Ajutând daterii online să rămână fără malware - malwarebytes oferă software avansat de detecție și eliminare a amenințărilor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Online dating nu este perfect. Accesibilitatea atât de mulți oameni singuri vine cu anumite dezavantaje și vulnerabilități pe care oricine de pe un site de matrimoniale ar trebui să fie pregătită să facă față. De exemplu, infractorii cibernetici pot folosi un site de matrimoniale ca o platformă pentru a hack în computerele de acasă și să fure informații personale. Datere online pot alunga software rău intenționat și programe exploatatoare prin descărcarea unei soluții de securitate premium , cum ar fi Malwarebytes. Software - ul să preseze orice amenințări potențiale în fașă prin scanarea, detectarea și curățarea PC - uri, Mac - uri și dispozitive mobile în mod automat. Aceste soluții de top anti-malware sunt disponibile pentru consumatori , precum și întreprinderi. Cu protecția în timp real a Malwarebytes spatele lor, simplu se pot crea profile matrimoniale și chat cu persoane necunoscute on - line , fără teama de malware, spyware, ransomware sau alte amenințări informatice avansate.

Modernul lume dating este un loc complicat pentru simplu, mai ales pe daters web.Online nu trebuie doar să mergeți în meetups incomode magazine de cafea și lipsit de tact de sfârșit de-the-noapte trece - ei trebuie să se ocupe de fluaj ocazionale și scammer uneori periculoase.

Se poate întâmpla la orice mesaje time.Someone să spui că sunt într-o capcană teribilă. Ei au o rudă bolnavă,-au blocat, de peste mări și au nevoie de un bilet de avion, portofelul lor a fost furat, dar te vor plăti înapoi cu interes. Mulți oameni de pe internethave crescut o coajă tare de scepticism din cauza ofthe prevalenta unor astfel de fraude.

load...

Dacă sunteți pe un site de matrimoniale și să vină peste o sob poveste pentru bani, șansele sunt că este o înșelătorie. Deoarece, care merge pe un site de matrimoniale pentru a cere favoruri pentru străini aleatoare? Doar în jos-la-lor-noroc prinți nigerian, s-ar părea.

Datere online trebuie să se protejeze de risksof inerente fiind pe internet , astfel încât acestea să poată amesteca cu străini de pe web , fără a se face vulnerabile la atac. Pentru a ajuta la internauți stați în condiții de siguranță , în orice moment, Malwarebytes oferă software - ul avansat de securitate pentru a detecta și elimina amenințările cibernetice potențial dăunătoare. Deoarece primul produs lansat în 2008, compania a acționat ca un scut între utilizatori și malware, ransomware și alte atacuri exploatatoare.

load...

Marcin Kleczynski, CEO al Malwarebytes, co-fondat compania la începutul anului 2008.

Marcin Kleczynski, CEO al Malwarebytes, avertizează Stampe împotriva potențialelor profiluri înșelătorie pe site-uri matrimoniale. „Este un lucru obișnuit pentru infractori să creeze profiluri false“, ne-a spus. „Ați putea fi în măsură să identifice escrocii căutând prin Google pentru a vedea dacă acestea au refolosit informații de profil specific în altă parte.“

Single se poate citi pe Malwarebytes' sfaturi de experți în timp ce rămâne în siguranță online dating citind Blogul companiei thesecurity lui.

Utilizatorii Malwarebytes protectsonline cu, scanare în timp real automat și soluții de înaltă tehnologie anti-malware. Compania oferă o varietate de soluții utile pentru afaceri și utilizatorii de acasă pe Mac-uri și PC-uri.

load...

Marcin a văzut nevoia pentru un produs anti-virus de consum prietenos atunci când propriul său calculator personal a fost infectat în 2004. A fost co-fondat Malwarebytes pentru a crea soluții innovativesecurity care ar împiedica pe oameni cad victime activități criminale on-line.

„Iwas suficient de norocos pentru a găsi oameni pasionați“, a declarat Marcin despre earlydays Malwarebytes, „și valorificat pasiunea lor de a construi o companie care este acum capabil să țină consumatorii și întreprinderile în condiții de siguranță împotriva amenințărilor cibernetice cele mai periculoase.“

Malwarebytes funcționează în timp real pentru a Scan & Amenințări TargetPotential

Există toate tipurile de software rău intenționat, cunoscut sub numele de malware, care amenință surferi web. Programe rău intenționate și codurile pot fura parolele, incapacitarea dispozitivul, urmăriți tastele apăsate, și de a exploata informațiile personale prin infectarea calculatorului - uneori, fără știrea dumneavoastră.

Potrivit lui Marcin, „Malwarebytes detectează și oprește aceste piese ale software-ului înainte de a putea deteriora computerul.“

Consumatorii pot descarca versiuni gratuite ale software-ului Malwarebytes' pentru PC-uri, Mac-uri, sau dispozitive mobile. Produsele gratuite pus o apărare puternică împotriva diferitelor tactici exploatatoare ale infractorilor cibernetici. Modul Hyper Scan-fulger rapid, de exemplu, analizează în mod automat și vizează orice amenințări potențiale în timp ce despre afacerea dvs. Du-te pe web.

Dacă doriți ca software-ul antivirus pentru a fi chiar mai puternic și mai rapid, aveți posibilitatea să faceți upgrade întotdeauna la o primă subscriptionand beneficia de securitate fromautomated timp de până la doi ani.

