Antrenorul de relații paula quinsee ascultă cu empatie și oferă instrumentele potrivite cuplurilor pentru a întări legăturile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Nu este ușor să se confrunte cu faptul că este posibil să fi contribuit la afacere sau încălcarea încrederii partenerului. Este mult mai ușor să dea vina unul pe celălalt pentru comportamentul său. Africa de Sud Antrenorul relatie Paula Quinsee înțelege ambele părți ale ecuației. Folosind propria experiență - și formarea ei în Imago terapie - ea sfatuieste single și cupluri să preia controlul asupra vieții lor prin responsabilitate personală. Împreună cu furnizarea de instrumente cuprinzătoare online, Paula lucrează activ cu corporații pentru a îmbunătăți dinamica echipei și de a gestiona, abilități care ajută atât la birou cât și acasă.

Probleme sunt comune în Intimacy relatii pe termen lung. Lust în dormitor devreme într-o relație poate evolua în mod constant într-un parteneriat, care se învârte în jurul feluri de mâncare, alimente și creșterea copiilor - și lucrurile se pot obține rapid vechi. O persoană poate fi interesat în timp ce celălalt nu este, ceea ce poate duce la resentimente și izolarea în continuare - chiar și în afara dormitorului.

load...

Paula Quinsee ajută clienții să înțeleagă rolurile lor în relațiile și chiar vorbește societăților pe această temă.

Un cuplu care trăiesc în Africa de Sud a vizitat Certified Coach Raportul Paula Quinsee cu probleme serioase de intimitate. A fost atât de rău că femeia a fost gata să arunce în prosop, dar omul a vrut să lucreze. Așa cum s-au întâlnit cu Paula, au descoperit că problemele erau ceva cu totul diferit.

„După ce au despachetat ce se întâmplă, au descoperit ca problema a fost mult mai profund și a inclus o mulțime de incidente traumatice pe care ea a experimentat în copilărie“, a spus Paula. „De atunci, relația lor a devenit mai puternică decât oricând.“

load...

Paula a folosit tehnici Imago Terapie Relația pentru a ajuta cuplul. Imago Terapia presupune a ajuta oamenii să se concentreze asupra modului în care au contribuit la dificultățile în relația, mai degrabă decât vina celeilalte persoane.

Ea folosește Imago Terapia de-a lungul practica ei si incorporeaza in portofoliul ei de formare profesională vastă. Paula a creat, de asemenea, instrumente gratuite pentru cupluri de a utiliza la domiciliu pentru a reconstrui relațiile lor.

Ea Înțelege Personal puterea Imago Terapie

În 2006, Paula a fost într-o relație care a lovit partea de jos rock. In timp ce participa la terapie, îndrumătorul recomandat ca aceștia să participe la un refugiu cupluri week-end care a folosit Imago Terapie Relationship.

„Am fost absolut uimit de impactul pe care Imago Terapia a avut asupra mea. Am decis să predau aceasta tehnica oamenilor, deoarece viața este prea scurtă pentru a fi nefericit în relațiile noastre“, a spus Paula. „Nu a salvat relația mea la momentul respectiv, unul dintre motivele principale fiind am fost vina pe partenerul meu pentru tot ceea ce a mers prost pentru că a avut o aventură. Dar apoi a trebuit să se uite în oglindă și întrebați, „Hw făcut am co-crea asta?““

load...

Paula a văzut exercițiul ca fiind benefic pentru că a ajutat-o ​​să reflecteze asupra propriilor acțiuni și mențineți-se la răspundere pentru adăugarea la toxicitatea relației lui.

„Nu mă scuz comportamentul său prin orice mijloace, dar trebuie să își asume responsabilitatea pentru contribuția mea la situația“, a spus Paula. „A fost destul de greu de înghițit la momentul respectiv, dar a fost o imagine uimitoare, și eu încă îl folosesc în ziua de azi.“

Ea folosește abilitățile dobândite ea în formare Terapia Imago, în 2009, pentru a ajuta pe alții să găsească descoperiri lor. Când a început practica ei, ea a lucrat cu jumătate de normă ca o relație antrenor păstrând în același timp un loc de muncă în lumea afacerilor. În urmă cu aproximativ patru ani, Paula a început să ajute cuplurile la timpul practica ei completă.

Sesiuni private care sunt benefice pentru toată lumea

Paula se descrie ca un ascultător empatica care este, de asemenea, sa concentrat soluție. Este un stil care funcționează pentru ambele cupluri si single.

Paula arată cupluri cum să găsească o cale de mijloc.

„Am ton la locul în care persoana este la acel moment, ceea ce frustrează ei, și a citit dinamica relației. Apoi am ajuta să găsească o cale de urmat, care este de obicei la sol de mijloc între cele două, dacă lucrez cu un cuplu.“

Ea vrea clienții ei să vină departe cu sfaturi actionabile cu privire la modul de a schimba acțiunile lor atunci când se confruntă cu o situație dificilă.

