Alegerea editorului: reflecțiile de mireasă oferă mirese care urmează să fie 6 sfaturi pentru a găsi rochia de mireasă perfectă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Găsirea rochia de mireasa ideala poate fi dificil, iar procesul , uneori , durează mai mult de un an. New York Bridal Reflecții de tip boutique a ajutat clienții prin intermediul acestui proces din 1973. Vicepreședinte Cristina Demarco împărtășit șase sfaturi cu noi pentru a ajuta la mirese găsi o rochie care va face să strălucească în ziua lor mare.

O rochie de mireasa este, probabil, cel mai important tinuta o femeie va purta vreodată, și pentru că va fi o parte din povestea ei pentru totdeauna, ea de multe ori pune o mare presiune pe ea pentru a alege rochia de dreapta.

Cristina DeMarco, vicepreședintele Bridal Reflecții din New York , înțelege că alegerea unei rochii de mireasa poate fi un proces stresant - dar , de asemenea , ea știe că nu trebuie să fie întotdeauna.

load...

Cristina DeMarco, vicepreședintele Nupțiali Reflecții din New York, oferit câteva sfaturi pentru mirese-la-se pe alegerea rochiei de mireasa dreapta.

„Fiecare mireasa îi place să aibă propriul ei aspect și individualitate, deci este important să urmeze inima ta“, ne-a spus ea.

Deși reviste la modă și nunți celebritate poate balansa unele mirese într-un fel sau altul, Cristina a spus că este mai important să se concentreze asupra a ceea ce de fapt, doriți să arate. Această atenție la gust individuale este exact ceea ce Bridal Reflecții a luat întotdeauna în considerare. De aceea, consultantii nu va împinge mirese într-o direcție care nu se simte natural pentru ei.

load...

Echipa de mireasă Reflecții are mai mult de 45 de ani de experiență a ajuta femeile alege cele mai bune rochie cu mai puțin stres, și Cristina împărtășit din înțelepciunea ei cu noi.

1. Stabilirea Locul de întâlnire și tema dvs. Primul

Unele mirese lasa viziunea lor pentru rochia lor depăși alte aspecte de planificare nunta lor, dar acest impuls poate provoca probleme. O mireasa ar trebui să vină cu o temă în minte, care poate fi dictată de setarea.

De exemplu, o mireasa care are o plajă sau de nunta in aer liber, probabil, nu va dori să aleagă o rochie cu un simt formal sau un tren lung, care ar fi mai potrivit pentru o nuntă biserică.

„Este important pentru o mireasa să aibă o temă în minte că ea vrea să înfățișeze în acea zi“, a spus Cristina. „Femeile au adesea un decor romantic specific în minte, lumânări, un hambar, sau o plajă.“

Potrivirea de o rochie este importantă, dar multe mirese au concepții greșite din care stiluri va functiona cel mai bine pentru tipurile de corpul lor.

load...

Odată ce ați stabili o temă, atunci, puteți restrânge opțiunile pentru o rochie care s - ar potrivi în acea setare specială.

În același timp, Cristina sugereaza ca miresele fi oarecum experimentale în alegerea o rochie. Nu ai de gând să poarte această rochie în fiecare zi, astfel încât s-ar putea alege la fel de bine ceva mai romantic sau over-the-top decât purta de obicei.

De asemenea, nu trebuie să vă limitați de ceea ce crezi tu „ar trebui să“ poarte în funcție de dimensiunea, înălțimea, sau alți factori.

„Dacă aveți pe cineva care este înalt și subțire, au tendința de a merge cu o rochie de montat, care arată silueta lor“, a spus Cristina. „Cu toate acestea, dacă aveți o femeie curvier, ea s-ar putea simti ca ea ar trebui să acopere în sus. Dar dacă ea poartă în formă ceva și flare, ea poate scoate în evidență figura ei pentru un simt mai subțire.“

2. Decide cu privire la un stil clasic sau modern

Reviste de mireasă și de emisiuni TV datorează existența lor tendințe în rochii, care întotdeauna par să fluctueze. În timp ce puteți urmări recomandările din aceste surse atunci când aleg o rochie, este esențial să rămână fidel preferințele tradiționale sau moderne de stil.

„Cand unele mirese cred că de o rochie, ei cred că de o rochie minge frumoasă, cu un voal catedrala - care este tradițională“, a spus Cristina.

Dar nu fiecare mireasa trebuie sa poarte o rochie similară cu cea bunica ei a ales. Astăzi, mirese au mai multe opțiuni decât oricând.

Tendințele includ halate cu maneci lungi sau rochii care atârnă off-the-umăr, și mai multe mirese aleg rochii curate, cu linii fluide și fără urme de ciubuc sau dantelă. Aceste rochii simple, moderne sunt de obicei realizate din matase curate sau crep de calitate.

