Agențiile de recenzii ale agențiilor de rating - o resursă de încredere pentru analiza industriei și consiliere privind relațiile cu experții

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când Britanicii sunt gata să investească în găsirea dragostea vieții lor, ea poate fi încă o provocare pentru a decide care agenție de întâlnire este în valoare de banii lor. De aceea , multi log on la Dating Comentarii agenție pentru o privire în profunzime la ceea ce are de oferit fiecare. Dating Antrenor și datarea Expert James Preece a cercetat, intervievat, și a lucrat cu top agențiile de dating în Marea Britanie și oferă recenzii și opinii cu privire la cele mai bune servicii. El oferă , de asemenea , sfaturi solide pentru single care sunt gata pentru a găsi succes în dragoste.

Acum câțiva ani, Dating Antrenor și datarea Expert James Preece a început să observe că clienții săi de coaching au gândit să vă înscrieți cu agențiile matrimoniale - dar nu a avut nici o idee de unde să înceapă. Ca cineva care a fost în industria de întâlnire și relația de ani de zile, James a lucrat cu mai multe agenții în calitate de consultant - și-a dat seama că ar putea împărtăși această expertiză cu clienții săi.

load...

Dating Antrenor și datarea Expert James Preece a decis să înceapă un matchmaking site-ul de revizuire agenție pentru a ajuta clienții săi.

„Ei nu au știut cu adevărat cum a lucrat o agenție de întâlnire, pe care să o aleagă, cât de mult costa, care au fost cel mai bun, sau dacă acestea au fost o înșelătorie“, a spus el. „Deci, am creat un site cu sfaturi gratuite pentru single-profesioniști pentru a găsi informații cu privire la agențiile și ceea ce pot face.“

La început, James a recomandat unele dintre primele agentii din Marea Britanie că a lucrat cu personal. Apoi alte agenții au început să-l contactați pentru a fi incluse pe lista lui. Deci, el a început intervievarea Matchmakers de plumb și de învățare despre lucrările interioare și filozofii care diferențiază fiecare agenție în afară.

load...

Rezultatul a fost Dating Comentarii agenție , o platformă care oferă o gamă largă de sfaturi matrimoniale, recenzii ale celor mai bune agentii matrimoniale din Marea Britanie, precum și informații cu privire la serviciile de coaching James' și cel mai bine vândute cărți de datare.

Expertiza lui James este în cerere mare de ambele single britanice și noi agenții interesate de extinderea ajunge lor în industrie. El a spus că de multe ori lucrează cu o nouă agenție de până la 18 luni înainte de a le adăuga la site-ul pentru a se asigura că este ceea ce sugerează cel mai bun dintre cei mai buni.

„Oamenii vin la mine și spun ei, James, eu nu am un indiciu care site-ul pentru a alege matrimoniale". Ei merg pe Google și văd o listă lungă de ei“, a spus el. „Oamenii nu-și dau seama că unele dintre aceste companii sunt doar versiuni diferite una față de cealaltă. Am ajuta să înțeleagă valoarea acestor agenții.“

load...

În profunzime Ghiduri Connect daters la site-urile potrivite

Site-ul lui James nu are o listă completă a fiecărei agenții datând din Marea Britanie - și asta e foarte mult în mod intenționat, a spus el.

„Sunt atât de multe companii care nu ar trebui să-ți pui încrederea în. Ei vor încerca să te înșelătorie, și vreau să se asigure pe oameni să rămână clar de ei“, a spus el. „În timp ce eu nu spun lucruri rele despre agenții, eu nu le-ar recomanda. Dacă eu nu le-au recomandat, probabil că nu sunt foarte bune.“

Pe măsură ce parcurgeți recenziile unei agenții matrimoniale pe pagina sa , veți vedea de ce sfatul lui este atât de foarte apreciat. Fiecare agenție prezentate pe site - ul are o revizuire în profunzime , care începe cu o privire de ansamblu la companie. El explică ce se execută, fie că a câștigat vreun premiu de-a lungul anilor, cât timp a fost în afaceri, și ceea ce este inclus într - un membru.

Dating Agency Recenzii tarife fiecare serviciu pe o scară de cinci stele în cinci domenii.

În partea de jos a fiecărei examinări, agenția este cotat pe o scală de cinci stele de pe performanțele sale în cinci domenii: servicii pentru clienți, preț și valoare, caracteristici, numărul de membri, și reputația.

Uneori, revizuirea are, de asemenea, o ofertă specială pentru o rată redusă doar prin menționarea lui James.

„Aceste agenții au adesea o listă de client mare, si birouri mari, cu multe argumente pro de potrivire, și sunt headhunting 24/7“, a spus el. „Sunt acolo fac munca pentru tine tot timpul. De aceea sunt atât de expensivebecause le oferă pe termen lung, soluție pozitivă, care chiar funcționează. De multe ori, datarea este ca gasirea unui ac in carul cu fan, dar agenții de muncă pentru că oamenii li se alăture atunci când ajung serios despre intalniri.“

One-on-One Sessions vă ajuta să depășească obstacolele din calea Dragoste

Unele dintre agențiile de datare prezentate pe DatingAgencyReviews.co.uk beneficia de asemenea de expertiza lui James ca antrenor întâlnire. Sesiuni One-la-unu cu James sunt adesea incluse în pachetul de membru.

