Agenția nonprofit apna ghar încearcă să pună capăt violenței de gen în rândul populațiilor de imigranți din chicago

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Apna Ghar , un non - profit cu sediul la Chicago, este într - o misiune pentru a veni în ajutorul supraviețuitorilor imigranți de violență de gen în SUA. Fondată în 1990, organizația oferă o linie de 24 de ore de criză, adăpost de urgență, precum și alte servicii de sprijin pentru femei și familii care se confruntă cu violență în familie sau abuzul sexual. După ce a lucrat cu consilierii Apna Ghar lui, avocați, și profesioniști, multe femei au fost în măsură să se elibereze de situații abuzive și să devină membri independenți și funcționale ale societății. Dacă sunteți într - o relație abuzivă, puteți consulta cu echipa Apna Ghar să vină cu un plan pentru a asigura sănătatea și siguranța familiei tale. De la plecarea agresorului de a solicita asistență medicală, Apna Ghar poate oferi resurse locale pentru supraviețuitori de toate vârstele și culturi.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, 1 din 3 femei au experimentat violența de gen de către un prieten, soț sau membru al familiei. In plus, aproape 30% dintre femeile care au fost într - o relație au experimentat violența partenerului intim, inclusiv abuzul fizic și sexual, la un moment dat în viața lor.

load...

„Experiența este similară pentru toate liniile socio-economice si rasiale“, a declarat Neha Gill, directorul executiv al Apna Ghar, un non-profit care ajuta supravietuitorii de traume din Chicago. „Este, din păcate, ceva femei experiență, indiferent cine sunt sau de unde sunt.“

Cinci din Asia-americane femeile foundedApna Ghar în ianuarie 1990, deoarece au vrut să direcționeze resursele spre asistarea imigranților și refugiaților care se ocupă de violența domestică, abuzul sexual, sau traume de familie. Fondatorii au venit din medii diverse în domeniul activismului, dar au în comun dorința de a se confrunte cu limba și barierele culturale cu care se confruntă femeile imigrante în situații abuzive.

load...

„Fondatorii au venit împreună atunci când au dat seama că pe măsură ce populația de imigranți a crescut, probleme de violență de gen au fost la suprafață“, a declarat Neha Gill, directorul executiv al Apna Ghar. „O mulțime de probleme există în aceste populații în creștere, iar fondatorii vrut să fie în măsură să le abordeze.“

Apna Ghar a fost printre primele agenții din SUA pentru a ajuta victimele imigrante ale violenței de gen.

Astăzi, Apna Ghar oferă advocacy, locuințe și servicii de sprijin pentru imigranți supraviețuitori violenței în familie, violența în familie, traficul de ființe umane, și abuzul sexual.

Neha supraveghează agenția cu orientare de la un consiliu de hands-on de directori, dintre care mulți au fost cu agenția de la începuturile sale. Aceste persoane dedicate dedica o mulțime de timp și resurse pentru a ajuta imigranții și refugiații recupera de la traume. Misiunea globală a organizației este de a preveni violența de gen în comunitate.

load...

„Ne bazăm serviciile și programele noastre privind o înțelegere a ceea ce au nevoie de supraviețuitori“, a spus ea. „Am auzit de la ei ceea ce ar lucra cel mai bine pentru ei și pentru a satisface serviciile noastre în jurul valorii de a răspunde la ceea ce supraviețuitorii înșiși ne spun.“

Dacă doriți să se implice cu non - profit și să sprijine misiunea altruistă, puteți face o donație on - line sau participa la evenimente de strângere de fonduri Apna Ghar lui. In fiecare aprilie, gustul organizației pentru viață invită 400+ oameni pentru a gusta feluri de mâncare semnătura de la unele dintre cele mai bune restaurante din Chicago. Este o mare oportunitate de a face ceva bun pentru comunitate și răsfățați - vă cu o noapte în oraș.

Holistic Consiliere și locuințe Soluții pentru supraviețuitori și Familii

Ceea ce a început ca o linie de criză pe bază de voluntariat a devenit în curând un efort la nivel municipal pentru a vindeca și să împuternicească supraviețuitori imigranți prin telefon și față în față.

Linia de criză de 24 de ore este disponibil pentru femeile care doresc consiliere anonim de la un consilier sau avocat instruit. Femeile de toate vârstele, de la adolescenți la seniori, pot utiliza această linie telefonică pentru a înțelege ce opțiuni lor sunt și ce juridice, medicale și serviciile sociale le pot proteja de un partener abuziv sau membru al familiei.

Echipa Apna Ghar oferă locuințe și sprijin pentru familiile imigrante care se confruntă cu violența de gen.

Linia de criză este o mare resursa pentru femeile care nu sunt încă gata să părăsească casele lor sau un fișier pentru divorț. Ei pot discuta despre situațiile lor și să ia în considerare opțiunile lor anonim.

Apna Ghar oferă, de asemenea, o casa de urgență în condiții de siguranță pentru cei care părăsesc o situație abuzivă și au nevoie de un loc sigur pentru a recupera. Rezidenții primesc consiliere si advocacy juridice, precum și susținerea unui manager de caz dedicat. Deși non-profit nu angajează avocați, ei pot recomanda firme legale locale care fac munca pro bono pentru supraviețuitori imigranți.

