Alianța primarului pentru animalele NYC: aducerea împreună a iubitorilor de câini și pisici într-o comunitate prietenoasă și voluntară

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dacă sunteți un New Yorker caută pe cineva să se ghemui, s-ar putea dori să verificați evenimentele organizate de Alianța primarului pentru NYC Animale. Aceasta organizatie non - profit de lungă durată oferă iubitorilor de animale oportunitățile pentru a salva viața de câini și pisici fără adăpost în tot orașul - și pentru a îndeplini o multime de perspective de date viabile în timp ce acestea sunt la ea. Puteți adopta sau promova un prieten cu blană pentru a vă menține compania și acționează ca camarad la parcuri pentru câini sau evenimente legate de animale. Alianța Primarul pentru NYC Animale găzduiește evenimente frecvente de adopție, colectori de fonduri, și ateliere de formare , care pot ajuta proprietarii de animale de companie de rețea unul cu altul. Puteți profita de aceste evenimente de caritate pentru joc social și de a găsi un partener în cartier Fetching.

Cele mai multe după-amiaza de sâmbătă mă veți găsi la parcul de câine chat cu proprietarii de câini colegii și vizionarea puii noastre Chase unul pe altul și apoi se rostogolesc în noroi. De când am salvat mix meu Labrador în vârstă de 2 ani, am avut un motiv să se trezească devreme-ish la sfârșit de săptămână și petrece ziua sub soare, mai degrabă decât pe canapeaua mea.

load...

Câinele meu e fără sfârșit trebuie să joace și a alerga și să sară ispititoare a fost de fapt o veste bună pentru viața mea socială, și m-am întâlnit destul de câțiva vecini aratosi ca rezultat. La un moment dat, un tip sa oprit de fapt bicicleta lui să se prezinte la noi. Ca orice wingman bun, câinele meu apucă atenția cuiva și apoi îmi permite să sigileze deal.I poate conta întotdeauna pe ea să-mi înapoi... Atâta timp cât nu există o veveriță în apropiere.

Puteți întâlni iubitorii de animale prin implicarea cu Alianța primarului pentru NYC Animale.

load...

Având un animal de companie poate îmbunătăți viața ta dragoste de tine introducerea într-o rețea de îngrijire de oameni câine sau pisică de oameni și oferindu-vă posibilitatea de a construi prietenii sau relatii romantice bazate pe interese reciproce.

Alianța Primarul pentru NYC Animale îi unește pe iubitorii de animale pe tot parcursul anului , la evenimente de adopție, ateliere de formare, și colectori de fonduri. Organizația non - profit a incheiat un parteneriat cu 150 de grupuri de salvare și adăposturi pentru a transforma New York într - o comunitate in care nu exista pisici și câini sănătoși sau tratabile sunt uciși , pur și simplu pentru că nu au case.

Din 2003, echipa entuziastă de membri ai personalului și a voluntarilor a lucrat împreună pentru a sprijini eforturile de adăposturi locale și grupuri de salvare pentru a salva viața de câini și pisici fără adăpost. Până în prezent, Alianța primarului pentru NYC animalelor a salvat mai mult de 320.000 de vieți. Una dintre numeroasele efecte secundare pozitive ale muncii lor plin de compasiune este că nenumărați newyorkezi se află acum un pic, datorită mai puțin singur la prieten cu blană de părțile laterale sau pe ture lor.

load...

„Multi oameni considera ca unul dintre cele mai bune aspecte de a avea un animal de companie, mai ales un câine, are mai multe oportunități pentru a obține afară și întâlni oameni, fie la un parc de câine sau la evenimente, cum ar fi al nostru“, a declarat Steve Gruber, director de comunicare pentru Alianța primarului pentru NYC animale. „In timp ce multe New York-ezi, de obicei, pentru a se menține, dacă te plimbi un câine, oamenii sunt mult mai susceptibile de a vorbi cu tine.“

Voluntariat pentru o cauză în care considerați că poate schimba viata prin introducerea sa oameni care devin cei mai buni prieteni sau parteneri de viață.

