Antrenorul de poliție: laurie ellington oferă îndrumare emoțională sfătuitoare cu privire la definirea dragostei în termenii voștri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cu o minte deschisă și sfaturi de susținere, Laurie Ellington, de asemenea , cunoscut sub numele de Poly antrenor , encouragessingles si cupluri pentru a crea relațiile pe care le doresc. Ea nu crede că e doar un singur mod de dreptul de a iubi pe cineva. În propria ei viață, ea se bucură de libertatea de etică non-monogamia și a fost într - o relație deschisă cu partenerul ei primar timp de cinci ani. Ca o întâlnire și relația antrenor, Lauriedraws din propria ei datând experiencesto oferă o thoughtfulperspective asupra a ceea ce înseamnă iubirea și modul în care cuplurile pot construi relații durabile, naturale , bazate pe încredere și comunicare. Fie că ești monogamish sau cu mândrie poli, Poly antrenor salută indivizi și grupuri de toate typesand încurajează daters să trăiască și iubească autentic.

În relațiile sale anterioare, Laurie Ellington nu simt ca ea ar putea fi ea însăși. Pentru ea, datând a fost o cutie de personalitate ei pur și simplu nu se potrivea, asa ca ea ar ajunge să da drumul propriilor dorințe de a urma pe cineva care altcineva program.Sacrificing propriile dorințe și nevoi nu era sănătos, și ea a văzut că nu era „t de lucru. O relație toxică, codependent a fost ultima picătură pentru ea. După ce sa încheiat Laurie lucrurile, ea a promis să nu se piardă într - o relație din nou.

load...

Laurie Ellington, Poly antrenor, isi incurajeaza clientii sa comunice in mod clar ceea ce doresc dintr-o relație.

Următorul ei interes din dragoste a fost un vechi prieten din comunitatea ei de dans locale. Un bărbat îl cunoscuse timp de opt ani și a simțit confortabil în jurul valorii. Într-o zi, hecalled ei până să explice că el a fost polyamorous. A vrut o relație în care el și partenerul său ar putea avea încredere unul pe altul pentru a avea alte prietene și iubiți în timp ce a rămâne angajate reciproc. El a întrebat dacă ea a fost interesat.

După experiențele lui Laurie cu relațiile nesănătoase și codependent, onestitatea și claritatea lui a fost o gură de aer proaspăt. Ea a fost intrigat de ideea de polyamory. „Nu am avut o agendă despre dormit în jurul valorii. Am fost doar gata să fie 100% adevărat pentru cine sunt“, a spus ea. „Această conversație mi-a oferit un nou mod de a lua în considerare ceea ce este dragostea.“

load...

Laurie a văzut o modalitate de a fi fericit și ea însăși într-o relație, și ea a luat-o. De atunci, ea și partenerul ei au cultivat în mod conștient o relație care lucrează pentru ei. Au fost împreună cinci ani, iar Laurie spune că e mai sănătos relația a fost vreodată. „Aventura mea ființă într-o relație deschisă a venit dintr-un loc în mine“, a spus ea. „Este un stil de viață uimitoare, și mă simt foarte norocos.“

În fericirea noua ei, Laurie a vrut toshare succesul ei cu withothers stil de viață polyamorous. Ea a sperat să se confrunte cu stereotipuri negative despre relații deschise andshow care poliamorie poate fi durabil, atunci când cele exprima involvedhonestly nevoile lor și să sprijine dorințele unul altuia.

Acum câțiva ani, Laurie a început să ofere servicii de relații de coaching pentru cupluri si single, și reputația ei ca Poly antrenor a crescut de la there.Today, sheengagesin sesiuni de coaching cu caracter personal peste Skype și în persoană. Ea oferă clienților de orientare emoțională profundă cu privire la modul tocreate o viata implinita si lastinglove. Bazat din Austin, Texas, Laurie lucrează cu oameni care sunt polyamorous, monogamă, și totul în între.

load...

„Sunt într-adevăr în sprijinirea oamenilor să se simtă mai liber și abilitate în relațiile lor“, a explicat Laurie. „Nu există nici o normală. O poți face totuși vrei să o faci „.

Coaching flexibil si plin de compasiune pentru persoane fizice și grupuri

Laurie este Poli antrenor, dar ea lucrează cu clienții în toate tipurile de relații. Ea este mai mult decât dispus să se întâlnească oriunde s- ar afla pe propria lor călătorie de dragoste. Servicii ei de coaching polyamorous sunt orientate spre persoane fizice si cupluri in relatii deschise, dar lecțiile despre claritate și de comunicare pot fi aplicate la relații monogame, de asemenea.

În plus față de munca ei ca Poli antrenor, Laurie oferă relații generale și de coaching de viață axat pe eliminarea modelelor negative recunoașterea și exprimarea nevoilor interne, și de a face alegeri intalniri care simt autentic pentru valorile individuale.

Laurie antrenori clienții ei de a iubi în mod deschis, fără griji cu privire la etichete.

