Antrenorul, autorul și avocatul femeilor claire cappetta are leacul de a vindeca durerea din relațiile anterioare și de a-și reînvia dragostea

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Marea Britanie-antrenor, autor, și femei avocat Claire Cappetta este o luptă pentru femei din întreaga lume să știe ce înseamnă să fii într - o relație sănătoasă, iubitoare. Dupa ani de a experimenta abuz de la partenerul ei intim, Claire a găsit curajul și puterea de a crea o nouă viață bazată pe iubire și auto-acceptare. Astăzi, ea învață alte femei cum să fie războinici curajoși de a învăța cum să iubească cine sunt ei și de a folosi metode de susținere pentru a elibera trecut. După ce se îmbarcă cu succes pe propria călătorie spre vindecare, Claire a făcut misiunea ei de a ajuta femeile câștige încrederea de care au nevoie să stea puternică în lume.

Claire Cappetta a ajuns la un punct în viața ei în cazul în care ea a trebuit să pas înapoi și să ia inventar. O serie de relații eșuate au dus - o acolo unde ea a fost, și, obosit, știa că trebuia să facă schimbări semnificative în viața ei de a transforma lucrurile în jurul valorii.

load...

„Am fost viguros de la o relație proastă la alta“, a spus ea. „M-am gândit că trebuie să fie ceva în neregulă cu mine, pentru că am fost cules și alegerea unor astfel de relații proaste.“

Claire știa nimeni nu ar trebui să trăiască cu abuzul și violența care a nelinistit legăturile ei anterioare, așa că a început să se dezlipească straturile de dezamăgire, teamă, tristețe și care a fost păstrarea ei de dragoste adevărată.

Acest lucru a condus la realizarea Claire că ea a fost blocarea ei adevărat de sine și de a accepta mult mai puțin decât ea merita. Decizia ei de a supraviețui ei a scos din întuneric și într-o libertate nou descoperita o dată a acceptat ceea ce ea numește scânteie ei interioară.

load...

„Sparkle interior este o pasiune reînnoită, re-energizat, și inspirat care vă ajută să descopere și să se conecteze cu autentic, vă autentic“, a spus ea.

Claire înțelege de ce multe femei cred ca vina este cu ei, în cazul în care relațiile lor nu arata ca romante prețuite, și ea a făcut-o poartă pentru a le ajuta să se vindece din trecut, și să iasă mai puternică. Ei aici-și-acum coaching-ul de abordare a încurajat femeile din intreaga lume pentru a redescoperi viața de a ști ce înseamnă cu adevărat să scânteie.

„Există viață la capătul tunelului“, a spus ea.

Atingând în acea strălucire interioară și dezvăluind diamant în stare brută este ceea ce face ca metodele de coaching Claire atât de eficient. Nu numai că este de lucru cu clienții în mod individual, dar ea este, de asemenea, ca speaker principal pentru evenimente de violență în familie, inclusiv bariere de viață, în mișcare Dincolo de rușine, și sfărâmând tăcere.

load...

Claire face ea însăși ușor accesibile clienților prin oferirea de sesiuni de coaching personal, prin telefon, sau prin intermediul unui chat video online. Toate femeile se conecteaza cu sunt rezistente și au supraviețuit unele dintre cele mai întunecate momente din viață.

„Oamenii nu vor să vorbească despre violența în familie, hărțuirea sau abuzul mental și emoțional“, a spus ea. „Este important ca femeile să știe că pot reconstrui viața lor și să înceapă să elimine barierele din trecut de abuz.“

Pachete de instruire care a elimina obstacolele de blocare Dragoste

Având un antrenor care a intrat în locul tău este un joc de-changer pentru clienții lui Claire. Ea ajută multe femei descopere pentru prima dată modul în care o relație sănătoasă, iubitoare arata si se simte.

„De unde știi ce e sănătos și ce nu?“, A întrebat ea.

Claire ne-a spus procesul de coaching incepe de a întâlni clienții în cazul în care acestea sunt în relația lor actuală, starea de spirit, și treziri emoționale.

„Trebuie să afli unde vin oamenii“, a spus ea. „Conectarea cu cazul în care o persoană este și ce tip de relație ei de mers pe jos departe de.“

Crearea unei conexiuni autentice este în partea de sus a listei de priorități a lui Claire atunci când este vorba de întâlnire noi clienti. Puteți experimenta gratuit, consultare de 30 de minute cu ea să știe dacă ea e cel mai bun antrenor pentru a vă ajuta să experimentați iubirea din interior spre exterior.

„Feeling înțeles și validate sunt cele mai importante nevoi pentru orice femeie care vine dintr-o relație abuzivă“, a spus ea.

Începe imaginarea viața nouă care este în așteptare pentru tine de a lua acest prim pas astăzi. Dacă sunteți gata să se vindece și să se conecteze la sinele autentic, Claire oferă un pachet de o oră de patru sesiuni și o singură sesiune de o oră, pentru a fi utilizate în persoană sau online.

