Adu-i pe domnii înapoi

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Celalalt week-end am călătorit din Florida la Chicago pentru o vacanță scurtă. Din anumite motive, nu am fost în stare să aleagă scaunul meu în avion în timp ce rezervare biletul meu, asa ca m-am blocat cu cel mai bun loc în avion: mijloc în ultimul rând.

Am fost între doi bărbați care au fost atât de cel puțin 15 ani mai în vârstă decât mine.

Imediat au început amândoi taclale. Sunt de obicei o Kathy vorbăreț, dar de fapt am nevoie pentru a scrie câteva articole și a fost de gând să utilizeze cele două și o jumătate de oră cu avionul pentru a obține ceva de lucru de făcut.

load...

Odată ce omul așezat la stânga aflat ce am făcut pentru o viață, că eu sunt un certificat antrenor datarea și autorul a patru cărți, întrebările au început să verse fără oprire la vedere.

Am decis să se bucure doar conversația și relaxați-vă. La început discuția și simțul umorului a fost obraznic, dar apoi sa dovedit a Boarder linia de hărțuire odată ce el a luat niște vodcă care curge în sânge lui.

El încerca să ghicească câți ani am. Am gene bune și cele mai multe nu pot ghici vârsta mea exactă. El a crezut că a fost o întârziere de 20-ceva (eu sunt de fapt 36) și am ghicit vârsta lui exactă, care a fost de 48.

load...

Apoi a răspunde cu „Sunt de fapt mai bine la ghicitul dimensiunea sutien. Hmm... 36 ° C“

Am fost total ingrozit.

Cum un bărbat în vârstă de 48 de ani, cred că sa OK pentru a ghici sutien marimea unui strain ?! Dacă aș fi fost într-un bar, l-aș numi un fluaj și de mers pe jos. Cu toate acestea, am fost blocat pe un avion lângă el timp de încă o oră.

Am răspuns cu o iritat, „Greșești.“

El răspunde cu un răspuns chiar mai nepoliticos, „Gee trebuie să aveți într-adevăr cele umplute acolo bine!“

Cum o femeie răspunde la asta?

Am vrut să spun, „Ei bine, aș vrea să umple capul în compartimentul de deasupra capului.“ În schimb, am luat auriculare mi și se întoarse pe iPod-ul meu să se înece în murmura lui și de a lua restul planului acum inconfortabil plimbare peste cu.

Mi-aș dori ca experiența ar fi fost ultima mea de maniere proaste în timpul călătoriei mele scurt a ceea ce trebuia să fie relaxantă, dar când am călătorit acasă, am avut o alta.

load...

Avionul meu a zburat în foarte târziu la Tampa și cu o escală întârziată, nu am ajunge în Florida, până aproape 1 ora luni. Am parcat în lotul economiei și a trebuit să ia naveta pe la lot.

Am luat valiza mea, a mers afară și a fost prima în linie pentru autobuz. Alții filtrate în spatele meu și am așteptat. După aproximativ cinci minute, autobuzul a sosit și parcat cu ușa chiar în fața mea.

Conducătorul auto a deschis ușa și ca m-am aplecat pentru a apuca valiza mea să meargă pe scări, un bărbat în vârstă a fugit în fața mea, ma împins afară din drum și a fugit în sus în autobuz pentru a apuca primul loc.

„Vreau să înceapă revoluția

de a aduce domnii înapoi.“

Încă o dată, am fost complet ingrozit.

Am stat acolo cu gura deschisă, fără grai. Acest om se uită cel puțin 65 de ani - poate mai în vârstă.

Nu știu dacă el a crezut că a fost de vârstă înainte de a frumuseții sau autobuzul a fost de gând să-l părăsească, dar atunci când este întotdeauna adecvat pentru a împinge o femeie din drum?

Am mers pe autobuz după el, ia dat ochiul rău și sa așezat câteva locuri distanță. Nu știu ce a fost graba lui, dar am fost obtinerea încă în același loc, în același timp. Mă impingandu la partea nu-l salva orice moment.

Eu l-ar fi dat o lecție despre maniere, dar la 1 am am fost prea obosit de călătorie.

Stând acolo pe jumătate adormit în drum spre mașina mea, nu știam ce situație am fost mai derutat de: un om care l-am știu doar câteva minute vorbind despre sânii sau unul mei care ma bagat fizic.

Comportamente ca aceasta par a fi norma.

Ce sa întâmplat cu maniere, pentru bărbați tratarea femeilor ca doamnelor și ușile de deschidere pentru ei, nu - i împinge în lateral astfel încât acestea să poată merge mai întâi? Ce sa întâmplat cu domnii ? Unde au plecat?

Aș vrea să știu că ei par mult mai puține și între în această eră.

Am crescut în Midwest și am fost folosit pentru a moralei, valori și maniere. Am trimis vă mulțumesc carduri. Am fost crescuti spunând te rog și vă mulțumesc, deschiderea ușilor și trăgând scaune.

Pur și simplu nu înțeleg în cazul în care tot ceea ce a mers. Îmi place când un bărbat mă tratează ca o femeie și face toate lucrurile corespunzătoare. Poate sunt de modă veche, dar știu că sunt o femeie mare, care este demn de a fi tratat ca unul.

Cred că defalcarea din tesatura morală a societății este parțial modul în care ne creștem copiii și parțial modul în care ne-am lăsa alte persoane să ne trateze.

Și, desigur, noi toți trebuie să tratăm pe ceilalți așa cum dorim să fie tratate. Este uimitor atunci când ieși din calea ta pentru a ajuta un străin și modul în care ondulează în vigoare doar de la a face lucruri mici.

Vreau să înceapă o revoluție, revoluția de a aduce domnii înapoi.

Sursa foto: dailymail.co.uk