Alegerea editorului: 3 motive pentru a explora Columbus, Ohio, în următorul weekend romantic

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Ca capitala Ohio, Columbus susține o comunitate vibrantă de gurmanzi, artiști, iubitori de animale, și profesioniști tech-savvy. Orașul are multe restaurante trendsetting, muzee, teatre și grădini pentru a explora, și prețurile sale accesibile o destinație fantastică pentru o evadare sau data excursie romantica face. Columbus experți de turism pot crea itinerarii de călătorie personalizate bazate pe anumite bugete și interese, și le-au ajutat să identifice câteva activități de date stelare pentru cupluri în Buckeye City.

În 1492, exploratorul italian Cristofor Columb caltorit peste Oceanul Atlantic în căutarea de India și el a găsit notorietate ca fiind unul dintre primii europeni care au pus piciorul în America. Numele lui este cunoscut în întreaga lume, și zeci de orașe, străzi, provincii, și chiar și un cuplu de țări au fost numit în onoarea lui.

load...

Columbus este un centru cultural, unde oamenii se pot bucura de alimente mare, de divertisment, și natura.

Columbus, Ohio, a fost fondat și numit după Cristofor Columb în 1812. La acea vreme, orașul a avut aproximativ 3500 de locuitori. Astăzi, Columbus este capitala statului și cel mai populat oraș din Ohio , cu aproximativ 892.000 de locuitori.

În ciuda dimensiunii și a diversității sale, Columbus are reputatia ca fiind „cel mai mare oraș mic in America“, pentru că oamenii sunt atât de prietenos. Este genul de loc în care străinii se oprească pentru a ajuta reciproc, iar vizitatorii primesc o primire călduroasă.

load...

„Columbus este cunoscut pentru a fi o comunitate inteligentă și deschisă,“ saidLexi dulce, Director Relații Publice la Experiența Columbus. „Vei vedea oameni ca tine oriunde te duci. Este divers, prietenos și mai accesibil decât alte orașe mari.“

Dacă sunteți în căutarea pentru un loc romantic pentru o dată, Columbus are multe locuri minunate sociale și atracții pentru a fi explorate. Cuplurile pot merge district al orașului teatru, scena restaurant, sau spații verzi să se bucure de o dată frumoasă, buget-friendly în oraș. Iată trei motive pentru datere din toate mediile sunt flocking la Columbus, Ohio, pe escapadă lor la sfârșitul săptămânii.

1. Zona centrală a orașului Îndeplinește Foodies pe un Data

Mâncarea este esențială pentru orice activitate dată. Cuplurile de multe ori planul de date care gravitează în jurul cina, brunch, sau alte mese, deoarece este ceva ce pot partaja și savura împreună. Fie că sunteți săpat în alimente de stradă sau de partajare un desert de lux, puteți găsi o mulțime de bucătării unice reprezentate în Columbus.

load...

Columbus este un paradis gurmanzi , cu multe restaurante și baruri la modă pentru a încânta papilele gustative. Restaurator Cameron Mitchell a deschis zeci de steakhouse, bistrouri asiatice, restaurante italiene, și alte unități de mese fine , care ar face pete data minunate, mai ales pentru o locatii speciale occasion.These high-end servesc preparate din bucătăria de top oferind în același timp , de asemenea , o atmosferă romantică în mod incontestabil pentru cupluri.

Lincoln Social Rooftop este un vârf și un restaurant Instagram-demn și un bar.

Lincoln Social Rooftop invită meseni să ridice serile cu un cosmos elegant pe o terasă în aer liber de nouă etaje în sus.

Vă puteți bucura de o vedere uimitoare a orașului în timp ce ronțăind mușcături bar partajabile, inclusiv floricele de porumb caramel, caviar cartofi coaptă de două ori, și câini de porumb homar cu muștar de rodie. Astfel de feluri de mâncare inovatoare oameni vorbesc primi, în timp ce băuturile delicioase le ajuta să se relaxeze după o zi lungă.

Vorbind de relaxare, orele fericit la 101 de bere de bucătărie sunt întotdeauna bune pentru un râs și o băutură la prețuri mici. De la 15 până la 19, barul servește proiecte de jumătate preț și vin cu preț redus, mied, sangria și growlers.

Fie că sunteți în starea de spirit pentru bere și burgeri sau curry indian autentic , puteți satisface aceste pofte în Columbus. Caută pe site - ul oficial Columbus pentru a găsi restaurantele de top din oraș.

Dacă doriți să obțineți un gust puțin din toate, vă puteți trata cu un tur Columbus Adventures alimentare. Aceste excursii bine organizate ia grupuri de localnici și turiști la restaurante iubite, camioane alimentare, cafenele și baruri. Puteți explora anumite zone sau bucătării , datorită excursii, și puteți chiar merge pe o vanatoare de măturător de stradă pentru a descoperi combinații unice de gust.

2. Dinamice Muzee și galerii de artă Conversații Stimulează

Columbus este acasa , la mai multe tipuri de reclame care muncesc din greu pentru a crea arta pentru plăcerea și educarea publicului. Arta din Ohio ține evidența celor mai recente și mai mari expoziții de artă din Columbus, și oferă membrilor săi oportunități exclusive pentru experiențe provocatoare în oraș.

Muzeul de Arta Columbus oferă acces gratuit generală în zilele de duminică.