„Noi lucrăm pentru a sprijini supraviețuitori în ceea ce privește găsirea de muncă și de a deveni financiar sigur“, ne-a spus Neha. „O mulțime de serviciile noastre a venit ca urmare a ceea ce am văzut oameni nevoie.“

De la programul său de locuințe de tranziție pentru atelierele sale de wellness, Apna Ghar oferă servicii și resurse cuprinzătoare pentru a obține oamenii înapoi pe picioarele lor. Chiar dacă organizația non-profit nu are exact ceea ce căutați, puteți paria că vor ști cine face. „Noi recunoaștem că nu putem oferi totul pentru supraviețuitori“, a declarat Neha, „așa că avem o mare rețea de organizații cu care lucrăm astfel încât să putem da recomandari pentru educație sau formare profesională, precum și cursuri ESOL.“

Educarea alte organizații de pe competenta culturale

În plus față de serviciile sale client, Apna Ghar conduce, de asemenea, cursuri de instruire în colaborare cu alte agenții de servicii sociale, personalul medical, și de aplicare a legii. Echipa Apna Ghar este o autoritate recunoscută pe tema violenței de gen, astfel încât acestea să poată informa alți profesioniști care lucrează cu supraviețuitori de pe cele mai bune moduri de a servi interesele lor unice.

Datorită specializării agenției asupra populațiilor imigrante, aceasta poate oferi, de asemenea, resurse de pe legile de sensibilizare și de imigrare culturale. Bazându-se pe zeci de ani de experiență, echipa poate evalua capacitatea de reacție a sistemului instanței de a supraviețuitorilor imigranți și de a face recomandări cu privire la modul în care poate rula mai lin în cazurile de abuz în familie.

„Ne gândim la îmbunătățirea sistemului de sănătate și a sistemului juridic, ca parte a misiunii noastre“, a declarat Neha. „Vrem să ajute profesioniștii din întreaga bord a îmbunătăți serviciile lor pentru supraviețuitori bazate pe ceea ce am văzut care au nevoie.“

Apna Ghar sprijină recomandările sale cu studii de caz și alte cercetări. Echipa a intrat, de asemenea, în școlile locale să efectueze lecții informaționale despre relații sănătoase. Prin conectarea cu elevii la un nivel personal, non-profit speră să aibă un impact pozitiv modul în care acestea interacționează cu prietenii, membrii familiei, și partenerii romantice în viitor.

„Ne angajăm cu comunitatea și să conducă eforturile de advocacy pe scară largă, astfel încât să putem ajuta la prevenirea violenței de gen în viitor și de a ajuta schimbarea impactul experienței“, a declarat Ashley Tsuruda, directorul de dezvoltare al Apna Ghar.

Succese Inspirational în Comunitate Client

Audierea povesti de succes de la femei care au ieșit din situații rele și a transformat viața lor în jurul valorii de inspira echipa strâns unit Apna Ghar lui. Toată lumea lucrează pentru organizație știe că contribuie la un efort care poate schimba viața oamenilor în bine.

Vijaya era însărcinată când a părăsit partenerul ei abuziv și a căutat ajutor la adăpost de urgență Apna Ghar lui. Organizația a ajutat-o ​​primesc ingrijire prenatala gratuit, și ea a dat naștere la gemeni în curând. Două luni mai târziu, VIJAYA a semnat un contract de leasing pentru propriul ei apartament în cazul în care ea ridica acum tânără familia ei în condiții de siguranță.

„M-am simțit ca da, dar sprijinul dumneavoastră mă ajută să merg mai departe“, a spus un participant de program. Mulți oameni din comunitatea clientului non-profit de lauda de ingrijire de compasiune echipei. Unele persoane vin departe de consiliere sesiuni cu o nouă viziune asupra vieții lor și rolurile lor ca părinți. Unele familii cresc mai aproape împreună în spațiile de siguranță furnizate de agenție.

„Sunt uimit de cat de sprijin pentru toată lumea este aici.“ - Un program de participant Apna Ghar

Unele femei vin la Apna Ghar la cele mai întunecate momente ale vieții lor, iar echipa competent și compătimitor le oferă resursele de care au nevoie pentru a merge mai departe. „Vă mulțumesc pentru ureche simpatic“, a spus un alt. „Mă simt ca suntem pe mâini bune.“

„Când ne gândim la cât de mare problema este, uneori, se simte un pic descurajatoare“, a declarat Ashley, „dar este minunat că modul în care organizația este structurată, ne putem concentra asupra individului și a le ajuta să depășească problema și să înceapă peste. “

Apna Ghar ofera femeilor un sistem de suport compasiunii

Violența de gen afectează femeile de toate vârstele și fundaluri. Este o problemă răspândită pentru familiile din intreaga lume, dar nu este ușor să știe ce să facă atunci când un partener intim devine abusive.Fortunately, Apna Ghar și alte agenții non-profit au pus resurse semnificative în abilitarea femeilor de a obține ajutor și pentru a preveni situațiile rele de la escaladarea.

Fie că sunteți în căutarea unui divorț sau pur și simplu nevoie de cineva pentru a vorbi despre situația dumneavoastră, vă puteți întoarce la criza linie de asistență telefonică a organizației sau adăpost de urgență pentru a primi un sprijin semnificativ ca tine seama de lucruri out.These grijă avocații nu-și piardă din vedere aspectul uman al munca lor. Ei înțeleg cât de greu poate fi să depășească situațiile familiale abuzive, și ei fac tot posibilul pentru a vă asigura că nimeni nu trebuie să treacă singur prin acest proces.

„Personalul reflectă comunitatea clientului“, ne-a spus Ashley. „Ne simțim o parte a soluției, și suntem foarte conectat la problema violenței de gen. Este foarte important pentru noi toți.“