Alpinism montan: Lauren Grier îi ajută pe cupluri să gătească împreună cu rețete inspirate din călătorii

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Lauren Grier îi place să experimenteze alte culturi prin alimente ca ea călătorește în lume, iar când se întoarce acasă, ea creează rețete unice, delicioase pentru a partaja pe blog - ul ei populare Alpinism Grier Mountain - care oferă o mulțime de inspirație pentru o mare la data de noapte -home. Puteți încerca răsuciri ei interesante pe mese tradiționale , în timp ce vă petreceți timpul liniștit, de calitate cu cineva special. Dar blog - ul nu este toate retetele, deoarece Lauren oferă de context prin intermediul povestiri de aventuri ei cu soțul. Poate că te va inspira pentru a merge pe o evadare romantică, de asemenea.

Ca cineva care îi place să gătească în timp ce ascultați muzică, de multe ori mă găsesc dansând în bucătărie cu o dată. Eu pot învârti din frigider la aragaz și apoi înapoi din nou, alegem ingredientele și transformarea acestora într-o masă specială pentru a partaja.

Am invitat recent un tip de peste pentru o masă gătită acasă, și a fost una dintre cele mai bune date le-am avut într-o vreme. El a pus pe niște muzică, și am vorbit ca am creat un fel de mâncare vegetariană proaspătă pentru noi. Am zâmbit peste lumina lumânărilor așa cum ne-am bucurat de mesele noastre. Apoi a făcut feluri de mâncare, care este modul în care am știut că ar fi o altă dată.

load...

Lauren Grier a început să crească Grier Mountain ca o modalitate de a împărtăși rețetele ei creative.

Dar nivelul meu de confort în bucătărie nu a venit în mod natural. A fost nevoie de practică - și o valoare justă de inspirație. Cuplurile care doresc să învețe cum să creeze aceste mese, data-noapte apetisante memorabile la rândul său, de multe ori ClimbingGrierMountain.com pentru idei. Lauren Grier, un calator mondial pasionat, cu o pasiune pentru alimente, a creat blog pentru a împărtăși creațiile sale de masă cu lumea. Site-ul este un amestec perfect de răsturnări de situație pe rețete tradiționale, povești de călătorie inspira, și o mulțime de distracție.

load...

„Stilul meu de gătit este orientat spre alimente confort, și am țese în povești pentru a face conexiuni mai profunde“, a spus ea. „Acesta este motivul pentru care îmi place să gătesc. Se conecteaza oameni, pentru că, indiferent dacă sunteți de partajare poveste sau de memorie, gătești din inimă.“

Lauren ia cititorii ei de-a lungul pe aventurile ei culinare, și îi ajută să construiască abilitățile de a împărtăși mese a inspirat-o cu cineva special.

Bazându-se pe Curiozitatea si Aventura INSPIRARII retetele ei

Lauren a decis să înceapă un blog în 2009, după ce sa mutat de la Chicago la Denver, cu soțul ei. Ea a pierdut recent locul de munca in industria financiară atunci când piața de valori sa prăbușit, iar ea a decis că a fost un moment bun pentru a învăța cum să gătească. Ea intenționează să folosească noul hobby pentru a menține ocupat în timp ce ea a căutat un alt loc de muncă.

„Am inceput sa ma uit la Food Network între interviuri de locuri de muncă și mă învață cum să gătească“, a spus ea. „Mi-ar crea rețete acasă, și în cele din urmă am dat seama că, dacă mă pot învăța cum să gătească, am putut învăța pe alții.“

load...

Creativitatea de gătit Lauren produce mâncăruri gustoase inspirate de călătoriile ei.

Blog-uri alimentare nu au fost la fel de răspândită în 2009, iar Lauren a construit rapid un produs cu stilul ei unic de amestec în povești de aventurile ei de călătorie cu rețete inspirate din viața ei din Colorado. Cititorii au învățat în curând modul în care experiențele de zi cu zi inspira mese delicioase în bucătărie.

În 2016, Lauren a scris o carte de bucate bazat pe experiențele ei numit „Modern Comfort gătit.“ Succesul site-ul ei și carte de bucate a permis Lauren să părăsească locul de muncă și să se concentreze asupra ei scris cu normă întreagă.

De la Foodies la daters care cauta o masa de clasă mondială

Lauren a declarat Urcarea Grier Mountain să satisfacă două tipuri principale de cititor: foodie curios și persoana care vrea să-și condimenteze în bucătărie.