Kathleen O'Malley, director de Educație pentru pisica Inițiativa NYC Feral, unul dintre programele cheie ale Alianței, ne-a spus că la cunoscut pe soțul ei în urmă cu 20 de ani, în timp ce voluntariat la o strangere de fonduri local pentru un post de radio. Ei au devenit prieteni și a găsit dragoste. „A fost un dividend frumos de voluntariat pentru non-profit“, a spus ea. „Am întâlnit o mulțime de oameni ca-minded acolo și a găsit un prieten care este acum soțul meu.“

Evenimente locale Ajutor Oamenii de rețea într-un decor antrenant

De la înființarea sa în 2003, datorită eforturilor Alianței primarului pentru animale NYC și partenerii săi din comunitate, rata de eliberare live a adăposturilor municipale din New York City a crescut la peste 90%. „Suntem în mod evident, foarte mulțumiți de faptul că progresul,“ Steve a spus, „și lucrează din greu pentru a susține progresul nostru și să continue pentru a salva cât mai multe vieți posibil.“

Prin colaborarea cu alte organizații de salvare, Alianța primarului pentru NYC animale a avut un impact considerabilă a calității vieții pentru mii de animale de companie fără adăpost. Non-profit a unit o comunitate de iubitori de animale pasionale care muncesc din greu pentru a facilita adopțiile, microcipului, și servicii vet low-cost. Roți de program de transport Hope Alianta ofera transport gratuit pentru animalele transferate de la adăposturi ACC adăposturi partenere și grupuri de salvare, care le vor găsi noi case.

Wheels of Hope este singurul de acest gen din zona, iar Steve a spus că este una dintre cele mai eficiente programe ale organizației pentru salvarea de vieți omenești.

Alianța Primarul pentru NYC Animale merge extra mile pentru a asista și sprijini animalele în need.You poate ajuta prin voluntariat timpul la un eveniment de adoptare sau achiziționarea unui bilet la un eveniment de strângere de fonduri. Consultați calendarul evenimentelor pentru a găsi oportunități pentru a obține evenimente involved.These da iubitorilor de animale o șansă de a sprijini o cauză bună în timp ce întâlnirea de oameni care împărtășesc pasiunile și interesele lor.

„Voluntariatul dată când unul este un act altruist care ajuta pe cineva“, a declarat Melissa Donaldson, director adjunct pentru Alianța primarului pentru NYC Animale. Ea a întâlnit soțul ei la o petrecere de vacanță aruncată de un adăpost de animale locale. „Voluntariatul, de asemenea, vă aduce împreună cu indivizi care împărtășesc aceleași valori. În timp ce ajuta comunitatea dvs., vă puteți întâlni alte persoane care împărtășesc valori și interese similare.“

„Fiecare eveniment vom prezenta aduce oamenii împreună“, a spus Steve. „Fie că este vorba un eveniment de adoptare, spectacol de modă, sau festival de film, este vorba despre comunitate banding împreună pentru a salva vieți.“

1. Adoptarea Evenimente Mega

Alianța Primarul pentru NYC Animale găzduiește până la 40 de organizații de salvare și adăposturi la evenimentele sale de adopție mari în parcurile din New York City. Aceste evenimente încurajează iubitorii de animale pentru a face un pas hotărâtor și de a face un plus adorabil pentru familiile lor. În fiecare an, sute de animale găsi case, ca urmare a acestor evenimente de adopție mega.

Adoptapalooza, eveniment semnătura non - profit care a avut loc de două ori pe an , în Union Square Park în parteneriat cu Fundația Petco, vitrine peste 300 de câini, pisici, căței, pisici, iepuri și spre adopție. Formatori profesioniști din Petco sunt la îndemână pentru a oferi sfaturi gratuite pentru noii proprietari de animale de companie, și microcipului gratuit este oferit de Vetco. Alianța Primarul pentru Alianța New York oferă face painting pentru copii, personalizate etichete de identificare pentru animale de companie, precum și activități de familie. O versiune mai mică a Adopapalooza este prezentat în fiecare vară în Prospect Park din Brooklyn.

