Am supraviețuit divorțului meu - și așa puteți și tu

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Aici sunt: ​​52 de ani, tineri și într-un loc Ithought Ihadlong acum lăsat în urmă - niciodată să revizuiască. Mă refer la dragoste thisas etapă mydyslexic întâlnire, ca ultima dată când am fost singur a fost în 1985and I was25.

Nu sunt sigur cum am ajuns în această țară străină. Am ambalat mybags, a cumparat bilet AONE-way (sau așa m-am gândit) în paradis, buckled sus andtook off pe ajourney, doar pentru a ajunge la o destinație alternativă meteo tounavoidableinclement cauza.

Pe măsură ce turbulența intensificat, respirația mea a devenit compromisă. Iknew am hadto pus masca de oxigen în primul rând, așa cum nu am putut ajuta pe cei I-am loveunless Iprepared mai întâi.

load...

Vorbeste despre o aterizare accident, fără veste de salvare!

M-am găsit pe o plaja pustie. Molozului din ceea ce a fost mylifescattered peste tot în jurul. Am dat seama că am fost sângerare, dar wasno timp totend la rănile mele, așa cum au existat și alte victimslaying mai fragile la myfeet. Președintele în cazul în care Copilotul meu a stat o dată era acum gol.

Noi werenotabandoned, dar avionul a lovit solul, el a fost catapultedto o insula izolata a propriei sale. Nu a existat nici o supraviețuire înțelegere manuală toguideeither noi. Singura certitudine a fost că noi toți hadto găsi ourwayback la o nouă realitate.

load...

După un timp, am început să mă întreb dacă era ceva mai Icould facut havepossibly pentru a preveni avionul de la a merge în jos. Moreimportantly, couldI, eventual, o cale de a repara motoarele care ne hadfailed?

Hopeemerged de sub dărâmături. Poate că există o somewherethat cansaveus plută de salvare?

Zilele transformat în săptămâni.

Am găsit acolo au fost atât de multe survivalskillsI lipsea, dar de ce? Am trăit singur timp de opt ani, când m-am întâlnit myhusbandandmanaged pentru a avea grijă de toate nevoile mele personale andresponsibilities withease.

Când am avut renunțat la independența mea? De ce am recklesslyabandon acel sentiment de sine și a devenit atât de dependent de altcineva?

Acum, într-un loc fără limite distincte pentru mine defini, am wasfaced întrebarea withthepivotal „Cine sunt eu?“

Am fost mama și soția atât de long.I couldnotrecognize femeia care stătea acum doar în acest dune nisipoase. Găsi Icouldn't acel sentiment de securitate ca nisipul luat washedaway fromunder picioarele și mareea laminate.

load...

Am început să getthe stabili ofthe terenurilor și să înțeleagă elementele care m-au provocat, dar se adapteze Icouldnteasily. Am nevoie pentru a perfecționa abilitățile și cuceri nu numai insecuritate myownfeelingof, dar viitorul meu și toate complicațiile sale ca itapproached ATTHE marginea apei.

Copiii noștri nevoie de securitate și hope.They a trebuit să simtă că nomatterwhathappened, ne-ar atât de lucru spre obtinerea ei acasă pentru a asafe loc.

Thelandscape va fi diferit de ceea ce ei amintesc, dar thelove wesharedwill fi mereu acolo pentru a le proteja, chiar dacă acestea pot doubtit AtPresent.

În același timp, era important să se comunice themessagethat nu toate relațiile eșuează. Nu disperați.

După ce a eșuat pe insula pentru ceea ce părea aneternity, theskies calmat și norii s-au retras, dezvăluind o cale de ieșire ca therescue teamcame în vedere.

Ca o familie, am supraviețuit furtunii. Therewerescars, butthey ar dispărea, sperăm, cu timpul.

Acolo am fost. Acasă în sfârșit.

„Viața este vorba despre

călătorie te ia.“

Acum ce?