„Am cumpărat prima [versiune]... Vă recomandăm în totalitate acest lucru. Tu îl va folosi în fiecare zi și cu pace sufletească - indiferent de altă securitate pe care o aveți pe computer „. - Techgirl, un client multumit Malwarebytes

Malwarebytes utilizează tehnologia de proprietate next-gen să se confrunte în mod proactiv și să anuleze ransomware înainte de a deveni blocat de fișiere yourown. Sistemul va opri orice programe rău intenționate de a fi descărcate atât securitatea online nu este compromisă. Datere online nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la link-uri proaste sau site-uri false cu acest software cuprinzător de lucru pentru a preveni problemele înainte ca acestea să apară.

Feedback-ul a fost în mare parte pozitivă, în conformitate cu Marcin. „O mulțime de îmbrățișări în aeroporturi“, a spus el. „Brandul este popular și a salvat multe ori pe zi mulți.“

Malwarebytes 3.0: Patru straturi de protecție Malware-concasare

Datere online în securitate ofcomplete de căutare se poate descărca Malwarebytes 3.0 pentru a obține întregul package.This produs avansat vine cu patru straturi de protectie impotriva malware - ului, exploateaza on - line, site - uri web rău intenționate, și ransomware. Patru module de tehnologie independente funcționează 24/7 pentru a vă proteja.

„Solutia noastra cele mai noi, Malwarebytes 3.0, include capabilități anti-Ransomware, care este“ Marcin ne-a spus, „pentru a proteja împotriva tuturor (zero-day) amenințările avansate, inclusiv ransomware, astfel încât să puteți naviga pe web, fără griji.“

Versiunea premium a Malwarebytes 3.0 utilizatori scuturi de la toate atacurile online.

Malwarebytes 3.0 oferte specializate de protecție și a adăugat ransomware de securitate care face ca produsele media antivirus obsolete.The versiunea gratuită oferă protecție în timp real pentru 14 zile și malware removalfor o perioadă nelimitată de timp. Cu versiunea gratuită, puteți elimina și repara orice fișiere deteriorate de pe PC sau Mac, dar ai nevoie de versiunea premium pentru a opri malware și ransomware înainte de computerul este infectat.

„Ransomware este în creștere într-un ritm fără precedent, și este esențial pentru a vă proteja“, a spus Marcin. „Indiferent dacă sunt doar navigarea pe web, finalizarea lucrărilor sau actualizarea profilului dvs. Online dating, nimeni nu este sigur de la ransomware, iar cele mai multe atacuri nu sunt vizate, astfel încât oricine și toată lumea ar putea cădea victimă.“

O companie puternica Cultura Combustibili Colaborare & Inovare

La Malwarebytes, o echipă dedicată de lucrări pentru a proteja surferii web constituite din cele mai recente amenințări, escrocheriile și atacuri cibernetice. Ele trebuie să îmbunătățească în mod constant și de a promova tehnologia lor ca infractorii cibernetici să vină cu noi modalități de a infecta, submina, și a sistemelor informatice corupte.

Începând cu anul 2008, produsele Malwarebytes au contracarat în mod eficient și eliminat toate tipurile de competențe echipei malware.The și punctele forte se completează reciproc ca acestea să inoveze și produse din ce în ce mai cuprinzătoare de upgrade de securitate.

Echipa Malwarebytes este într-o misiune pentru a da surferii web o existență-malware.

Marcin valorile de coeziune echipa peste anul company.Every la nivel mondial, Malwarebytes găzduiește un summit echipa in care fiecare angajat călătorește din officesto lor se întâlnesc și conferă într-un singur loc. Acest lucru ajută echipa de conducere se solidifice obiectivele lor și unitatea reinforcecompany printre sute de angajați care lucrează în birourile din întreaga lume.

„Am fost fondată inițial de către un grup de indivizi pasionați, generoase care au dorit doar pentru a ajuta utilizatorii de Internet rămâne în siguranță“, a explicat Marcin, „și încercăm să mențină aceste valori în toți angajații le angaja.“

Malwarebytes: Soluții de securitate simple pentru Web Surfers de zi cu zi

Fie că sunteți flirtezi într-o cameră de chat sau înscrierea pentru un site de matrimoniale, trebuie să fii atent ce informațiile pe care le dau afară și cine vorbești atunci când on-line. Uneori este greu de detectat amenințări înainte ca acestea să răsară pe tine - de aceea Dater on-line nevoie de high-tech anti-malware software-ul pentru a utiliza ca un scut împotriva atacurilor rău intenționate.

Malwarebytes combate amenințările cele mai dăunătoare de pe internet, cu procesele de detectare și eliminare simplificate. Companiei diverse produse de securitate oferă protecție automată și proactivă pentru Mac-uri, PC-uri și dispozitive mobile.

Prin soluțiile sale de afaceri și de acasă, Malwarebytes oferă securitate ironclad prin scanarea, detectarea și eliminarea programelor malware înainte ca acestea pot infecta computerul. Software-ul este accesibil și ușor de utilizat, astfel încât să nu trebuie să fie tech-savvy pentru a rămâne în siguranță pe web.Marcin describedMalwarebytes ca fiind într-o misiune de a „face mai ușor de securitate, mai ușor de înțeles, și ceva care oricine poate a consuma."

„Noi muncim din greu în fiecare zi pentru a rămâne înainte de cele mai noi tactici hackerilor și să păstreze oamenii în siguranță“, a spus el. „Noi credem că toată lumea are dreptul la o existență-malware.“