Akinator web genie este acum disponibil ca joc multiplayer pentru prieteni, familii și cei dragi

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Legenda un spiriduș magic numit are Akinator poate ghici numele oricărei persoane celebre sau un personaj fictiv vă puteți gândi de a pune câteva întrebări. Nu - l crezi? Apoi juca Akinator online sau de pe App, și să se pregătească pentru a fi uimit. Geniul este întotdeauna o provocare. Milioane de oameni din întreaga lume au jucat acest joc unic de ghicitul, iar algoritmul de inteligenta artificiala a construit o bază de cunoștințe vaste de personaje populare și obscure, inclusiv Thomas Tank Engine, Barbie, Voldemort, si Carrie Fisher. Akinator este disponibil pe Google Play, Apple Store, precum și pe Alexa, iar acum este chiar un joc multiplayer pentru Apple TV. Cuplurile, familia și prietenii se pot pune reciproc la încercare și a vedea cine este un ghicitor mai bine jucând Akinator & Co împreună. Akinator joc oferă oamenilor un mod distractiv de a slabi, curbați cunoștințele lor cultura pop, și de a descoperi interese comune cu o altă semnificativă.

Familia mea de multe ori joaca jocuri de pe masina in excursii lungi pentru a trece timpul. I Spy este bine și bine, dar mai ales ne bucura de jocuri creier teaser pentru a ne șlefui pe tot parcursul unității. O dată, fratele meu a fost așezat pe bancheta din spate, când a sugerat vom juca 20 de întrebări. El a oferit voluntar să fie mai întâi ghicitor, și ne-ar opri odată ce ghicit greșit.

load...

Doar că el nu a făcut-o. Părinții mei și am tot încercat să-l stump, dar el știa ce ne gândeam de fiecare dată. După 20 de întrebări, el ar ghici corect, râde, și spune, „Încercați din nou.“

Apoi, el mispronounced numele Tintin, o carte de benzi desenate detectiv, și ne-am dat seama că ceva nu era în regulă. Am smuls telefonul fratelui meu din mâinile lui și a dat seama că a fost înșelat prin utilizarea Akinator pentru a pune întrebări și de a face presupuneri. El ne-a pus păcălit pentru un timp, dar ne-am prins în cele din urmă.

Acum, Akinator este nostru du-te-la familia joc de masina, deoarece este atât de provocator pentru a încerca să păcăli Genie. Ne place să lucreze împreună să se gândească de caractere obscure și să decidă cum să răspundă la anumite întrebări. Uneori ne ajunge în dezbateri asupra faptului dacă Severus Snape într-adevăr luptă rău sau dacă „Stranger Things“ contează ca arata un copil. Jocul incită o conversație plină de viață și ne ține de râs timp de ore și ore.

load...

Punând întrebări simple, Akinator în zerouri pe orice persoană sau caracter este în mintea ta.

Redarea Akinator lui joc 20 de întrebări este o alegere excelentă pentru orice dată de noapte, noapte de joc, sau de noapte de familie. Tu nu va fi plictisit în timp ce încerca să stump acest AI atotștiutor. În ultimul deceniu, Akinator a perfecționat un sistem sigur foc pentru a ghici destul de mult orice-viata reala sau un personaj fictiv ai putea gândi, eventual - în termen de 20 de întrebări! Deși nu este infailibil, este cu siguranță un ghicitor mult mai bine decât fratele meu este.

Vă recomandăm să joc nou lansat Akinator și Co, disponibile pe Apple TV, pentru a condimenta următoare joc de noapte cu unele distractiv interactiv. Puteți afla despre afișează data lui preferate, personaje fictive, și modele în timp ce manifestare off propria cunoaștere cultura pop.

load...

Așa cum a spus Akinator Chief Marketing JГ © rГґme SOREAU, „Este foarte distractiv. Am testat jocul cu propriile noastre familii și prieteni, și am constatat că oamenii râd. - oamenii doresc să ghicească numele primului“

Legenda izvorât din avizi si o lampa Magic

Originea Akinator este învăluită în mister și de mirare. Din 2007, mulți au provocat duhul să citească mintea lor și apoi a spus în exasperare, „Ce? Cum naiba a știut asta ?!“Mașina ghicitul talentat pare prea frumos ca să fie adevărat. În cazul în care ar fi putut veni de la? Ei bine, nu s-ar putea crede în cazul în care Fondatorii spun că sa inspirat lor.

Puteți citi povestea fantastică plină de descoperirea lor Genie pe site - ul Akinator lui. Da, chiar și genii au site - uri in aceste zile.

„El vrea să descopere personaje; atunci vom da - i ceea ce vrea „. - Arnaud, Fondator al Akinator.com

Legenda spune că doi francezi au fost traversarea unui deșert în Orientul Îndepărtat, atunci când un obiect strălucitor prins ochiul lor. A fost o lampă cu ulei vechi descoperite de nisipurile timpului.