Dincolo de beneficiul evident al adoptării unei noi membri ai familiei, furry Alianțele Adoptapalooza evenimente vibe festival de stradă, muzică și distracție face o locație ideală pentru single locale pentru a sprijini o cauză bună și să îndeplinească iubitorii de animale colegi. Pentru datele și orele de Apotapaloozas din acest an și alte evenimente distractive, vizitați AnimalAllianceNYC.org.

2. Certificare și conexe Ateliere TNR

NYC Feral Cat Initiative oferă instruire gratuită pentru persoanele care doresc să ajute pisicile fără stăpân și sălbatici - colectiv cunoscut sub numele de „pisici în comunitate“ - și de a efectua trap-returnare-castrare (TNR), în New York City.

Ateliere de certificare TNR permite iubitorilor de pisici pentru a salva viața pisicile fără stăpân.

Free ateliere de certificare TNR sunt oferite în toate cele cinci buroughs New York. Relații de formare gratuite de specialitate și ateliere de lucru în biberonului,, adăpost de construire a -pisoi îmblânzire, și de vecinătate sunt , de asemenea , disponibile.

Aceste ateliere da iubitorii de pisici de formare și instrumentele necesare pentru a avea grijă de sălbatici și pisicile fără stăpân comunității NYC. Prin completarea unui atelier de certificare TNR, puteți deveni certificate pentru a ajuta la pisici comunitare primi ingrijire de care au nevoie să trăiască în condiții de siguranță în aer liber.

De la a învăța cum să omenește capcana o pisica salbatica a subliniind necesitatea Spaying și castrarea pisicile, atelierul este o cuprinzătoare și hands-on ghid pentru participanți.

De-a lungul anilor, atelierele de lucru au certificat peste 2500 de New York-ezi să aibă grijă în mod corespunzător pentru pisici comunitare NYC, New York si Feral Cat Initiative este în prezent în rețea de peste 8.000 de certificate TNR Caregivers. Aceste andopen-to-the-publice training-uri gratuite permit entuziaști pisica să vină împreună pentru a sprijini bunăstarea animalelor pe care le iubesc. Dacă sunteți în căutarea de a se angaja cu iubitorii de pisici dedicate, nu ai putea găsi un loc mai bun decât un atelier de Feral Cat Initiative. Pentru a vă înregistra pentru una dintre aceste ateliere, accesați NYCFeralCat.org.

„Noi oferim consiliere și sprijin pentru iubitorii de pisici“, a explicat Kathleen. „Ne petrecem mult timp doar ajuta pe oameni să creeze rețele de parteneriat în propriile lor comunități.“

3. Coaja în Parcul de baseball joc

În fiecare vară, Brooklyn Cicloane invita fanii de baseball și iubitori de câini să vină împreună să se bucure de un joc de baseball la MCU Park din Coney Island. Ei numesc acest eveniment Scoarță în Parcul. Nu puteți ajuta , dar au un moment bun ca tine mulțimea în tribună alături de un pachet de câini și stăpânii lor, și este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni care împărtășesc interese comune.

Biletele costa , în general , $ 12 pentru o singură persoană și până la doi câini. În plus față de jocul cu mingea, de asemenea , fanii se pot bucura de alte activități distractive , cum ar fi o paradă de pre-joc în jurul valorii de teren, lecții de dresaj și oportunități de a adopta un câine sau o pisică sau un câine de a achiziționa o licență de New York pentru cainele tau. Dacă doriți să vă întâlniți oameni iubitoare de distracție din New York, apuca o lesa și o șapcă de baseball și cap la MCU Park din Coney Island în această vară. Verificați site - ul Brooklyn Cicloane pentru data din acest an.

