Antrenorul pentru relații de doamnelor: greta bereisaite antrenă doamnelor cu privire la modul de a deveni femei de înaltă valoare și a aduce cele mai bune la bărbați

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Acum câțiva ani, Greta Bereisaite a descoperit secretele la ceea ce face ca oamenii cad peste cap de tocuri în dragoste cu femei - și ea a fost schimbul de intuiții ei cu liadies de atunci. Greta a fondat o afacere de coaching profesionist sub numele doamnelor relatie antrenor , pentru că este într - o misiune pentru a încuraja femeile să scoată în evidență cele mai bune la bărbați și a obține ceea ce doresc de la relațiile lor. Ea oferă single sfaturi simple dating în sesiuni de coaching unu-la-unu precum și articole de blog, videoclipuri YouTube, și o auto-ajutor carte electronică. Datorită sfaturi și trucuri Gretei, sute de femei au simțit mai multă încredere în ei înșiși și capacitatea lor de a obține acel om vis să se angajeze.

Când sunteți doar încercarea de a obține prin și luând viața de o zi la un moment dat, acesta poate fi ușor să -și piardă urmări ceea ce contează cu adevărat în viață. Cu toate acestea, Greta Bereisaite a spus ea aduce aminte în fiecare zi cât de important este de a trăi o viață de nici un regret și de a face tot ce poate pentru a face o diferență.

load...

Greta Bereisaite a devenit Doamnelor Relația antrenor să învețe femeile să cultive relații sănătoase și care îndeplinesc.

Ea a învățat lecția de la sora ei mai mare, care a fost diagnosticat cu cancer la IV, Etapa în 2015 și a simțit plin de regrete cu privire la modul în care ea a trăit viața la acel punct. Sora lui Greta a jurat că, atunci când a ajuns sănătos ea va schimba totul și a pus propria first.However fericire, ea a murit la o zi după ziua de naștere Gretei martie 2017 și nu trebuie să aibă această a doua șansă. „Aceasta este ceea ce mă motivează în fiecare zi“, a spus Greta. „Cred că cel mai rău lucru este, pe patul de moarte, de a avea regrete despre viața ta.“

load...

Acum, Greta trăiește cel mai bine viata ei de coaching-ul pe femei singure căi de iubire și de a oferi îndrumări practice dating în videoclipuri YouTube, articole de blog, și cărți. Ea ne-a spus că a fost mereu interesat de relații și de dezvoltare personală, așa că coaching-ul este cariera perfecta pentru ea.

Greta se numește Doamnelor Relationship Coach, deoarece ei se concentreze asupra femeilor care arată modul în care acestea ar trebui sa fie tratate de pețitori și prietenii și încurajarea acestora de a stabili standarde înalte pentru viața lor de dragoste.

„Stilul meu de coaching este într-adevăr în jos pe pământ“, ea ne-a spus. „Sunt ca un cel mai bun prieten ghidandu pe ce să faci pentru a obține într-o relație bună. Am descompun ceea ce se întâmplă greșit și cum să-l repara.“

Rezolvarea problemelor dating în sesiuni de coaching și YouTube Video

Doamnelor ruleaza Relația sesiuni de coaching personalizate de coaching fete cum să devină de mare valoare și au relații care îndeplinesc. Greta a spus că este foarte dificil de a deveni o femeie de valoare mare este nevoie de o mulțime de disciplină în interiorul vostru, răbdare, stăpânire de sine și dezvoltarea personală. Ea poate empatiza cu femeile , deoarece , în trecut , ea nu a fost în acest fel , fie.

load...

În 20s ei, Greta a făcut o mulțime de greșeli de datare, dar ea ne-a spus că a învățat de la fiecare experiență neplăcută până când în cele din urmă a dat seama cum să obțineți ceea ce ea a vrut din relațiile ei. Curând ea a avut oameni o tratează ca pe o regină.

Ori de câte ori prietenii ei i-au spus că a fost norocos să aibă un prieten care a fost atât de atent, grijuliu, Greta ar răspunde, „Nu e el, Hun - eu. El tratează-mi cum îl las să mă trateze.“

Greta era dornic să ajute pe alții rândul său, viața lor de dragoste în jurul valorii, de asemenea, așa că a început a da sfaturi prietenilor și familiei ei. Ceea ce a inspirat-o să înceapă o afacere datând de coaching, a explicat ea, a fost cel mai bun prieten sora ei, care era o rogojină în toate relațiile ei și a pierdut speranța că ea ar găsi vreodată fericirea cu actualul ei iubit.

„Ea a acționat ca un preș total“, a declarat Greta. Fiind nevoiaș, controlul, posesiv, gelos, nesigur, care nu au nici un țel în viață, trebuie doar să-l pune pe un piedestal și de a face totul pentru el. Greta a spus: „Așa că am început coaching-ul ei să se schimbe tot ce făcea, și relația ei a fost mai bine și mai bine.“ Șase luni mai târziu, Greta a primit un text - era o imagine a unui inel de logodna, împreună cu un mare va multumesc din femeie fericită.

A doua zi, Greta a postat primul videoclip consiliere pe YouTube. „M-am gândit:„Asta e. Fac acest lucru“ , a spus ea. Astăzi, ea antrenori de femei din întreaga lume prin intermediul WhatsApp și continuu promovează sfaturi pozitive , datând de pe canalul său YouTube.