„Dacă lucrez cu cineva care a trecut printr-un divort sau o despartire, am ajuta să înțeleagă ce a mers prost, modul în care acestea au contribuit la ea, și ceea ce pot face diferit data viitoare pentru a avea mai mult succes“, a spus Paula.

Mulți dintre clienții Paula proprii propriile afaceri sau sunt în lume corporative - pe care ea este familiarizat. Ele sunt de multe ori gata să crească personal, astfel încât acestea să poată îmbunătăți atât relațiile lor romantice și profesionale.

Ateliere de lucru Teach Tehnici Corporate Relationship-Building

În plus față de sesiuni în persoană în biroul ei Africa de Sud, Paula organizează o varietate de ateliere și cursuri pentru single, cupluri și corporații. Una dintre atelierele sale cele mai populare este numit Relatiile de constructii.

„Este un atelier de jumătate de zi orientate spre cupluri si single, si este baza Imago Terapie relatie. Aceasta ajută persoanele să înțeleagă modul în care formele tale Educație care va deveni ca individ“, a spus Paula. „Vom discuta planul vom crea în mintea noastră pentru ce dragoste și relații ar trebui să arate ca și atunci cum Încheiem relațiile cu alte persoane pe baza acelui condiționat.“

Paula oferă ateliere de lucru care să încurajeze lucrătorii să devină investit în cultura companiei.

Ea conduce, de asemenea, programe concepute atât pentru bărbați cât și pentru femei, cu master-grupuri mici care îndeplinesc la fiecare două săptămâni. Ea a inceput cu programul de bărbați, care include lucrul pe valori, relații personale și profesionale, obiective și echilibrul dintre viața profesională. Mulți dintre bărbații din grupul cerut ca ea a adăuga o versiune pentru femei astfel încât partenerii lor ar putea beneficia, de asemenea. Programele au fost, de asemenea, prezentate la TV din Africa de Sud.

„Femeile au cluburi de carte, prieteni, și forumuri de rețele, dar oamenii vrut partenerii lor pentru a obține aceleași informații au fost obtinerea“, a spus Paula. „L-am dat startul la începutul anului 2017, iar programul a văzut o mulțime de succes.“

Paula adaptat, de asemenea, aceste ateliere de lucru pentru domeniul corporatist, în cazul în care este mai puțin despre obiectivele personale si relatii romantice si mai multe despre dinamica echipei, managementul conflictelor, și construirea de relații. Ateliere de lucru Corporate ajuta pe lucrătorii stabili obiective și să-i învețe cum să găsească împlinirea în a contribui la viziunea organizației.

Găsiți mai multe resurse Relationship pe site-ul lui Paula

Paula este de planificare o expansiune la nivel mondial ca următoarea fază a practicii ei și, ca un prim pas, a adăugat instrumente gratuite pentru site-ul ei. Ea oferă o evaluare de dezvoltare personală (PDA), care oferă vizitatorilor perspective în competențele lor de comportament de bază și le arată modul în care acestea pot dezvolta printr-un program de coaching on-line de șase săptămâni. Evaluarea poate beneficia gratuit persoanelor interesate în propria lor dezvoltare personală și pot fi de asemenea folosite pentru a dezvolta indivizi și echipe în lume corporative.

Cuplurile care au întrebări cu privire la modul în care faci pot folosi un instrument de evaluare Raportul lui Paula. După evaluarea, cuplurile pot alege să lucreze cu Paula on - line sau de a folosi opțiunile de auto-studiu pot finaliza de oriunde în lume.

„Vreau să-i învețe pe oameni să facă schimbări în viața lor pentru a le ajuta să ajungă acolo unde își doresc să fie. Sunt o sursă de sprijin și putere în acele momente. Cum vă lăsați o schimbare pozitivă de durată și impactul? Tu ajuta cât mai mulți oameni în cât mai multe moduri posibile - în întreaga lume.“- Paula Quinsee, Relație Expert

„Sunt în căutarea de a avea un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, indiferent de locul în care trăiesc, așa că am luat programele mele on-line. Trebuie să întâlnesc oameni în cazul în care acestea sunt în lumea digitală, iar unii oameni aleg de auto-studiu on-line“, a spus Paula. „Vreau să fie o sursă de sprijin, informații, instrumente, abilități și motivație.“

Ea este , de asemenea , în scris cărți , inclusiv popularul „Unificarea conflict.“ Ca urmare, Paula a fost invitat la emisiuni TV, podcast - uri, și a fost intervievat pentru știri mai multe articole. Ea a fost , de asemenea , un consultant pentru spectacol „căsătorit la prima vedere“ în Africa de Sud. Misiunea ei este de a ajuta cat mai multi oameni ca ea poate.

„Vreau să-i învețe pe oameni să facă schimbări în viața lor pentru a le ajuta să ajungă acolo unde își doresc să fie“, a spus Paula. „Sunt o sursă de sprijin și putere în acele momente. Cum vă lăsați o schimbare pozitivă de durată și impactul? Tu ajuta cât mai mulți oameni, în cât mai multe moduri posibile - în întreaga lume „.