„Am înmuia pe două linii pentru a satisface două lumi diferite. Am o mulțime de bucătari și gurmanzi care mă urmează, deoarece rețetele nu sunt doar, să zicem, salată de cartofi de bază. Voi face o salata de cartofi japonez sau ceva cu un pic mai mult gust internațional. E curiozitate“, a spus ea. „Dar atunci, fac apel la o gospodină în Midwest pentru că pot lua o plăcintă de spaghete, un fel de mâncare tradițională din Vestul Mijlociu, si ridica-l cu un spin mai modern.“

„Este vorba despre aducerea ingrediente tradiționale în mai multe feluri de mâncare moderne pentru a satisface atât bucătari și homemakers.“ - Lauren Grier, Alpinism Fondator Grier Mountain

De fapt, aproape toate retetele ei au o lovitură de ciudate. De exemplu, populare supa ei franțuzească de ceapă coaptă cu taitei de dovlecei.

„Este vorba despre aducerea ingrediente tradiționale în mai multe feluri de mâncare moderne pentru a satisface atât bucătari și homemakers“, a spus Lauren.

Site - ul găzduiește un indice de reteta bine organizat care îl face ușor de a găsi totul , de la micul dejun și brunch la supe și tocane.

Aducerea oamenilor, împreună cu timpul de calitate în bucătărie

Așa cum îmi place să taie legume meu cu cineva special, Lauren încurajează toate cuplurile să-și petreacă timp de calitate de gătit împreună pentru a face o conexiune. Cheia este să-l păstrați simplu.

„Ceva creativ pe care soțul meu și am făcut în timpul săptămânii este să se uite în frigider și să aibă un" Ce ai de noapte“, a spus Lauren. „Noi doar să ia ingredientele pe care le avem și de a crea ceva. Unele lucruri au fost totală eșuează, dar, pentru mine, este o mulțime de distracție, deoarece scântei creativitatea și nu există nici o presiune. Acesta devine vorbești. Puteți veni cu niște chestii foarte distractiv, să-ți spun adevărul.“

Alpinism Grier Mountain arată cupluri cum să experimentați în bucătărie și se conectează printr-o masă.

Dacă nu sunteți sigur ce să facă cu portocale sânge, grăsime de rață, și FARRO ai în frigider, puteți căuta indexul site-ului de ingrediente, de asemenea. Colectarea de ingrediente și de gătit de la zero este mult mai creativ si intim decat obtinerea Takeout.

„Este umilitor să știu că oamenii iau timp pentru a face mi rețete. De aceea, blogging-ul este o astfel de afacere mare, Livrez creatii reteta direct la cititori, și este mai mult o relație pe termen lung“, a spus Lauren. „Este un lucru să fie onorat. Nu vei obține că de la un serviciu de livrare de masă. Sunt foarte flatat, și îmi place să aflați mai multe despre oameni, și am ajunge pentru a vedea ce le inspiră.“

Cărți de bucate, Rețete & Condimente planificate pentru alpinism Grier Mountain

Dacă sunteți unul dintre mulți cititori care se întoarce la Climbing Grier Mountain pentru inspirație, veți dori să verificați carte de bucate Lauren , care este disponibil prin intermediul site - ului. Pentru că, uneori, doriți să păstrați dispozitivul mobil sau laptopul din bucătărie.

„Cookbook este ușor de a apuca de retete in timp ce se deplasează în jurul valorii de bucătărie,“ a spus ea.

In plus fata de noi retete inspirate de călătorie, Lauren lucrează la o nouă linie de condiment pentru a onora gusturile și aromele se afla pe aventurile ei. Ea este, de asemenea, de planificare pentru a preda cursuri culinare si incurajeaza cititorii sa ia retetele ei și să le facă propriile lor.

„Ei vor adăuga ceva mai mult de acest lucru sau că și personalizați-l“, a spus Lauren. „Asta e frumusețea rețete, da oamenilor o fundație, și pot schimba ce vi se potrivește cerul gurii lor.“

Desigur, de fiecare dată când călătorește, ea adaugă o secțiune pe blog-ul pentru a partaja orice sfaturi sau inspirații reteta care vin de la destinație. În acest fel, cititorii ei pot face preparate inspirate din Tokyo, Petra, sau chiar Colorado pentru data viitoare în noaptea.