Adoptarea unui catelus poate da Ies cu cineva Nou Paws-ibilities

Dragalasenie inerente Câinele meu și personalitate de ieșire sunt active matrimoniale mari plimbarilor noastre, deoarece oamenii se opresc de multe ori la ea pentru animale de companie sau de complimente, și că este o deschidere ușor pentru mine pentru a începe o conversație. Cine are nevoie de pick-up linii, atunci când se poate spune pur și simplu, „Ce fel de câine ai?“

Mulți proprietari de câini se bucură schimbul de povești despre câinii lor, astfel încât toate este nevoie pentru a obține un chat-ul animat va aduce în sus ori când animalul de companie a făcut ceva prostesc (cum ar fi alungare păsările pe cer) sau ceva oribil (cum ar fi mancatul un controler de joc video). Aceste conversații oferă un mod ușor pentru străini de a găsi în comun, sfaturi de schimb, și legătură unul cu altul.

Așa cum Melissa a spus: „Dacă ești suficient de norocos pentru a găsi pe cineva cu care împărtășesc interese, posibilitatea de a împărtăși experiențele cu ei va consolida doar relația pe termen lung.“

Steve ne-a spus că sa întâlnit de fapt, partenerul său de 16 ani, în timp ce activitatea de voluntariat ca un câine Walker la un adăpost local, pe Long Island. Ei trăiesc în prezent împreună în New York City.

„Adoptarea unui animal deschide noi căi de a întâlni oameni.“ - Steve Gruber, director al Comunicatiilor pentru Alianța primarului pentru NYC Animale

Nu aveți un câine? Puteți utiliza Alianța primarului pentru resursele NYC Animale pentru a afla de unde să adopte noul cel mai bun prieten din New York. Aproximativ 30.000 de animale de companie fără adăpost sunt luate în fiecare an , în adăposturi municpal NYC, astfel încât să puteți avea alege dvs. De gunoi și de a lua din coada cuiva în cel mai scurt timp. Fie că vă place câini bale mari sau pisici Sassy rasa pura, potrivire-tors fect ar putea fi de așteptare pentru tine în adăpost , chiar acum.

Single care se tem de angajament poate , de asemenea , să promoveze un animal care are nevoie de a face partea lor pentru comunitatea de animale. Timp de câteva săptămâni sau câteva luni, vă poate oferi o locuință temporară pentru un animal de companie , care are nevoie de el și de a beneficia de dragalasenie animalul de companie adoptive atunci când atrage datele. Cine știe? Prietenul tau blanos s-ar putea câștiga doar peste prea! O pisicuta bun sau catelus jucaus se poate topi doar despre inima cuiva, astfel încât le face companioni ideali pentru bărbați și femei singure.

„Adoptarea unui animal poate deschide noi căi de a întâlni oameni“, a spus Steve. „Deci, există multe motive și multe beneficii pentru a salva o viață.“

Alianța primarului pentru NYC animalelor a economisit peste 320.000 de vieti

Câinele meu a ajutat cu siguranta mea, datând de joc în ultimul an sau cam asa ceva. Nu numai că mi-a dat un motiv pentru a merge afară și întâlni iubitori de câini în jurul valorii de oraș, dar poznele ei mi-a dat o multime de lucruri de spus zdrobește mei odată ce ne-am introdus. E ca o mare energie și un prieten extrovertit, care este determinat să aprobe tuturor înainte să vorbesc cu ei. În plus, ea este mereu acolo așteptându-mă să ajung acasă după o dată astfel încât ea poate dansa cu mine, dacă a mers bine sau mîngîie-mă în cazul în care a mers prost.

Oamenilor le place să spun că salvarea unui câine este de economisire o viață, dar, din perspectiva mea, am fost de economisire două vieți prin adoptarea câinele meu. Am fost oferindu-mi cel mai bun prieten și de a face zilele mele incomensurabil mai bine.

Daca esti singur, un iubitor de animale, și gata să se întâlnească pe cineva care împărtășește interesele dumneavoastră, salvarea sau promovarea unui prieten blanos este un mod minunat de a începe o poveste de dragoste emotionanta. Puteți implica withthe Alianța primarului pentru animale NYC - fie prin voluntariat sau participarea la un eveniment - pentru a sari-începe viața ta întâlnire și să îndeplinească tone de New York - ezi care au grijă de siguranța și bunăstarea animalelor la fel de mult ca și tine.