Muzeul de Arta Columbus este un out-of-the-box la fața locului în cazul în care cuplurile data teribil sunt înconjurate de început de conversație profunde. Puteți vedea lucrările lui Ilie Bucata, Lynn Robinson, și alți artiști, și vorbesc despre modul în care opera de arta te face să te simți. Muzeul găzduiește , de asemenea , programe speciale și exponate pentru a se angaja simțurile și să dea oamenilor ceva nou să reflecteze asupra și să discute. De exemplu, Art Book Club reunește cititorii care doresc să aprecieze arta citind despre el.

Fondată în 1988 ca un teatru opera rock, shadowbox live! este în prezent cea mai mare companie de teatru ansamblu rezident în SUA Trupa a cucerit publicul cu schite comedie, concerte rock, spectacole de dans, musicaluri, și alte display - uri de teatru. Shadowbox Live! de obicei , pune pe 19 producții originale pe an, iar spectacolele sale vinde de multe ori, asa ca biletele devreme.

În plus față de performanțele sale, shadowbox Live! găzduiește, de asemenea, cursuri de improvizatie pentru adulți. Aceste seri, partea divizări de îmbinare ar fi perfect pentru cupluri cu un simț al umorului sănătos, și este o oportunitate de a lasa liber într-un cadru de grup.

In fiecare luna iunie, Festivalul Artelor Columbus atrage peste 280 de artiști apreciate la nivel național, precum și mii de entuziaști de artă. Oamenii se colectează pe străzi de pe malul râului pentru a sprijini artiștii locali și sărbători diversitatea scenei artistice Columbus.

„Acest eveniment nu trebuie ratat“ , a declarat Shelia F. Într - un comentariu pe Facebook. „Du - te devreme și de ședere târziu. Discutați cu artiștii, cumpara munca lor, cumpăra o băutură rece pentru adulți, și se bucură de muzică sau poezie de la un număr de locuri pe motiv. Festivalul Columbus Arts este o modalitate foarte bună de a lovi cu piciorul off de vară!“

3. Pitoresc Parcuri și grădini Creați un decor romantic

In timp ce Columb a îmbrățișat de tehnologie și dezvoltare urbană, planificatorii orașului au menținut, de asemenea, frumusețea naturală a zonei și a păstrat râuri, terenuri și spații verzi pentru oameni să se bucure.

Situat chiar la est de centrul orașului Columbus, Franklin Park este un parc de 100 de acri , cu o mulțime de a vedea și de a face. Este un loc minunat să stau și să fie. Veți găsi , de multe ori cuplurile șerpuitoare de-a lungul traseelor de mers pe jos sau în iarbă un picnic la Franklin Park. Uneori oferă chiar și un decor luxuriant pentru o ceremonie de nunta sau o propunere.

Grădina zoologică Columbus și Aquarium este un loc distractiv și interactiv data.

Acest spațiu frumos în aer liber include , de asemenea , Franklin Park Conservatorul și Grădina Botanică , care găzduiește peste 400 de specii de plante. Din 1993, Conservatorul a adus oameni împreună printr - o iubire de natură. Expozițiile sale pline de viață au tendința de a atrage o mulțime de colorat și de a oferi puncte de interes nu va vedea de obicei în Ohio. De-a lungul verii și toamna, Conservatorul va afișa un mini-padure de copaci bonsai și o grădină fluture.

Grădina zoologică Columbus și Aquarium oferă un loc sălbatic dată pentru iubitorii de animale , de toate culorile. Puteti vedea peste 9000 de animale , reprezentând peste 650 de specii de leoparzi africane la rechini zebră.

Grădina zoologică a stabilit habitate care susțin sănătatea și siguranța animalelor din întreaga lume. Multe cupluri și familii linia de sus pentru a alimenta girafele și au o întâlnire up-aproape , spre deosebire de oricare alta. Această activitate dată memorabilă poate ține vorbind și râzând ore în șir.

Un nume local , Chaz B. Numit Zoo Columbus „unul dintre cele mai bune soția mea și am fost vreodată. Copiii plăcut. Noi nu putem aștepta pentru a merge înapoi!“

Indiferent dacă urmăriți urșii polari înoată în jurul sau asculta o simfonie în parc , puteți profita de tot ceea ce Columb are de oferit prin pas cu pas în afara cu o dată.

Columbus: O Diverse oras cu ceva pentru toată lumea

De la fondarea sa, Columbus, Ohio, a invocat spiritul de explorare și de diverse grupuri unite de oameni din Midwest. Deși a crescut de furtunos, acest oraș prosper mare păstrează acel mic oraș-simt, si ofera multe locuri de date low-cheie pentru localnici și vizitatori.

Nu trebuie să-și petreacă o avere pentru a vă bucura în Columbus. Pur și simplu apuca un loc la un bar local, participa la un festival cultural, sau cap de la un parc public, și puteți experimenta numeroasele obiective diferite, sunete și gusturi Columbus. Astfel de activități de date poate ajuta cuplurile încetini și apreciem acele momente speciale care devin amintiri speciale.

„Pe lângă toate lucrurile extraordinare pentru a face și de experiență, suntem atât de accesibile“, a spus Lexi. „Asta e ceea ce face ca Columbus o destinație excelentă pentru o evadare week-end.“