și oportunități pentru odihnă liniștită“ - lucruri pe care simțea erau în pericol din cauza urbanizare și industrializare.

„Filantropi salvai arta si inscrie in muzee, iar Charles Eliot a spus,«Avem nevoie pentru a economisi spațiu deschis,»“, ne-a spus Wayne. „El a vrut să păstreze aceste locuri deschise pentru uz public larg.“

Charles a cerut o organizație de administratori voluntari pentru a lucra în colaborare cu legislativul de stat pentru a crea aceste spații unice în New England pentru toți oamenii - nu doar pentru proprietarii de proprietate privată. A fost apoi Administratorii de rezerve sa născut cu o misiune de a dobândi și de a menține terenurile publice și siturile istorice în beneficiul cetățenilor.

Administratorii a acumulat o mare varietate de locuri sub protecția sa. Proprietățile organizației includ case, grădini, cascade, păduri extinse, site - uri nativ american, și locații cu conexiuni literare asociate cu autori celebri, printre care Emerson, Hawthorne, și Thoreau. Administratorii au , de asemenea , protejate de peste 132 de specii rare de plante și animale și menține habitatele critice și trasee frumoase. Achiziționarea acestor locații idilice demonstrează efectele pozitive mandatarilor a avut asupra peisajului natural.

100+ Proprietăți la experiență cu alte pasionații de natură

Fie că sunteți un fan de case istorice sau doresc să experimenteze vederile la partea de sus a cascade din regiune, proprietăți mandatarilor oferă ceva pentru toată lumea. Folosind funcționalități simple de căutare site - ul său , puteți localiza locuri de interes pe baza codului poștal, un oraș sau nume.

Entuziaști Garden caută inspirație se pot amesteca cu alte horticultori amatori de la Ashintully Gardens situate în Berkshires. Cu un curent susură, sculpturi în aer liber și grădini elegante, un get-to-know-vă plimbați aici este un mod perfect de a da naștere la o nouă prietenie.

De la spații largi la vile istorice, mandatarilor deține mai mult de 100 de proprietăți frumoase.

În cazul în care proprietățile istorice impresionante sunt mai mult ceașcă de ceai, mandatarilor are un număr de ei , care sunt sigur de a impresiona. Castle Hill pe Estate Crane prezintă o căsătorie frumoasă de terenuri și grădini proiectate cu diverse zone naturale. Acest conac Stuart-stil este opulent cu antichități sale de epocă și 59 de camere, dar este , de asemenea , acasa , la animale sălbatice, în mod specific mai multe perechi de cuiburi bufnite cu coarne mari. Uneori se poate vedea chiar și un vultur plesuv pe cele patru mile de traseu pe această proprietate.

Vizitatorii vor fi surprinși fericit de cele șapte chei și cascade împrăștiate de-a lungul 27.000 de acri. Glendale Falls , una dintre cele mai lungi și mai puternice cascade din Massachusetts, este un loc minunat pentru a obține rustic și să se bucure de frumusetea padurii din jur , cu un companion.

Dacă nu sunteți sigur de unde să înceapă, ia Hike125 Challenge și a vedea cât de multe proprietati pe care le puteți vizita și cât de mult la sol puteți acoperi. Ești sigur de a găsi câteva favorite de-a lungul călătoriei 125 mile.

Adu-o dată sau o întâlni pe cineva nou la 5.000 de evenimente

Administratorii găzduiește o serie de activități pentru cei cărora le place fiind în afara. Adu-o dată sau să se întâlnească pe cineva nou la unul dintre multele evenimente ale organizației, care cuprind un spectru larg de interese.

„Pe parcursul unui an, am pus pe aproximativ 5.000 de evenimente“, a declarat Wayne. „Tot ceea ce se poate face in aer liber, puteți face cu noi.“

Nimic nu spune vara ca o dată pe un caiac. Mandatarilor deține în mod regulat tururi de caiac auto-ghidate de Poucha Pond. Aici, membrii Trustees pot închiria un caiac și capul pe iaz si sare Bălțile Chappaquiddick pentru a explora frumusețea naturii. Este un mod distractiv de a cunoaște un nou cineva special ca sa te minunezi în recompense naturii. În cazul în care lovind apa nu satisface ideea ta meditației, vara Trailside Yoga ar fi un loc bun pentru a căuta un iubitor de natura colegi.

La fel ca-minded iubitorii de natură a face conexiuni prin mii de evenimente mandatarilor deține.

Pentru cei care văd un picnic romantic și muzică live ca mai mult viteza lor, The Castle Hill Picnic Concerts ar putea fi un meci perfect. Muzică dansantă, grădini superbe la plimbare, și produse alimentare delicioase (dacă nu vă place să împacheteze coșul dumneavoastră) sunt la îndemână ca te confortabil cu data pe o pătură construit pentru două.

Administratorii programa , de asemenea , o serie de cursuri de gătit. Dacă te simți un pic exotice și doriți să împărtășiți dragostea de condiment cu o dată, clasa de gătit egipteană, persană și indiană este un loc minunat de a face acest lucru. Sip ceai de menta în timp ce obține hands-on și de a face un sortiment de salate și cușcuș fantastic în timp ce discuta cultura Orientului Mijlociu.

„Avem totul, de la o alimentație sănătoasă la degustare de vinuri“, a declarat Wayne. „Avem chiar și o serie de bucătar-șef semnătură cu unele dintre cele mai bune bucătari din oraș. Există întotdeauna o gamă foarte mare de lucruri se întâmplă.“

Cu drumeții pe timp de noapte romantica, pescuit, case zână de pădure, și excursii pe plajă, nu vei alerga afară de lucruri de făcut în natură la evenimente Trustees.

Administratorii: Menținerea vibratia Lands Massachusetts'

Deși există multe amenințări pentru a deschide spații în SUA, suntem norocoși să avem o organizație ca Administratorii pentru a ajuta la păstrarea și a le proteja. Pentru mai mult de un secol, Administratorilor a fost statornic de lucru pentru menținerea terenurilor publice din Massachusetts în condiții de siguranță de dezvoltare, iar spectacolele non-profit nici un semn de incetinire.

„Lucrăm la mai multe inițiative noi“, a declarat Wayne. „Suntem în discuții acum pentru un parc nou inovator pentru a țărmului malul mării Boston. In toamna vom prezenta piesa în aer liber „Nature“ în Concord „.

Dacă sunteți un iubitor de natură și sunt în căutarea de a întâlni alții care sunt, de asemenea, pasionat în aer liber, evenimente și proprietăți mandatarilor oferă oportunități fantastice de a face conexiuni în împrejurimi frumoase.