„Sunt întâlnire antrenorul lor, și mă folosesc ca parte a pachetului lor, deoarece data-coaching-ul este o parte importanta a procesului. Când cineva se alătură unei agenții matrimoniale, aceasta poate fi scump, deci este important de a avea o multime de sprijin de-a lungul drum“, a spus el. „Deci, o mulțime de aceste companii folosesc serviciile mele, datând de transport cu autocarul pentru a ajuta membrii lor au un succes mai bine la datele care merg mai departe.“

Desigur, mulți clienți merge direct lui James pentru a lucra pe ei înșiși de poziționare pentru succesul în lume dating. Cei mai mulți dintre clienții săi locuiesc în Marea Britanie și sunt, în primul rând, profesioniști de succes, in 40 si 50 de ani. De multe ori, clienții James se întorc din nou în lume dating după un divorț sau au încercat online dating fără succes.

„Aceștia sunt oameni care detin companii sunt foarte ocupați cu ceea ce fac ei, așa că de multe ori nu au timp pentru intalniri normale.“ -Dating Antrenorul și Dating Expert James Preece pe clienții săi

Este nevoie de o stare de spirit sănătos și, uneori, o echipa de profesionisti pentru a ajuta la conectarea single cu cineva care este un partener compatibil. Mulți oameni beneficiază de coaching-ul, nu numai din cauza hiatusului care le-au luat din lume dating, ci și pentru că nu au o mulțime de timp pentru a fi în căutarea persoanei potrivite. Deci, în cazul în care persoana potrivită este așezat în fața lor, ei trebuie să fie gata.

„Aceștia sunt oameni care dețin firme sau sunt foarte ocupați cu ceea ce fac ei, așa că de multe ori nu au timp pentru intalniri normale“, a spus el. „Ei au nevoie de ajutor pentru a găsi partenerul lor de viață - cineva care are valori egale și obiective interesante.“

Distracție, prietenos și Blog Informativ Invelitori Hot Topics

Fiecare utilizator care se conectează pe site-ul James primește ghidul său expert datând, intitulat «Cum de a alege o agenție Dating,» gratuit. Cartea ajută simplu dau seama care agentia este cel mai bun pentru nevoile lor, precum și ce întrebări ei ar trebui să ceară Matchmakers atunci când decid să meargă pentru o consultație. Se recomandă datere cu privire la modul de a evita escrocilor și să se asigure că pețitor funcționează la fel de greu posibil, pentru a le găsi un meci care îi va impresiona.

În plus față de carte, blog - ul lui James oferă , de asemenea , o mulțime de sfaturi gratuite. Acesta este umplut cu sfaturi de datare relevante pentru a păstra în minte în timp ce configurați o dată astfel încât să poată trăi până la potențialul său. De exemplu, un ghid vorbește despre virtuțile de a întâlni data de LA , la un magazin de cafea simplu.

„Acesta oferă cele trei elemente de bază ale unei prime dată: accesibilitate, intimitate, și, în cele din urmă, de securitate,“ James sfătuit pe blog.

Blogul Dating Agency Review oferă sfaturi practice și sfaturi pentru a merge la întâlniri.

Un alt post-delves în continuare în problemele care apar atunci când te întâlnești pe termen lung și sugerează acțiuni cititorii pot lua pentru a salva o relație care e pe stânci.

„Ați putea fi surprins de cât de multe relații se încadrează în afară, pur și simplu, deoarece cuplul nu a petrecut suficient timp împreună. În această zi și de vârstă, totul este atât de ocupat,“postul citește. „Este foarte posibil să se luptă echilibru între muncă și familie. Trebuie să facă într-adevăr timp unul pentru celălalt. Puteți face acest lucru prin programarea evenimentelor în intervale de timp specifice, sau pur și simplu a alege o zi aleatorie a săptămânii „.

James Preece Stays pe TrendsThrough Recenzii Dating Agency

James a decis să înceapă Dating Agency Recenzii pentru a ajuta clienții săi să înțeleagă agențiile matrimoniale și de a evita să fie înșelătoriilor. În lunile următoare, James intenționează să continue realizarea de interviuri și adăugarea de mai multe agenții de la site-ul său. Aceasta ajută că mulți dintre ei se apropie de el în căutarea de consiliere.

Și cel mai mare sfat el oferă agențiilor este de a lasa Matchmakers rămânem la matchmaking și pentru a permite antrenori de datare să vă faceți griji cu privire la restul.

„Oamenii s-ar putea ajunge jenat să vorbească cu pețitor despre problemele lor. Este mai bine să utilizați un antrenor datând ca intermediar pentru a discuta despre toate lucrurile pe care iti este rusine sa le spun despre - ca daca ai un blocaj mental sau nu fac foarte bine la date“, a spus el. „Este într-adevăr funcționează cu ambele părți ajută oamenii.“

Prin coaching-ul său, James a spus că speră să transforme viitorul dating reamintind oamenilor cum să dezvolte o poveste de dragoste de modă veche.

„Vreau să se asigure întâlnire merge în direcția cea bună. Nu este vorba despre hookups ocazionali; este vorba despre relații semnificative pe termen lung“, a spus el. „Vreau ca oamenii să-și amintească lucrurile pe care le-am folosit pentru a face acum 20 la 30 de ani, cum ar fi vorbind la telefon, oferind oamenilor o șansă, cules de oameni din cercurile noastre sociale, și să nu fie teamă să se apropie de oameni. Îmi place să cred că ne putem muta spre viitor de a merge înapoi în trecut.“