După frecarea lampa de trei ori, un nor de fum a erupt din ea, și acolo înainte de a le plutea genie magică cunoscut sub numele de Akinator. Acest genie persistent jucaus a pretins că ar putea ghici orice personaj real sau fictiv prin a cere câteva întrebări simple. El a fost atât de bun la ea (și atât de persistent jucaus) pe care oamenii au decis să creeze un site pentru a găzdui presupunerile talentat de Akinator minunat.

Astăzi, milioane de oameni apelează la Akinator pentru o experience.Wherever distracție și mistic a venit, Genie șiret (și, uneori, smug) ia jocul de 20 de întrebări la un nivel cu totul nou.

Provocare Bot All-Știind pentru a citi gândurile

Dacă vă place sa joc Akinator pe laptop-ul sau telefonul smartphone, nu sunteți singuri. Milioane de oameni provocare genie la o rundă de 20 de întrebări. În fiecare lună, aplicația are peste 5 milioane de utilizatori activi, iar site-ul vede peste 3 milioane de vizitatori. Acești oameni vin din întreaga lume pentru a încerca norocul.

Uneori, dacă ești deștept, poți veni cu un caracter Akinator nu știe despre.

Akinator vorbește peste 16 de limbi, astfel încât priceperea sa ghicitul a devenit un fenomen la nivel mondial. Cea mai mare parte a utilizatorilor provin din SUA, Europa, Japonia, Rusia, și Brazilia. JГ © rГґme ne-a spus publicul țintă este adolescenți și adulți tineri (dintre care mulți sunt Dater activi, de asemenea).

Puteți capta interesul cuiva la o întâlnire de noapte trăgând în sus Akinator pe telefon și să joace câteva runde cu cineva special. În timp ce jocul original Akinator este-un jucător, puteți lucra împreună cu data de a veni cu caractere și să răspundă la întrebările lui Genie. Jocul împreună este un mod fantastic de a ușura seara și de a găsi interese comune cu data.

Akinator & Co oferă un mod distractiv pentru animarea un Data

Este posibil să nu fi auzit despre Akinator & Co încă, pentru că abia a lansat anul trecut. Unic joc multiplayer preia ideea esențială a Akinator ghicitul joc și a transformat-o într-un joc de familie prietenos jucat pe Apple TV. Conform JГ © rГґme „Caracteristica sa principală este că te joci cu oameni. E ca o luptă pentru a vedea cine poate ghici caracterul primul.“

Fiecare jucător primește un avatar distractiv animal - orice, de la un papagal la un tigru - și apoi jucător Unul începe prin alegerea unui nume de personaj dintr-o listă furnizată de Akinator. Ceilalți jucători nu trebuie să vadă această selecție pentru că vor încerca să ghicească caracterul folosind întrebările Akinator și răspunsurile jucătorului One ca indicii.

Akinator & Co ține evidența numărului de întrebări au fost întrebat și ce răspunsurile corecte sunt, astfel încât jocul ghicitul este ușor să joace și să se bucure.

După câteva întrebări, jocul se oprește și permite ceilalți jucători să încerce să ghicească caracterul. Oricine ghicește în primul rând, în timpul alocat, câștigă. Un jucător câștigă puncte pentru fiecare întrebare a cerut și va câștiga toate punctele în cazul în care nimeni nu ghiceste drept în termen de 20 de întrebări. După 20 de întrebări, jocul va arăta anumite litere din numele de caractere pentru a oferi jucătorilor un indiciu final.

Ce e grozav despre acest joc este transparența. Nu este posibil pentru Player One să trișeze sau să răspundă la întrebări în mod incorect, deoarece Akinator este totul supraveghează. După runda, jucătorii se pot roti si lasa pe altcineva alege un personaj și să încerce să stump grupul.

„Oamenii îl iubesc pentru că pot juca împreună“, a declarat JГ © rГґme. „La final, se adaugă Akinator scorurilor din toate rundele si arata avatarul de pe podiumuri pentru prima, a doua, și locul al treilea.“

Akinator: Joaca pe cont propriu sau cu cineva special

Ani în urmă, fratele meu a crezut că putea trece de pe sine ca un vârcolac 20-întrebări, dar există doar un singur Akinator. Am descoperit în curând truc lui, dar nu am fost chiar supărat pentru că am fost atât de intrigat de promisiunea jocului pe care s-ar putea ghici întotdeauna orice personaj ai ales.

De la Kim Possible la Charlie Chaplin, Akinator are o abilitate stranie de a ști la ce mă gândesc bazat pe răspunsurile mele la întrebări simple. Este distractiv atunci când este ghicește corect de nicăieri, și este chiar mai distractiv atunci când am reușit să stump Genie!

Fie că te joci de unul singur sau cu cei dragi, Akinator devine avântul creator și vă oferă un mod distractiv de a trece timpul. Cuplurile, familia și prietenii pot folosi jocul pentru a afla despre interesele celuilalt și să vină mai aproape împreună. Creează dependență joc competitiv pune un spin creativ pe un joc clasic si a incantat milioane de jucători din toate categoriile de viață.

Data viitoare când planificați o noapte dată, puteți descărca Akinator & Co pe iTunes pentru a contesta data la un joc de angajarea și presupunerile gaiety. A se distra!