O mare parte a coaching-ul ei este pe cale eliberarea de oameni pentru a descoperi ceea ce este potrivit pentru ei și upgrade relațiile lor în mod semnificativ. Puteți apela 310-993-3147 sau trimite un e-mail la [email protected] pentru a începe cu o sesiune de explorare liberă. Laurie oferă un confort inițial consultă astfel încât clienții potențiali pot obține o simt pentru ceea ce este ca sa lucreze cu ea.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre tine si relatiile tale, te poți opri de către biroul ei sau de a efectua apeluri prin Skype pentru o sesiune de constructivă, de obicei, cu durata de o oră. Laurie arată flexibilitatea ei, atunci când programarea de pachete personalizate de sesiuni de coaching thatadapt tothe nevoile unice ale indivizilor și grupurilor. Este un proces extrem de personalizate. Laurie permite fluxul de conversație organic și abordează probleme pe măsură ce apar, subliniind mindfulness și sinceritate.

„Am ajuta clienții mei obține clar cu ceea ce doresc și ceea ce este potrivit pentru ei“, a spus ea. „Sunt gata să ia oameni în cazul în care doresc să fie. Într-un loc în care toată lumea se simte acceptat și înțeles.“

O resursă deschisă Facilitarea o conversație despre poliamorie

Laurie este vorba de deschiderea unui dialog despre poliamorie și etice non-monogamie. Ea speră să facă lumină pe un subiect prea des ignorate sau interpretat greșit în lume dating. Blogul Poly antrenorului descrie modul în care relațiile polyamorous muncă și răspunsuri la întrebările frecvente despre acest stil de viață. Laurie expounds pe larg pe teme cum ar fi, modul de a găsi persoane interesate în relațiile polyamorous și modul de a defini o relație non-monogamă.

„Eu merg în cazul în care energia este“, a spus ea despre modul în care ea alege ce să scrie în continuare. „Îmi place să mă pun acolo pentru a facilita conversație despre subiecte fierbinti.“

„The polyamorous Stilul de viață relație oferă o mulțime de oportunități pentru noi să ne exprimăm în moduri noi și interesante. Este important să îmbrățișeze faptul că „. - Laurie Ellington, Poly Coach

Pe pagina Întrebări frecvente a site - ului , Laurie răspunde la întrebări frecvente despre relațiile polyamorous, cum ar fi „ De ce oamenii caută relații polyamory și polyamorous?“ Și „Cum pot începe cu poliamorie și relațiile polyamorous?“ Folosind un ton pozitiv, Laurie combate stereotip, recomandă practici sănătoase de datare, dă sfaturi sensibile, și definește termenii care daters pot fi curiosi.

„Am concentra expertiza mea pe o nișă de foame de comunicare“, a explicat ea. „Am văzut o nevoie și m-am pus acolo ca o resursa pentru a ajuta oamenii să descopere relații sănătoase în cazul în care toată lumea este sincer despre ceea ce doresc.“

Clienții se simt în măsură să caute o relație care lucreaza pentru ei

De-a lungul anilor, Laurie a avut un impact enorm asupra vieții clienților săi. Ea știe cum să încurajeze comunicarea, pentru a asculta problemele cu o minte deschisă, și să ofere o perspectivă adânc în ceea ce face ca o relatie de succes pe termen lung. Pagina ei marturii este umplut cu comentarii calde de la clienți în întreaga țară.

Poly Coach oferă peoplethe instrumente pentru a construi orice tip de relație li se potrivește best.Former clientscall ajutorul lui Laurie transformativ, autorizând, și uimitoare. Abordarea ei de susținere și de îngrijire a relației de coaching ghiduri cupluri polyamorous și monogame pentru a aprofunda legăturile lor emoționale în moduri fundamentale.

„Laurie are o prezență foarte calm și ma ajutat exprim ceea ce vreau de la relații. - în dragoste, locul de muncă, și prietenie“ - Dayna Fo, un client din Austin, Texas

„Polyamorous sesiuni de coaching relația lui Laurie au fost super-ajutor“, a scris Amanda Metcalf într-o recenzie. „Am castigat perspective si tehnici semnificative pentru a crea comunicare sănătoasă și o bază clară pentru relații mai iubitoare.“

„Unele dintre cele mai puternice experiențe pentru mine“, a spus Laurie, „este atunci când un cuplu se poate vedea în cazul în care fiecare este înfășurat în poveste, și ei spiral afară. Facilitez oamenii vin înapoi la momentul prezent „.

Exploreaza mai multe moduri autentice de a conecta cu Poli Coach

Când Laurie sa angajat într-o relație polyamorous cu partenerul ei primar, ea a descoperit libertatea și împlinirea de a trăi o viață de ei de design. Cinci ani mai târziu, ea încă mai simte pasiune că a fost decizia corecta pentru ea. În activitatea ei ca o relație antrenor, ea ajută indivizii și grupurile să decidă ce este mai bine pentru ei - oricare ar fi acela.

Laurie susține relații iubitoare de toate tipurile, coaching-ul pe toți cei implicați să-și exprime în mod clar și deschis nevoile lor unul cu altul. Prin sesiuni de coaching dinamice, ea împuternicește clienții ei să lucreze pentru propria lor de configurare relație ideală. Îndrumarea lui Laurie vine dintr-un loc soulful și poveste de succes personal al Poli antrenorului inspiră adesea daters nevoie de validare sau de acceptare.

„Am întâlni oameni în cazul în care acestea sunt la“, ne-a spus ea. „De multe ori oamenii caută-mă pentru că am înțeles stilul de viață poli, și eu pot să le arăta calea de a fi într-o relație durabilă, bazată pe claritate și de comunicare.“