Am învățat să aibă grijă de copiii mei și a alerga casa mea withoutthe dailyhelpof un partener. Am devenit grădinar, pictor, mecanic, electrician, instalator și contabil.

Am fost eu însumi săpat afară din acumulările pilesoflife manydifferent lui, precum și patru picioare de zăpadă după astorm. Am wasstronger decât am crezut că este posibil și mândru de unde am hadlanded - pe propriile mele picioare.

Dar, la fel ca mulți alții singur, fără un partener, picioarele mele acum era rece. Irealized am fost lipsește căldura unei alte persoane în viața mea, un partnerwith care să dețină mâini și, sperăm, merge prin viață cu.

Am creat o lume nouă pentru mine, care era plin, iar persoana sharingit withtheright ar fi știind că eram acasă.

Teama că niciodată nu ne vom întâlni din nou cineva este comun printre multe femei menand care provin din relatii pe termen lung. Acum wassettled că myfamily, am ales să cuceresc dilema mea cum să înceapă datingagain.

Openingup la dorința mea de a primi o nouă persoană în viața mea a venit slowlybutnaturally cu timpul.

Alimentată de pasiunea mea pentru crearea de rețele și de a fi un conector, Idecided tore-intră în lume ca o singură femeie, cuprinzând fiecare interactionandconnection am făcut pe o bază de zi cu zi.

Cred că în cazul în care neverknow wemight întâlni pe cineva, așa că de ce să nu fie gata în orice moment? Am pus mybest foodforward în fiecare zi când am plecat de acasă.

Am fost de gând să trăiască în thepositiveenergy mă simt. Memoria de a fi pe acel pustiu islandstillfreshin mintea mea a fost un memento de zi cu zi să zâmbească și se bucură de momentof acum.

Pentru a merge mai departe și în cele din urmă să devină o parte din nou un cuplu, am mustface prima data, primul sarut și în cele din urmă primul intimatemoment whenwereveal sinele nostru autentic până la miezul nostru gol pentru cineva nou.

Am descoperit am avut instincte agera si daca le-am urmat, Ialways endedupknowing calea cea dreaptă. Mi-ar termina mereu în cazul în care și cu care am shouldbe.

Therehave fost câteva curbe în drum, semne de avertizare am ales toignore. Deci, ca un copil, a trebuit să învețe din greșelile mele făcute de poorjudgement.

Lecție importantă Themost am descoperit este că nu este aboutfindingMr.Right. Este vorba despre sentimentul corect despre mine când sunt withanotherperson.

Anii au trecut de la acea aterizare accident inițială.

Îmi dau seama thereis timp graba. Există un proces la viață după divorț andwe can'tskip orice etape.

Am ales ritmul nostru propriu, cu accent ondifferentelementsof transformarea noastră, dar nu există nici o îndoială că fiecare dintre noi willstepforward într-o nouă realitate.

Nu va fi în cele din urmă un sentiment ofempowermentthat poate fi câștigată numai prin care se confruntă cu provocări ale vieții pe cap.

Numai atunci putem stabili pe un nou plan de zbor, și sperăm că de data aceasta am betterequipped, acesta va fi pentru a naviga prin diferitele sisteme de furtuna.

După ce vom învăța să zboare solo, co-pilot va fi floare la ureche și thentakeflight Wecan în cerul albastru, cu har și o vedere clară a ourfinaldestination.

Călătoria mea de „365 de zile pentru a găsi Love“ este cadoul meu pentru otherpeople flyingsolo din nou și care poate fi sentimentul pierdut în lumea theirnew.

Am hopesharing poveștile mele și intuiții personale ale acestui givestrength yearwill trecut și inspirație pentru cei care au nevoie să părăsească cuibul și ei vor findcomfort în cunoașterea vântul va fi sub lor wingswhen theyareready să se înalțe.

Viața nu este despre destinația finală, dar călătoria pe care ia togetthere.

Sursa foto: elephantjournal.com