„Procesul de vindecare arata si se simte diferit pentru fiecare femeie“, a spus ea. „Puteți găsi scânteia interior din nou, și de a trăi o viață în valoare de viață, în cazul în care unul nu trebuie să ghiceasca fiecare mișcare sau decizie pe care o face.“

Integrative Meditatia Tunes Into stres Relief & Soul Consolidarea

Claire a spus femeile de legătură cu instrumente de meditatie sa dovedit a fi un succes în consolidarea lor de bază interior și fundație ca ființă umană. Site - ul ei ofera o meditatie de doua minute de stres și de anxietate. La doar câteva minute pe zi poate ajuta clar dezordine mentala pentru a menține viața în mișcare înainte.

„Este important să ne amintim că există o întreagă persoană în spatele fiecărei poveste rupt“, a spus ea. „Ia o pauză mentală timp de cinci minute. Doar pentru a asculta meditația și să fie prezent.“

Crearea unui moment pentru a fi în continuare legătura cu stilul de coaching-ul lui Claire. Acest lucru este util pentru femeile care nu au experimentat libertatea de a face propriile decizii. Meditația poate fi unul dintre primii pași în crearea de limite sănătoase, care este un element cheie în discuțiile sale cu clienții.

„Totul este o limită“, a spus ea. „Am ajuta femeile să învețe cum să mențină limite sănătoase în toate relațiile; să știe ce se simte sănătos, fericit, și confortabil „.

Claire isi incurajeaza clientii sa asculte meditatii zilnice, pentru că ajută, de asemenea, rupe legătura la traume din trecut, oboseala mentală, și capcane emoționale. Tehnicile care predau mindfulness, cum ar fi Claire, sunt obtinerea observat de către comunitatea academică și științifică ca fiind căi eficiente pentru vindecarea psihologică.

„Mindfulness te învață să recunoască„Oh, e acel gând din nou. Am fost aici înainte. Dar este doar că - un gând - și nu o parte a sinelui meu de bază,“Dr. Elizabeth Hoge, Psihiatru la Centrul de anxietate si de stres post - traumatic Tulburări, a fost citat într - un articol recent.

Claire este de acord că această combinație unică de antrenament și meditație este o viață-changer pentru femei ea se conectează la nivel mondial.

Publicații care ghidează clienții Prin Călătoriile de auto-ingrijire

Pentru o experiență mai intimă în iubire de sine și de vindecare, Claire inspiră femeile să caute resurse și sfaturi care se concentrează pe a fi în acest moment.

„Citiți cărți care vă ajută să stați prezent“, a spus ea. „Tu trebuie să câștige aprecierea pentru ceea ce este acum aici.“

Fiind recunoscător pentru ceea ce viata are de oferit este unul dintre punctele de cotitură pentru multe femei, inclusiv Claire. Ea a descoperit propria voce ca ea a învățat cum să aprecieze prezent și experiența de viață o respiratie la un moment dat.

Claire este un autor de auto -a publicat , care și- a folosit propriile experiențe de viață pentru a crea teme de lectură relevante pentru femei. Cartea ei, „ reaprinde ta Sparkle interioară, o modalitate alternativă de a vindeca de la Trauma si Abuz ,“ oferă răspunsuri simple la cele mai profunde întrebări cu privire la anxietate de zi cu zi si depresie. Ea a spus cartea ei se bazează pe iubire, pozitivitate, și bucuria de a descoperi că scânteie interioară pe care atât de multe femei pierd.

„Considerăm că este dificil de a vedea lumina, dar putem găsi“, partajate ea. „Sunt zile când ne cu greu ne poate scoate din pat, să nu mai vorbim pus niște muzică sau merge la o plimbare, dar este într-adevăr aceste lucruri simple care ne salveze.“

Cei care se abonează la site-ul lui Claire se poate descărca o copie PDF a „reaprinde dvs. Sparkle interior“ gratuit.

Ride ei la Liberty Seria se bazează pe o poveste adevărată și spune povestea unei femei pe nume fictiv Lydia care se împuternicește să scape relații de manipulare și nesănătoase. „ Un inel defect: O femeie de călătorie de la abuz la Împuternicire “ și „ Stalking Liberty: Ești sigură? “Sunt ambele disponibile pentru a cumpăra în broșată și pe Kindle prin intermediul Amazon. Check out blog - ul lui Claire pentru mai multe sfaturi utile cu privire la urmărire de conștientizare, anxietate, vindecare, traume, mindfulness și dragoste.

Claire Misiune: ajuta femeile găsi libertatea și Sinelor Adevărat

Pasiunea lui Claire pentru vindecarea vieții este de rupere la sol si a inspira mai multe femei să trăiască vieți autentice, sănătoase. Reasamblării părțile spulberate de viață cu dragoste, acceptare și iertarea sunt blocuri de construcție pentru fiecare nouă zi.

„Eu spun că femeile ei nu pot primi scuze“, a spus ea. „Asta este ceva ce nu se poate controla, dar puteți discerne ce control le dati oamenilor si ceea ce permite.“

Acest antrenor este gata să se conecteze cu tine și de a ajuta să trăiești o viață fără limite. Dărâmarea acele ziduri de durere, regret și rele tratamente este doar o parte a călătoriei, a spus ea. Puteți experimenta în continuare dragostea din lumea exterioară într-un mod care este sănătos, de susținere și semnificativ. Experiențe de viață Claire face valoarea ei de fiecare client voce unică și de auto-descoperire.

„Aflați cum să decoda calea de viață care le-ați desenat pe bucata de hârtie“, a spus ea. „Nu cred atât de mult despre viitorul pe termen lung, deoarece calea se va schimba.“