„Toate dintre noi femei au fost aduse într-un mod similar“, a spus ea. „Sau instincte ca femeile sunt la fel - cu toții grija ca, de partajare, protectivă, mai vorbim despre emoțiile noastre, pur și simplu pentru că suntem femei atât de metodele mele de lucru cu adevarat pentru femeile din SUA, Marea Britanie, Orientul Mijlociu, și cele mai multe țări.“

„Modalități de testare Bărbați Femei“ te învață cum să-l câștige peste

Ați avut vreodată un tip să-ți spun, „Eu nu caut o prietena“ sau „Eu nu sunt un material iubit“, și el vânturi într-o relație de câteva săptămâni sau luni mai târziu? Enervant, nu? O situație ca asta poate face o fată singură întrebare obiceiurile ei de datare, și, în conformitate cu Greta, poate ar trebui. Ea susține că băieții testa femeile sunt interesate înainte de a face un angajament serios.

Puteți obține un tip grozav să-și alunge după ce, urmând sfatul în cartea electronică Greta lui.

Dacă ea trece testul, dintr -o dată el este în căutarea pentru o prietena , după toate. Cartea lui Greta „ moduri Men Test de femei “ este o citire revelatoare pentru femeile care sunt obosit de a fi neglijate și respinse de băieți. Cartea folosește exemple din viața reală pentru a arăta cititorilor ca fiind drum nu este o parte a vieții - este un simptom de a nu trece testele partenerului potențial lui.

„Dacă un om este în căutarea pentru o relație serioasă, el va da teste pentru a vedea ce fel de fata esti si daca esti material de relație“, a explicat Greta. „Dacă treci, te întorci mesele, și el va cădea mai adânc în dragoste cu tine.“

Cartea lui Greta descrie exact modul în care femeile pot trece aceste teste cruciale și de a lua într-o relație fenomenal ca result.By controlează emoțiile și cunoașterea valorii, puteți obține de fapt, matrimoniale rezultate mai bune, iar Greta vă poate arăta calea.

„Sfatul ea dă în această carte este spot-on,“ J. Chin a scris într-un comentariu Amazon. „Ea știe cu adevărat bărbați și îi spune ca este... Îmi place abordarea ei simplă.“

O mulțime de comentarii pozitive și comentarii online

Greta a ajuns lauda de la mulți datere care au citit ei articole sau cartea ei și a luat-o la inimă sfatul. Tonul ei pozitiv și încurajator ajunge la femei, la nivel personal, și de multe ori vin având sentimentul împuternicit să abordeze orice probleme de datare. Cititorii de „Modalități de testare Bărbați Femei“ au fost deosebit de efuziune de fapt lor feedback.In, 84% din comentarii Amazon de carte electronică ei au un rating de cinci stele.

„Greta este de departe cel mai bun“, a scris Cosmo într-un comentariu intitulat „Trebuie să știi aceste lucruri!“ Singura femeie a spus ea a privit Greta pe YouTube și a cumpărat cartea pentru a afla mai multe despre dinamica de dating. „Ea are sfaturi de top-notch pentru fete în modul în care să se ocupe de relațiile lor actuale sau viitoare.“

Sute de oameni au complimentat , de asemenea , sfatul Gretei comentarii pe postările ei blog și videoclipuri YouTube. Puteți citi ei preferate comentarii pozitive și comentarii pe site - ul ei. „Este într - adevăr un sentiment incredibil când mă laudă pentru ceea ce fac“ , a spus ea. „Îmi place când primesc comentarii de pe canalul meu YouTube de la fete care poate nu își pot permite coaching - ul , dar afla ce au nevoie de videoclipurile pe care le postează.“

„Oricare ar fi problema, ea are solutia potrivita! Vă mulțumesc foarte mult, Greta „! - Alex, un fost client

„Sunt extrem de impresionat de abilitățile dumneavoastră scris și, de asemenea, cu aspectul de pe blog-ul dvs.,“ a scris un cititor anonim. „Este rar pentru a vedea un blog frumos ca acesta este.“

„Wow esti bun la a da sfaturi!“, A scris Cheryl Navarro într-un comentariu pe un videoclip despre cum să accepte un compliment de la un om.

Puteti vedea, de asemenea, influența lui Greta în marturii de la clienții ei de coaching, dintre care mulți se întoarse spre ea, deoarece relațiile lor au fost în Dire Straits. Relația antrenor ajuta daters rupe obiceiurile lor proaste și să reeducați alții lor semnificative pentru a le trateze modul în care merită să fie tratate.

„Relația mea a fost complet care se încadrează în afară!“, A declarat Anna, care a petrecut un an care trece prin sesiuni regulate de coaching cu Greta. „Sfatul ea mi-a dat a lucrat ca magie! Nu numai că salvez relația mea, dar eu sunt acum logodit!“

Greta Bereisaite femeile sunt motivate de a avea relații de succes

Inspirat de amintirea surorii ei târziu, Greta acum nu uită niciodată imaginea de ansamblu și abordează în fiecare zi, cu scopul de a avea nici un regret despre modul în care ea a trăit viața ei.

Determinarea ei, etica muncii, iar intuitia a făcut-o întâlnire antrenor influent cu sute de adepți peste tot în lume. Privind spre viitor, Greta a spus că speră să crească prezența ei on-line și abilitarea femeilor de pretutindeni să știe valoarea lor și de a îmbunătăți relațiile lor.

„Am antrenor fetele cu privire la modul de a fi o femeie de mare valoare“, a spus Greta. „Ceea ce înseamnă ai pune-te mai întâi, te vei face fericit, să vă controlați emoțiile (care este cel mai important) și lăsați voi vă urmărească.“