„Aceasta dă fabricarea unei substanțe, deoarece nu e nimic pe rochie“, a spus Cristina.

3. Settle pe o gamă de preț pentru rochia - și stick la el

Un alt motiv sensibil pentru a avea detaliile pentru nunta ta planificat înainte de a merge la cumpărături rochie este de a vă ajuta să aterizeze pe un buget pentru rochia. În funcție de intervalul de pret, ar putea fi în căutarea pentru rochii de câțiva designeri diferite.

Rochii sunt aranjate după preț la cele trei locatii Bridal Reflecții.

Rochiile cu designerul Galia Lahav sunt disponibile la Fifth Avenue locație Bridal Reflections.

„Noi transporta designeri diferite, stiluri, și puncte de preț“, a spus Cristina. „În Massapequa, rochiile noastre încep de la 1.500 $, la Carle Place, vom începe de la $ de 1.800, iar pe Fifth Avenue, vom începe de la 4.000 $.“

Prețul de buget o mireasa are o rochie va determina , de asemenea , ce rochie designeri se potrivesc ei limită de preț. De exemplu, Fifth Avenue locație de mireasă Reflections este magazin pilot pentru celebrul designer Galia Lahav lui.

4. Dă-vă suficient timp pentru a căuta

Potrivit Cristina, multe mirese subestima cât timp este nevoie pentru a comanda o rochie personalizat. Ea recomanda oferindu-le un an la 15 luni din momentul în care începe să faceți cumpărături pentru o rochie de până la ziua nuntii tale.

Vrei să te dea suficient timp pentru a încerca pe rochii fără subliniind despre a nu găsi unul perfect. Cristina, de asemenea, a spus mirese ar trebui să se dea aproximativ o lună pentru a căuta și de a găsi o rochie.

„Este nevoie de între cinci și șapte luni pentru a comanda o rochie de mireasa de la un designer“, a spus ea. „Puteți comanda o rochie pe grabă, deși nu recomandăm să așteptați până în ultimul minut.“

Dacă ați ratat deja marca de ani și sunteți pe un termen de vârf, nu ai noroc. Cristina a spus că mirese pot merge în continuare în salon pentru ajutor.

„Dacă aveți un termen, încă mai vin, iar noi vă vom ajuta să o facă cât mai lipsit de stres posibil“, a spus ea.

5. Alege un stilist care va ajuta experta Find Fit dvs.

Deși cele mai multe mirese au o viziune pentru ceea ce doresc sa arate ca, ei pot deveni rapid copleșit cu opțiuni. După ce a încercat pe rochie după rochie, ei pot începe să-și piardă perspectiva asupra cele care arata cel mai bine pe ele.

Din aceste motive, printre multe altele, Cristina recomandă instituirea unui întâlnire cu un salon de mireasa reputație.

„Atunci cand clientii intra in salonul nostru, ne uităm la mireasa și forma corpului ei, iar experții noștri le vor deschide pentru a încerca pe lucruri diferite“, a spus Cristina.

Experții Bridal Reflecții poate lua presiunea din experiență rochie de cumpărare.

Dacă o mireasă este îngrijorat de modul în care o rochie va arata dupa modificari, o echipa de styling de mireasa poate da perspectiva ei pe tipul de rochie ea ar trebui să caute.

„O mireasa ar trebui să ia în considerare într-adevăr merge la un stilist cu experiență, reputație și cunoștințe care îi pot ajuta“, a spus ea.

6. Găsiți un salon Bridal care ofera personalizări si alterari

Mirese nu găsesc întotdeauna rochia perfectă chiar de pe raft. Rochia aterizează pe ar putea avea nevoie de modificări sau personalizări specifice, să-l facă în alegerea ideală.

„Cineva ar putea dori să adăugați un manșon sau un overskirt“, a spus Cristina.

Mai mult, cele mai multe rochii au nevoie de unele modificări, astfel încât mirese ar trebui să aleagă un salon pe care le poate face rapid, ceea ce le dă suficient timp pentru a avea rochia montat.

„Cu noi, femeile au încredere că rochia va veni în modul în care-l doresc“, a spus Cristina.

Reflecții de mireasă a ajutat mirese Shine Din 1973

Alegerea unei rochii de mireasa este vorba de o mireasa urmând propriul ei stil și personalitate, iar Bridal Reflecții a ajutat clienții aduc așteptările lor în realitate pentru mai mult de 45 de ani.

Deși mirese ar putea dori să ia timpul lor în găsirea rochia perfectă, ele pot simplifica procesul urmând înclinațiile lor, precum și sfatul Cristinei.

Ei pot alege, de asemenea, un salon de mireasa, cum ar fi Bridal Reflecții, care îi vor ajuta să facă viziunea lor o realitate.